30 derece hizli yikama programinda 800 devir sıkmaKızlar bebişlerin kıyafetlerini hangi programda yıkadınız
Ekstra durulama yapacağım mutlaka ama kaç derece ve sıkma devrine karar veremedim zarar görmesin çamaşırlar diye
30 derece 30 dk lık kısa programda yıkadım sıkmada 400 de bıraktım nolur nolmaz diyeKızlar bebişlerin kıyafetlerini hangi programda yıkadınız
Ekstra durulama yapacağım mutlaka ama kaç derece ve sıkma devrine karar veremedim zarar görmesin çamaşırlar diye
30 derece 14 dakika da yıkadım bende canım ekstra Durulama yaptımKızlar bebişlerin kıyafetlerini hangi programda yıkadınız
Maskeyi kari koca kullanıyoruz biz lakin Bahar a takmak im-kan-sizaklıma gelmedi maske ya, damar yolu açılırken onu ikna etmekten elim ayağıma dolandı zaten. hala kriz bu durumlar, o kadar ağladı ama iğne batarken gayet sakin durdu bi acayipler ya
serum daha şimdiden kendine getirdi gibi. bende o arada nstye girdim, farklı hastaneler ama yakınlar. eşim tutturdu doktor bu akşam dedi de ille de gir. yarın girsem nolurdu sanki
evet canım kilosu iyiymiş şükür her şey yolundaymış. kordondan kan akımı da çok iyiymiş şükür.
almıştır bence canım merak etme, bende korkuyodum ama bak ne kadar olmuş. bundan sonra doğsa da yeterli kilosu herhalde. bir hafta sonra tekrar çağırdı.
maske benim aklıma gelmedi sen mutlaka tak önlem olsun. her yer mikrop yuvası. hasta olmamamız lazım. ay daha çantam hazır değil eksikler var. acilen halletmem gerek korktum gerçekten.
Pamuklu programda 40° de 800 devirde extra durulamayi secerek yikadim. 1.5 saat civari yikandilar. Beyazlar,renkliler,battaniyeleri ve coraplari bu sekil yikadim. Nevresim ve uyku seti korumaliklar dahil toplamda 10 defa çalışmıştır makina ama 1 haftada anca yaptim ben kizimla boyle bu işlerKızlar bebişlerin kıyafetlerini hangi programda yıkadınız
Canım şimdi okudum. Biraz daha bekler inşallah kuzucuğunBaya sancım çıktı. Doktor muayene etti açılmam da varmış. Ben hiçbişey hissetmiyorum. Yatışım yapıldı
Çok geçmiş olsun canım. Benim oğlum da ateşli dünden beri. Allah şifa versin tüm çocuklarımızaKızlar benim kontrol güzel geçti şükürler olsun. 2650 gr olmuş kuzucum ve her şey yolunda. karında bir yere toplanıp sertleşme durumu yalancı kasılma ve günde 8-10 kez olması normal dedi.
artık aşağı doğru çok baskı yapacak ağrıların olur bol bol dinlen dedi. sürekli uzan dedi. artık yormucaksın kendini dedi ama nerdeeee. çıktık hastaneden okuldan aradılar kızımın yine ateşi çıkmış, iyiydi iki gündür birden kötüleşti hastaneye getirdik şimdi 39,5 olmuşdoktor serum verdi yatıyoruz şimdi. gribal enfeksiyon gibi. boğaz da kızarmış. çocuk servisi ana baba günü. inşallah ben de burdan kapmam hastalık
nstde çok sıra vardı doktor geç saatte gel çektir sonucu bana at dedi. daha bu gece onu halletmem lazım da nasıl olacak bakalım. şu an serumun bitmesini bekliyoruz inşallah tahlillerde de sorun çıkmaz da gideriz evimize
inşallah tüm doktor işlerinizi sorunsuz atlatırsınız canım. kolayca halleder dönersiniz evinize. biz de şimdi döndük şükür ciğerlerde bişey yok, antibiyotiklik bi durum yok. 2 gün içinde ateş geçmezse tekrar gidicez.Maskeyi kari koca kullanıyoruz biz lakin Bahar a takmak im-kan-siz
Troid haric birde cocuk dr una randevu aldim ayni gune. 6 ayda bi tam kan testi yaptiriyorum ne var ne yok bakıyorum. O bolum de inanılmaz kalabalik oluyor. 8.40 da randevu hemen girip çıkıp kan verip ucmayi dusunuyorum oradan bakalim
C.tesi yoksa benim dr, sali 14 de randevum.
