Ama cok tatlisin kiiiBen 1 hafta geriyim senden ve 1 kg fazla aldim. Ustelik 69 la basladim. Sen zayifsin daha ne istiyorsunnntam 80im.
Ben 3 gundur cikmiyorum gii patlayazaamm buummBen spora basladigimdan beri gunde 2 kere cikiyorum ona ragmen
Baslayabiliyorsan yuru kuzum cok iyi geliyor bagirsaklari calistiriyor gunde 6-7 bin atsan.Ben 3 gundur cikmiyorum gii patlayazaamm buumm
Bebek için istiyorlar sırtını omzunu tutsun diyeNeden yelek istiyorlar sana mı bebeğe mi
mışıl mışıl uyusun içinde gece hiç uyanmadan inşallahSonunda beşiğimiz geldi. Artık bebek doğmadan gelmezse diye kafamda nerede yatırırım senaryoları kurmaya başlamıştım
doktorlar da ona göre veriyor korkma, çok daha ağır ilaçlar kullanmak zorunda olanlar var hamileyken.Evet kullanmamak daha zararlı. Ben enfluviri korkarak kullanıyorum.inşallah bişey olmaz. Hayırlısıyla kucağımıza alsaydık
Evin icinde emin ol aksama kadar totomun uzerine oturdugum cok az ama disarda da yurumem lazim artik ama korkuyorum sancilarimdan dolayi acilmam olursa erken gelirse pepitom diyeBaslayabiliyorsan yuru kuzum cok iyi geliyor bagirsaklari calistiriyor gunde 6-7 bin atsan.
Darısı başımıza artık daha fazla varil gibi olmadanyilbasi gecesi dogum yapan arkadasin nicki hazell mis
doktorun icebilirsin dediyse neden icin rahat etmedi
sen iyiydin sanki son koydugun storyde , kac kilodasin suanDarısı başımıza artık daha fazla varil gibi olmadan
Benimde totomda 3. Memem ciktiKızlar çok dertliyim, bu hemoroid beni zorluyor artıknormalde hiç böyle bir problemim yoktu, ilk doğumdan sonra oldu ama geçti. şimdi son haftalarda azdı yine. kanama olmuyor, kabız değilim allahtan o yüzden sanırım. ama sızlama hissi, kaşıntı ve rahatsızlık hissi var. bebek o kadar baskı yapıyor ki hissediyorum o baskıyı orda. bazen oturamıyorum o rahatsızlık hissinden dolayı.
hiç bu yüzden doktora gitmedim, hangi uzmana gidilir onu da bilmiyorum. hamilelikte çıkıyor bir tek. kendi doktoruma mı sorsam? aranızda hamileyken bu sorun için bir krem veya ilaç kullanan var mı?
Prospektüste gebe kadınlarda kontrollü çalışma yürütülmemiş olmasına rağmen, pazarlama sonrası ve retrospektif gözlemsel izleme raporlarından elde edilen sınırlı veriler mevcuttur. Bu veriler hayvanlar üzerinde yapılan çalışmalar ile birlikte, gebelik/embriyonal/fetal gelişim/doğum ya da doğum sonrası gelişim ile ilgili olarak doğrudan veya dolaylı zararlı etkiler olduğunu göstermemektedir.Mevcut güvenlilik verileri, sirkülasyondaki influenza virüs suşunun patojenisitesi ve gebe kadının altta yatan durumu göz önünde tutularak, gebe kadınlarda ENFLUVİR kullanılabilir. Bu sebepten tedirgin oldum. Yeterli çalışma olmadığı için
Ah ah kızımda ne çektimKızlar çok dertliyim, bu hemoroid beni zorluyor artıknormalde hiç böyle bir problemim yoktu, ilk doğumdan sonra oldu ama geçti. şimdi son haftalarda azdı yine. kanama olmuyor, kabız değilim allahtan o yüzden sanırım. ama sızlama hissi, kaşıntı ve rahatsızlık hissi var. bebek o kadar baskı yapıyor ki hissediyorum o baskıyı orda. bazen oturamıyorum o rahatsızlık hissinden dolayı.
hiç bu yüzden doktora gitmedim, hangi uzmana gidilir onu da bilmiyorum. hamilelikte çıkıyor bir tek. kendi doktoruma mı sorsam? aranızda hamileyken bu sorun için bir krem veya ilaç kullanan var mı?
