Valla ben bi 37 lere gelelim pilates topuyla hateketlere vs. Başlıycam inşallah 40 ı beklemez bebişim. Ve sırf sekerden dolayı sezeryan olmam gerekmez inşallahCanım 40 hafta bekleniyor sanırım ama aşması beklenmiyor anladığım kadarıyla, benim doktorum 40 haftayı aştırmayacağını söyledi. Nedenini de gebe eğitiminde söylemişlerdi, bebek omuzlara ve gövdeye olması gerektiğinden fazla kilo alırsa doğum kanalına sıkışabiliyormuş veya yine şekerden dolayı suyu azaldığı için kakasını yapabiliyormuş strese girip. Bu konuyu ve doğumunu gebelik şekerin varsa doğum şeklini ve zamanını doktoruna bırakmak en mantıklısı sanırım.
Benimde ara ara şekerim 170e yaklaşmaya başladı, bir sıkıntı çıkmadan doğarlar umarım çok korkuyorum
o isimliğe bir şey olursa suçluyu çok uzaklarda aramamak gerekaynen bende 3 yastan sonra rahat ettim biraz,
amcamin 2.cocugu oldu 10 sene sonra buyuk oglan 10 yasinda olmasina ragmen cok fena kiskandi yine o kiskanclik kesin olucak belliki umarim dozu az olur ☺ sonucta 4_5 yildir prenses gibi hükum surdukleri evde herseylerine bir ortak gelicek onlar icinde kolay bir durum degildun biraz meyve yedirdim elaya ,dur bende yiyimde ecede vitamin alsin dedim , o vitamib almasin yeme diyor isimlik yaptirdim ya ahsaptan ikisinede ,gelip gidip ecenin isimliginin etrafinda dolaniyor ,basina bir is gelmese iyi
Ay Ebru aynı şey dün gece bana da oldu wc ye kalktım Allahım karnım taş gibi nasıl gergin eyvah dedim niye böyle1-2 dk sonra gaz sancısı olduğunu anladım içimden bir bomba çıktı gaz yapacak bişey de yememiştim halbuki
çok sevindim bayağı almış gerçektenKontrolden çıktım bu hafta atak yapmış bizimki 250gram kadar almış 2540gram olmuş.
Çok mutlu oldum.
Kafasını biraz aşağı indirmiş sancı var mı dedi. Nst ye bağlıyım yatıyorum bakalım nasıl çıkıcak
Kontrolden çıktım bu hafta atak yapmış bizimki 250gram kadar almış 2540gram olmuş.
Çok mutlu oldum.
Kafasını biraz aşağı indirmiş sancı var mı dedi. Nst ye bağlıyım yatıyorum bakalım nasıl çıkıcak
Teşekkür ederimo isimliğe bir şey olursa suçluyu çok uzaklarda aramamak gerek
çok normal davranışlar, uzmanlar kıskanmasa çok garip olurdu diyorlar. önemli olan bu krizi nasıl yöneteceğimiz.
Begüm en ufak kıskançlık belirtisi göstermedi daha. nasıl bir şey olacak o da bilmiyor sanırım. hep karnımı seviyor, artık gel kardeşim diyor. anne sen iş yapma yorulma diyor. yemeğini güzelce ye kardeşim de yesin vs. dışarı çıkıyoruz kardeşime onu da alalım şunu da alalım diyor. tek bir kıskançlık belirtisi göstermedi ama bu da beni korkutmuyo değil açıkçası. doğunca patlayacak diye korkuyorum
ay önce bende korktum ama sonra o bomba benden de çıktı hatta alt komşu uyanmıştır herhalde
nasıl bir gaz oluyor demekki hamilelerde inanılmaz ya.
çok sevindim bayağı almış gerçekten
Maşallah kuzuya bende çıktım iyiymiş haftaya yine çağırdı nst de çok sancı çıkmadı normal doğurabilirsin dedi ama ben nstdeyken bir kadın doğuruyordu resmen ürktüm yaKontrolden çıktım bu hafta atak yapmış bizimki 250gram kadar almış 2540gram olmuş.
Çok mutlu oldum.
Gözün aydınn.. ben nst deyken de sürekli biri doğuruyoMaşallah kuzuya bende çıktım iyiymiş haftaya yine çağırdı nst de çok sancı çıkmadı normal doğurabilirsin dedi ama ben nstdeyken bir kadın doğuruyordu resmen ürktüm ya
dediğin gibi bir kaç günün önemi yok kilo alımı durmasın yeterki.Teşekkür ederim
Bi hafta geri çıkıyodu baya toparlamış. Yine bikaç gün geri ama kilo aldıkça hiç önemi yokmuş artık. Ölçümleri boşver dedi .
Senin kontrolün de bugündü dimi?
Ya valla çok tırstım Rabbim doğum yapçak olanları kurtarsın bir avazda inşallahGözün aydınn.. ben nst deyken de sürekli biri doğuruyo
Benimkinin baş ölçümü 3 hafta filan ileri çıkıyor. Genetiktir kafası büyük olacaktır diyo ama bende buna taktım kafayı valla. Hoş diğer ölçümleri de 2 3 hafta kendi haftasından ileri çıkıyor ama en çok kafa ölçümüne takılıyom benTeşekkür ederim
Bi hafta geri çıkıyodu baya toparlamış. Yine bikaç gün geri ama kilo aldıkça hiç önemi yokmuş artık. Ölçümleri boşver dedi .
Senin kontrolün de bugündü dimi?
Baya sancım çıktı. Doktor muayene etti açılmam da varmış. Ben hiçbişey hissetmiyorum. Yatışım yapıldı
Dogum icin mi yatis yaptirdi canim ?Baya sancım çıktı. Doktor muayene etti açılmam da varmış. Ben hiçbişey hissetmiyorum. Yatışım yapıldı
Iyi haberlerle gel canimmmBaya sancım çıktı. Doktor muayene etti açılmam da varmış. Ben hiçbişey hissetmiyorum. Yatışım yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?