Her randevu ayri bi heyecanlı dimi ya :)))
Bu sefer de kilosu ve sezeryan gunu hakkinda heyecanliyim. Suprizsiz bi kontrol olur inşallah.
Bir sonraki ne zaman senin?
Pamuklu programda 40° de 800 devirde extra durulamayi secerek yikadim. 1.5 saat civari yikandilar. Beyazlar,renkliler,battaniyeleri ve coraplari bu sekil yikadim. Nevresim ve uyku seti korumaliklar dahil toplamda 10 defa çalışmıştır makina ama 1 haftada anca yaptim ben kizimla boyle bu işler
Canım şimdi okudum. Biraz daha bekler inşallah kuzucuğun
Çok geçmiş olsun canım. Benim oğlum da ateşli dünden beri. Allah şifa versin tüm çocuklarımıza
40 derece sabun tozuyla 600 devir de sıkma durulama da 3 kereKızlar bebişlerin kıyafetlerini hangi programda yıkadınız
Geçmiş olsun hemencik geçsin inşallahinşallah tüm doktor işlerinizi sorunsuz atlatırsınız canım. kolayca halleder dönersiniz evinize. biz de şimdi döndük şükür ciğerlerde bişey yok, antibiyotiklik bi durum yok. 2 gün içinde ateş geçmezse tekrar gidicez.
her kontrol daha da heyecan içinde geçiyor canım aynen. 1 hafta sonra çağırdı artık böyle olcakmış.
sağol canım size de çok geçmiş olsun ya tüm çocuklar hasta, allah hepsine şifa versin
Ben oğlumdan kalanları 1 gece suda beklettim sabun tozu ve deterjanla sonra direk makinaya attım onları uzun yıkadım aynen tertemiz oldularBen de 40 derecede 1,5 saat civarı yıkadım.İlk oğlumdan kalan kıyafetler olduğu için sarı leke gibi olan yerleri beyaz sabunla önden çitileyip öyle makinaya attım.Az bir şeyde makinaya sabun tozu koydum mis gibi oldular.
İkibuçuk kilo çocukla napcaz diyo, ultrasonda yanılma olabilme ihtimalini henüz söylemedim ki korkudan çıldırmasın kendini 2buçuğa hazırlamış
Canim cok sevindim randevunun guzel gecmesine masallah tosun pasaya beslenmeye devam kizin icinde vala uzuldm kendimden biliyorum yerlerdeyim p.tesi gene gidicem ve antibiyotik isticem oksurek hic hafiflemedi ya cocuklar napsin kiyamamKızlar benim kontrol güzel geçti şükürler olsun. 2650 gr olmuş kuzucum ve her şey yolunda. karında bir yere toplanıp sertleşme durumu yalancı kasılma ve günde 8-10 kez olması normal dedi.
artık aşağı doğru çok baskı yapacak ağrıların olur bol bol dinlen dedi. sürekli uzan dedi. artık yormucaksın kendini dedi ama nerdeeee. çıktık hastaneden okuldan aradılar kızımın yine ateşi çıkmış, iyiydi iki gündür birden kötüleşti hastaneye getirdik şimdi 39,5 olmuşdoktor serum verdi yatıyoruz şimdi. gribal enfeksiyon gibi. boğaz da kızarmış. çocuk servisi ana baba günü. inşallah ben de burdan kapmam hastalık
nstde çok sıra vardı doktor geç saatte gel çektir sonucu bana at dedi. daha bu gece onu halletmem lazım da nasıl olacak bakalım. şu an serumun bitmesini bekliyoruz inşallah tahlillerde de sorun çıkmaz da gideriz evimize
Dünden daha iyiyim cnm inşallah yrn daha iyi olucamselozy napiyon gı ?
YEKTA61 sen nasilsin?
@Prensescann
@GULCIN_87
Kizlar nasilsiniz, lutfen musait oldukca yazin, merak ediyoruz sizi ve bebeklerinizi
Kızlar benim kontrol güzel geçti şükürler olsun. 2650 gr olmuş kuzucum ve her şey yolunda. karında bir yere toplanıp sertleşme durumu yalancı kasılma ve günde 8-10 kez olması normal dedi.
Düşündüğünüz için teşekkür ederimGunaydin kizlarselozy ne durumdasin canim nasil oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?