Kuafor muKızlar çantamı hazırladım hastanede yattığım gece götürdüm Allahtan doğum olmadı. Sizler de hazırlayın bir kenarda dursun bence. Büyük boy valiz oldu valla. Ben birde sırt çantası hazırladım günü birlik yatışlar için. Hastaneyi doğumdan sonraki odaları çalışanların muamelesi ordaki prosedürleri öğrenmiş oldum.2.900 ödeyecekmişim. Kuaför ,3 poz çekim vs var içinde.
Senin bu pozitifliğinle herşey iyi gider canımEvet hastanede hipp verdiler ve evde de devam etmemizi söylediler ama eve geldikten sonra iki kere mama yaptık sonra süt geldi çok şükür .
Hiç endişelenme öyle böyle geçip gidicek
OOoooo köfte dudakBenim bebis kuzum ☺
Siz benim yanımda çıtır elmasınızAcilin ordan 80 geliyor
Anladım canım seni. Kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap tabi. Aslında benim bugünkü ilk nst de taşikardik çıktı kalp atışları . Doktor heyecan mı yaptın dedi. Gerçekten o an nefes nefeseydim. Acaba tiroid değerlerim yine mi düştü. Ameliyat esnasında heyecan yapmaktan endişe ettim bugün. Genelde de uyuyorsun herşey olup bitiyor bence tercih edilebilirBen normalde yapi olarak cok heyecanli biriyim.
Kalbim dayanmaz gibi geliyor, zaten tansiyon firlarsa direk uyutuyorlarmis gerci, ogrendim hepsini.
Genel,spinal,epidural ve kombine..
Araştırdım epey.
Genelde yasadiklarim sebebiyle bu defa gelen istemiyorum ama ote yandan heycanim korkum sebebiyle genele daha bi yakinlasiyorum.
Dr umla paylastim herseyi detayli, o bana sakinlestirici yapacagini leyla modunda olacagimi herseyi hatirlayacagimi ama asla uyutulmuyacagimi soyledi mesela.
Uzun lafin kisasi tek cumleyle bilincim açıkken yapilacak olan islemi bildigimden ötürü cok korkuyorum ve o sirada asiri adrelenin salgilayip tansiyonum firlarsa ve uyutulursam iki islem birden uygulanmis olacak haybeye.
Insallah anlatabildim
Ya dur bir tartılayım birkaç gün sonra ondan sonra görüşürüz bunu tekrardanben 77 kiloyum suan sedacim ,istersen bana kilolu oldugundan bahsetme
Bende 70 i gördüm bu minnak 161 boyumlaYa dur bir tartılayım birkaç gün sonra ondan sonra görüşürüz bunu tekrardanfotoğraflara kanma sen. Feci ödem tutuyorum yüzük saat takmayı bırakalı bir buçuk ay oldu. Sabahları uyandığımda yüzüm göz kapaklarım bildiğin balon.
Ayrıca ben de seni görüyorum. Hiç öyle 70 küsur bir yanın yok yani
Kendini tanıyosun. İki işlem birden gerekirse yazık olur.Ben normalde yapi olarak cok heyecanli biriyim.
Kalbim dayanmaz gibi geliyor, zaten tansiyon firlarsa direk uyutuyorlarmis gerci, ogrendim hepsini.
Genel,spinal,epidural ve kombine..
Araştırdım epey.
Genelde yasadiklarim sebebiyle bu defa gelen istemiyorum ama ote yandan heycanim korkum sebebiyle genele daha bi yakinlasiyorum.
Dr umla paylastim herseyi detayli, o bana sakinlestirici yapacagini leyla modunda olacagimi herseyi hatirlayacagimi ama asla uyutulmuyacagimi soyledi mesela.
Uzun lafin kisasi tek cumleyle bilincim açıkken yapilacak olan islemi bildigimden ötürü cok korkuyorum ve o sirada asiri adrelenin salgilayip tansiyonum firlarsa ve uyutulursam iki islem birden uygulanmis olacak haybeye.
