2020 Şubat Anneleri

Kizlar nescafe tuketiyo musunuz ? Asm deki ebe bana gunde 1 bardak turk kahvesi serbest diger kahve cesitleri yasak demisti ama bana turk kahvesi yetmiyo ya yapinca sutlu tarcinli buyuk kupada yapiyorum ya da mesela 1 hafta hic kahve icmiyorum onun yerine 1 bardak nescafe iciyorum kahveyi cok severim ve canim surekli icmek istiyo ☹️

Kizlar nescafe tuketiyo musunuz ? Asm deki ebe bana gunde 1 bardak turk kahvesi serbest diger kahve cesitleri yasak demisti ama bana turk kahvesi yetmiyo ya yapinca sutlu tarcinli buyuk kupada yapiyorum ya da mesela 1 hafta hic kahve icmiyorum onun yerine 1 bardak nescafe iciyorum kahveyi cok severim ve canim surekli icmek istiyo ☹
Bende günde 1 bazen 2 türk kahvesi içiyorum.
Nescafe normaldede sevmem o yüzdne içmiyorum😀
Arada da starbucks lattesini içiyorum şekersiz 😀

Kizlar nescafe tuketiyo musunuz ? Asm deki ebe bana gunde 1 bardak turk kahvesi serbest diger kahve cesitleri yasak demisti ama bana turk kahvesi yetmiyo ya yapinca sutlu tarcinli buyuk kupada yapiyorum ya da mesela 1 hafta hic kahve icmiyorum onun yerine 1 bardak nescafe iciyorum kahveyi cok severim ve canim surekli icmek istiyo ☹
Canım bende türk kahvesi pek içmiyorum nescafeyi daha çok seviyorum ama onu da 3ü1 arada şeklinde değilde süt+azkahve+şeker olarak içiyorum 😊

Benim esim pskolojik olarak hic cinsellige yanasmiyor kizlar sizinde boyle mi acaba haftalar oldu :) bugun konustum cinsellik bebege zarar vermez normal dogumu kolaylastirirmis diye bana ben kendimi degisik hissediyorumm utaniyorum dedi 🤷🏻‍♀️
Benimkide öyle ya 7 ay oldu bende dalga geçiyorum onunla en son bebek olmuş bırakmışız resmen dedim😂😂

Ayyy ins cnm ya hafta ilerledi diye hic ilactan bahsetmedi 37 de almamiz gerekir bebegi dedi😞senin nerelerde kasinti vardi nasildi yaa umut oldun ins oyle olur bnm de melegim zamaninda gelir😞
Benim doktorumda hemen yaptırdı ast üst değerine baktılar sanırım dedi eğer çıkarsa ilaç kullanıcaz hemen başlıcaz dedi valla kuzum benimde kollarım ayaklarım ellerim kaşınıyordu ama şükürki çıkmadı Ha bu arada kalçamda kaşınıyordu ama sonra bir baktım ki çatlamışım hiç kötü düşünme Allah’ın izniyle herşey güzel olucak🤲🏻

Benim doktorumda hemen yaptırdı ast üst değerine baktılar sanırım dedi eğer çıkarsa ilaç kullanıcaz hemen başlıcaz dedi valla kuzum benimde kollarım ayaklarım ellerim kaşınıyordu ama şükürki çıkmadı Ha bu arada kalçamda kaşınıyordu ama sonra bir baktım ki çatlamışım hiç kötü düşünme Allah’ın izniyle herşey güzel olucak🤲🏻
Seni icime sokasim geldi google bni kanser etti😞🙈ya bn annemi cok yakin zamanda kaybettim ins uzuntuden ve catlamadandir ins bnde guzel sonclar alirim ins snn gbidir bnmde bnm ellerimde kollarimda yk kasinti gobegimde boslugumda totomda ve ayaklarimda 🤷‍♀️

Benim de göbekte kaşıntı oluyor genelde tatlı yiyince ve karnım gerilince oluyor. Birde benim göğüs ucumda çatlaklar oluştu öncedende vardı gümüş kapak kullansam işe yarar mı krem kullanmak istemiyorum 🤔

Seni icime sokasim geldi google bni kanser etti😞🙈ya bn annemi cok yakin zamanda kaybettim ins uzuntuden ve catlamadandir ins bnde guzel sonclar alirim ins snn gbidir bnmde bnm ellerimde kollarimda yk kasinti gobegimde boslugumda totomda ve ayaklarimda 🤷‍♀️
Ah bu Google’a göre şuan hayatta olmamız lazımdı kuzum doktorda bana öyle demişti araştırma diye net yazmadım demişti sen gönlünü ferah tut canım Allah’ın izniyle temiz çıkacak sonuçların yaptırdın dimi?Bende yediğim birşeye yordum canım .Bu arada başın sağolsun Rabbim yerinde dinlendirsin anneciğini inşallah🤲🏻🤲🏻

Ben arada gold içiyorum

Karnım patlayacak gibi ya nefesim daralıyor kızlar :KK43: taş gibi oldu napıyor bu oğlan içerde anlamadım. kendini kasıyor sanki böyle acayip bi his anlatamıyorum 😳
Canim ben sancilarimi hissetmedigim icin bir sey diyemeyecegim tek anlayabildigim karnimi incelerken bazen tas gibi olmasi benimde 🤷🏻‍♀️ p.tesi kesin yine cikacak sancilarim ama eminim bundan sende dr na bir haber et istersen kontrolun ne zaman ?

Karnım patlayacak gibi ya nefesim daralıyor kızlar :KK43: taş gibi oldu napıyor bu oğlan içerde anlamadım. kendini kasıyor sanki böyle acayip bi his anlatamıyorum 😳
Yediklerin gaz yapmis olabilirmi canim ya insallah birsey yoktur eger kafana takilirsa acil den git bi gorun icin rahat eder hem😕

İcince buyuk olcak kucuk bardaklar beni kesmiyo yaa 😂😂 o yuzden turk kahvesini kucuk bardakta hic yapmam
Benim damak tadim degsiti. Kahve icerken kesinlikle anlamiyorum. Sade turk kahvesi su gibi geliyor tadini almiyorum. O yuzden telvesini kasikliyorum ben. Ordan aliyorum biraz kahve tadi. O da bana sekerli gibi geliyor cok farkli birsey ya. Asla aci gelmiyor

Back
X