2020 Şubat Anneleri

Zeyf boyle deme ya iki arkadasim ben hayatta epidural almam diyordu onun riskleri cokmus falan diyordu biri. Dogumunda epidural verin diye bagirmis dogumdan sonra epidural nimet dedi :) o sanciyi bilemiyoruz yaa. Bende annemin yasadiklarini yasamak cok isterimmm ama dogum ani muhtemelen epidural alirim. Annemler bile diyor oyle birsey varsa al bizim zamanimizda yeni yeniydi heryer yapmiyordu keske yapsalardi diyorlar.

Evet kullanmamak daha zararlı. Ben enfluviri korkarak kullanıyorum.inşallah bişey olmaz. Hayırlısıyla kucağımıza alsaydık

Kuzum elbette zordur ama oyle cani tatli bir insan degilim ben ve aci esigimde yuksektir ama benim etrafimda da cok normal dogum yapan var hic biri bu sekilde olumsuz bahsetmedi hic anlatirken o tamamen kisisel bir olay dayanabilecegimede inaniyorum ben

doktorun icebilirsin dediyse neden icin rahat etmedi

36 sanırım
Toplu medajlaşmayı okuyunca buldum
burda biri kim olduğunu yazmıştı, merakını gidereyim :) H Hazell arkadaşımız doğum yapmış o gün, ama uzun zamandır buraya pek yazmıyor sanırım.

Ben daha erken sanıyordum. 36 hafta çokta erken değil.
Görürse de eğer Allah analı babalı büyütsün diyip buradan iyi dileklerimi iletmiş olayım kendisine ☺ H Hazell umarım doğru kişiyi etiketlemisimdir

Benim bugün imzamda kilo vermeye başlayabilirsiniz diyor, tek ümidim o kaldı
Bende doguma yakin son ay kilo verir anne adaylari diye duymustum insallah dogrudur 36 dan sonra alan var miydi ilk hebeliginde falan :))
Zeyf insallah kolay olur dayanirsin kuzum ama kendini sartlama gene

Yalnız değilsin Napsam doğru, beni rahatlatacak pozisyonu bulamıyorum. Sanırım bu saatten sonra rahat kelimesi benim için bir lüks.
Kalça ağrısı bende de var. Yürüyünce kendini belli ediyor. Ve enteresan bir şekilde sadece sağ kalcama vuruyor ağrı o da yürümeyi zorlaştırıyor. Nerelere vursam kendimi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…