inanamıyorum ya allahım sen koruevet evet canim yarin gidicem muhakkak ,artik fenalik geldi cnku , ela bi duzelse bende kendime gelicem de ,gerekirse artik okula gondermesemmi diyorum ebru yakardesi dogdugunda biz bu hallere dusersek mahfolurum,arkadasin 2 aylik cocugu memorial hastanesinde kac gundur yogun bakimda , ablasi okuldan domuz gribi getirmis ,
ah ya ne sıkıntılar çektin şu hamilelikte ama inanıyorumki sağlıkla gelecek ve biraz daha bekleyecek annesi. en azından hastalığını tedavi etsinler o zamana kadar dayansın kuzucuk.Ben yine dün gece hastanedeydim. Sabah acildeki serum hiç etkili olmadı. Doktorum aradı nasılsın diye çok kötüyüm dedim akşam hastanedeyim gel dedi. Hastaneye gittik muayene öncesi nst çekiliyorum her zaman. Nst çekildim sancılar 20-30 çıkıyor. Sora muayeneye gittim sen influenze olmuşsun büyük ihtimalle hemen test yapalım dedi. Muayeneden sorada sonucun çıkar dedi. Ona göre tedavi uygulamamız lazım dedi . Muayene sırasında karnın çok kötü senin sancın var dedi bida nst çekil birde serum taksınlar dedi aynı anda. Bebiş yine çok şükür iyi görünüyordu. Doğum için 2-2,5 hafta daha geçirmeye çalışcaz dedi. Nst ye çıktık bu sefer sancılar düzenli şekilde 100-100 çıkıyo. Eşimi çağırdı o ara doktor sonucum çıkmış influenze olmuşum. ilaç almaya yolladı. Sonra ebe nst de sancıları görünce doktora haber verdi. Doktor geldiğinde Doğuruyosun napcaz dedi. Alttan açıklığına bakmamız lazım serum bitsin. Eşim geldiğinde hemen ilacı verdiler. Doktor gitti ebe öuayene edecekti biz bu sefer doğumu tetikler diye korktuk biraz istemedik. Doktora heber ettiler tekrar geldi. Bu şekilde seni eve yollayamam 3-4 cm açıklığın varsa bebek için riskli korkma dedi ben zaten normalde sonuna kadr muayene etmiyorum ebe hani hafif bakacak dedi. Muayene oldum açıklık yokmuş yeni yeni yumuşamaya başlamış. Rahat doğumun olur dedi. Muayene sorası kan gelebilir demiş korkma demiş ben anlamamışım. Eve geldiğimde mukozamsı pembe kan geldi. Ebeyi aradım bazılarının hassas olup kanıyormuş. Ama acaba nişanımmıydı gelen emin olamadım belki beni korkutmamak için öyle söyledilerbugün yine haberleşicez doktorumla.
Buda nstm
Ben yine dün gece hastanedeydim. Sabah acildeki serum hiç etkili olmadı. Doktorum aradı nasılsın diye çok kötüyüm dedim akşam hastanedeyim gel dedi. Hastaneye gittik muayene öncesi nst çekiliyorum her zaman. Nst çekildim sancılar 20-30 çıkıyor. Sora muayeneye gittim sen influenze olmuşsun büyük ihtimalle hemen test yapalım dedi. Muayeneden sorada sonucun çıkar dedi. Ona göre tedavi uygulamamız lazım dedi . Muayene sırasında karnın çok kötü senin sancın var dedi bida nst çekil birde serum taksınlar dedi aynı anda. Bebiş yine çok şükür iyi görünüyordu. Doğum için 2-2,5 hafta daha geçirmeye çalışcaz dedi. Nst ye çıktık bu sefer sancılar düzenli şekilde 100-100 çıkıyo. Eşimi çağırdı o ara doktor sonucum çıkmış influenze olmuşum. ilaç almaya yolladı. Sonra ebe nst de sancıları görünce doktora haber verdi. Doktor geldiğinde Doğuruyosun napcaz dedi. Alttan açıklığına bakmamız lazım serum bitsin. Eşim geldiğinde hemen ilacı verdiler. Doktor gitti ebe öuayene edecekti biz bu sefer doğumu tetikler diye korktuk biraz istemedik. Doktora heber ettiler tekrar geldi. Bu şekilde seni eve yollayamam 3-4 cm açıklığın varsa bebek için riskli korkma dedi ben zaten normalde sonuna kadr muayene etmiyorum ebe hani hafif bakacak dedi. Muayene oldum açıklık yokmuş yeni yeni yumuşamaya başlamış. Rahat doğumun olur dedi. Muayene sorası kan gelebilir demiş korkma demiş ben anlamamışım. Eve geldiğimde mukozamsı pembe kan geldi. Ebeyi aradım bazılarının hassas olup kanıyormuş. Ama acaba nişanımmıydı gelen emin olamadım belki beni korkutmamak için öyle söyledilerbugün yine haberleşicez doktorumla.
Buda nstm
Seninde sancilarindan sonra mi acilman oldu bir de ne kadar var acikligin ?Çok geçmiş olsun bu haftadan sonra doğsa da bir şey olmaz korkma ama inşallah 2-3 hafta daha bekler bebeğin benim açıklık bile vardı ona rağmen 3 hafta oldu. Merak etme sadece dinlen ben yerimden kalkmıyorum sadece hastane için çıkıyorum. Zaten doktorun diyecektir sana wc dışında kalkma diye. Tekrar geçmiş olsun canım
Seninde sancilarindan sonra mi acilman oldu bir de ne kadar var acikligin ?
