Canim.cok sevindim artik beraber guzelcr büyürsünüz cok mutlu oldum yavrun artik seninle maşallah size sen nasil oldun iyimisin toparlaya bildin miBiz iyiyiz şükürler olsun ....
Bebeğim evimizde , alışmaya çalışıyoruz ....
Darısı hepinize olsun arkadaşlarım
Sevindim cnm ya düzenli takip ve dinlenmeyle yatarak atlatırsın bence en azından 1-1,5 hafta dahaDüşündüğünüz için teşekkür ederim
4te ve 8de yapılan son iki nst iyi çıktı. İlaçlarla durmuş gözüküyo bakalım doktoru bekliyorum.
Gelse de doğurmuyosun yemek yiyebilirsin dese artık
Biz iyiyiz şükürler olsun ....
Bebeğim evimizde , alışmaya çalışıyoruz ....
Darısı hepinize olsun arkadaşlarım
Arada oluyor cnm ama sen dikkat et yine de karnım aşağı inmiş demiştin yanlış hatırlamıyorsam baskı falan da bahsetmiştin. Bu aralar bi dinlenSumuksu seffaf akintisi olan var mi? Gece iki kere geldi sumuksu. Surekli tuvalete cokmaktan uyuyamadim. 6 kere fln gittim wc ye gece. 5 saat bile uyumadim cok uykm var
Cnm benim ilk doğumumda 2 cm aciklikla 2 hafta doğmasını bekledim.Cati muayenesinde 38+0 haftada 2 cm açıklığın var demişti dr. 40+0 haftada dogduBi hafta beklese
Açılma olduktan sonra bekler mi o kadar acaba hiç de bilmediğim şeyler. Unutmazsam sorucam
Aman cagirma kiz dur zaten bebisler cok aceleciBelki bende 5-6 hafta sonra falan yaparimhic uyuyamadim saka gbi wc gitmekten ya. Zor gunler geliyorr
Bnde sık cikiyorum surekli su ve sivi tukettigim icinBu kadar çok tuvalete çıkmanda fazla geldi bana normalde öylemi arkadaşların nasıl acaba bende enfeksiyonda var az miktarda ama 6 gibi kalkıyorum wc sonra tekrar uyuyorum saat başı kalkmadım hiçgün içindede çok çok çıkmıyorum
Allah AllahBende çok su tüketiyorum hatta yazın 4 litre içiyodum ama bu kadar çıkmıyorum şuan 2 litreyi biraz geçiyodur
Tatlım çok geçmiş olsunKızlar moralim çok bozuk oğlumun gözünde sürekli arpacık çıkıyorilaç kullanıyoruz geçiyor sonra tekrar çıkıyor. Doktora götürdüm yine aynı ilaçları yazdı "tekrarliyor"dedim." Sürekli pansuman yap"dedi.Bu hep böyle mi gidecek geçmeyecek mi hiç gözü balon gibi şiş açamıyor çok üzülüyorum baktıkça.Sıcak su ile pansuman yapıyorum sürekli
Ben wc ye gidiyorum gelip iş yaparken yine geliyor azen hatta çoğu zamanBu kadar çok tuvalete çıkmanda fazla geldi bana normalde öylemi arkadaşların nasıl acaba bende enfeksiyonda var az miktarda ama 6 gibi kalkıyorum wc sonra tekrar uyuyorum saat başı kalkmadım hiçgün içindede çok çok çıkmıyorum
Günaydın kızlar
selozy uyandım teli şarjdan aldım içimdende bakim selozy napmış diyorum iyi olmana sevindim beklicek kızçemiz biraz daha allahın izniyle. Babasına temizlik için zaman verdi küçk bi uyarıydı bu
YEKTA61 sende iyiymişsin oh burun tıkanıklıgı bendede var ve hayatımda ilk kez horluyorum
İlaçta içemediğimiz için cok zor ama buna şükür yinede biran önce geçse şu son ay
P Prensescann eve gelmenize cok sevindimmm bidaha hiç ayrılmayın inşallahallah analı babalı büyütmek nasip etsin tekrar
Geçmiş olsun cnm farklı bir doktora götürmeyi denesen? Belliki bir şey dokunuyorKızlar moralim çok bozuk oğlumun gözünde sürekli arpacık çıkıyorilaç kullanıyoruz geçiyor sonra tekrar çıkıyor. Doktora götürdüm yine aynı ilaçları yazdı "tekrarliyor"dedim." Sürekli pansuman yap"dedi.Bu hep böyle mi gidecek geçmeyecek mi hiç gözü balon gibi şiş açamıyor çok üzülüyorum baktıkça.Sıcak su ile pansuman yapıyorum sürekli
Teşekkür ederim canım onu da deneyeyim biTatlım çok geçmiş olsun
Çay pansumanı da çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?