Sertlesme,agri,sanci hicbir seyim yoktu rutin kontrol diye gittik ama şok oldum bugun yasananlara valla cok sukur ki suanlik kontrol altindaİyi ki gitmişsin ,bundan sonra daha sık gidersin. Bu haftada nst istemeyebilirdi iyiki istemiş. Evet sancı biyere kadar anlaşılamayabiliyomuş. Bazen kontrole gidip doğuma alınıyo insanlar, açıklığı bile hissetmeyebiliyosun. Karnının sertleşip yumuşamasından anlaşılıyo işte.
Su gelmedikçe korkacak bişey yok serumlarla hafifletilir inşallah iyi olursun.
söyleseydin ya canım magnezyum olayını? bazı doktorlar vermiyor ayrı olarak ama çoğunluğu veriyor. sen bir yaz bence ya doktoruna, için rahat eder en azından.Kizlar evdeyim hepinize tesekkur ederim alinti yapamadim tek tek. Sukur serum iyi geldi acikligimin olmamasi da arti bir durumdu. Serumdan sonra sadece 1 kez 35e kadar cikti sancim sonra dr geldi konustuk asagiya cagirdi gel usg bakalim muayene ol diye gittik 42.8 cm olmus boyu, kilosu 1960 gramdi. Haftaya p.tesi tekrardan gel nst bakicaz tekrar sancilarina dedi. Dr da ebe de cok sasirdi ama nasil hissetmezsin sancilari duzenli geliyo dediafalladim bugun neye ugradigimi sasirdim benden sonra nst odasina baska bir gebe geldi 40+2 ymis kadinda sanci cikmadi bende tavandi haftama gore bir de magnezyumu eksik etme diye bir mesaj okudum yanlis hatirlamiyosam bana dr um hic magnezyum baslatmadi kizlar tek bir ilac olarak sadece kullandigim vitamin ilacinin icinde magnezyum var sanirim o yuzden
Multivitaminin icinde bir suru sey var magnezyumda var ayriyetten verme geregi duymadi hic bu zamana kadar p.tesi sorarim ama yine. Evet maalesef bende yerimde duramiyorumsöyleseydin ya canım magnezyum olayını? bazı doktorlar vermiyor ayrı olarak ama çoğunluğu veriyor. sen bir yaz bence ya doktoruna, için rahat eder en azından.
kendini yorma bu aralar, sende pek rahat durmuyorsun :) ama şakaya gelmez uzan dinlen, korkma stres yapma ama yorma kendini.
Kizlar evdeyim hepinize tesekkur ederim alinti yapamadim tek tek. Sukur serum iyi geldi acikligimin olmamasi da arti bir durumdu. Serumdan sonra sadece 1 kez 35e kadar cikti sancim sonra dr geldi konustuk asagiya cagirdi gel usg bakalim muayene ol diye gittik 42.8 cm olmus boyu, kilosu 1960 gramdi. Haftaya p.tesi tekrardan gel nst bakicaz tekrar sancilarina dedi. Dr da ebe de cok sasirdi ama nasil hissetmezsin sancilari duzenli geliyo dediafalladim bugun neye ugradigimi sasirdim benden sonra nst odasina baska bir gebe geldi 40+2 ymis kadinda sanci cikmadi bende tavandi haftama gore bir de magnezyumu eksik etme diye bir mesaj okudum yanlis hatirlamiyosam bana dr um hic magnezyum baslatmadi kizlar tek bir ilac olarak sadece kullandigim vitamin ilacinin icinde magnezyum var sanirim o yuzden
Kizlar evdeyim hepinize tesekkur ederim alinti yapamadim tek tek. Sukur serum iyi geldi acikligimin olmamasi da arti bir durumdu. Serumdan sonra sadece 1 kez 35e kadar cikti sancim sonra dr geldi konustuk asagiya cagirdi gel usg bakalim muayene ol diye gittik 42.8 cm olmus boyu, kilosu 1960 gramdi. Haftaya p.tesi tekrardan gel nst bakicaz tekrar sancilarina dedi. Dr da ebe de cok sasirdi ama nasil hissetmezsin sancilari duzenli geliyo dediafalladim bugun neye ugradigimi sasirdim benden sonra nst odasina baska bir gebe geldi 40+2 ymis kadinda sanci cikmadi bende tavandi haftama gore bir de magnezyumu eksik etme diye bir mesaj okudum yanlis hatirlamiyosam bana dr um hic magnezyum baslatmadi kizlar tek bir ilac olarak sadece kullandigim vitamin ilacinin icinde magnezyum var sanirim o yuzden
Bende agri yok iste hic bir sikayetim yok belkide o yuzden verme geregi duymadi bu zamana kadarDoktordan doktora bekadan farkedıyor ya ılgınc, bende vitamın ıcıyorum ama hem kaburgalarımda hem aşagıda agrım oldugu için sabah akşam verdı magnezyumu ondan sonra rahat ettim, magnezyum çok önemli
