Zeyf boyle deme yaBen dogumumu sancilarimi cekerek ve disaridan hicbir mudahale olmadan atlatmak istiyorum canim ama eger aci agri esigin dusukse dayanamam o an dersen doktorunla konusabilirsin bu sekilde istiyorum diye o an ki agrilari hissetmiyosun diye biliyorum bende uyusuk oldugun icin
Nerden almıştın marka nedir
yilbasi gecesi dogum yapan arkadasin nicki hazell mis
Yılbaşı gecesi de biri doğum yapmıştı. Onun da kim olduğunu hala çok merak ediyorum
Evet kullanmamak daha zararlı. Ben enfluviri korkarak kullanıyorum.inşallah bişey olmaz. Hayırlısıyla kucağımıza alsaydıkçok geçmiş olsun, hamileliğimin çok başında bende antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. adını hatırlamıyorum ama b grubu ilaçtı. kadın doğum doktorum da onay verdi kullandım. kullanmayıp iyileşememek de tehlikeli.
Kuzum elbette zordur ama oyle cani tatli bir insan degilim ben ve aci esigimde yuksektir ama benim etrafimda da cok normal dogum yapan var hic biri bu sekilde olumsuz bahsetmedi hic anlatirken o tamamen kisisel bir olay dayanabilecegimede inaniyorum benZeyf boyle deme yaiki arkadasim ben hayatta epidural almam diyordu onun riskleri cokmus falan diyordu biri. Dogumunda epidural verin diye bagirmis dogumdan sonra epidural nimet dedi :) o sanciyi bilemiyoruz yaa. Bende annemin yasadiklarini yasamak cok isterimmm ama dogum ani muhtemelen epidural alirim. Annemler bile diyor oyle birsey varsa al bizim zamanimizda yeni yeniydi heryer yapmiyordu keske yapsalardi diyorlar.
Kiizzz 10 kg di hedefim bugun tartida 10 u gordumSeninki cabuk iner korkma
Güzelmiş canım mışıl mışıl uyusun hep içinde
doktorun icebilirsin dediyse neden icin rahat etmediKızlar merhaba, cuma günü aniden rahatsızladım. Ateş ,halsizlik ,zorla yürüyordum. Cmtsi kendi doktorumun yönlendirmesiyle KBB ye gittim. Kan tahlili yapıldı. Kanda hem bakteri hem virüs çıktı. Azitro antibiyotik ve enfluvir verildi. Doktoruma da sordum kullanabilirsin sorun yok b Grubu ilaç dedi. İçiyorum 2 gündür iyi geldi sayılır ama içim hiç rahat değil. Özellikle enfluvir içerken. Hamileyken bu ilaçları kullanan var mi
Kiizzz 10 kg di hedefim bugun tartida 10 u gordumve daha doguma var
Daha dogurmadik nasil kilo vercez giiiBenim bugün imzamda kilo vermeye başlayabilirsiniz diyor, tek ümidim o kaldı
36 sanırım
Toplu medajlaşmayı okuyunca buldum
Bende 11 aldim 80 im tamKiizzz 10 kg di hedefim bugun tartida 10 u gordumve daha doguma var
İnsaAllah ya 14te almam insaAllahBende 11 aldim 80 im tam14 kg ya kadar cok normall hemen 1 ayda gider insallah 10 kilosu kalani da az sporla
Bende doguma yakin son ay kilo verir anne adaylari diye duymustum insallah dogrudurBenim bugün imzamda kilo vermeye başlayabilirsiniz diyor, tek ümidim o kaldı
Bende bir de kabizlik var duzenli wc cikabilsem bu kadar almazdim ama isteBende 11 aldim 80 im tam14 kg ya kadar cok normall hemen 1 ayda gider insallah 10 kilosu kalani da az sporla
Ben 1 hafta geriyim senden ve 1 kg fazla aldim. Ustelik 69 la basladim. Sen zayifsin daha ne istiyorsunnnİnsaAllah ya 14te almam insaAllah
Yalnız değilsinya bir tek bende bu kadar ağrı acı var sanıyordum2-3 gündür kuyruksokumum cok fena yürümek ve dönmek özellikle oturdugum yerden kalkmak neredeyse iskenceüstüne üstlük iki haftadır gecmeyen grip de cabası :,( burun tıkanıklıgı mahvediyorrr..
Magnezyum hapı bu agrılara iyi gelir mi kızlar fikrinz var mı? Yaklasık 1,5 ay önce de kalça ağrım vardı fizik tedaviye gitmstm b12 ve magnezyum vermisti ama o ilaclarda bi dengemi bozmustu, garip ruyalar uykusuzluk vs. Agrı da gecince Cok sürmeden bırakmıstım, hangisinden tam emin degilm de.. sizde de böyle bir yan etkisi oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?