2020 Şubat Anneleri

Kızlar hastaneye yatışım yapılıyor. Dua edin. Rahim agzim baya kısalmış. Atak geçiriyorum. Doktor acil hastaneye sevketti yatış için. Zaman kazanmamız gerekiyor. Dua edin nolur.
Allah güç kuvvet versin hem sen hem yavrun için en uygun olan zamanda kavuşursunuz inşallah

Canım Allah sağlıkla birbirinize kavuşmayı nasip etsin dualarımız seninle

Kızlar hastaneye yatışım yapılıyor. Dua edin. Rahim agzim baya kısalmış. Atak geçiriyorum. Doktor acil hastaneye sevketti yatış için. Zaman kazanmamız gerekiyor. Dua edin nolur.
Rabbim yar ve yardimcin olsun canim insallah agrilarin diner de rahatlarsin ve bebisin az daha durur icerde

Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle

Yaa zaten kendi sanci vb olsa sorun degil dogal dogum. Ama vrrdikleri suni mahvetmis arkadasimi. Eskilerde hep kendi sancisi ile dogururmus valla. :/ uzuldum kiza cokk

Buarada lazer konusulmus ben izmirdeyim novara
Gittim izmir piyasasinda biraz pahali kaliyor ne biliyim komple bitim 1000-1500 olan cok yer varken ben sadece ozel bolgeye ve kol altina 120 tl verdim 2 sene once seans basi. 9 seans gittim tamamen bitti 6. Seansta ama kalan kucuk tuyler icin devam ettim 2 ayda bir gidiyordum kucuklar icin ama onlar sanirim bitmiyor. Yuzde95 verim aldim lazerden hamilelikte de cikmadi cok memnun kaldim. Bacak icinde istemistim ama bacak 350 falandi o zaman seans basi baslamamistim.

Gülçincim şimdi gördüm, umarım dayanır minik biraz daha, ama erken doğum olsa bile ciğer geliştiriciyi olmuş olacaksın haftanda güzel, içini rahat tutmaya çalış canım.

Cnm merak ettim seni nasılsın acaba. İnşaAllah durumun toparlamıştır

Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun ilk bebeğimde benimde ağrı sancım çoktu erken doğum yapmak zorunda kalmıştım. Sizi çok iyi anlıyorum. İnşallah vaktinde gelir bebeğiniz.
Allah güç kuvvet versin hem sen hem yavrun için en uygun olan zamanda kavuşursunuz inşallah
Canım Allah sağlıkla birbirinize kavuşmayı nasip etsin dualarımız seninle
Rabbim yar ve yardimcin olsun canim insallah agrilarin diner de rahatlarsin ve bebisin az daha durur icerde
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle
Gülçincim şimdi gördüm, umarım dayanır minik biraz daha, ama erken doğum olsa bile ciğer geliştiriciyi olmuş olacaksın haftanda güzel, içini rahat tutmaya çalış canım.
Cnm merak ettim seni nasılsın acaba. İnşaAllah durumun toparlamıştır
Evet bende merak ettim iyidir insaalh

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize. Allah razı olsun. Ben hastaneye geldiğime göre daha iyiyim. Ataklarım bir tik hafifledi. Ciğer iğnesinin ilk dozu vuruldu akşam. Saat 06 30 da ikinci dozu vurulacak. 12 saat arayla 2.dozu da vurulmuş olacağım. Ara ara nst cekiliyor. Agrim cikmiyor nst de. Bir yandan sancıları önlemek için magnezyum veriliyor damardan. Hastanede kaldigim süre boyunca 7 24 magnezyum takılı olacak yavaş yavaş gidecekmiş. Kasılmalar için çok iyi diyerek taktılar. Insanın evi gibisi yok tabi kızlar. Ama hastanede kendimi daha güvende hissediyorum malum durumumdan dolayı. Bu sabah itibariyle 33 artı 1 olduk. Artık günler inşallah hizli hızlı geçer. Öyle hayal ediyorum. Şimdilik durumlar böyle kızlar. Hepimiz sağlıkla ve vaktinde alalım inşallah kucaklarimiza miniklerimizi. Hepiniz için dua ediyorum. Evinizde sağlıkla geçirin inşallah kalan vakitlerinizi.

İnşaAllah iyi olursun cnm bebeğini zamanında sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin Rabbim

Her şey güzel olacak inşallah. Bence de kalan vakti hastanede geçirmek zor olsa da içinin rahat olmasını sağlıycağı için daha iyi olcak. Kalan günler ataksız ve sancısız su gibi akıp geçsin :)

Günaydın kızlar
Canım şu anda hastanede olman daha güvenli bence de. En uygun zamanda sağlıkla gelsin kuzun

Benim de alt kasıklarımda ağrı oluyor birazcık ayakta kalsam benim de yanımda kimse yok canım dinlenebildiğin kadar dinlenmeye çalış ben de doktora gitmeye korkuyorum neden dersen yatman lazım diyecek büyük ihtimal ama böylr devam ederse doktora söyleyeceğim mecbur ve daha hazırlıklarım tam bitmedi... Ben artık yemek haricinde ev işlerini bıraktım eşim yapabildiği kadarını yapıyor sağolsun napalım biraz daha dayanacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…