Senin şeker dışında başka bir durumun var mı peki sezaryen için canım? Bende ikilemde kaldım, 170 e yakın çıkıyor arada şekerim ama normal yaparız büyük ihtimalle diyor doktorum. Yanlış bir karar alınmıyordur umarım.
Merhaba Canım ,
Canım ya , Rabbim hayırlısıyla versin kucağına inşallah. İnşallah değildir. Eğer öyleyse de vardır bunda bi hayır. Çok stres yapma kendine , bugün elinden geldiğince ayağının altına birşey koy ve yat dinlen. Bize de Haber ver muhakkak...Alttan muayene de kan geldiğini ilk defa duydum.Ben yine dün gece hastanedeydim. Sabah acildeki serum hiç etkili olmadı. Doktorum aradı nasılsın diye çok kötüyüm dedim akşam hastanedeyim gel dedi. Hastaneye gittik muayene öncesi nst çekiliyorum her zaman. Nst çekildim sancılar 20-30 çıkıyor. Sora muayeneye gittim sen influenze olmuşsun büyük ihtimalle hemen test yapalım dedi. Muayeneden sorada sonucun çıkar dedi. Ona göre tedavi uygulamamız lazım dedi . Muayene sırasında karnın çok kötü senin sancın var dedi bida nst çekil birde serum taksınlar dedi aynı anda. Bebiş yine çok şükür iyi görünüyordu. Doğum için 2-2,5 hafta daha geçirmeye çalışcaz dedi. Nst ye çıktık bu sefer sancılar düzenli şekilde 100-100 çıkıyo. Eşimi çağırdı o ara doktor sonucum çıkmış influenze olmuşum. ilaç almaya yolladı. Sonra ebe nst de sancıları görünce doktora haber verdi. Doktor geldiğinde Doğuruyosun napcaz dedi. Alttan açıklığına bakmamız lazım serum bitsin. Eşim geldiğinde hemen ilacı verdiler. Doktor gitti ebe öuayene edecekti biz bu sefer doğumu tetikler diye korktuk biraz istemedik. Doktora heber ettiler tekrar geldi. Bu şekilde seni eve yollayamam 3-4 cm açıklığın varsa bebek için riskli korkma dedi ben zaten normalde sonuna kadr muayene etmiyorum ebe hani hafif bakacak dedi. Muayene oldum açıklık yokmuş yeni yeni yumuşamaya başlamış. Rahat doğumun olur dedi. Muayene sorası kan gelebilir demiş korkma demiş ben anlamamışım. Eve geldiğimde mukozamsı pembe kan geldi. Ebeyi aradım bazılarının hassas olup kanıyormuş. Ama acaba nişanımmıydı gelen emin olamadım belki beni korkutmamak için öyle söyledilerbugün yine haberleşicez doktorumla.
Buda nstm
Canım geçmiş olsun hayırlısı nasılsa öyle olsun sağlıkla gelsinBen yine dün gece hastanedeydim. Sabah acildeki serum hiç etkili olmadı. Doktorum aradı nasılsın diye çok kötüyüm dedim akşam hastanedeyim gel dedi. Hastaneye gittik muayene öncesi nst çekiliyorum her zaman. Nst çekildim sancılar 20-30 çıkıyor. Sora muayeneye gittim sen influenze olmuşsun büyük ihtimalle hemen test yapalım dedi. Muayeneden sorada sonucun çıkar dedi. Ona göre tedavi uygulamamız lazım dedi . Muayene sırasında karnın çok kötü senin sancın var dedi bida nst çekil birde serum taksınlar dedi aynı anda. Bebiş yine çok şükür iyi görünüyordu. Doğum için 2-2,5 hafta daha geçirmeye çalışcaz dedi. Nst ye çıktık bu sefer sancılar düzenli şekilde 100-100 çıkıyo. Eşimi çağırdı o ara doktor sonucum çıkmış influenze olmuşum. ilaç almaya yolladı. Sonra ebe nst de sancıları görünce doktora haber verdi. Doktor geldiğinde Doğuruyosun napcaz dedi. Alttan açıklığına bakmamız lazım serum bitsin. Eşim geldiğinde hemen ilacı verdiler. Doktor gitti ebe öuayene edecekti biz bu sefer doğumu tetikler diye korktuk biraz istemedik. Doktora heber ettiler tekrar geldi. Bu şekilde seni eve yollayamam 3-4 cm açıklığın varsa bebek için riskli korkma dedi ben zaten normalde sonuna kadr muayene etmiyorum ebe hani hafif bakacak dedi. Muayene oldum açıklık yokmuş yeni yeni yumuşamaya başlamış. Rahat doğumun olur dedi. Muayene sorası kan gelebilir demiş korkma demiş ben anlamamışım. Eve geldiğimde mukozamsı pembe kan geldi. Ebeyi aradım bazılarının hassas olup kanıyormuş. Ama acaba nişanımmıydı gelen emin olamadım belki beni korkutmamak için öyle söyledilerbugün yine haberleşicez doktorumla.
