Allah güç kuvvet versin hem sen hem yavrun için en uygun olan zamanda kavuşursunuz inşallahKızlar hastaneye yatışım yapılıyor. Dua edin. Rahim agzim baya kısalmış. Atak geçiriyorum. Doktor acil hastaneye sevketti yatış için. Zaman kazanmamız gerekiyor. Dua edin nolur.
Canım Allah sağlıkla birbirinize kavuşmayı nasip etsin dualarımız seninleKızlar hepinizden Allah razı olsun. Hepinize çok teşekkür ederim. Serum takıldı ağrı kesici. Daha sonra magnezyum bağlanacak. Ciğer geliştirme iğnesi vurulacak. Inşallah zaman kazanılır bu şekilde. Bugün tam 33 artı 0. En az 3 hafta daha dayansam keşke. Doguma kadar hastanede yatacak gibi gorunuyorum. Hepimiz vaktinde ve saglikla alalım kucaklarimiza inşallah. Allahım en hayırlı zamanı nasip etsin hepimize.
Rabbim yar ve yardimcin olsun canim insallah agrilarin diner de rahatlarsin ve bebisin az daha durur icerdeKızlar hastaneye yatışım yapılıyor. Dua edin. Rahim agzim baya kısalmış. Atak geçiriyorum. Doktor acil hastaneye sevketti yatış için. Zaman kazanmamız gerekiyor. Dua edin nolur.
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninleKızlar hepinizden Allah razı olsun. Hepinize çok teşekkür ederim. Serum takıldı ağrı kesici. Daha sonra magnezyum bağlanacak. Ciğer geliştirme iğnesi vurulacak. Inşallah zaman kazanılır bu şekilde. Bugün tam 33 artı 0. En az 3 hafta daha dayansam keşke. Doguma kadar hastanede yatacak gibi gorunuyorum. Hepimiz vaktinde ve saglikla alalım kucaklarimiza inşallah. Allahım en hayırlı zamanı nasip etsin hepimize.
Yaa zaten kendi sanci vb olsa sorun degil dogal dogum. Ama vrrdikleri suni mahvetmis arkadasimi. Eskilerde hep kendi sancisi ile dogururmus valla. :/ uzuldum kiza cokkBu tip insanlara cok sinir oluyorum hamile ve dogum yapacak olan birini bos yere korkutup strese sokuyolar oncelikle kendini ve bebegini dusun ne olacagina sen karar ver canim herkesin vucudu,yapisi,gebeligi,bebegi ve aci esigi farklidir. 1.si epidural ise yaramadiysa bu anesteziciden kaynaklaniyo 2.si eger ikinmaya gucu kalmadiysa yapmamasi gereken bir seyi yapmis demek ki sanci sirasinda fazla ikinip bagirmistir gucunu sancida tuketmistir dogum sirasinda da ikinmaya hali kalmamistir haliyle. Sanci sirasinda uygulanacak nefes egzersizleri var o sirada bagirmak yerine nefesini kontrollu bir sekilde alip vermeye odaklanirsan zaten kasilmis olan vucudunu daha fazla zora sokmayip nefes alis verislerinle kaslarini rahatlatirsin ama yirtinip bagirip gereksiz yere ikinirsan o zaman tum gucunu dogumdan once kullanmis ve bitirmis olursun tecrubeli degilim benimde ilk dogumum olacak kurstaki ebelerin ve doktorlarin anlattiklari sagolsunbenim annemde 2 dogumunu 13 saat sanci cekerek yapmis cok zorlanmis ama yine olsa yine normal yaparim bebek icinden ciktigi an butun acin sancin hepsi gecip bitiyo hemen unutuyosun diyo bence olumsuz orneklere kulaklarini kapat canim dogum korkun varsa eger seni olumsuz etkiler. Bende biran once zamani gelsede dogsa diye bakiyorum bir gram korku yok ilk dogum yapacak kadin ben degilim sonucta yuzyillardir yapilan bir eylem benim babannem evde babami ayaklarindan gelecek sekilde dogurmus hep hayret ederim ona mesela
Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Hepinize çok teşekkür ederim. Serum takıldı ağrı kesici. Daha sonra magnezyum bağlanacak. Ciğer geliştirme iğnesi vurulacak. Inşallah zaman kazanılır bu şekilde. Bugün tam 33 artı 0. En az 3 hafta daha dayansam keşke. Doguma kadar hastanede yatacak gibi gorunuyorum. Hepimiz vaktinde ve saglikla alalım kucaklarimiza inşallah. Allahım en hayırlı zamanı nasip etsin hepimize.
Cnm merak ettim seni nasılsın acaba. İnşaAllah durumun toparlamıştırKızlar hastaneye yatışım yapılıyor. Dua edin. Rahim agzim baya kısalmış. Atak geçiriyorum. Doktor acil hastaneye sevketti yatış için. Zaman kazanmamız gerekiyor. Dua edin nolur.
Evet bende merak ettim iyidir insaalhCnm merak ettim seni nasılsın acaba. İnşaAllah durumun toparlamıştır
Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun ilk bebeğimde benimde ağrı sancım çoktu erken doğum yapmak zorunda kalmıştım. Sizi çok iyi anlıyorum. İnşallah vaktinde gelir bebeğiniz.
Allah güç kuvvet versin hem sen hem yavrun için en uygun olan zamanda kavuşursunuz inşallah
Canım Allah sağlıkla birbirinize kavuşmayı nasip etsin dualarımız seninle
Rabbim yar ve yardimcin olsun canim insallah agrilarin diner de rahatlarsin ve bebisin az daha durur icerde
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle
Gülçincim şimdi gördüm, umarım dayanır minik biraz daha, ama erken doğum olsa bile ciğer geliştiriciyi olmuş olacaksın haftanda güzel, içini rahat tutmaya çalış canım.
