- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Yaa olsun canım böyle belki kontrol altına girer kadın doğum dpktorunmu yazdı insülinBugün insülin başlandı doktor kontrol altına alamıyoruz düşük doz başlayalım dedi kafama bir de bunu takmak istemiyorum o yüzden başladık bakalım ne olacak şeker durumu
Çok geçmiş olsun canımKizlarr bugun 1 de muayenem vardi geldik dr um acil ameliyata gitti muayene olamadim sekreteri kan idrar nst cektir gel dedi nst de sancim cikti duzenli olarak 5 6 kere 50 yi gorduk sonra dr uma cekip atti ebe dr um acikligina baksinlar dedi ebe alttan muayene etti acilmam yokmus cok sukur ama suan sanci durdurucu serum taktilar bekliyoruz suan soklardayim ebe suan sancin var hissetmiyo musun diyo hayir diyorum
ya kolay görünüyordu, makinenin ucu su fışkırtıyo sonra çekiyo, çok basit göründü gözüme ama çekerken emiş gücü çok yüksek ya güç gerekiyormuş. bu kadar zor olduğunu bilsem yapar mıydımCnm nasıl cesaret ettin benim bazayı kaldırmam tek seferlik ama koltuk yıkamak ondan beter görümcende sen de yapabilirsin derken hangi kafadaymış acaba 8 aylık namile kadına koktuk yıkama tavsiyesimi verilir. Bence direk uzanıp dinlen ayakta durma daha
hazır makine varken yaparız dedim. daha önce hiç yıkatmadım bir yere güvenemem de, bazen mahvediyolar verdiğin ürünleri.Ben taşınırken yatağı 80 TL ye
Koltuk takımını da 100 e yıkattım maşallah iyi gene yapmışsın
yordun mu kendini? dinlendiğin halde mi bu şekilde sancın oluyor?Kızlarrr ara ara sancım oluyor. Karnım çok geriliyor sabahtan beri geçmedi sancım. Doktora gitsem mi? Göbeğimin üzerinden ittiriyor ayaklarını. Karnım da tuhaf bir şekilde ağrıyor. Dün birşeyim yoktu. Korkmaya başladım
Aynen kontrol altına alınsın artık . Endokrin doktoru yazdı canım neredeyse 1 aydır onda takipteydim.Yaa olsun canım böyle belki kontrol altına girer kadın doğum dpktorunmu yazdı insülin
Takım değilde zıbın almışım her gittiğimde Allahtan ay ay inşallah giyerçok almışsınben oğluma 7 takim almıştım 4 tane giydi oburlerine kadar büyüdü çok çabuk büyüyorlar
Tekrardan geçmiş olsun cnm Allah şifasını versin
Bende bundan aldım cnm aventinkiler büyük geldi gözüme bu emzik hemde hafif eğer almazsa bebiş ozmn başka denerim sadece 1 emzik aldım
İnşaAllah düzelmiştir cnm
Allah şifa versin cnm bi arkadaşımın gelinleride böyle hamilelikte şeker çıkmış taa en başta çok sıkıntılar çekmişler hep hastamede yattılar ama 38. Haftasında doğumu oldu be sorasında bişeyi kalmadı iyileşti
Doktorun önlemini alır inşaAllah cnm
Cnm nasıl cesaret ettin benim bazayı kaldırmam tek seferlik ama koltuk yıkamak ondan beter görümcende sen de yapabilirsin derken hangi kafadaymış acaba 8 aylık namile kadına koktuk yıkama tavsiyesimi verilir. Bence direk uzanıp dinlen ayakta durma daha
Bende genelde 1 gün sonra acısı çıkıyor ağrının. Dün biraz temizlik yapıyorum diye yordum kendimi. Bugün sancım var. Kızımdaki sancının aynısı. Onda da alttan vuran sancım oluyordu. Sancı açılma yaptı erken doğum yaptım. Ondaki doğum sancısı gibi. Bugün hiç yormadım kendimi ama sancım devam ediyor.yordun mu kendini? dinlendiğin halde mi bu şekilde sancın oluyor?
tam olarak nasıl bir sancı hissediyorsun bilmiyorum ama içinin rahat etmesi için bir git istersen, nst çekilir sende rahatlarsın.
Anladım canım ya benimkide hep oynuyor napıcam bilmiyorum resmen direniyorumAynen kontrol altına alınsın artık . Endokrin doktoru yazdı canım neredeyse 1 aydır onda takipteydim.
Canım kasılma oluyorsa karnınn taş gbi olup seni rahatsz etmesi lazım yani illa ki bu durumu hssedersn nefesini keser gbi olur ve rahatsz olursun sanki gaza sıkışmışsn gbi ağrılar grer taş keslrsn otursan geçmez yürüsen geçmz yatsan geçmez...Arkadaşlar kasılma nasıl oluyodu tam olarak,
Benim bebek baş geliş göbegimin sağ tarafında poposu vardı gerildikçe ordan geriliyo hıçkırıncada orda hissediyorum
hemen sol kasık tada kasılınca bişeyler oluyo ayağımı orda bilemedim ama göbeğimde çapraz gerilme gibi oluyo bu kasılma mı demek ?