Buda nstm
Doğum başlamadan influenza geçse bariBen yine dün gece hastanedeydim. Sabah acildeki serum hiç etkili olmadı. Doktorum aradı nasılsın diye çok kötüyüm dedim akşam hastanedeyim gel dedi. Hastaneye gittik muayene öncesi nst çekiliyorum her zaman. Nst çekildim sancılar 20-30 çıkıyor. Sora muayeneye gittim sen influenze olmuşsun büyük ihtimalle hemen test yapalım dedi. Muayeneden sorada sonucun çıkar dedi. Ona göre tedavi uygulamamız lazım dedi . Muayene sırasında karnın çok kötü senin sancın var dedi bida nst çekil birde serum taksınlar dedi aynı anda. Bebiş yine çok şükür iyi görünüyordu. Doğum için 2-2,5 hafta daha geçirmeye çalışcaz dedi. Nst ye çıktık bu sefer sancılar düzenli şekilde 100-100 çıkıyo. Eşimi çağırdı o ara doktor sonucum çıkmış influenze olmuşum. ilaç almaya yolladı. Sonra ebe nst de sancıları görünce doktora haber verdi. Doktor geldiğinde Doğuruyosun napcaz dedi. Alttan açıklığına bakmamız lazım serum bitsin. Eşim geldiğinde hemen ilacı verdiler. Doktor gitti ebe öuayene edecekti biz bu sefer doğumu tetikler diye korktuk biraz istemedik. Doktora heber ettiler tekrar geldi. Bu şekilde seni eve yollayamam 3-4 cm açıklığın varsa bebek için riskli korkma dedi ben zaten normalde sonuna kadr muayene etmiyorum ebe hani hafif bakacak dedi. Muayene oldum açıklık yokmuş yeni yeni yumuşamaya başlamış. Rahat doğumun olur dedi. Muayene sorası kan gelebilir demiş korkma demiş ben anlamamışım. Eve geldiğimde mukozamsı pembe kan geldi. Ebeyi aradım bazılarının hassas olup kanıyormuş. Ama acaba nişanımmıydı gelen emin olamadım belki beni korkutmamak için öyle söyledilerbugün yine haberleşicez doktorumla.
