2020 Şubat Anneleri

Sertlesme,agri,sanci hicbir seyim yoktu rutin kontrol diye gittik ama şok oldum bugun yasananlara valla cok sukur ki suanlik kontrol altinda

söyleseydin ya canım magnezyum olayını? bazı doktorlar vermiyor ayrı olarak ama çoğunluğu veriyor. sen bir yaz bence ya doktoruna, için rahat eder en azından.

kendini yorma bu aralar, sende pek rahat durmuyorsun :) ama şakaya gelmez uzan dinlen, korkma stres yapma ama yorma kendini.

Multivitaminin icinde bir suru sey var magnezyumda var ayriyetten verme geregi duymadi hic bu zamana kadar p.tesi sorarim ama yine. Evet maalesef bende yerimde duramiyorum korkum yok saskinim hala acikligimin olmamasi icimi cok rahatlatti bir de hicbir sey hissetmiyorum burda cogu arkadas surekli sancilarindan kasilmalarindan falan bahsediyo bende sanci cikmasina ragmen hicbirini hissetmiyorum cok garip

Doktordan doktora bekadan farkedıyor ya ılgınc, bende vitamın ıcıyorum ama hem kaburgalarımda hem aşagıda agrım oldugu için sabah akşam verdı magnezyumu ondan sonra rahat ettim, magnezyum çok önemli

Geçmiş olsun biraz dinlen hiçbir ıs yapma bence

Doktordan doktora bekadan farkedıyor ya ılgınc, bende vitamın ıcıyorum ama hem kaburgalarımda hem aşagıda agrım oldugu için sabah akşam verdı magnezyumu ondan sonra rahat ettim, magnezyum çok önemli
Bende agri yok iste hic bir sikayetim yok belkide o yuzden verme geregi duymadi bu zamana kadar

Canım açıklığının olmamasına sevindim serum rahatlatır kontrole git sık sık mutlaka hissedilmemeyi bende çok okudum ondan korkuyorum en son gittiğimde her hafta geliyim dedim gel dedi bu hafta tekrar gidicem banada her gittiğimde magnezyumun üzerine düşüyo bi ara çatı kemiklerimin ağrısından yürüyemiyodum magnezyumdan sonra geçti mutlaka sor doktoruna

Canım inşallah zamanına kadar olmaz bir daha sancın ya Sağlıcakla vaktinde gelsin bebişlerimiz hepimizin

Çok geçmiş olsun canım salgın varmış Yardımcı olacak biri yokmu çevrende

gecmis olsun canim şükür ki çıkmışsın
canim ya dikkat et kendine neden yapıyorsun esini bekle yaptginin da farkindasin ama.bebisi düşün yazik deilmi ona yoruyorsun kendini

Benimde bulanıyor, dün baya mahvoldum hatta, kafamı kaldıramadım, havalardan üşütmekten herhalde dedim ama çok fena, inşallah ilerlemeden atlatırız
İnşallah ilerlemez bol bol C vitamini aldım ve su içtim aferin içtim balgam Var iyiyim biraz daha

Çok geçmiş olsun canım salgın varmış Yardımcı olacak biri yokmu çevrende
Var canım çok şükür annemde var kvalıdede var ama 4 gündür bişey yemıyor Kızım , busene okulun ilk senesi okula başladığından beri 2 kilo verdi,bu aksamda hiçbirşey yemedi aç aç yattı , öyle üzülünce karnımdakıde kasılıyor ,
Vallahı Aralık bitti ne yağmur ne kar yağıyor bugün 20 dereceydi İstanbul , virüsler mikroplar hep canlı

Canım çok olmadıkça sıkıntı olmaz bana doktorum 3 4 ü geçerse haber ver demşti,senn bir kere filan olduysa korkma zaten kötü bir sertleşme olursa illa ki anlarsn ve nst kontrllerinde başlar artk orda kesin çkar riskli bir durum olursa.Bebek hareket ettiğinde de bir tarafa toplanma da yapıyormuş ama karnın üst kısmı oturup arkanı yaslandığında hala yaş gbiyse heryeri o işte kasılma oluyor ve gün içinde fazla olursa sıkıntı...az olması sıkıntı değil rahim antrenman yapıyor gbi düşün doğuma hazırlık oluyormuş zaten cnm önemli olan sayısı
Yok cnm uzandığımda da geçmiyor. Daha öncede bu sancıyı çok. Çektiğim için erken doğum olmasını istemiyorum dayanabildiğim kadar beklemeye çalışıyorum.
Canım bence ihmal etme erken doğum olmaz doktorun en azndn ilaçlarla serumlarla sancını durdurur.Gtmezsen asıl bu sancılar Allah korusun açılma yapar...Bende bu yüzden hastanede yattım serumla ilaçlarla ve magnezyumla sancılarımı durdurdulr çok şükür ama hala riskim devam ediyormuş.Artık her hafta doktora kontrole gdeceğim.Sende lütfen ihmal etme

Zeyf canım magnezyumu ihmal etme bana hastanede daha da yüksek dozda sabah akşam getirdiler nidilatla birlkte ikisini içtim. Dr um da tembihledi ihmal etme dye sabah akşam da evde de kullanıyorum.Eskiden unutuyordum gnde bir defa alıyordm ama şmdi dkkt edyrm iki defa kullanıyorm rahatlatıyor çok şükür

Kuzum bana dr um vermedi ki hic bu zamana kadar magnezyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…