2020 Şubat Anneleri

Benim esim pskolojik olarak hic cinsellige yanasmiyor kizlar sizinde boyle mi acaba haftalar oldu :) bugun konustum cinsellik bebege zarar vermez normal dogumu kolaylastirirmis diye bana ben kendimi degisik hissediyorumm utaniyorum dedi 🤷🏻‍♀️
Haftalar olduysa iyi 😂😂 Ben 6. Haftalikken lekelenme yasadim iliski aksaminda dr yasak koydu suanki dr um degil ama gebelik basinda gittigim dr sonra esim korktu bebek dogana kadar yasak koydu 😂😂

Kızlar spinal sezaryanla epidural sezaryen aynı şey mi rahat mı ağrısı falann nasıl oluyor blen araştıran var mı , benim şuan normal doğum gözüküyor herşey uygun ama beni aşırı korkuttular Kars la ilgili bir durum😞
Canım tam emin değilim yanlış bilgi de vermek istemem ama sanırım spinal omurilik içine yapılıyor ve alt kısım tamamen uyuşuyor ayakların falnda epidural ise omurilik dışına yapılıyo ve bölgesel uyuşturuyo diye biliyorum. Ama emin de değilim banu çiftçinin videosu olması lazım bi izle istersen

Benim esim pskolojik olarak hic cinsellige yanasmiyor kizlar sizinde boyle mi acaba haftalar oldu :) bugun konustum cinsellik bebege zarar vermez normal dogumu kolaylastirirmis diye bana ben kendimi degisik hissediyorumm utaniyorum dedi 🤷🏻‍♀️
Vallahi bizimde baya bi oldu aylar bile olabilir 🙈 yüzeysel oluyo ama ilişki olarak bende eşimde korkuyoruz 😊

Bizde bikaç haftaya kadar her şey normaldi aynen devam ettik, ama artık sezonu kapattığımızı düşünüyorum. Benim isteğim sıfırlandı zaten hareket kabiliyetim de sıfır. Şu şekilde olsa ne olur yani bilemiyorum ki :D
Ama aradaki cereyanı tamamen kaybetmemek lazım gızlar :D

Bizde bikaç haftaya kadar her şey normaldi aynen devam ettik, ama artık sezonu kapattığımızı düşünüyorum. Benim isteğim sıfırlandı zaten hareket kabiliyetim de sıfır. Şu şekilde olsa ne olur yani bilemiyorum ki :KK70:
Ama aradaki cereyanı tamamen kaybetmemek lazım gızlar :KK70:
MasaAllah ya bi lekelenme bende oldu galiba 🙄 esim cok pipiriklidir odu kopar bir sey olcak diye o yuzden yanasmiyo iliski boyutuna 🤷🏻‍♀️

Kızlar çok canım sıkkın moralim bozuk 😔 kayınpederim 2 haftadır hasta ve sırf kendi hatasından şuan yoğun bakımda. Doktorun verdiği kan sulandırıcı ilacı içmediği için kan pıhtı atıyor bağırsağına, ameliyat oldu bağırsağın yarısı alındı tam eve çıktı iyileşecek derken dün akşm tekrar kusmayla hastaneye kaldırıldı, bu kezde böbreğinde üre çıktı ve iç organlar görevlerini yerine getiremiyormuş 😔 Hergün alkol almayı sevdiği için ilaçlarını resmen bırakmış ve şuan hepimiz üzülüyoruz, yani hem çok kızıyorum hem çok üzülüyorum 😔 bebeğime yoğunlaşmak istediğim şu günlerde böyle üzülmek beni yıpratıyor. İnsan kendini düşünmüyorsa evlatlarını düşünmez mi biraz, eşim kaynım hergün hastanedeler günah değil mi yani. Bebeğim için alışverişe çıkacaktık bi türlü gidemiyoruz daha hiç birşeyimiz hazır değil Allah korusun erken gelirse diye ödüm patlıyor 😔 Henüz 30. Haftadayız gerçi, öyle bir sıkıntımız da yok şimdilik ama herşeyi düşünüyorum işte. Çok üzgünüm bu aralar sizinle de dertleşmek istedim. Hamileyim diye hastaneye de götürmüyor eşim zaten yoğun bakımda gitsemde birşey yapamıyorum evde böyle çaresiz beklemek çok canımı sıkıyor 😔 Bizim içinde dua edin olur mu 🙏
çok geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur. ama bile bile lades demiş resmen. pıhtı problemi olan biri hem ilacını kullanmıyor, hem alkol alıyor. intihar ediyor resmen. benim de babamın beynine pıhtı atmıştı, kan sulandırıcı ilacını bir gün bile aksatmaz. insan kendi canının değerini bilmezse etrafındakiler ne yapabilirki 🤷‍♀️

Kuvezde kalirsa diye korkuyorum 😞ya bn annemi kaybettim 6ay once ins strese bağlıdır aglamadan gunum gecmiyo çünkü ins bebegim saglikla gelir🤲
başın sağolsun, mekanı cennet olsun 🤲
kaşınan yerler kabarıyor mu? sıkıntıdan kurdeşen dökmüş olabilirsin ama tabii kabarması lazım o zaman.

merak etme 37. haftada normal sancılar gelip doğuran bir sürü insan var, gayet iyi bir hafta korkma sen.