Buda nstm
Canım ya çok geçmiş olsun inşallah bekler biraz daha bebeğinBen yine dün gece hastanedeydim. Sabah acildeki serum hiç etkili olmadı. Doktorum aradı nasılsın diye çok kötüyüm dedim akşam hastanedeyim gel dedi. Hastaneye gittik muayene öncesi nst çekiliyorum her zaman. Nst çekildim sancılar 20-30 çıkıyor. Sora muayeneye gittim sen influenze olmuşsun büyük ihtimalle hemen test yapalım dedi. Muayeneden sorada sonucun çıkar dedi. Ona göre tedavi uygulamamız lazım dedi . Muayene sırasında karnın çok kötü senin sancın var dedi bida nst çekil birde serum taksınlar dedi aynı anda. Bebiş yine çok şükür iyi görünüyordu. Doğum için 2-2,5 hafta daha geçirmeye çalışcaz dedi. Nst ye çıktık bu sefer sancılar düzenli şekilde 100-100 çıkıyo. Eşimi çağırdı o ara doktor sonucum çıkmış influenze olmuşum. ilaç almaya yolladı. Sonra ebe nst de sancıları görünce doktora haber verdi. Doktor geldiğinde Doğuruyosun napcaz dedi. Alttan açıklığına bakmamız lazım serum bitsin. Eşim geldiğinde hemen ilacı verdiler. Doktor gitti ebe öuayene edecekti biz bu sefer doğumu tetikler diye korktuk biraz istemedik. Doktora heber ettiler tekrar geldi. Bu şekilde seni eve yollayamam 3-4 cm açıklığın varsa bebek için riskli korkma dedi ben zaten normalde sonuna kadr muayene etmiyorum ebe hani hafif bakacak dedi. Muayene oldum açıklık yokmuş yeni yeni yumuşamaya başlamış. Rahat doğumun olur dedi. Muayene sorası kan gelebilir demiş korkma demiş ben anlamamışım. Eve geldiğimde mukozamsı pembe kan geldi. Ebeyi aradım bazılarının hassas olup kanıyormuş. Ama acaba nişanımmıydı gelen emin olamadım belki beni korkutmamak için öyle söyledilerbugün yine haberleşicez doktorumla.
Buda nstm
Evet canim bazilarindan kan gelebiliyo muayeneden sonra korkmana gerek yok umarim bebis biraz daha dayanabilir. 2019 un bebekleri cok aceleci cikti yaaBen yine dün gece hastanedeydim. Sabah acildeki serum hiç etkili olmadı. Doktorum aradı nasılsın diye çok kötüyüm dedim akşam hastanedeyim gel dedi. Hastaneye gittik muayene öncesi nst çekiliyorum her zaman. Nst çekildim sancılar 20-30 çıkıyor. Sora muayeneye gittim sen influenze olmuşsun büyük ihtimalle hemen test yapalım dedi. Muayeneden sorada sonucun çıkar dedi. Ona göre tedavi uygulamamız lazım dedi . Muayene sırasında karnın çok kötü senin sancın var dedi bida nst çekil birde serum taksınlar dedi aynı anda. Bebiş yine çok şükür iyi görünüyordu. Doğum için 2-2,5 hafta daha geçirmeye çalışcaz dedi. Nst ye çıktık bu sefer sancılar düzenli şekilde 100-100 çıkıyo. Eşimi çağırdı o ara doktor sonucum çıkmış influenze olmuşum. ilaç almaya yolladı. Sonra ebe nst de sancıları görünce doktora haber verdi. Doktor geldiğinde Doğuruyosun napcaz dedi. Alttan açıklığına bakmamız lazım serum bitsin. Eşim geldiğinde hemen ilacı verdiler. Doktor gitti ebe öuayene edecekti biz bu sefer doğumu tetikler diye korktuk biraz istemedik. Doktora heber ettiler tekrar geldi. Bu şekilde seni eve yollayamam 3-4 cm açıklığın varsa bebek için riskli korkma dedi ben zaten normalde sonuna kadr muayene etmiyorum ebe hani hafif bakacak dedi. Muayene oldum açıklık yokmuş yeni yeni yumuşamaya başlamış. Rahat doğumun olur dedi. Muayene sorası kan gelebilir demiş korkma demiş ben anlamamışım. Eve geldiğimde mukozamsı pembe kan geldi. Ebeyi aradım bazılarının hassas olup kanıyormuş. Ama acaba nişanımmıydı gelen emin olamadım belki beni korkutmamak için öyle söyledilerbugün yine haberleşicez doktorumla.