Canım geçmş olsun sende bnm gbi olmuşsn ama serumlar rahatltr iyi ki nst çeklmşsn canım sorunszca inş atlatrsn magnezyumu da eksk etme cnmKizlarr bugun 1 de muayenem vardi geldik dr um acil ameliyata gitti muayene olamadim sekreteri kan idrar nst cektir gel dedi nst de sancim cikti duzenli olarak 5 6 kere 50 yi gorduk sonra dr uma cekip atti ebe dr um acikligina baksinlar dedi ebe alttan muayene etti acilmam yokmus cok sukur ama suan sanci durdurucu serum taktilar bekliyoruz suan soklardayim ebe suan sancin var hissetmiyo musun diyo hayir diyorum
Uzandgn da da rahatlayamyrsan geçmiyorsa cnm mutlaka dr una haber et whatsapptan yazablyrsan eğer yaz dr un da nst ister hiç olmazsa için rahat eder.Kızlarrr ara ara sancım oluyor. Karnım çok geriliyor sabahtan beri geçmedi sancım. Doktora gitsem mi? Göbeğimin üzerinden ittiriyor ayaklarını. Karnım da tuhaf bir şekilde ağrıyor. Dün birşeyim yoktu. Korkmaya başladım
Valla sormaya kolay görünüyordu, makinenin ucu su fışkırtıyo sonra çekiyo, çok basit göründü gözüme ama çekerken emiş gücü çok yüksek ya güç gerekiyormuş. bu kadar zor olduğunu bilsem yapar mıydım
ya onların bana ilk hamileliğimde de pek bir desteği, faydası olmadı, bende rica etmem asla yapar mısın diye. sonuçta kendi bunu düşünebilir değil mi. minnet etmem yani elimden geldiğince yapıyorum, eşim de yardımcı sağolsun.
hazır makine varken yaparız dedim. daha önce hiç yıkatmadım bir yere güvenemem de, bazen mahvediyolar verdiğin ürünleri.
zaten doğuma yakın storlar ve halılar yıkamaya verilecek, yani bitmiyor yıkanacak şeyler maşallah. sen taşındın şimdi tertemiz mis gibidir evin ohh güle güle otur.
Bi gitseydin aslındaBende genelde 1 gün sonra acısı çıkıyor ağrının. Dün biraz temizlik yapıyorum diye yordum kendimi. Bugün sancım var. Kızımdaki sancının aynısı. Onda da alttan vuran sancım oluyordu. Sancı açılma yaptı erken doğum yaptım. Ondaki doğum sancısı gibi. Bugün hiç yormadım kendimi ama sancım devam ediyor.
Yok cnm uzandığımda da geçmiyor. Daha öncede bu sancıyı çok. Çektiğim için erken doğum olmasını istemiyorum dayanabildiğim kadar beklemeye çalışıyorum.Canım kasılma oluyorsa karnınn taş gbi olup seni rahatsz etmesi lazım yani illa ki bu durumu hssedersn nefesini keser gbi olur ve rahatsz olursun sanki gaza sıkışmışsn gbi ağrılar grer taş keslrsn otursan geçmez yürüsen geçmz yatsan geçmez...
Canım geçmş olsun sende bnm gbi olmuşsn ama serumlar rahatltr iyi ki nst çeklmşsn canım sorunszca inş atlatrsn magnezyumu da eksk etme cnm
Uzandgn da da rahatlayamyrsan geçmiyorsa cnm mutlaka dr una haber et whatsapptan yazablyrsan eğer yaz dr un da nst ister hiç olmazsa için rahat eder.
Yarında devam ederse doktoruma giderim bakalım.Bi gitseydin aslında
yeb4 canım senin kızına da geçmiş olsun Allah şifa versin
o zaman bi doktora git sen bence, sancı konusunda uzman değilim ama böyle bir geçmişin var madem o yüzden için rahat etsin bir git bakalım.Bende genelde 1 gün sonra acısı çıkıyor ağrının. Dün biraz temizlik yapıyorum diye yordum kendimi. Bugün sancım var. Kızımdaki sancının aynısı. Onda da alttan vuran sancım oluyordu. Sancı açılma yaptı erken doğum yaptım. Ondaki doğum sancısı gibi. Bugün hiç yormadım kendimi ama sancım devam ediyor.
evet yorucu ama taşınmak yenilenmek demek resmen. her şey elinden geçiyor insanın.Valla sorma
Eskileri attım yenileri geldi
kirliler yıkandı storu halısı
Yatağı vs
Kökten çözüm gibi oldu çok yoruldum ama değdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?