2020 Şubat Anneleri

ilk dogumumu epidural sezeryan oldum , hic bas agrisi yasamadim ama muthis gaz sancisi cektim o gece, ben birdaha yasamak istemiyorum epidurali,oyuzden genel anestezi olucam
Gaz sancısı ondan mı oluyormuş kibende o sancıdan ağlamıştım taa ki lavman olana kadar

Normal doğuracak olan arkadaşalra tavsiyem bence epidural olun oğlumun öğretmeni çok güçlü bir bayan acı eşiği çok yüksek o anki sancılarına eşi şahit olmuş asla bu benim hanım değil demiş çünkü çok güçlüdür demiş o sesleri bağrışmaları duyunca sonra bağrışma kesilmiş artık epidural istemiş kadın ama öyle böyle değil son ayına kadar hiçbir ağrı sızı duymadan göreve devam etmişti o bile dayanamdıysa diyorum gerçekten güçlüyseniz emin olun derin

Vucuduma disaridan bir mudahale istemiyorum sonucta vucudu uyusturuyo omurilikten yapiliyo yani bence gerek yok ben hic dusunmuyorum he ama sezaryene donerse son anda bir sorun cikip o zaman mecbur bende epidural sezaryen isterim. Bi benim etrafimda dogumu guzel gecen insanlar var sanirim hic boyle olumsuz seyler duymadim

Bu konuda ki çoğu şahit olduğum doğumları anlatmıyorum vallaherşey gönlümüzcr olsun maşallah sana valla güçlüsün demekkiNormal doğuran kadınlara hayranım ben yaaa.şuan bile o sancılar gelmeden olsun bitsin istiyorum çok tırsrıyorum acıya tahammülüm yok

Canim bende 20. Haftalarda cikti ben cok uzuldum ilk defa ciktigi icin. Krem kullandim proctolog mu ne belki adini salliyorumdur p ile basliyor dr kullanabilirsin dedi. Kabizligim gecince ve yatmalara baslayinca gecti. Simdi yurumelere baslaynca tekrar cikti ama acima kanama kasinti yok muhtemelen yurudugum zamanlar cikiyor krem kullaniyorum hala bir zararini gormedim bir tup bitti kuru kalmamasina dikkat ediyorumm annemde de hamileyken cikmis dogumdan snra gecmis onun da kanamamis

Amin canim hepimizin insaAllah dogumdan korkmuyorum ben ya gelip gecicek Allah in izniyle

Bende de kanama aci hicbir sey yok sadece meme var sisti damar

yeb4 canım benim normalde hemoroid problemim vardı. Hamileliğin başında çok kötü oldum doktor bi krem verdi ama çok kullanmadım . Su an problem yok ağrı şişme falan yapmıyor. Yaptığım kantaron yağı sürmek, tuvalette ılık su kullanmak , ayaklarımı sıcak tutmak. Soğuk yere oturmak ağır spor ve ev işi tetikliyor. Sen bu aralar kendini yordugun için de çıkmış olabilir.

Dediğim gibi normalde benim var hamilelikte daha kötü olmam lazım ama çok şükür sıkıntı yaşamıyorum. Tabi kabızlık da yaşamıyorum bu ara.

Gaz sancısı ondan mı oluyormuş kibende o sancıdan ağlamıştım taa ki lavman olana kadar
sabah 8de doguma aldilar beni ,aksam 5ti yurudugumde , o saate kadar hic hareket etmeden yatmistim belden asagiyi hissetmedigim icin ,hareketsizlikte gaza sebep oluyor tabi ,
bilirsin cogu ameliyatta gaz sorunu hep yasanir ,oyuzden hastayi hemen yurutmeye calisirlar ki gaz cikarsin tuvalete gitsin diye ,epiduralden dolayi uzun sure yuruyemeyincede iyice gazim artmisti , bu lavman bayagi rahatlatiyomus ya hic yasamadim ama

Aynı durumdayım yatarken dönmek işkence. Sol kalçam sanırım çürüdü. Bi de ben daha 32. Haftadayım Üstüne grip devam ediyor delircem

tamam canım. ay utanıyorum da bunu sormaya. adam jinekoloğum, çatala yatmaya utanmıyorum ama hemoroid için utanıyorum ya ben de bi acayipmişim cidden
hemoroid muayenesi hic hos olmuyor cidden bizim grupta 100 hatun varsa 90 miz hemoroidli ya aramizda poposu saglam olan yok
hamilelige kadar cok cektim bende ama.hamilelikte sakinlesti nedense ,umarim boyle devam eder,

Deniz ya da Ömer olacak.
Artik hangisi olacaksa bilmiyorum.
Hayırlısı olsun.

Seni kiskaniyorum cok
Esimin isi icabi zaten denizi olan illerde ikamet edecegiz, kimbilir belki bi gün benim de evim yesil ve mavi ile ic ice olan bir manzaraya bakar
Grupta kac kisiyiz bilmiyorum ama en cok senin doğum hikayeni okumayi 4 gözle bekliyorum.
(Ve inşallah normal doğum yaparsin)

Ah canim benim cok gecmis olsun, kiyamam yaa.
Benim ablam normal dogum yapmisti, dogumda çok ikinmaktan oluşmuş onda. Cok cekti sonraki yıllarda ama daha sonra gulcin87 gibi ameliyat oldu. Insallah sen ameliyatsiz kurtulursun.
Ben kızımda kendi istegimle geneli secmistim. Anestezi uzmani istedigimi secebilecegimi hepsine uygun oldugumu soylemisti.
Genel sonrasi yasadiklarim sebebiyle spinal ya da epidural dusunuyordum cok korksamda. Dr um bu sefer, geneli tavsiye etmedigini ve onu dinlersem spinal i tavsiye ettigini soyledi. Spinal+sakinlestirici yapariz korkmazsin dedi
Spinal,epidural olan ve yine spinali,epidurali secen arkadaslardan biraz destek almak isterim aslinda. Normalde bana kalsa genel tercihim ama bazi sebeplerden dolayi geneli secmemem gerek iste offff cok zorlaniyorum karar icin oyle boyle degil.

Senin oğlan Ömer olacak

Ben ilk kızımda geneli anestezi ile doğum yaptım çok şükür iyi geçti şimdi ki tercihim de genel açıkcası orada ki işlemlerin sesini falan pek duymak istemiyorum tabi doktoruma da konuşmadık henüz bu arada bende hareket kabiliyetini kaybettim diyebilirim çok fazla oturamıyorum,ayakta kalamıyorum yatıyorum çoğunluk bebek cok baskı yapıyor

Ben takmadim cnm daha sonra cok. Sıkı bir diyet ve sporla 21 kilo vermisdim ama cok yorucuydu bunun kilolarini nasil verrm 2 cocukla mechul ama vermezsem de cok takarm kafama bunuda biliyorum emzirirken cok yemezsem insallah rahat rahat verrim
Ben de oğlumda eski kilomdan daha az kiloya düştüm ancak göbek gitmedi işte o zaman korse takmamistim acaba ondan mı diye düşündüm bunda da takmazsam koca göbek kalacak diye korkuyorum çünkü hamileliklerimde çok kilo alıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…