Buda nstm
Yok canım şeker dışında zaten onun için insülin kullanıyorum erken doğum riski var doğumu şimdilik durdurdular bebek küçük olursa da sanırım sezeryan oluyor
Rabbim saglikli hayırlı evlat nasip etsinS. A güzel anneler. Sizlerden bir ricam olacaktıBen 3. Kez tüp bebek tedavisine başladım. Cuma günü yumurtalarım toplanacak. Benim için dua edebilirseniz eğer cok ama cok mutlu olurum.(ismim bahar) altı yıldır bekliyorum mucizemi.. Hamilelerin duası kabul olur derler buna cok inanıyorum. Birde doğumda yapılan dualar tabi.. Dogumlarınız yaklasmıs Mevlam sizlere de bebişlerinizi sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin, hayırlı kolay dogumlar nasip etsin inşallah. Şimdiden Allah razı olsun. Ailenizle birlikte saglıklı huzurlu yıllar diliyorum
Allah im yaaa. Okurken gozlerim acildi kaldi oyle. Inşallah biraz daha dayanir canim. Cok şükür açıklığın yok henüz. Bu iyi birsey.Ben yine dün gece hastanedeydim. Sabah acildeki serum hiç etkili olmadı. Doktorum aradı nasılsın diye çok kötüyüm dedim akşam hastanedeyim gel dedi. Hastaneye gittik muayene öncesi nst çekiliyorum her zaman. Nst çekildim sancılar 20-30 çıkıyor. Sora muayeneye gittim sen influenze olmuşsun büyük ihtimalle hemen test yapalım dedi. Muayeneden sorada sonucun çıkar dedi. Ona göre tedavi uygulamamız lazım dedi . Muayene sırasında karnın çok kötü senin sancın var dedi bida nst çekil birde serum taksınlar dedi aynı anda. Bebiş yine çok şükür iyi görünüyordu. Doğum için 2-2,5 hafta daha geçirmeye çalışcaz dedi. Nst ye çıktık bu sefer sancılar düzenli şekilde 100-100 çıkıyo. Eşimi çağırdı o ara doktor sonucum çıkmış influenze olmuşum. ilaç almaya yolladı. Sonra ebe nst de sancıları görünce doktora haber verdi. Doktor geldiğinde Doğuruyosun napcaz dedi. Alttan açıklığına bakmamız lazım serum bitsin. Eşim geldiğinde hemen ilacı verdiler. Doktor gitti ebe öuayene edecekti biz bu sefer doğumu tetikler diye korktuk biraz istemedik. Doktora heber ettiler tekrar geldi. Bu şekilde seni eve yollayamam 3-4 cm açıklığın varsa bebek için riskli korkma dedi ben zaten normalde sonuna kadr muayene etmiyorum ebe hani hafif bakacak dedi. Muayene oldum açıklık yokmuş yeni yeni yumuşamaya başlamış. Rahat doğumun olur dedi. Muayene sorası kan gelebilir demiş korkma demiş ben anlamamışım. Eve geldiğimde mukozamsı pembe kan geldi. Ebeyi aradım bazılarının hassas olup kanıyormuş. Ama acaba nişanımmıydı gelen emin olamadım belki beni korkutmamak için öyle söyledilerbugün yine haberleşicez doktorumla.
