Cok gecmis olsunn canimm. Insallah tekrar cikmaz sancinn.Kizlarr bugun 1 de muayenem vardi geldik dr um acil ameliyata gitti muayene olamadim sekreteri kan idrar nst cektir gel dedi nst de sancim cikti duzenli olarak 5 6 kere 50 yi gorduk sonra dr uma cekip atti ebe dr um acikligina baksinlar dedi ebe alttan muayene etti acilmam yokmus cok sukur ama suan sanci durdurucu serum taktilar bekliyoruz suan soklardayim ebe suan sancin var hissetmiyo musun diyo hayir diyorum
Atsana aldigin muslinlerin resimlerini guzel mi cnmKızlar e bebekte güzel indirimler var özellikle battaniyelerde ben muslinleri aldım 15 TL ye geliyor daha geçen gün mağazasından 30 a aldım aynısını. Aziz Bebenin de tulumlari çok güzel oluyor öneririm. Eksikler varsa tamamlanabilir
Canim ya allah sabir versin cok kotu bi durum hic hissetmeyip sancı cikmasi insallah dayanacak inanıyoruz hepimizİyi geceler kızlar. Bugün iyi geçirmiştim yani kendimce sıkıntısız geçtiydi ama Muayene oldum nstde yine sancı var karnım yine sertti. Nst yi çeken ebe durumumu bilmiyordu sonucu görünce oda şaşırdı sen kaç haftalıktı dedi söyleyince şaşırdı dedim böyle böyle. bide bunlara ekstradan başka birşey daha eklendi bebeğimin boğazında kordon varmış tek kordon şuan. Çözülebilirmişte kordon eğer tek kordon olursa boyunda boyu uzunsa kordonun normal doğum olur dedi eğer çift kordon olursa normal doğum olamazmış. Cuma tekrar kontrole gideceğim haftayada başka doktora daha görünücem medikal parka gidicem
İyi geceler kızlar. Bugün iyi geçirmiştim yani kendimce sıkıntısız geçtiydi ama Muayene oldum nstde yine sancı var karnım yine sertti. Nst yi çeken ebe durumumu bilmiyordu sonucu görünce oda şaşırdı sen kaç haftalıktı dedi söyleyince şaşırdı dedim böyle böyle. bide bunlara ekstradan başka birşey daha eklendi bebeğimin boğazında kordon varmış tek kordon şuan. Çözülebilirmişte kordon eğer tek kordon olursa boyunda boyu uzunsa kordonun normal doğum olur dedi eğer çift kordon olursa normal doğum olamazmış. Cuma tekrar kontrole gideceğim haftayada başka doktora daha görünücem medikal parka gidicem
Şansa bak ya ben de 30 a almıştımAtsana aldigin muslinlerin resimlerini guzel mi cnm
ya gerçekten o kadar zor olduğunu bilsem bulaşmazdımcanim ya dikkat et kendine neden yapıyorsun esini bekle yaptginin da farkindasin ama.bebisi düşünyazik deilmi ona yoruyorsun kendini
ah kuzucuk kıyamam ya bu hastalık da çok zayıf düşürür ama geçecek annesi. aç yattı diye bende üzülüyordum ama mide bulantısı ishal durumlarında zaten yemese daha iyi. doktorlar da asla zorlamayın diyor, önemli olan su içmesi. yemesi için sakın zorlama sen ve üzülme. geçince başlıyorlar yine yemeğe :)Var canım çok şükür annemde var kvalıdede var ama 4 gündür bişey yemıyor Kızım , busene okulun ilk senesi okula başladığından beri 2 kilo verdi,bu aksamda hiçbirşey yemedi aç aç yattı , öyle üzülünce karnımdakıde kasılıyor ,
Vallahı Aralık bitti ne yağmur ne kar yağıyor bugün 20 dereceydi İstanbul , virüsler mikroplar hep canlı
canım biraz zor geçiyor hamileliğin ama az daha sık dişini, en azından bebeğinin sağlığı yerinde ve en önemlisi bu. iki hafta sonra bile doğsalar hiç sorun olmaz büyük ihtimalle. kordonu da söylemiş zaten bir kere dolanması çok sorun değilmiş. doğum şeklini hiç kafana takma, yeterki zamanında sağlıkla doğur gerisi hiç önemli değil.İyi geceler kızlar. Bugün iyi geçirmiştim yani kendimce sıkıntısız geçtiydi ama Muayene oldum nstde yine sancı var karnım yine sertti. Nst yi çeken ebe durumumu bilmiyordu sonucu görünce oda şaşırdı sen kaç haftalıktı dedi söyleyince şaşırdı dedim böyle böyle. bide bunlara ekstradan başka birşey daha eklendi bebeğimin boğazında kordon varmış tek kordon şuan. Çözülebilirmişte kordon eğer tek kordon olursa boyunda boyu uzunsa kordonun normal doğum olur dedi eğer çift kordon olursa normal doğum olamazmış. Cuma tekrar kontrole gideceğim haftayada başka doktora daha görünücem medikal parka gidicem
basmaz mı yaKızlar bişey soracam size de bi anda sıcaklık basıyor mu bi anda bunaltı geliyor nefes alamıyorum aşırı sıcak bide ben Kars tayım
şu yıldızlınin grisini mağazadan almıştım çok güzel görünüyor yumuşacık ona güvenerek 2 tane daha aldım canım ama deseni farklı biri bulutlu olandan diğeri de başka desen ama bulamadım bitmiş sanırımAtsana aldigin muslinlerin resimlerini guzel mi cnm
Bende zincomega veriyorum kuzum ama buna bir bakıyım ya içinde çinko varmı?ya gerçekten o kadar zor olduğunu bilsem bulaşmazdımneyse bir daha böyle şeyler yapmam asla geçti gitti sağol canım benim ☺
ah kuzucuk kıyamam ya bu hastalık da çok zayıf düşürür ama geçecek annesi. aç yattı diye bende üzülüyordum ama mide bulantısı ishal durumlarında zaten yemese daha iyi. doktorlar da asla zorlamayın diyor, önemli olan su içmesi. yemesi için sakın zorlama sen ve üzülme. geçince başlıyorlar yine yemeğe :)
okulun ilk yılı bizde de çok hastalık oldu, ilk kez kalabalık ortama giriyorlar çok normal. geçen kış nerdeyse hep hastaydı. ama bu kış çok daha iyi, bağışıklık güçleniyor artık. bu ilk yılın zorluğunu şimdi yaşamasa seneye yaşayacak, yani her türlü olacak bu. bebek doğduğunda salgın durumları vs olurda göndermeyiz bir süre artık. öyle böyle bu kış da geçecek inşallah, ciddi bir hastalık olmasın yeterki. bağışıklık güçlendirici şeyler sorabilirsin doktoruna. ben mesela fotoğraftaki keçiboynuzu şurubunu kullanıyorum çok yararlı, eczanelerde var.
Eki Görüntüle 2568467
Bana nefes alamayacak kadar olmuyor da gün içinde falan hep kısa kol tşörtle dolaşıyorum evin içindeKızlar bişey soracam size de bi anda sıcaklık basıyor mu bi anda bunaltı geliyor nefes alamıyorum aşırı sıcak bide ben Kars tayım
Geceleri uyurken basiyo gecenlerde terleyerek uyandim ensem hep suyduKızlar bişey soracam size de bi anda sıcaklık basıyor mu bi anda bunaltı geliyor nefes alamıyorum aşırı sıcak bide ben Kars tayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?