2020 Şubat Anneleri

Evet aynen cevapla içini doldurun isterseniz en son halini buycuy alıp mesajına ekler

Üslubumu karşımdaki insanın üslubuna göre seçerim.Beni uyarmak Üslubumu karşımdaki insanın üslübuna göre ayarlarım.Kimsenin kimseyi germeye hakkı yok evet siz de dahil olmak üzere.Siz tatlı dilinizle tatlı tatlı devam edin.Bir daha da cevap yazma,bu kadar kibar olmam.

Ben zaten ne kadar arada kaldigimi kararsiz oldugumu okuduklarimin kafami karistirdigini yaziyorum. Bazilari gercekten gereksiz cumleleriyle ortam geriyo sadece. Bi tek onlar anne olcak ya cocuklarinin iyiligini bi tek onlar dusunuyor.

Kibar oldugunuzumu dusunuyosunuz

Üslubumu karşımdaki insanın üslübuna göre ayarlarım.Kimsenin kimseyi germeye hakkı yok evet siz de dahil olmak üzere.Siz tatlı dilinizle tatlı tatlı devam edin.Bir daha da cevap yazma,bu kadar kibar olmam.

H Hazell sizinle herhangi bi konuda ayni fikirde degil diye kimseye bi daha cevap yazma diye emir kipiyle konusma hakkiniz yok
Ben zaten ne kadar arada kaldigimi kararsiz oldugumu okuduklarimin kafami karistirdigini yaziyorum. Bazilari gercekten gereksiz cumleleriyle ortam geriyo sadece. Bi tek onlar anne olcak ya cocuklarinin iyiligini bi tek onlar dusunuyor.
Basta cok kararliydiniz halbuki yaptirmayi dusunmuyorum diye konuya girmistiniz,simdi kararsiz oldunuz,kafaniz karisti.Ayrica yaniliyorsunuz arkadas sizinle ayni fikirde degil.Bizim tartistigimizsa üslup üzerine.Anne olmanin hic kolay olmadigini yasayarak ogrendim.Bu yuzden bir tek onlar anne olacaklar ya gibi cumlelere gerek yok.

Burası açık bir platform. Ben istersem cevap yazarım. Kibar olmaman da açıkçası umrumda olmaz. Ona göre karşılığını alırsın.

Burası açık bir platform. Ben istersem cevap yazarım. Kibar olmaman da açıkçası umrumda olmaz. Ona göre karşılığını alırsın.
Noldu üslubunuz bozulmaya basladi birden.Üsluba dikkat!

Noldu üslubunuz bozulmaya basladi birden.Üsluba dikkat!
Karşındaki insanın sabrıyla oynamaya devam edersen bırak üslubu daha neleri bozar. Insanların sabrıyla oynama. Sen kibarliktan anlayabileceklerden degilsin. Senin gibiler bu tarz dilde konuştukları için bunu daha iyi anlayıp idrak ediyorlar.

Kızlar yeter ama lütfen. Uzatmayın artık! Kaç sayfadır kavgadan hakaretten başka bişey okumadık. Hepiniz aklı başında olgun bireylersiniz yapmayın böyle. Lütfen bu konu kapansın kimse de artık bu konuyla ilgili bişey yazmasın rica ediyorum.

Kapattim arkadasim kendi adima merak etme.O iki şahıs haricinde sizler ve huzurumuz için.

Wbc ne bakıldı mı canım , diğer adı lökosit ? Bakıldıysa kaç çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…