2020 Şubat Anneleri

Benim doktor da yazdı bu haftalarda normal ama sıkmayalım sıkarsan daha fazla gelir dedi
Evet mudahale etmemek gerek ben sutyenime bazen pecete bazen de gogus pedi koyuyorum camasirima gecmesin diye bazen rahatsiz olup cekiyorum sutyeni ucu yapismis oluyo sut gelince felaket canim yaniyo o zaman

Ilki genel miydi, simdikini nasil tercih edeceksin.
Son zamanlar beynim habire bununla meşgul.
Kendimi düşününce genel istiyorum ama bebek ve sonrasindaki surec icin de spinali düşünüyorum. Birde dr un bu konudaki tercihi tabi kafami meşgul eden.
Cok karisigim acikcasi.

Uykular haram oldu
Şimdiden başladık.
4.30 da wc ye kalktım ve sebepsiz bir şekilde 2 saattir uyuyamıyorum
o dert bendede var canim 4 5 gundur uyuyamiyorum zombi gibiyim
Hafi güzel haberlerle gel inşaAllah
hersey yolundaymis canim şükür
canim cok sevindim kararina

Çok iyi buhara hastanesi mi bura keşke Kars ta da olsaydı

İlki epiduraldi canım. Çok rahat geçti benim ilki. Ne baş ağrısı ne omurga. Çıkınca bol bol kahve içtim. Bugün soracaktım doktora hangi yolu izleyeceğiz diye. Bu hareketsizlik durumu yüzünden herşeyi unuttum Çarşamba yine gideceğim gün aşırı nst bakacak artık. Ben genel istemem çünkü ondan uyanınca daha bir sersemlik hissi oluyormuş. Hemde bebeğimi görmek isterim. Sen neden genel istiyorsun ?

Çok iyi buhara hastanesi mi bura keşke Kars ta da olsaydı
Kars Erzurum arası bildiğim kadarıyla iki saat. Bir sıkıntı yaşarsan burayı düşünebilirsin. Ben kendi doktorumu çok seviyorum. İlgisi tedbirli oluşu bana güven veriyor. Tabi doğum yapınca daha net bir fikrim olacak. Sen Kars’ta yapacaksın sanırım.

Maşallah Allah analı babalı büyütsün ne güzel yazmışsın Darısı başımıza diyelim O zaman bu aralar stres bastı beni yazdıkların iyi geldi . Bebişinle bol bol keyifli sağlıklı günler diliyorum .

süt gelene kadar ne yaptın mamaverdin mi?

senin ilk cocugunda kucuk oldugu icin o tedirgin ediyor valla normal , bende hep elayi dusunuyorum , kucuk oyle boyle buyuyecek artik Allah yardim eder diyorum ,insallah onlar sakin olsunda

Ben normalde yapi olarak cok heyecanli biriyim.
Kalbim dayanmaz gibi geliyor, zaten tansiyon firlarsa direk uyutuyorlarmis gerci, ogrendim hepsini.
Genel,spinal,epidural ve kombine..
Araştırdım epey.
Genelde yasadiklarim sebebiyle bu defa gelen istemiyorum ama ote yandan heycanim korkum sebebiyle genele daha bi yakinlasiyorum.
Dr umla paylastim herseyi detayli, o bana sakinlestirici yapacagini leyla modunda olacagimi herseyi hatirlayacagimi ama asla uyutulmuyacagimi soyledi mesela.
Uzun lafin kisasi tek cumleyle bilincim açıkken yapilacak olan islemi bildigimden ötürü cok korkuyorum ve o sirada asiri adrelenin salgilayip tansiyonum firlarsa ve uyutulursam iki islem birden uygulanmis olacak haybeye.
Insallah anlatabildim

Evet hastanede hipp verdiler ve evde de devam etmemizi söylediler ama eve geldikten sonra iki kere mama yaptık sonra süt geldi çok şükür .
Hiç endişelenme öyle böyle geçip gidicek

Benim bebis kuzum ☺
Dudislere bak yaa kofte dudak masaAllah
Ayin 14u gelsede bende ogrensem ne kadar olmus kilosu. Biz yuzunu maalesef ki bastan beri plasentasi yuzunden goremiyoruz resmen supriz bir bebek olacak bizimkisi suan neye kime benzedigine dair hicbir fikrimiz yok dogunca gorecegiz artik ama cok isterdim yuzunun gozuktugu usg fotosunun olmasini cok icimde kaldi

Bence genel mi spinal mı çok kafa kurcalayacak birler değil canım sonuçta ikisi de belli bir saat sonra geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…