2020 Şubat Anneleri

Sonunda beşiğimiz geldi. Artık bebek doğmadan gelmezse diye kafamda nerede yatırırım senaryoları kurmaya başlamıştım
mışıl mışıl uyusun içinde gece hiç uyanmadan inşallah

Evet kullanmamak daha zararlı. Ben enfluviri korkarak kullanıyorum.inşallah bişey olmaz. Hayırlısıyla kucağımıza alsaydık
doktorlar da ona göre veriyor korkma, çok daha ağır ilaçlar kullanmak zorunda olanlar var hamileyken.
amin inşallah, sağ sağlim bitirsek şu macerayı da, diğer kısma geçsek artık :)

Baslayabiliyorsan yuru kuzum cok iyi geliyor bagirsaklari calistiriyor gunde 6-7 bin atsan.
Evin icinde emin ol aksama kadar totomun uzerine oturdugum cok az ama disarda da yurumem lazim artik ama korkuyorum sancilarimdan dolayi acilmam olursa erken gelirse pepitom diye

doktorun icebilirsin dediyse neden icin rahat etmedi

Prospektüste gebe kadınlarda kontrollü çalışma yürütülmemiş olmasına rağmen, pazarlama sonrası ve retrospektif gözlemsel izleme raporlarından elde edilen sınırlı veriler mevcuttur. Bu veriler hayvanlar üzerinde yapılan çalışmalar ile birlikte, gebelik/embriyonal/fetal gelişim/doğum ya da doğum sonrası gelişim ile ilgili olarak doğrudan veya dolaylı zararlı etkiler olduğunu göstermemektedir.Mevcut güvenlilik verileri, sirkülasyondaki influenza virüs suşunun patojenisitesi ve gebe kadının altta yatan durumu göz önünde tutularak, gebe kadınlarda ENFLUVİR kullanılabilir. Bu sebepten tedirgin oldum. Yeterli çalışma olmadığı için

Kızlar çok dertliyim, bu hemoroid beni zorluyor artık normalde hiç böyle bir problemim yoktu, ilk doğumdan sonra oldu ama geçti. şimdi son haftalarda azdı yine. kanama olmuyor, kabız değilim allahtan o yüzden sanırım. ama sızlama hissi, kaşıntı ve rahatsızlık hissi var. bebek o kadar baskı yapıyor ki hissediyorum o baskıyı orda. bazen oturamıyorum o rahatsızlık hissinden dolayı.

hiç bu yüzden doktora gitmedim, hangi uzmana gidilir onu da bilmiyorum. hamilelikte çıkıyor bir tek. kendi doktoruma mı sorsam? aranızda hamileyken bu sorun için bir krem veya ilaç kullanan var mı?

Benimde totomda 3. Memem cikti dr ma gittigimde soylicem bakalim ne diyecek

bu konuda doktora guvenmekten baska care yok , kullanabilirsin diyorsa bence aksatma cnku virus bakteri bunlar cogalirsa daha cok zarar verebilir,

Ah ah kızımda ne çektim
Kendi doktoruna da sorabilirsin
Genell cerraha da gidebilirsin
Ben aktardan kantaran özel Krem alıp pamuğa bolllca sürüp makata koyuyordum
O çok iyi geldi dediğin rahatsızlıklara

Canım ben bu sebepten ötürü ameliyat oldum. Hamilelikte ne kullanılır bilmiyorum ama bolum olarak genel cerrah bakıyor. Çok zor seni çok iyi anlıyorum. Benim ileri boyuttu. Rahatsızlığı olmayanların hamilelikte baskıdan dolayı oluyormuş senin de öyle oldu demek ki. Istersen bir cerraha görün belki hamilelikte biraz rahatlatacak krem vs verir. Benim artık kanamam oluyordu.. Wcden sonra kendimi yere attığımı bilirim yüz aşağı.

Ben spinal sezeryan oldum banada öyle dediler çok baş ağrısı yapar diye fakat bende hiç olmadı sadece işlem bittikten sonra bir süre boyun ağrısı çektim öyle böyle değil fakat bende düzleşme ve fıtık var ona bağladım o ağrıyı.şimdi ikimcide aynı şekilde spinal olacak biraz korkuyorum bu defa ama o an sesini duymak ilk görmek çok güzel birşey ben panik hastası olmama rağmen o dönemde bunu başarmıştım çok güzel birşey çünkü.geneldense bunu tavsiye ederim yine

Hamileliğin şanındandır son aylar böyle yatamamak oturamamak dönememekbende eşimin kıyafetine yapışıp dönüyorum

bu konuda doktora guvenmekten baska care yok , kullanabilirsin diyorsa bence aksatma cnku virus bakteri bunlar cogalirsa daha cok zarar verebilir,
Evet haklısın bende o yüzden kullanıyorum. Sadece içim rahat değildi.sağlıcakla kucağımıza alalım bebişleri. Bu dönemde insan daha hassas daha pimpirikli oluyor

Benimde totomda 3. Memem cikti dr ma gittigimde soylicem bakalim ne diyecek
bana da bildir olur mu, bende perşembe gidicem

Ah ah kızımda ne çektim
Kendi doktoruna da sorabilirsin
Genell cerraha da gidebilirsin
Ben aktardan kantaran özel Krem alıp pamuğa bolllca sürüp makata koyuyordum
O çok iyi geldi dediğin rahatsızlıklara

bir sakıncası yok hamilelikte o kremin değil mi? doktoruna sormuş muydun? bende bir dahaki kontrolde sorucam.

ayy ne zor bir şeymiş ya gerçekten insanın hayat kalitesini çok etkiliyor, dışarı çıkasım gelmiyor ya. çok geçmiş olsun sana da canım, sen daha beter olmuşsun bir de nasıl dayanmışsın ya

son üç gündür daha fenayım. hamilelik tetikledi benimkini evet, hiç yaşamıyorum normal zamanda. en iyisi kontrolde bi doktoruma sorayım o bişey verir belki, olmazsa genel cerraha git der zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…