Ben de gece terliyorum ateş basıyor uyanıyorum sonra da uyuyamıyorumGünaydın hastalara acil şifalar olsun inşallahBende bir bulantı ve karın ağrısıyla sabahladım Birde hiç terlemeyen ben gece aşırı terliyorum göğüs kısmı özellikle iki kere üst değişiyorım varmı böyle terleyen ben hastamı oluyorum acaba
O zaman senin için tam zamanı ☺Sizin için erken tabi de benim 15 günüm kaldı artık mabadını kaldırıp harekete geçse iyi olucak
çok güzeller güle güle kullanın canımKızlar oğluşuma kanaviçeden ağız mendili ve yüz örtüsü işlettim
Eki Görüntüle 2571721 Eki Görüntüle 2571722
İlçesi nizipte özel adn hastanesiBen de antepteyim o yüzden sordum
Mücahitleri de ilk defa duydum 2200 isteyen hastane hangisi
Ben yine dün gece hastanedeydim. Sabah acildeki serum hiç etkili olmadı. Doktorum aradı nasılsın diye çok kötüyüm dedim akşam hastanedeyim gel dedi. Hastaneye gittik muayene öncesi nst çekiliyorum her zaman. Nst çekildim sancılar 20-30 çıkıyor. Sora muayeneye gittim sen influenze olmuşsun büyük ihtimalle hemen test yapalım dedi. Muayeneden sorada sonucun çıkar dedi. Ona göre tedavi uygulamamız lazım dedi . Muayene sırasında karnın çok kötü senin sancın var dedi bida nst çekil birde serum taksınlar dedi aynı anda. Bebiş yine çok şükür iyi görünüyordu. Doğum için 2-2,5 hafta daha geçirmeye çalışcaz dedi. Nst ye çıktık bu sefer sancılar düzenli şekilde 100-100 çıkıyo. Eşimi çağırdı o ara doktor sonucum çıkmış influenze olmuşum. ilaç almaya yolladı. Sonra ebe nst de sancıları görünce doktora haber verdi. Doktor geldiğinde Doğuruyosun napcaz dedi. Alttan açıklığına bakmamız lazım serum bitsin. Eşim geldiğinde hemen ilacı verdiler. Doktor gitti ebe öuayene edecekti biz bu sefer doğumu tetikler diye korktuk biraz istemedik. Doktora heber ettiler tekrar geldi. Bu şekilde seni eve yollayamam 3-4 cm açıklığın varsa bebek için riskli korkma dedi ben zaten normalde sonuna kadr muayene etmiyorum ebe hani hafif bakacak dedi. Muayene oldum açıklık yokmuş yeni yeni yumuşamaya başlamış. Rahat doğumun olur dedi. Muayene sorası kan gelebilir demiş korkma demiş ben anlamamışım. Eve geldiğimde mukozamsı pembe kan geldi. Ebeyi aradım bazılarının hassas olup kanıyormuş. Ama acaba nişanımmıydı gelen emin olamadım belki beni korkutmamak için öyle söyledilerbugün yine haberleşicez doktorumla.
Buda nstm
inanamıyorum ya allahım sen koru
istanbul bu konuda daha kötü tabiiki. canım baktın iyileşemiyor hiç hep hasta gönderme o zaman sende. bu kış ikisiyle birlikte evde biraz zor olur belki ama en azından hastalık riski olmaz. elaya da yazık yavrum kıyamam demek ki bünyesi çok kaldıramadı, sürekli hasta oluyor. geçen sene biz de öyleydik ama bu kadar ağır değildi, klasik soğuk algınlığıyla geçmişti hep.
evet hickirigi hic sevmezler dogdugunda goruceksinBir kaç gündür bebeğimi hıçkırık tutuyor ritmik bir şekilde atıyor karnımın sağ tarafı. Çok tatlı ama bence kendisi rahatsız oluyor bu durumdan. Çünkü hiç durmuyor.
Kendini kasmadigin surece acimiyor canim benim sancilarim cikinca dr um bas ebeye acikligini kontrol et demisti dogumhanede catala oturdum ebe 2 parmagiyla kontrol yapti acilman yok dedi oncesinde zaten jel suruyo parmaklarina girerken acitmasin kaysin girsin diye ben cok aci hissetmedim ama o an kasarsan hissedebilirsinHayırlı sabahlar kızlarbizde dün muayene icin doktora gittik. Gitmişken çalışabilir raporumuda aldım. 32+6 günlük 2072 gram ve 43 cm boyumuz. Hersey gayet iyiydi. Bi dahaki kontrolumde çatı muayenesi yapılacakmış. Biraz tırsıyorum su çatı muayenesinden. Alttan konrtolle cati muayenesi ayni şey mi oluyor acaba? Yoksa daha mi ağrılı birşey? Bu arada bebisim ultrasonda ellerini emiyordu cok tatlıydı
kışın doğurmak yaza göre güzel aslında, kızımda öyleydi yani ama evde bir çocuk varken zor olacak bu hastalık mevzuları yüzünden o belli.evet canim belki biraz zorlanirim fln ama en azindan hastaliklardan koruyabildigim kadar korurum ,subat gelince dusunucem karar vericem ne yapacagima
aynen canim ozaman kacarimiz yoktu , bence 4_5 yas ideal ya 2.tam zamaninda yaptikkışın doğurmak yaza göre güzel aslında, kızımda öyleydi yani ama evde bir çocuk varken zor olacak bu hastalık mevzuları yüzünden o belli.
bende doğum zamanı bir hastalık salgın vs var ise bir süre göndermem sanırım.
neyse iyi tarafından bakalım ya ilkokula gitselerdi, öyle kafamıza göre bir ay göndermeyelim de diyemezdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?