Cnm ben kanama alani yoj dediginden beri almıyorum ilaci.Herkese günaydın
bol tuvalete kalkmalı bir gecenin sabahından merhabasu içsem bi dert içmesem bi dert
progestan kullananlar ağzınız çok kuruyor mu? yoksa bana havadan mı oluyor anlamadım. hele sabah kalkınca öyle böyle değil suya ulaşana kadar ağzım kitleniyor ya.
pazartesi kontrolde umarım düzelmiştir kanama alanı da artık kullanmam, ne zor bi ilaçmış ya
bu arada acaba artık karından bakar mı doktor? gittiğimde 9 haftalık olcam nerdeyse, vajinal bakmaz herhalde artık
bende pazartesi gidicem eğer geçmiş derse içmeyi düşünmüyorum bende. dpktora da sorarım tabiiki.Cnm ben kanama alani yoj dediginden beri almıyorum ilaci.
Dr neden vsjinal bakıyor sana ki.
Bana hep karnimdan bakti.
şu an hangi şehirde yaşıyorsun pekiKızlar aile hekimine gittim ama biraz aceleci davranmışımhastaneden daha gebelik kaydımı açmamışlar kalp atımı duyulmadığı için pazartesiden sonraya kaldı artık ilk defa gebelik takibim yapılacak 7 yıl önce görev yerimiz şırnakdı orada her gittimizde sağlık ocagında kimseyi bulamıyorduk gebelik takibim olmamıştı kızım da şansız bir döneme denk gelmiştim inşallah bu bebeğim de
Şu an Ordu'da yaşıyorumşu an hangi şehirde yaşıyorsun peki
normalde çok iyi takip ediyolar, beni kızımdayken kontrollere gitmeyince hep arıyolardı hatta artık bunaltmışlardı yalan yokşimdi şehir dışındayım diye daha haber vermedim, gidip haber verince nerde kaldın sen diye kızmasalar iyi
inşallah bu hamileliğin çok daha güzel geçer her anlamda :)
biraz daha zorlasak komşu sayılırız bende Trabzon’da yaşıyorumŞu an Ordu'da yaşıyorumevet öyle diyorlar sürekli arıyorlarmış İnşallah hepimizşn güzel geçer sağ kasık ağrım biraz beni korkutuyor umarım hepimizin herşeyi yolunda gider sağlıkla alırız bebeğlerimi kucağımıza ilk kızımı büyütürken cok zorladık biz daha cocuk düşünmüyorduk, herkesin kardeşi olmak zorunda değil falan diyorduk ama öyle değilmiş.... Büyüyüp aklı erince herkesin kardeşi var benim yok demeler başladı.... Arkadaşlarının kardeşlerini anlatır oldu... Tamam dedik biraz daha dişimizi sıkalım hayırlısıyla kızıma kardeş gelir inşallah... Baya da olmadı nerdeyse doktora gidecektim cocuk olmuyor diye tam 7ay sonra gebe kaldım.... Şöyle bi hurafe var burda mesela kaç sene arar verirsen o kdr ay cocuk olmazmış ben pek inanmıyorum çünkü on yıl ara verip ilk ayda hamile kalan tanıdıklar da var o şekilde olan da var çevremde cok konuştum
Evet cok yakınızbiraz daha zorlasak komşu sayılırız bende Trabzon’da yaşıyorum
ikinci çocuğu yapma hikayemiz benziyor ☺ benimde 4 yaşında bir kızım var ve bu sene kreşe gidince arkadaşlarının kardeşlerini görünce başımızın etini yedi kardeşim olsun diyeikinciyi hep düşündüm ben ama cesaret edemiyorduk bir türlü, zor büyüdü bizimki de :)
ne güzel tam zamanında gelmiş o zaman ikinci ☺ aman hurafe tabii onlar ya, benim hemen oldu ikinci ayda.
bu arada kasık ağrısı şu an normal, ilk haftalar bende de vardı. hatta hala oturduğum yerden kalkınca kasığıma ağrı giriyor iki büklüm kalıyorum.
canım ya ne kadar kardeş istiyor demekkiEvet cok yakınızaynen benimde oturduğum yerden kalkınca fena bizim ki cok heyecanlı kimi görse söylüyor interntten kardeşine bişeler bakıyormuş geçen gün e-bebek e bakalım diyor 8 yaş olacak baya fazla benim ara cok fazla ara vermemek gerekiyormuş anladım sizin ki ideal ama
Kıskanmaz o da abla olur benim de benden sonraki kardeşimle 5 yaş aram var hiç kıskançlık yaşamadım açıkcası abla gibiydim hepcanım ya ne kadar kardeş istiyor demekkievet bayağı ara vermişsin ama olsun, kardeşine ablalık yapar şimdi sana destek olur. yakın yaş zor oluyor bayağı gördüklerim öyle yani. bizim 5 yaş ara olacak işte, çocukların aslında tam kıskançlık yaşları, bakalım nasıl olacak. cesaretim olsa iki yaş ara verirdim ama bizim o kadar cesaretimiz yoktu
neyse hepsi sağlıkla gelsin yeterki en önemlisi bu ❤
Mesaj yazarken üstte çıkan kutucuklarda bı tablo işareti var oradan genişlik 8 kutu olacak şekilde seviyorsun sonra kutucukların içini dolduruyorsunGünaydınkızlar konu sahibi evetbenim ama yapamıyorum olmuyor yaa
Geçmiş olsun canım. Bulantıyı tamamen kesmesede azaltmak için doktorumun önerdiği bitkisel takviye edici gıda aldım. Bulantımı gerçekten çok azalttı. Premesis Plus. İçindeki zencefil kökü ve vitaminler bulantıyı azaltmaya yardımcı oluyor. Bir de metpamid verdi doktorum ama sonuçta kimyasal bir ilaç diye içmedim.Ay kızlar benim pek bulantım yoktu ama 9. Haftadan sonra çok başladı. Bulantı için yaptığınız birşey var mı
22 mayıs canım senin ?26 Şubat tahmini 40 haftasi 28 Şubat ta doluyor sat ne zaman senin?
Benim ki 11 Mayıs ama yumurtam geç oldu 31 Mayıs döllenme onunla uyumlu gidiyor. Ben o tarihi dediğim gibi tahmini koydum önceki doğumum 39+3 te olmuştu dollenmeye göre sat tarihi ayarlarsam 17 Mayıs oluyor sen doğum tarihini nereden ölçtün?22 mayıs canım senin ?
Ben cekenlerdenim hic birsey fayda etmediAy kızlar benim pek bulantım yoktu ama 9. Haftadan sonra çok başladı. Bulantı için yaptığınız birşey var mı
Canım o progestan maalesef öyle ya bende sabah bi kalıyorum ağzım kurumuş sanki açık yatmışım gibi bence karından bakar artık inşallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız meleklerimiziHerkese günaydın
bol tuvalete kalkmalı bir gecenin sabahından merhabasu içsem bi dert içmesem bi dert
progestan kullananlar ağzınız çok kuruyor mu? yoksa bana havadan mı oluyor anlamadım. hele sabah kalkınca öyle böyle değil suya ulaşana kadar ağzım kitleniyor ya.
pazartesi kontrolde umarım düzelmiştir kanama alanı da artık kullanmam, ne zor bi ilaçmış ya
bu arada acaba artık karından bakar mı doktor? gittiğimde 9 haftalık olcam nerdeyse, vajinal bakmaz herhalde artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?