MasaAllah ya bi lekelenme bende oldu galiba 🙄 esim cok pipiriklidir odu kopar bir sey olcak diye o yuzden yanasmiyo iliski boyutuna 🤷🏻‍♀️
Yok zeyfcim hiçbişey olmazdı aslında :)
Biz sadece hamileliği öğrendiğimizde on gün kadar birlikte olmadık, benim her an adet olacak gibi şiddetli ağrılarım vardı zaten.
Lekelenme bende de bikere oldu, 13.haftaydı. 15gün ilişki yasaktı tekrarlamayınca yasaklar kalktı. Sonra bu aya kadar normal devam ettik bi sorun olmadı. Hiç şikayetim de yoktu olsa yapmazdık zaten.

Yok zeyfcim hiçbişey olmazdı aslında :)
Biz sadece hamileliği öğrendiğimizde on gün kadar birlikte olmadık, benim her an adet olacak gibi şiddetli ağrılarım vardı zaten.
Lekelenme bende de bikere oldu, 13.haftaydı. 15gün ilişki yasaktı tekrarlamayınca yasaklar kalktı. Sonra bu aya kadar normal devam ettik bi sorun olmadı. Hiç şikayetim de yoktu olsa yapmazdık zaten.
Bize bastaki dr direk yasak dedi esimde korktugu icin simdiki dr uma sormadim bende bir daha suan zaten ne olacagim belli degil sancilardan dolayi bende korkarim suan yapmaya ama 6,5 ay gecti boyle 😂

Canım maşallah bebeğine korkma bi ara bendende şüphelendiler çok kaşınıyordum ama temiz çıktı eminim seninde temiz çıkacaktır sen sakın kendini üzme hem ilaç veriyorlar Rabbim sağlıcakla almamızı nasip etsin hepimizin kucaklarına meleklerimizi
Ayyy ins cnm ya hafta ilerledi diye hic ilactan bahsetmedi 37 de almamiz gerekir bebegi dedi😞senin nerelerde kasinti vardi nasildi yaa umut oldun ins oyle olur bnm de melegim zamaninda gelir😞

Ayyy ins cnm ya hafta ilerledi diye hic ilactan bahsetmedi 37 de almamiz gerekir bebegi dedi😞senin nerelerde kasinti vardi nasildi yaa umut oldun ins oyle olur bnm de melegim zamaninda gelir😞
Benim. Bi arkadaşımda olmuştu böyle kaşıntı yediklerine dikkat etti diyet yaptı hep geçti canım canını sıkma bence çaresi vardır mutlaka çok internetten araştırma, ne zaman Google dan bişey okusam psikolojim alt üst oluyor 🙄🥺

çok geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur. ama bile bile lades demiş resmen. pıhtı problemi olan biri hem ilacını kullanmıyor, hem alkol alıyor. intihar ediyor resmen. benim de babamın beynine pıhtı atmıştı, kan sulandırıcı ilacını bir gün bile aksatmaz. insan kendi canının değerini bilmezse etrafındakiler ne yapabilirki 🤷‍♀️
Ahh canım ah daha önce ne kazalar ne hastalıklar atlattı 1 ay yoğun bakımda yatmış o derece ciddi bir kaza geçirmiş, şekeri var, kalpte pil var ama hala alkol alıyor ve ilacını aksatıyor 😔 gerçekten intihardan başka birşey değil ama eşime kaynıma kardeşlerine bize yazık değil mi insan nasıl bu kadar düşüncesiz olur anlamıyorum 😔 bebeğimizin hazırlıklarını yapmamız gereken şu zamanlarda yani en güzel zamanlarımızda onun ihmalkarlığı yüzünden böyle olmasına sinirleniyorum, bi taraftan da kötü birşey olur diye korkuyorum eşime üzülüyorum baba sonuçta 😔 elimden dua etmekten başka bişey gelmiyo inşllh sağlığına kavuşur biran önce ve artık biraz akıllanır 😔

Kızlar şu meşhur karın sertleşmesi akşamdan beri bende de oluyor, ilk kez oldu bu hamileliğimde bu akşam. bebiş bir yerde toplanıyor karnım taş gibi oluyor. bazen çok sert tekmeliyor canım çok yanıyor.

karnım öyle sert ki taş gibi, patlayacak gibiyim sanki. bu haftalardan sonra sık olur bu durum artık oyy :KK43:

Bize bastaki dr direk yasak dedi esimde korktugu icin simdiki dr uma sormadim bende bir daha suan zaten ne olacagim belli degil sancilardan dolayi bende korkarim suan yapmaya ama 6,5 ay gecti boyle 😂
Doğumu hızlandırdığına dair bi bulgu olmasa da sancı durumunda ilişkiye girilmez tabiki haklısın.
Doğumun başlaması isteniyosa kolaylaşsın diye ilişki öneriliyo ama başlayacağı yoksa başlamıyo.
Siz bi süre ara verdiğiniz için korku gelmiş anlıyorum,artık bu saatten sonra olmaz zaten :)

Zeyf Zeyf benim hic bir sakincasi ya da tehlikesi yok korkulacak birsey de yok ama kiyamam pskolojikman :)
Erkekler hamile kalinca eslerini anne olarak kutsal gorurlermis bundan dolayida fazla yaklasmak istemezlermis oyle bir yazi okumustum sizde bir sakinca yokmus evet ama esin de benimki gibi sanirim etkileniyo bu durumdan 🙃

Doğumu hızlandırdığına dair bi bulgu olmasa da sancı durumunda ilişkiye girilmez tabiki haklısın.
Doğumun başlaması isteniyosa kolaylaşsın diye ilişki öneriliyo ama başlayacağı yoksa başlamıyo.
Siz bi süre ara verdiğiniz için korku gelmiş anlıyorum,artık bu saatten sonra olmaz zaten :)
Lohusalik bitince devamm yapacak bir sey yok 😂😂

Back
X