Evet mudahale etmemek gerek ben sutyenime bazen pecete bazen de gogus pedi koyuyorum camasirima gecmesin diye bazen rahatsiz olup cekiyorum sutyeni ucu yapismis oluyo sut gelince felaket canim yaniyo o zamanBenim doktor da yazdı bu haftalarda normal ama sıkmayalım sıkarsan daha fazla gelir dedi
Ilki genel miydi, simdikini nasil tercih edeceksin.Teşekkür ederim canım hoşbuldum. Önceden içerde ne kadar dursa kârdır derdim ama son günlerde bu düşüncem değişti. Ama şimdi dendoğum dese hemen Oturup ağlayacak gibiyim çok duygusalım. Sezeryan sürecini düşünüyorum. Yeni bir bebek uykusuz geceler meme hassasiyeti gözüm korkuyor. Evdeki küçük sıpa bu durumu nasıl karşılayacak . Gelecek günlerden korkuyorumşimdi gün aşırı nstye gireceğim bakalım ne zaman pat diye doğum diyecek
o dert bendede var canim 4 5 gundur uyuyamiyorum zombi gibiyimUykular haram oldu
Şimdiden başladık.
4.30 da wc ye kalktım ve sebepsiz bir şekilde 2 saattir uyuyamıyorum
hersey yolundaymis canim şükürHafi güzel haberlerle gel inşaAllah
canim cok sevindim kararinaKızlar nasılsınız. Sizi özledimhepiniz heyecanla bekliyorsunuz ara ara okuyorum. Yazmayacaktım ama eşim yazmam konusunda telkin etti. Bir kaç kişiyle tartışmış olup küsmen diğerlerine haksızlık değil mi dedi. Düşündüm hak verdim.
Çok iyi buhara hastanesi mi bura keşke Kars ta da olsaydıKızlar çantamı hazırladım hastanede yattığım gece götürdüm Allahtan doğum olmadı. Sizler de hazırlayın bir kenarda dursun bence. Büyük boy valiz oldu valla. Ben birde sırt çantası hazırladım günü birlik yatışlar için. Hastaneyi doğumdan sonraki odaları çalışanların muamelesi ordaki prosedürleri öğrenmiş oldum.2.900 ödeyecekmişim. Kuaför ,3 poz çekim vs var içinde.
İlki epiduraldi canım. Çok rahat geçti benim ilki. Ne baş ağrısı ne omurga. Çıkınca bol bol kahve içtim. Bugün soracaktım doktora hangi yolu izleyeceğiz diye. Bu hareketsizlik durumu yüzünden herşeyi unuttumIlki genel miydi, simdikini nasil tercih edeceksin.
Son zamanlar beynim habire bununla meşgul.
Kendimi düşününce genel istiyorum ama bebek ve sonrasindaki surec icin de spinali düşünüyorum. Birde dr un bu konudaki tercihi tabi kafami meşgul eden.
Cok karisigim acikcasi.
Kars Erzurum arası bildiğim kadarıyla iki saat. Bir sıkıntı yaşarsan burayı düşünebilirsin. Ben kendi doktorumu çok seviyorum. İlgisi tedbirli oluşu bana güven veriyor. Tabi doğum yapınca daha net bir fikrim olacak. Sen Kars’ta yapacaksın sanırım.Çok iyi buhara hastanesi mi bura keşke Kars ta da olsaydı
Şahaneler yaaa
Maşallah Allah analı babalı büyütsün ne güzel yazmışsınHerkese merhabalar. Ayaktayken hiç rahatsız etmeyen ama yatınca sırtımdan girip omzumdan çıkan bi bıçak batma hissi nedeniyle uzanamıyorum.
Bugün çok kısa bi süre oturarak uyudum o kadar. Günler oldu ayaktayım.
Yorgunluk var ama iyi hissediyorum. Kızım artık çok güzel emiyo. Doğumdan bi gün sonra süt geldi. Bi anda süt dolan memeler yüzünden fenalaştım. Sağma makinesi hayatımı kurtardı diyebilirim. Felaket bi hismiş.
Kızım çok minnak ama çok güçlü anasının gözü bişiy.
Bu arada son muayenede keyfi gayet yerinde olan bebeği karnımı kestiklerinde kendini defalarca kordona dolamış halde bulmuşlar.
Doğduğunda çok güçsüzmüş. Çok şükür kurtulduk. Erken geç, kilolu kilosuz farketmez sadece kavuşmaya odaklanın. Umarım herkes sağlıkla kolay doğumlar yapar :)
Teşekkür ederim canım hoşbuldum. Önceden içerde ne kadar dursa kârdır derdim ama son günlerde bu düşüncem değişti. Ama şimdi dendoğum dese hemen Oturup ağlayacak gibiyim çok duygusalım. Sezeryan sürecini düşünüyorum. Yeni bir bebek uykusuz geceler meme hassasiyeti gözüm korkuyor. Evdeki küçük sıpa bu durumu nasıl karşılayacak . Gelecek günlerden korkuyorumşimdi gün aşırı nstye gireceğim bakalım ne zaman pat diye doğum diyecek
Benim bebis kuzumgoremedim bebisin fotosunu yahu,ilk yazdigini kacirdim
Burnu babasi sanki ama biraz daha buyukOyy maşallahçok güzel minnoş sana benziyor kuzum maşallah
Evet annesi gibi toplu suratli olcak benceAman Allahım maşallah yanaklar köfte
Ben normalde yapi olarak cok heyecanli biriyim.İlki epiduraldi canım. Çok rahat geçti benim ilki. Ne baş ağrısı ne omurga. Çıkınca bol bol kahve içtim. Bugün soracaktım doktora hangi yolu izleyeceğiz diye. Bu hareketsizlik durumu yüzünden herşeyi unuttumÇarşamba yine gideceğim gün aşırı nst bakacak artık. Ben genel istemem çünkü ondan uyanınca daha bir sersemlik hissi oluyormuş. Hemde bebeğimi görmek isterim. Sen neden genel istiyorsun ?
hhaha yerim kofte burun kofte dudakBenim bebis kuzum ☺
Acilin ordan 80 geliyorben 77 kiloyum suan sedacim ,istersen bana kilolu oldugundan bahsetme
Al benden de o kadar artık geceleri uyuyamama başladı . Kesinlikle alıştırma olayları bunlar :)Uykular haram oldu
Şimdiden başladık.
4.30 da wc ye kalktım ve sebepsiz bir şekilde 2 saattir uyuyamıyorum
Evet hastanede hipp verdiler ve evde de devam etmemizi söylediler ama eve geldikten sonra iki kere mama yaptık sonra süt geldi çok şükür .Maşallah Allah analı babalı büyütsün ne güzel yazmışsınDarısı başımıza diyelim O zaman bu aralar stres bastı beni yazdıkların iyi geldi . Bebişinle bol bol keyifli sağlıklı günler diliyorum .
süt gelene kadar ne yaptın mamaverdin mi?
Dudislere bak yaa kofte dudakBenim bebis kuzum ☺
Bence genel mi spinal mı çok kafa kurcalayacak birler değil canım sonuçta ikisi de belli bir saat sonra geçiyorIlki genel miydi, simdikini nasil tercih edeceksin.
Son zamanlar beynim habire bununla meşgul.
Kendimi düşününce genel istiyorum ama bebek ve sonrasindaki surec icin de spinali düşünüyorum. Birde dr un bu konudaki tercihi tabi kafami meşgul eden.
Cok karisigim acikcasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?