2020 Şubat Anneleri

Maskeyi kari koca kullanıyoruz biz lakin Bahar a takmak im-kan-siz
Troid haric birde cocuk dr una randevu aldim ayni gune. 6 ayda bi tam kan testi yaptiriyorum ne var ne yok bakıyorum. O bolum de inanılmaz kalabalik oluyor. 8.40 da randevu hemen girip çıkıp kan verip ucmayi dusunuyorum oradan bakalim
C.tesi yoksa benim dr, sali 14 de randevum.
Her randevu ayri bi heyecanlı dimi ya :)))
Bu sefer de kilosu ve sezeryan gunu hakkinda heyecanliyim. Suprizsiz bi kontrol olur inşallah.
Bir sonraki ne zaman senin?

Kızlar bebişlerin kıyafetlerini hangi programda yıkadınız
Ekstra durulama yapacağım mutlaka ama kaç derece ve sıkma devrine karar veremedim zarar görmesin çamaşırlar diye
Pamuklu programda 40° de 800 devirde extra durulamayi secerek yikadim. 1.5 saat civari yikandilar. Beyazlar,renkliler,battaniyeleri ve coraplari bu sekil yikadim. Nevresim ve uyku seti korumaliklar dahil toplamda 10 defa çalışmıştır makina ama 1 haftada anca yaptim ben kizimla boyle bu işler

Baya sancım çıktı. Doktor muayene etti açılmam da varmış. Ben hiçbişey hissetmiyorum. Yatışım yapıldı
Canım şimdi okudum. Biraz daha bekler inşallah kuzucuğun
Çok geçmiş olsun canım. Benim oğlum da ateşli dünden beri. Allah şifa versin tüm çocuklarımıza

inşallah tüm doktor işlerinizi sorunsuz atlatırsınız canım. kolayca halleder dönersiniz evinize. biz de şimdi döndük şükür ciğerlerde bişey yok, antibiyotiklik bi durum yok. 2 gün içinde ateş geçmezse tekrar gidicez.

her kontrol daha da heyecan içinde geçiyor canım aynen. 1 hafta sonra çağırdı artık böyle olcakmış.

Canım şimdi okudum. Biraz daha bekler inşallah kuzucuğun

Çok geçmiş olsun canım. Benim oğlum da ateşli dünden beri. Allah şifa versin tüm çocuklarımıza

sağol canım size de çok geçmiş olsun ya tüm çocuklar hasta, allah hepsine şifa versin

Ben de ağırlaştım artık açıkcası yatıyorum sürekli az yemek ev toplama o kadar eşim sağolsun yapıyor her şeyi ben eğilemiyorum bile artık bu kdr ağırlaşacağımı düşünmemiştim az hareket etsem ya bebek kasılıyor ya da kasıklarıma agrı giriyor doktor büyüme ağrısıdır demişti son kontrolde

Geçmiş olsun hemencik geçsin inşallahBende oğlumda hastayız yarın sabah onu götüreceğim bende inşallah sabaha iyi olurum

Ben oğlumdan kalanları 1 gece suda beklettim sabun tozu ve deterjanla sonra direk makinaya attım onları uzun yıkadım aynen tertemiz oldular

İkibuçuk kilo çocukla napcaz diyo, ultrasonda yanılma olabilme ihtimalini henüz söylemedim ki korkudan çıldırmasın kendini 2buçuğa hazırlamış
sen gene seslenme canim ole algilasin
Canim cok sevindim randevunun guzel gecmesine masallah tosun pasaya beslenmeye devam kizin icinde vala uzuldm kendimden biliyorum yerlerdeyim p.tesi gene gidicem ve antibiyotik isticem oksurek hic hafiflemedi ya cocuklar napsin kiyamam

çok geçmiş olsun cnm Allah şifasını versin. Kötü salgın var bide kalabalık ortam aslında bakanlıklar önlem almaları lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…