Bundan sonra daha cok dikkat edicem insaAllahGeçmiş olsun biraz dinlen hiçbir ıs yapma bence
Ben kaçırmışım zeyfcim. Noldu bugün kontrolün vardı Bi onu hatırlıyorum. RahatsızlandınmıSertlesme,agri,sanci hicbir seyim yoktu rutin kontrol diye gittik ama şok oldum bugun yasananlara valla cok sukur ki suanlik kontrol altinda
Canım açıklığının olmamasına sevindim serum rahatlatır kontrole git sık sık mutlaka hissedilmemeyi bende çok okudum ondan korkuyorum en son gittiğimde her hafta geliyim dedim gel dedi bu hafta tekrar gidicem banada her gittiğimde magnezyumun üzerine düşüyo bi ara çatı kemiklerimin ağrısından yürüyemiyodum magnezyumdan sonra geçti mutlaka sor doktorunaMultivitaminin icinde bir suru sey var magnezyumda var ayriyetten verme geregi duymadi hic bu zamana kadar p.tesi sorarim ama yine. Evet maalesef bende yerimde duramiyorumkorkum yok saskinim hala acikligimin olmamasi icimi cok rahatlatti bir de hicbir sey hissetmiyorum burda cogu arkadas surekli sancilarindan kasilmalarindan falan bahsediyo bende sanci cikmasina ragmen hicbirini hissetmiyorum cok garip
Canım inşallah zamanına kadar olmaz bir daha sancın yaKizlar evdeyim hepinize tesekkur ederim alinti yapamadim tek tek. Sukur serum iyi geldi acikligimin olmamasi da arti bir durumdu. Serumdan sonra sadece 1 kez 35e kadar cikti sancim sonra dr geldi konustuk asagiya cagirdi gel usg bakalim muayene ol diye gittik 42.8 cm olmus boyu, kilosu 1960 gramdi. Haftaya p.tesi tekrardan gel nst bakicaz tekrar sancilarina dedi. Dr da ebe de cok sasirdi ama nasil hissetmezsin sancilari duzenli geliyo dediafalladim bugun neye ugradigimi sasirdim benden sonra nst odasina baska bir gebe geldi 40+2 ymis kadinda sanci cikmadi bende tavandi haftama gore bir de magnezyumu eksik etme diye bir mesaj okudum yanlis hatirlamiyosam bana dr um hic magnezyum baslatmadi kizlar tek bir ilac olarak sadece kullandigim vitamin ilacinin icinde magnezyum var sanirim o yuzden
İnsaAllah canim ya hepsi vaktini doldursun da gelsinCanım inşallah zamanına kadar olmaz bir daha sancın yaSağlıcakla vaktinde gelsin bebişlerimiz hepimizin
Çok geçmiş olsun canım salgın varmışSelam kızlar ,4 gündür neler cekiyorum bir bilsenizela 3 gün önce gece sabaha kadar yaklaşık 10 defa fln kustu yatak döşek değiştim sabaha kadar kaç defa,bulantı ishal iştahsızlık , antobıyotik fln verdi doktor, dün sabaha karşı ben çok kötü oldum serum takıldı, 1 yudum su bile içemıyorum 2 gündür berbat durumdayım
Aynen demek ki iyice büydülerGünaydın canım benimde 2 haftadan beri bulanıyor ya
Ben gribim zaten onunda etkisi olabilirBenimde bulanıyor, dün baya mahvoldum hatta, kafamı kaldıramadım, havalardan üşütmekten herhalde dedim ama çok fena, inşallah ilerlemeden atlatırız
gecmis olsun canim şükür ki çıkmışsınKizlarr bugun 1 de muayenem vardi geldik dr um acil ameliyata gitti muayene olamadim sekreteri kan idrar nst cektir gel dedi nst de sancim cikti duzenli olarak 5 6 kere 50 yi gorduk sonra dr uma cekip atti ebe dr um acikligina baksinlar dedi ebe alttan muayene etti acilmam yokmus cok sukur ama suan sanci durdurucu serum taktilar bekliyoruz suan soklardayim ebe suan sancin var hissetmiyo musun diyo hayir diyorum
canim ya dikkat et kendine neden yapıyorsun esini bekle yaptginin da farkindasin ama.bebisi düşünkendi kendime iş açıyorum başıma ya
kayınvalidemin halı, yatak, koltuk yıkama makinesi var, rica ettim getirip kurar mısınız kullanmasını da bilmiyorum. getirdiler sonra görümcem kızımın eski yatağını yıkadı gösterdi nasıl olacağını. koltukları da halledelim bunla ya çok güzelmiş dedim, akşam geç olmuştu zaten de o da dedi ki koltuklar daha kolay sen bile yaparsın
bende bugün kendi kendime yaptım, kolay görünüyo ama ne kadar zormuş. güç gerekiyo bayağı. çok temiz oldu bayağı kir çıktı ama mahvoldum. bir an karnım öyle sert oldu ki korktum.