Buda nstm
Ben yine dün gece hastanedeydim. Sabah acildeki serum hiç etkili olmadı. Doktorum aradı nasılsın diye çok kötüyüm dedim akşam hastanedeyim gel dedi. Hastaneye gittik muayene öncesi nst çekiliyorum her zaman. Nst çekildim sancılar 20-30 çıkıyor. Sora muayeneye gittim sen influenze olmuşsun büyük ihtimalle hemen test yapalım dedi. Muayeneden sorada sonucun çıkar dedi. Ona göre tedavi uygulamamız lazım dedi . Muayene sırasında karnın çok kötü senin sancın var dedi bida nst çekil birde serum taksınlar dedi aynı anda. Bebiş yine çok şükür iyi görünüyordu. Doğum için 2-2,5 hafta daha geçirmeye çalışcaz dedi. Nst ye çıktık bu sefer sancılar düzenli şekilde 100-100 çıkıyo. Eşimi çağırdı o ara doktor sonucum çıkmış influenze olmuşum. ilaç almaya yolladı. Sonra ebe nst de sancıları görünce doktora haber verdi. Doktor geldiğinde Doğuruyosun napcaz dedi. Alttan açıklığına bakmamız lazım serum bitsin. Eşim geldiğinde hemen ilacı verdiler. Doktor gitti ebe öuayene edecekti biz bu sefer doğumu tetikler diye korktuk biraz istemedik. Doktora heber ettiler tekrar geldi. Bu şekilde seni eve yollayamam 3-4 cm açıklığın varsa bebek için riskli korkma dedi ben zaten normalde sonuna kadr muayene etmiyorum ebe hani hafif bakacak dedi. Muayene oldum açıklık yokmuş yeni yeni yumuşamaya başlamış. Rahat doğumun olur dedi. Muayene sorası kan gelebilir demiş korkma demiş ben anlamamışım. Eve geldiğimde mukozamsı pembe kan geldi. Ebeyi aradım bazılarının hassas olup kanıyormuş. Ama acaba nişanımmıydı gelen emin olamadım belki beni korkutmamak için öyle söyledilerbugün yine haberleşicez doktorumla.
Buda nstm
Canim ya cok gecmis olsun hayirlisiyla su 2 haftada bi bitseydi senin icin de rahatlikla doguma girseydinBen yine dün gece hastanedeydim. Sabah acildeki serum hiç etkili olmadı. Doktorum aradı nasılsın diye çok kötüyüm dedim akşam hastanedeyim gel dedi. Hastaneye gittik muayene öncesi nst çekiliyorum her zaman. Nst çekildim sancılar 20-30 çıkıyor. Sora muayeneye gittim sen influenze olmuşsun büyük ihtimalle hemen test yapalım dedi. Muayeneden sorada sonucun çıkar dedi. Ona göre tedavi uygulamamız lazım dedi . Muayene sırasında karnın çok kötü senin sancın var dedi bida nst çekil birde serum taksınlar dedi aynı anda. Bebiş yine çok şükür iyi görünüyordu. Doğum için 2-2,5 hafta daha geçirmeye çalışcaz dedi. Nst ye çıktık bu sefer sancılar düzenli şekilde 100-100 çıkıyo. Eşimi çağırdı o ara doktor sonucum çıkmış influenze olmuşum. ilaç almaya yolladı. Sonra ebe nst de sancıları görünce doktora haber verdi. Doktor geldiğinde Doğuruyosun napcaz dedi. Alttan açıklığına bakmamız lazım serum bitsin. Eşim geldiğinde hemen ilacı verdiler. Doktor gitti ebe öuayene edecekti biz bu sefer doğumu tetikler diye korktuk biraz istemedik. Doktora heber ettiler tekrar geldi. Bu şekilde seni eve yollayamam 3-4 cm açıklığın varsa bebek için riskli korkma dedi ben zaten normalde sonuna kadr muayene etmiyorum ebe hani hafif bakacak dedi. Muayene oldum açıklık yokmuş yeni yeni yumuşamaya başlamış. Rahat doğumun olur dedi. Muayene sorası kan gelebilir demiş korkma demiş ben anlamamışım. Eve geldiğimde mukozamsı pembe kan geldi. Ebeyi aradım bazılarının hassas olup kanıyormuş. Ama acaba nişanımmıydı gelen emin olamadım belki beni korkutmamak için öyle söyledilerbugün yine haberleşicez doktorumla.
Buda nstm
Gunaydin cnm masallah bende doktoruma gore 35.3 oluyorum 5 gun once gidiyoruzGunaydin arkadaslarimmm
35+1 oldum ben bugun.
cok sagol papatyacimGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?