Insallah anlatabildim
Bende Kars tayım buraya karar verdik bu yüzden normal doğumdan vazgeçtim bura biraz sıkıntılıKars Erzurum arası bildiğim kadarıyla iki saat. Bir sıkıntı yaşarsan burayı düşünebilirsin. Ben kendi doktorumu çok seviyorum. İlgisi tedbirli oluşu bana güven veriyor. Tabi doğum yapınca daha net bir fikrim olacak. Sen Kars’ta yapacaksın sanırım.
Bende 70 i gördüm bu minnak 161 boyumla
Boyumuz ve kilomuz aynı. Güya 65 ile doğurmayı planlıyordum. Ama hayaller ve gerçekler işte
Öyle deme öyle deme boşver tekmelesin tam vaktinde doğsun hareketsiz olunca da bunalıma giriyoruz niye hareket etmiyor diye oynasın karnında az vakitleri kaldı zaten bi daha bulamıcaklar orayıTekmeler tekmeeleerrr bu cocuk niye hic sola vurmuyo da hep sag tarafa calisiyo anlamis degilimsag tarafim curudu resmen aciyo artik yaa bende biran once dogurmak istiyorum artiikk hic degilse uykusuz kalacaksam oglum icerdeyken degil dunyadayken kalayim yaa
Doktorumun ilgisi ve hastanenin 5 dakika oluşu burda yapmamda etkili oldu. Sezeryan mı düşünüyorsun şimdi. Çok geçmiş olsun. Burda bizim evin önü kar buz. Şehir merkezinde pek bişey yok.Bende Kars tayım buraya karar verdik bu yüzden normal doğumdan vazgeçtim bura biraz sıkıntılıaslında Erzurum mantıklı beni yol korkutuyor geçen sene ölümden döndük o yüzden Kars ta olacak doğum ama senin adına çk sevindim buradaki çoğu kişi buhara da doğum yapıyor ve çok memnunlar
Evet doktorum çok çok iyi çok şükür bi o şansım var Kars ta onjnla konuştum spinal sezaryen istiyorım dedim sıkıntı yok dediDoktorumun ilgisi ve hastanenin 5 dakika oluşu burda yapmamda etkili oldu. Sezeryan mı düşünüyorsun şimdi. Çok geçmiş olsun. Burda bizim evin önü kar buz. Şehir merkezinde pek bişey yok.
Kizz oynasinda hep ayni yere vurmasinnÖyle deme öyle deme boşver tekmelesin tam vaktinde doğsun hareketsiz olunca da bunalıma giriyoruz niye hareket etmiyor diye oynasın karnında az vakitleri kaldı zaten bi daha bulamıcaklar orayı
evet pek gostermiyorum benim kemiklerim kalin ama karnim cok buyukYa dur bir tartılayım birkaç gün sonra ondan sonra görüşürüz bunu tekrardanfotoğraflara kanma sen. Feci ödem tutuyorum yüzük saat takmayı bırakalı bir buçuk ay oldu. Sabahları uyandığımda yüzüm göz kapaklarım bildiğin balon.
Ayrıca ben de seni görüyorum. Hiç öyle 70 küsur bir yanın yok yani
Benim şuna öyle kaburgalarıma baskı yapıyor karnım şişti umarım geçerKızlar nasılsınız?
ben dün gece inanılmaz bir kaburga ağrısıyla uyandım Allahım dedim herhalde kaburgam kırıldı ovaladım bayağı bir, sanırım oğluş sıkıştırdı ki içimde pozisyon değiştirdiğini hissettiğim an geçti eğer geçmese eşimi uyandırıp hastaneye gidecektim o kadar kötüydü
Sevindim senin adına. İnsanın evi kendi düzeni gibi olmuyormuş. Burda sadece hastane çantam var ailemin yanına gitseydim bir sürü hazırlığa girişecektim. Benim için çok yorucu olacaktı. Annem geldi sonundaEvet doktorum çok çok iyi çok şükür bi o şansım var Kars ta onjnla konuştum spinal sezaryen istiyorım dedim sıkıntı yok dedinormal doğuma da giriyormuş aslında ama dedi ki Kars ta ebe yokmuş devlet hastanesine anca yetiyormuş üniteyi kapattık bi süre dedi tabi şok oldum en iyisi spinal sezaryen
Doktorunun adı ne canım hayırlısıyla inşallahErzurum özel Buhara hastanesi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?