Kızlar çok canım sıkkın moralim bozuk

kayınpederim 2 haftadır hasta ve sırf kendi hatasından şuan yoğun bakımda. Doktorun verdiği kan sulandırıcı ilacı içmediği için kan pıhtı atıyor bağırsağına, ameliyat oldu bağırsağın yarısı alındı tam eve çıktı iyileşecek derken dün akşm tekrar kusmayla hastaneye kaldırıldı, bu kezde böbreğinde üre çıktı ve iç organlar görevlerini yerine getiremiyormuş

Hergün alkol almayı sevdiği için ilaçlarını resmen bırakmış ve şuan hepimiz üzülüyoruz, yani hem çok kızıyorum hem çok üzülüyorum

bebeğime yoğunlaşmak istediğim şu günlerde böyle üzülmek beni yıpratıyor. İnsan kendini düşünmüyorsa evlatlarını düşünmez mi biraz, eşim kaynım hergün hastanedeler günah değil mi yani. Bebeğim için alışverişe çıkacaktık bi türlü gidemiyoruz daha hiç birşeyimiz hazır değil Allah korusun erken gelirse diye ödüm patlıyor

Henüz 30. Haftadayız gerçi, öyle bir sıkıntımız da yok şimdilik ama herşeyi düşünüyorum işte. Çok üzgünüm bu aralar sizinle de dertleşmek istedim. Hamileyim diye hastaneye de götürmüyor eşim zaten yoğun bakımda gitsemde birşey yapamıyorum evde böyle çaresiz beklemek çok canımı sıkıyor

Bizim içinde dua edin olur mu