2020 Şubat Anneleri

E tamam iste Mete olsun kizzzz.
Metehan ismini de cok begeniyorum ben.
Amma benim kocacim olmasssss diyo :)))

haklisin canim inanirmisin daha hicbisey yapmadim ,dun bende evde bi cinnet gecirdim elayla esimi evden kovdum biktim sizden diye ,gitmediler o ayri

tamamsekerim bu saatte kafam calismiyor ama yarin bu konu üzerinde yogunlasicam

E tamam iste Mete olsun kizzzz.
Metehan ismini de cok begeniyorum ben.
Amma benim kocacim olmasssss diyo :)))
benim kocam da Metehan değil sadece Mete koyarım olursa diyo :) kızım da çizgi filmde görmüş o da bi ara Mete olsun demişti. hem niloyanın arkadaşı hem de canım kardeşimde var Mete. ortalık Mete kaynayacak bence

eşim Demir de olabilir dedi. bu adam neden böyle sert isimleri seviyo anlamıyorum

haklisin canim inanirmisin daha hicbisey yapmadim ,dun bende evde bi cinnet gecirdim elayla esimi evden kovdum biktim sizden diye ,gitmediler o ayri
ay alemsin
vallahi bu erkekler bazen çocuklardan daha çocuk. inan bende bu akşam dedim biriniz çocuk diğeriniz ondan çocuk, harika bi hamilelik geçiriyorum sayenizde dedim. gerçekten çok bunalttılar bugün beni. zaten ağrılarım var. sonra eşim gönlümü almak için yemeği dışarda yiyelim dedi, o arada bende fırsattan istifade isim mevzusunu konuştum

benim anne olarak isim koyma hakkım yüzde 70 senin yüzde 30 kusurabakma dedim bak gör ne acılar çekiyorum tabii biraz gönlünü de aldım yine sen seçersin falan diye

bu arada hazırlıklar için neyi bekliyosun acaba bir an önce başla

kilo almadigin icin karnina sigmiyormus tezi guzelmis esinin saka fln cok kilo almamak en iyisi ,dikkat ederek cok iyi yaptin

Valla ben kimin kac kilo aldigindan ziyade baska biseyi merak ediyorum. Yani misal 170 boyunda biri suan kac kilo gibi :)
Boya gore baZ aliyorum ben hep nedense.
170 boyunda biri olarak cevap veriyim açken tartılınca 69, tokken 70. başlangıç kilom 60 falandı. ideal kilom hep 60-63 arası olmuştur. en fazla 75 ile yarışmayı kapatmayı hedefliyorum, herkese başarılar

70 e 30 oran iyiymis sekerim bu arada bence demir ismi cok karizmatik, meteden daha guzel.

elanin 0_3 aylik kiyafetlerini cikardim cekmecede duruyorlar birkac eksigin siparisini verdim onlar geldi ama genel anlamda tamamen toparlamadim yikamadim oyle 1_2 haftadir hirsiz olayi hastaliklar derken keyifsiz gecti ama artik baslamam lazim bir ucundan

170 boyunda biri olarak cevap veriyim açken tartılınca 69, tokken 70. başlangıç kilom 60 falandı. ideal kilom hep 60-63 arası olmuştur. en fazla 75 ile yarışmayı kapatmayı hedefliyorum, herkese başarılar
Harikasin dostum
20 kilo alan ile 5 kilo alan bir benim icin, ama boya gore tabi. 170 boyunda iki kisi dusun biri 50 ile baslamistir biri 65 ile ve 70 kilo olduklarını farzet dogumda. Anlatabildim mi canim e bende 158 boyla 65 im düşünsene adile nasit olurdum cok kilo alaydim. Zayif baslayan ile kilolu baslayan bir olmuyor iste. Amannn saglik olsun nasil olsa bu zipirlarin peşinde kosmaktan eriyip gitcek kilolar hepimizin.

Hastaneden geldik kızlar. Doktorum yoktu nst çekilip resmini istedi sancım çıkmadı. Telefonla görüştük sancın azalmış nasılsın dedi daha iyiyim dedim. Ozmn bebek çok küçük biraz daha bekleyelim gibi bişey desi. Tabi biz sevindik hem biraz daha zaman geçecek hem yatış yok diye Pazartesi günü yine gel ben olmasamda ücretsiz nst çektir resmini yolla bana dedi. Sora peşine tekrar aradı doğumuna girecek olan ebe yrn 6 da hastanede olacak onunla bir görüşmeni istiyorum terapimi yapıyomuş öyle bişey dedide tam anlayamadım.

ya bende severim Demir ismini bana da çok karizmatik geliyor. Timur istiyodu ya eşim onun da anlamı demir zaten. taktı bu demire ne varsa demirde soyadımı biliyosun sen, uyumlu olsun diye diretiyodu o isimde. neyse vazgeçirdim, Demir olabilir benim için sorun yok da of şimdiden duyabiliyorum yorumları, özellikle benim babam diyecek ki çocuğa başka isim bulamadınız mı demir de ne diyecek adım gibi biliyorum karışmıyo kimse asla ama yorum yaparken iğnelemeden de duramıyolar

yine bir yerden başlamışsın olsun. evet çok badireler atlattın canım, biraz kendine gel de yavaştan başla.

anladım canım ben seni
aynen öyle hepsi gidecek iki çocuk peşinde koşmakla, bak gör burada çok zayıfladım enerjim tükendi diye dert yanıcaz birbirimize

ilk gebelikte aman kilo almiyim diye çok uğraşıyodum, ay inan şimdi umrumda değil ya napalım verilir. sağlıkla gelsinler yeterki bitsin şu süreç.

Ben de daha bugun bitirebildim tamamen.
Sadece cantaya yerlestirmek kaldi.
Hastane icin olanlari carsafa bohça yaptim.
Dolabina astiklariminda üzerini komple orttum. Besik tülü nevresimi onlari da ayri çarşafa koydum. Esime de anlattim yerlerini göstererek, hani olur da ani biseyler olursa neyin nerede oldugunu görsün de panikle evi dagitmadan koyabilsin cantaya diye :)
Haftaya cuma kv gelecek nasipse.
Bavulu o getirecek.
Hafta sonu da cantayi yerlestiricem iste.
Ben 4 pamuklu 3 kadife takim koydum kiyafet olarark. 1 tane de kadife tulum koydum yedekte.
Kizimda cok lazim olmustu 4 tane yetmemisti. Bu defa 2 kati hazırladım:)
4 pamuklu 1 tanede kalin battaniye koydum.
5 zıbın 5 citcitli 15 agiz mendili bana da 4 pijama takimi. Geri kalan seyleri de bu hafta ici alirim diyorum. Bez siparislerini verdik 300 tl tuttu iki sipanin. Sleepy online den aliyoruz biz hep. Antepten geliyor. Aylik paketler baya indirimli oluyor. Cok heyecanliyim ben yaaa 1 aydan kisa bi zaman kaldi dogumaaaaa abooogggg diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…