2020 Şubat Anneleri

Bugün insülin başlandı doktor kontrol altına alamıyoruz düşük doz başlayalım dedi kafama bir de bunu takmak istemiyorum o yüzden başladık bakalım ne olacak şeker durumu
Yaa olsun canım böyle belki kontrol altına girer kadın doğum dpktorunmu yazdı insülin

Çok geçmiş olsun canım

Kızlarrr ara ara sancım oluyor. Karnım çok geriliyor sabahtan beri geçmedi sancım. Doktora gitsem mi? Göbeğimin üzerinden ittiriyor ayaklarını. Karnım da tuhaf bir şekilde ağrıyor. Dün birşeyim yoktu. Korkmaya başladım

ya kolay görünüyordu, makinenin ucu su fışkırtıyo sonra çekiyo, çok basit göründü gözüme ama çekerken emiş gücü çok yüksek ya güç gerekiyormuş. bu kadar zor olduğunu bilsem yapar mıydım

ya onların bana ilk hamileliğimde de pek bir desteği, faydası olmadı, bende rica etmem asla yapar mısın diye. sonuçta kendi bunu düşünebilir değil mi. minnet etmem yani elimden geldiğince yapıyorum, eşim de yardımcı sağolsun.

Ben taşınırken yatağı 80 TL ye
Koltuk takımını da 100 e yıkattım maşallah iyi gene yapmışsın
hazır makine varken yaparız dedim. daha önce hiç yıkatmadım bir yere güvenemem de, bazen mahvediyolar verdiğin ürünleri.

zaten doğuma yakın storlar ve halılar yıkamaya verilecek, yani bitmiyor yıkanacak şeyler maşallah. sen taşındın şimdi tertemiz mis gibidir evin ohh güle güle otur.

yordun mu kendini? dinlendiğin halde mi bu şekilde sancın oluyor?
tam olarak nasıl bir sancı hissediyorsun bilmiyorum ama içinin rahat etmesi için bir git istersen, nst çekilir sende rahatlarsın.

çok almışsın ben oğluma 7 takim almıştım 4 tane giydi oburlerine kadar büyüdü çok çabuk büyüyorlar
Takım değilde zıbın almışım her gittiğimde Allahtan ay ay inşallah giyer büyüyolar diye fazla bişey almak istemedim zaten ama zıbın çok gider diye almışım heralde bi toplayınca ortaya çıktı

Insallah canım benim de tek tesellim doğumdan sonra geçecek olması.

yordun mu kendini? dinlendiğin halde mi bu şekilde sancın oluyor?
tam olarak nasıl bir sancı hissediyorsun bilmiyorum ama içinin rahat etmesi için bir git istersen, nst çekilir sende rahatlarsın.
Bende genelde 1 gün sonra acısı çıkıyor ağrının. Dün biraz temizlik yapıyorum diye yordum kendimi. Bugün sancım var. Kızımdaki sancının aynısı. Onda da alttan vuran sancım oluyordu. Sancı açılma yaptı erken doğum yaptım. Ondaki doğum sancısı gibi. Bugün hiç yormadım kendimi ama sancım devam ediyor.

Canım kasılma oluyorsa karnınn taş gbi olup seni rahatsz etmesi lazım yani illa ki bu durumu hssedersn nefesini keser gbi olur ve rahatsz olursun sanki gaza sıkışmışsn gbi ağrılar grer taş keslrsn otursan geçmez yürüsen geçmz yatsan geçmez...

Canım geçmş olsun sende bnm gbi olmuşsn ama serumlar rahatltr iyi ki nst çeklmşsn canım sorunszca inş atlatrsn magnezyumu da eksk etme cnm

Uzandgn da da rahatlayamyrsan geçmiyorsa cnm mutlaka dr una haber et whatsapptan yazablyrsan eğer yaz dr un da nst ister hiç olmazsa için rahat eder.

Valla sorma
Eskileri attım yenileri geldi
kirliler yıkandı storu halısı
Yatağı vs
Kökten çözüm gibi oldu çok yoruldum ama değdi

Bi gitseydin aslında

Zeyf canım geçmiş olsun inşllh serum iyi gelir durur sancın
arasimmmm bende korkmaya başladım ya ilk olması ne zor ya sancım olurda anlayamazsam diye korkuyorum şimdi ayakta yemk yapıyordum tam göbek kısmım sertleşti bebek mi yapıyor onu yoksa acaba yalancı sancı falan da ben mi anlamıyorum diye düşünüyorum. Oturunca geçiyor ama bebeğim de hareket ediyor galiba o yapıyo onu da sadece ayakta olduğum için mi rahatsız oluyorum acaba off kafamda bi milyon soru var

Yok cnm uzandığımda da geçmiyor. Daha öncede bu sancıyı çok. Çektiğim için erken doğum olmasını istemiyorum dayanabildiğim kadar beklemeye çalışıyorum.

Kizlar evdeyim hepinize tesekkur ederim alinti yapamadim tek tek. Sukur serum iyi geldi acikligimin olmamasi da arti bir durumdu. Serumdan sonra sadece 1 kez 35e kadar cikti sancim sonra dr geldi konustuk asagiya cagirdi gel usg bakalim muayene ol diye gittik 42.8 cm olmus boyu, kilosu 1960 gramdi. Haftaya p.tesi tekrardan gel nst bakicaz tekrar sancilarina dedi. Dr da ebe de cok sasirdi ama nasil hissetmezsin sancilari duzenli geliyo dedi afalladim bugun neye ugradigimi sasirdim benden sonra nst odasina baska bir gebe geldi 40+2 ymis kadinda sanci cikmadi bende tavandi haftama gore bir de magnezyumu eksik etme diye bir mesaj okudum yanlis hatirlamiyosam bana dr um hic magnezyum baslatmadi kizlar tek bir ilac olarak sadece kullandigim vitamin ilacinin icinde magnezyum var sanirim o yuzden

yeb4 canım senin kızına da geçmiş olsun Allah şifa versin

çok teşekkürler canım

o zaman bi doktora git sen bence, sancı konusunda uzman değilim ama böyle bir geçmişin var madem o yüzden için rahat etsin bir git bakalım.

Valla sorma
Eskileri attım yenileri geldi
kirliler yıkandı storu halısı
Yatağı vs
Kökten çözüm gibi oldu çok yoruldum ama değdi
evet yorucu ama taşınmak yenilenmek demek resmen. her şey elinden geçiyor insanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…