çok salağım ya sinirleniyorum birine sonra kendi kendime eziyet ediyorum, çok salak bir huy evethalbuki bekle akşam kocan yapsın di mi ne oldu sanki kendimi yorduğumla kaldım sinirimden. ay çok salağım ya gülüyorum şu an kendime sinir olmaktan
İnşallah ilerlemez bol bol C vitamini aldım ve su içtim aferin içtim balgam Var iyiyim biraz dahaBenimde bulanıyor, dün baya mahvoldum hatta, kafamı kaldıramadım, havalardan üşütmekten herhalde dedim ama çok fena, inşallah ilerlemeden atlatırız
Var canım çok şükür annemde var kvalıdede var ama 4 gündür bişey yemıyor Kızım , busene okulun ilk senesi okula başladığından beri 2 kilo verdi,bu aksamda hiçbirşey yemedi aç aç yattı , öyle üzülünce karnımdakıde kasılıyor ,Çok geçmiş olsun canım salgın varmışYardımcı olacak biri yokmu çevrende
Canım çok olmadıkça sıkıntı olmaz bana doktorum 3 4 ü geçerse haber ver demşti,senn bir kere filan olduysa korkma zaten kötü bir sertleşme olursa illa ki anlarsn ve nst kontrllerinde başlar artk orda kesin çkar riskli bir durum olursa.Bebek hareket ettiğinde de bir tarafa toplanma da yapıyormuş ama karnın üst kısmı oturup arkanı yaslandığında hala yaş gbiyse heryeri o işte kasılma oluyor ve gün içinde fazla olursa sıkıntı...az olması sıkıntı değil rahim antrenman yapıyor gbi düşün doğuma hazırlık oluyormuş zaten cnm önemli olan sayısıZeyf canım geçmiş olsun inşllh serum iyi gelir durur sancın
arasimmmm bende korkmaya başladım ya ilk olması ne zor ya sancım olurda anlayamazsam diye korkuyorum şimdi ayakta yemk yapıyordum tam göbek kısmım sertleşti bebek mi yapıyor onu yoksa acaba yalancı sancı falan da ben mi anlamıyorum diye düşünüyorum. Oturunca geçiyor ama bebeğim de hareket ediyor galiba o yapıyo onu da sadece ayakta olduğum için mi rahatsız oluyorum acaba off kafamda bi milyon soru var
Canım bence ihmal etme erken doğum olmaz doktorun en azndn ilaçlarla serumlarla sancını durdurur.Gtmezsen asıl bu sancılar Allah korusun açılma yapar...Bende bu yüzden hastanede yattım serumla ilaçlarla ve magnezyumla sancılarımı durdurdulr çok şükür ama hala riskim devam ediyormuş.Artık her hafta doktora kontrole gdeceğim.Sende lütfen ihmal etmeYok cnm uzandığımda da geçmiyor. Daha öncede bu sancıyı çok. Çektiğim için erken doğum olmasını istemiyorum dayanabildiğim kadar beklemeye çalışıyorum.
Kuzum bana dr um vermedi ki hic bu zamana kadar magnezyumZeyf canım magnezyumu ihmal etme bana hastanede daha da yüksek dozda sabah akşam getirdiler nidilatla birlkte ikisini içtim. Dr um da tembihledi ihmal etme dye sabah akşam da evde de kullanıyorum.Eskiden unutuyordum gnde bir defa alıyordm ama şmdi dkkt edyrm iki defa kullanıyorm rahatlatıyor çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?