Cnm merak ettim seni nasılsın acaba. İnşaAllah durumun toparlamıştır
Evet bende merak ettim iyidir insaalh
İnşaAllah iyi olursun cnm bebeğini zamanında sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin RabbimKızlar çok teşekkür ederim hepinize. Allah razı olsun. Ben hastaneye geldiğime göre daha iyiyim. Ataklarım bir tik hafifledi. Ciğer iğnesinin ilk dozu vuruldu akşam. Saat 06 30 da ikinci dozu vurulacak. 12 saat arayla 2.dozu da vurulmuş olacağım. Ara ara nst cekiliyor. Agrim cikmiyor nst de. Bir yandan sancıları önlemek için magnezyum veriliyor damardan. Hastanede kaldigim süre boyunca 7 24 magnezyum takılı olacak yavaş yavaş gidecekmiş. Kasılmalar için çok iyi diyerek taktılar. Insanın evi gibisi yok tabi kızlar. Ama hastanede kendimi daha güvende hissediyorum malum durumumdan dolayı. Bu sabah itibariyle 33 artı 1 olduk. Artık günler inşallah hizli hızlı geçer. Öyle hayal ediyorum. Şimdilik durumlar böyle kızlar. Hepimiz sağlıkla ve vaktinde alalım inşallah kucaklarimiza miniklerimizi. Hepiniz için dua ediyorum. Evinizde sağlıkla geçirin inşallah kalan vakitlerinizi.
Her şey güzel olacak inşallah. Bence de kalan vakti hastanede geçirmek zor olsa da içinin rahat olmasını sağlıycağı için daha iyi olcak. Kalan günler ataksız ve sancısız su gibi akıp geçsin :)Kızlar çok teşekkür ederim hepinize. Allah razı olsun. Ben hastaneye geldiğime göre daha iyiyim. Ataklarım bir tik hafifledi. Ciğer iğnesinin ilk dozu vuruldu akşam. Saat 06 30 da ikinci dozu vurulacak. 12 saat arayla 2.dozu da vurulmuş olacağım. Ara ara nst cekiliyor. Agrim cikmiyor nst de. Bir yandan sancıları önlemek için magnezyum veriliyor damardan. Hastanede kaldigim süre boyunca 7 24 magnezyum takılı olacak yavaş yavaş gidecekmiş. Kasılmalar için çok iyi diyerek taktılar. Insanın evi gibisi yok tabi kızlar. Ama hastanede kendimi daha güvende hissediyorum malum durumumdan dolayı. Bu sabah itibariyle 33 artı 1 olduk. Artık günler inşallah hizli hızlı geçer. Öyle hayal ediyorum. Şimdilik durumlar böyle kızlar. Hepimiz sağlıkla ve vaktinde alalım inşallah kucaklarimiza miniklerimizi. Hepiniz için dua ediyorum. Evinizde sağlıkla geçirin inşallah kalan vakitlerinizi.
Canım şu anda hastanede olman daha güvenli bence de. En uygun zamanda sağlıkla gelsin kuzunKızlar çok teşekkür ederim hepinize. Allah razı olsun. Ben hastaneye geldiğime göre daha iyiyim. Ataklarım bir tik hafifledi. Ciğer iğnesinin ilk dozu vuruldu akşam. Saat 06 30 da ikinci dozu vurulacak. 12 saat arayla 2.dozu da vurulmuş olacağım. Ara ara nst cekiliyor. Agrim cikmiyor nst de. Bir yandan sancıları önlemek için magnezyum veriliyor damardan. Hastanede kaldigim süre boyunca 7 24 magnezyum takılı olacak yavaş yavaş gidecekmiş. Kasılmalar için çok iyi diyerek taktılar. Insanın evi gibisi yok tabi kızlar. Ama hastanede kendimi daha güvende hissediyorum malum durumumdan dolayı. Bu sabah itibariyle 33 artı 1 olduk. Artık günler inşallah hizli hızlı geçer. Öyle hayal ediyorum. Şimdilik durumlar böyle kızlar. Hepimiz sağlıkla ve vaktinde alalım inşallah kucaklarimiza miniklerimizi. Hepiniz için dua ediyorum. Evinizde sağlıkla geçirin inşallah kalan vakitlerinizi.
Benim de alt kasıklarımda ağrı oluyor birazcık ayakta kalsam benim de yanımda kimse yok canım dinlenebildiğin kadar dinlenmeye çalış ben de doktora gitmeye korkuyorum neden dersen yatman lazım diyecek büyük ihtimal ama böylr devam ederse doktora söyleyeceğim mecburKızlar bugün psikolojik olarak çok zor geçirdim hep güçlü olmaya çalıştım hiç olumsuz şeyler düşünmedim şimdiye kadar hamileliğimde şikayette etmedim hiç yüzüm hep mutluydu ama akşam bir patlama yaşadımgün boyu halsiz geçirdim dün ağrılarım çok azalmıştı ama bugün yine alt tarafta ağrı oldu hiç bişeyde yapmadım ayaktada durmadım. Haraketsiz kalabilmek istediğimi yapamamak evle hiç ilgilenememek yanımda kimsenin olmaması sürekli evin içinde hareketsiz olmak kısıtlanmak bir türlü iyileşememek sinirlerimi bozdu ağlama krizi yaşadım. Bu durum ne zaman geçecek bilmiyorum.
Canım kasılmaların nasıl oldu? Magnezyum bana iyi geldi baya azaldı. Bu hafta daha dinç hissediyorum hem kendimiGünaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?