E tamam iste Mete olsun kizzzz.yok unutmasın diye kağıda yazıp vericem dedim
yoksa konuşarak halledicem tabii hatta bu akşam konuştum. tamam kabul etti, diretmeyecek kendi istediği isimde. ama listemdekileri de beğenmedi onu napıcazbir tek Mete olabilir dedi.
acilen bana erkek ismi bulun aklınıza ne gelirse yazın
Benimkiler Ömer ve emir
Isimleri kim verdi kim onerdi canim.Benimkiler Ömer ve emir
demekki horlamamız normalmiş sevindimeşime dedimki nasıl oluyormuş horlama sesinden uyuyamamak görmüş oldun kendisi yüzünden az uykusuz geceler geçirmedim
yaa nası kilo almadım kız 9-10 kilo aldım daha ne alayımama şu son bir haftadır nefesim yetmemeye başladı. aksi gibi kız da bi huysuz bi uyuz bu aralar, hem bedenen hem ruhen yoruyor beni. işlerim bitmiyor bir türlü, tek başıma yetişmeye çalışıyorum. ay bu aralar vallahi bi dellendim
sen de daha ağırlaşmadan tüm hazırlıklarını bitir bence. hiç ilkindeki gibi olmayacak bu işler öyle görünüyor
tamamsekerim bu saatte kafam calismiyor ama yarin bu konu üzerinde yogunlasicamyok unutmasın diye kağıda yazıp vericem dedim
yoksa konuşarak halledicem tabii hatta bu akşam konuştum. tamam kabul etti, diretmeyecek kendi istediği isimde. ama listemdekileri de beğenmedi onu napıcazbir tek Mete olabilir dedi.
acilen bana erkek ismi bulun aklınıza ne gelirse yazın
olabilir garmastan alicam sanirim onu soylemisti ve cok cok iyi gelmisti ama tam emin degilim omuyduGarmastan mı almıştın acaba
benim kocam da Metehan değil sadece Mete koyarım olursa diyo :) kızım da çizgi filmde görmüş o da bi ara Mete olsun demişti. hem niloyanın arkadaşı hem de canım kardeşimde var Mete. ortalık Mete kaynayacak benceE tamam iste Mete olsun kizzzz.
Metehan ismini de cok begeniyorum ben.
Amma benim kocacim olmasssss diyo :)))
haklisin canim inanirmisin daha hicbisey yapmadim ,dun bende evde bi cinnet gecirdim elayla esimi evden kovdum biktim sizden diye ,gitmediler o ayri
kilo almadigin icin karnina sigmiyormus tezi guzelmis esininKarnim dev gibi oldu benim ya.
Ama karnim hariç heryerim ayni.
Esim nasil tasiyon bu karni diyo
Bide baya aci cekiyorum ben,kimildadikca ogluşum. Esime gore kilo almadigim icin karnima sigmiyormus da cok sıkışıyormuş da. Alakasi yok, benden minyonlar daha zayiflar 3.5 kilo bebegi tasiyor dedim. Onlarin karnina sigiyoda benim koca karnima mi sigmicak hihh dedim
tamam canım senden ümitliyim ne olur bana yardım ettamamsekerim bu saatte kafam calismiyor ama yarin bu konu üzerinde yogunlasicam
170 boyunda biri olarak cevap veriyim açken tartılınca 69, tokken 70. başlangıç kilom 60 falandı. ideal kilom hep 60-63 arası olmuştur. en fazla 75 ile yarışmayı kapatmayı hedefliyorum, herkese başarılarValla ben kimin kac kilo aldigindan ziyade baska biseyi merak ediyorum. Yani misal 170 boyunda biri suan kac kilo gibi :)
Boya gore baZ aliyorum ben hep nedense.
70 e 30 oran iyiymis sekerimbenim kocam da Metehan değil sadece Mete koyarım olursa diyo :) kızım da çizgi filmde görmüş o da bi ara Mete olsun demişti. hem niloyanın arkadaşı hem de canım kardeşimde var Mete. ortalık Mete kaynayacak bence
eşim Demir de olabilir dedi. bu adam neden böyle sert isimleri seviyo anlamıyorum
ay alemsin
vallahi bu erkekler bazen çocuklardan daha çocuk. inan bende bu akşam dedim biriniz çocuk diğeriniz ondan çocuk, harika bi hamilelik geçiriyorum sayenizde dedim. gerçekten çok bunalttılar bugün beni. zaten ağrılarım var. sonra eşim gönlümü almak için yemeği dışarda yiyelim dedi, o arada bende fırsattan istifade isim mevzusunu konuştum
benim anne olarak isim koyma hakkım yüzde 70 senin yüzde 30 kusurabakma dedim bak gör ne acılar çekiyorumtabii biraz gönlünü de aldım yine sen seçersin falan diye
bu arada hazırlıklar için neyi bekliyosun acababir an önce başla
Harikasin dostum170 boyunda biri olarak cevap veriyim açken tartılınca 69, tokken 70. başlangıç kilom 60 falandı. ideal kilom hep 60-63 arası olmuştur. en fazla 75 ile yarışmayı kapatmayı hedefliyorum, herkese başarılar
1.68 cm 73 kgValla ben kimin kac kilo aldigindan ziyade baska biseyi merak ediyorum. Yani misal 170 boyunda biri suan kac kilo gibi :)
Maaşallah1.68 cm 73 kg
1.69 63 kiloyla yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumValla ben kimin kac kilo aldigindan ziyade baska biseyi merak ediyorum. Yani misal 170 boyunda biri suan kac kilo gibi :)
ya bende severim Demir ismini bana da çok karizmatik geliyor. Timur istiyodu ya eşim onun da anlamı demir zaten. taktı bu demire ne varsa demirde70 e 30 oran iyiymis sekerimbu arada bence demir ismi cok karizmatik, meteden daha guzel.
elanin 0_3 aylik kiyafetlerini cikardim cekmecede duruyorlar birkac eksigin siparisini verdim onlar geldi ama genel anlamda tamamen toparlamadim yikamadim oyle 1_2 haftadir hirsiz olayi hastaliklar derken keyifsiz gecti ama artik baslamam lazim bir ucundan
anladım canım ben seniHarikasin dostum
20 kilo alan ile 5 kilo alan bir benim icin, ama boya gore tabi. 170 boyunda iki kisi dusun biri 50 ile baslamistir biri 65 ile ve 70 kilo olduklarını farzet dogumda. Anlatabildim mi canime bende 158 boyla 65 im düşünsene adile nasit olurdum cok kilo alaydim. Zayif baslayan ile kilolu baslayan bir olmuyor iste. Amannn saglik olsun nasil olsa bu zipirlarin peşinde kosmaktan eriyip gitcek kilolar hepimizin.
Ben de daha bugun bitirebildim tamamen.70 e 30 oran iyiymis sekerimbu arada bence demir ismi cok karizmatik, meteden daha guzel.
elanin 0_3 aylik kiyafetlerini cikardim cekmecede duruyorlar birkac eksigin siparisini verdim onlar geldi ama genel anlamda tamamen toparlamadim yikamadim oyle 1_2 haftadir hirsiz olayi hastaliklar derken keyifsiz gecti ama artik baslamam lazim bir ucundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?