2020 Şubat Anneleri

inanamıyorum ya allahım sen koru
istanbul bu konuda daha kötü tabiiki. canım baktın iyileşemiyor hiç hep hasta gönderme o zaman sende. bu kış ikisiyle birlikte evde biraz zor olur belki ama en azından hastalık riski olmaz. elaya da yazık yavrum kıyamam demek ki bünyesi çok kaldıramadı, sürekli hasta oluyor. geçen sene biz de öyleydik ama bu kadar ağır değildi, klasik soğuk algınlığıyla geçmişti hep.

ah ya ne sıkıntılar çektin şu hamilelikte ama inanıyorumki sağlıkla gelecek ve biraz daha bekleyecek annesi. en azından hastalığını tedavi etsinler o zamana kadar dayansın kuzucuk.
bol bol dinlen artık şakası yok sakın kendini yorma.

ama korkma da sakın çünkü artık tehlikeli zamanları atlattık. 35. haftadan itibaren doğum riski olsa bile ciğer geliştirici yapmıyorlar, artık ciğer gelişimi ve tüm organların gelişimi tamamlandı. sadece anne karnında kilo alıyorlar bu haftadan sonra.

Çok geçmiş olsun bu haftadan sonra doğsa da bir şey olmaz korkma ama inşallah 2-3 hafta daha bekler bebeğin benim açıklık bile vardı ona rağmen 3 hafta oldu. Merak etme sadece dinlen ben yerimden kalkmıyorum sadece hastane için çıkıyorum. Zaten doktorun diyecektir sana wc dışında kalkma diye. Tekrar geçmiş olsun canım

Seninde sancilarindan sonra mi acilman oldu bir de ne kadar var acikligin ?

Günaydın kızlar, hastalara acil şifalar diliyorum. hamileler ve çocuklar hasta olmasa nolurdu sanki ya

dün gece benim de öyle bir gaz sancım vardı ki bir an doğuruyorum sandım ter içinde kalarak uyandım zaten. allahım bu gaz sancısı ne kötü bir şey ya.

bugün benim de kontrolüm var bakalım nasıl geçecek, çok heyecanlıyım

Seninde sancilarindan sonra mi acilman oldu bir de ne kadar var acikligin ?

Evet 1 cm açılma vardı hala aynı duruyor ama sancilarimin ne kadar olduğunu bilmiyorum benim rahim boyu da kisalmisti ve bebek doğum pozisyonunda benim böbrek ağrım tetiklemisti. Aslında başka rahatsizliklarimiz agrilarimiz yüzünden kasiliyoruz ama bu bebeği ve rahmi de etkiliyor. Rahim de kasılıyor.

Hayırlı sabahlar kızlar bizde dün muayene icin doktora gittik. Gitmişken çalışabilir raporumuda aldım. 32+6 günlük 2072 gram ve 43 cm boyumuz. Hersey gayet iyiydi. Bi dahaki kontrolumde çatı muayenesi yapılacakmış. Biraz tırsıyorum su çatı muayenesinden. Alttan konrtolle cati muayenesi ayni şey mi oluyor acaba? Yoksa daha mi ağrılı birşey? Bu arada bebisim ultrasonda ellerini emiyordu cok tatlıydı

Ben de gece terliyorum ateş basıyor uyanıyorum sonra da uyuyamıyorum
YEKTA61 canım inşallah biraz daha durur ama doğarsa da haftası çok iyi. Doktorun da çok ilgili ne güzel. En sağlıklısı en hayırlısı neyse öyle olsun inşallah

Bir kaç gündür bebeğimi hıçkırık tutuyor ritmik bir şekilde atıyor karnımın sağ tarafı. Çok tatlı ama bence kendisi rahatsız oluyor bu durumdan. Çünkü hiç durmuyor.

domuz gribi olduysan atesinin 40 in altina dusmemesi lazim canim oylemisinki? serumsuz ayaga kalkamazsin o cok fena yapiyor

evet canim belki biraz zorlanirim fln ama en azindan hastaliklardan koruyabildigim kadar korurum ,subat gelince dusunucem karar vericem ne yapacagima

Bir kaç gündür bebeğimi hıçkırık tutuyor ritmik bir şekilde atıyor karnımın sağ tarafı. Çok tatlı ama bence kendisi rahatsız oluyor bu durumdan. Çünkü hiç durmuyor.
evet hickirigi hic sevmezler dogdugunda goruceksin
birde tam yedirirsin altini temizleyip uyutursun birden hickirik tutar uyanir hickirik bir donem kabusum olmustu

Kendini kasmadigin surece acimiyor canim benim sancilarim cikinca dr um bas ebeye acikligini kontrol et demisti dogumhanede catala oturdum ebe 2 parmagiyla kontrol yapti acilman yok dedi oncesinde zaten jel suruyo parmaklarina girerken acitmasin kaysin girsin diye ben cok aci hissetmedim ama o an kasarsan hissedebilirsin

evet canim belki biraz zorlanirim fln ama en azindan hastaliklardan koruyabildigim kadar korurum ,subat gelince dusunucem karar vericem ne yapacagima
kışın doğurmak yaza göre güzel aslında, kızımda öyleydi yani ama evde bir çocuk varken zor olacak bu hastalık mevzuları yüzünden o belli.

bende doğum zamanı bir hastalık salgın vs var ise bir süre göndermem sanırım.
neyse iyi tarafından bakalım ya ilkokula gitselerdi, öyle kafamıza göre bir ay göndermeyelim de diyemezdik.

aynen canim ozaman kacarimiz yoktu , bence 4_5 yas ideal ya 2.tam zamaninda yaptik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…