Kızlar çok dertliyim, bu hemoroid beni zorluyor artıknormalde hiç böyle bir problemim yoktu, ilk doğumdan sonra oldu ama geçti. şimdi son haftalarda azdı yine. kanama olmuyor, kabız değilim allahtan o yüzden sanırım. ama sızlama hissi, kaşıntı ve rahatsızlık hissi var. bebek o kadar baskı yapıyor ki hissediyorum o baskıyı orda. bazen oturamıyorum o rahatsızlık hissinden dolayı.
Ben spinal sezeryan oldum banada öyle dediler çok baş ağrısı yapar diye fakat bende hiç olmadı sadece işlem bittikten sonra bir süre boyun ağrısı çektim öyle böyle değil fakat bende düzleşme ve fıtık var ona bağladım o ağrıyı.şimdi ikimcide aynı şekilde spinal olacak biraz korkuyorum bu defa ama o an sesini duymak ilk görmek çok güzel birşey ben panik hastası olmama rağmen o dönemde bunu başarmıştım çok güzel birşey çünkü.geneldense bunu tavsiye ederim yineKızlar bir de bir şey daha soracağım daha önce Doğum yapan ve planlı sezaryen olacaklara: ben ilk doğumu acil sezaryene girince genel anestezi oldum ama bu sefer epiduralle mi olsam diyorum. Pek çok kişi çok baş ağrım oldu filan yazmış sizin tecrübeleriniz ya da yakınlarınızda gözlemleriniz nasıl oldu. Ablam çok rahattım ve bebeği gördüğüm için çok güzeldi diyor. Yengem 20 gün baş ağrısından uyuyamadım diyor ikisi de aynı doktorda sezaryen oldular
Hamileliğin şanındandır son aylar böyle yatamamak oturamamak dönememekOturmak insana bu kadar mı işkence gibi gelirResmen nefes alamıyorum, sıkışıyorum, sırtım ağrıyor. Her yerim defolu. Yatmak desen zulüm. Bir taraftan diğer tarafa adeta kağnı gibi dönüyorum. O da eşimin arkadan ittirmesiyle anca. Adamın artık bilinçaltına nasıl yerlestirdiysem uykusunun içinde döneceğimi hissediyor eliyle ittirerek döndürmeye çalışıyor. Ona da adam akıllı uyku yok sayemde ben tilki o tilki sabahlar olmasın
Evet haklısın bende o yüzden kullanıyorum. Sadece içim rahat değildi.sağlıcakla kucağımıza alalım bebişleri. Bu dönemde insan daha hassas daha pimpirikli oluyorbu konuda doktora guvenmekten baska care yok , kullanabilirsin diyorsa bence aksatma cnku virus bakteri bunlar cogalirsa daha cok zarar verebilir,
bana da bildir olur mu, bende perşembe gidicemBenimde totomda 3. Memem ciktidr ma gittigimde soylicem bakalim ne diyecek
Ah ah kızımda ne çektim
Kendi doktoruna da sorabilirsin
Genell cerraha da gidebilirsin
Ben aktardan kantaran özel Krem alıp pamuğa bolllca sürüp makata koyuyordum
O çok iyi geldi dediğin rahatsızlıklara
Canım ben bu sebepten ötürü ameliyat oldum. Hamilelikte ne kullanılır bilmiyorum ama bolum olarak genel cerrah bakıyor. Çok zor seni çok iyi anlıyorum. Benim ileri boyuttu. Rahatsızlığı olmayanların hamilelikte baskıdan dolayı oluyormuş senin de öyle oldu demek ki. Istersen bir cerraha görün belki hamilelikte biraz rahatlatacak krem vs verir. Benim artık kanamam oluyordu.. Wcden sonra kendimi yere attığımı bilirim yüz aşağı.
Ben 14nde gidicem kuzum sen benden once gidiyosun o zaman sen beni haberdar et :)bana da bildir olur mu, bende perşembe gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?