2020 Şubat Anneleri

sabine manuel olanı denemedim ama kullananlar ondan da memnun, benimki elektronik lansinoh, ilk denemede sağabildim canımı da yakmadı şimdilik çok memnunum.
Bazı mesjlar arada kaynıyo senin mesajını görememişim , iyi dilekleriniz için teşekkürler. Kaçırdıklarım kusura bakmasın :)

Kuafor mu bizde hicbirsey yok 2800 gerci epidural var bir de sanirim 3300 olcak diye duydum. Ama bugun muayene ucreti zamli degildi ayniydi yeni sene olmasina ragmen henuz zam gelmemisti

Anladım canım seni. Kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap tabi. Aslında benim bugünkü ilk nst de taşikardik çıktı kalp atışları . Doktor heyecan mı yaptın dedi. Gerçekten o an nefes nefeseydim. Acaba tiroid değerlerim yine mi düştü. Ameliyat esnasında heyecan yapmaktan endişe ettim bugün. Genelde de uyuyorsun herşey olup bitiyor bence tercih edilebilir

ben 77 kiloyum suan sedacim ,istersen bana kilolu oldugundan bahsetme
Ya dur bir tartılayım birkaç gün sonra ondan sonra görüşürüz bunu tekrardan fotoğraflara kanma sen. Feci ödem tutuyorum yüzük saat takmayı bırakalı bir buçuk ay oldu. Sabahları uyandığımda yüzüm göz kapaklarım bildiğin balon.
Ayrıca ben de seni görüyorum. Hiç öyle 70 küsur bir yanın yok yani

Bende 70 i gördüm bu minnak 161 boyumla

Kendini tanıyosun. İki işlem birden gerekirse yazık olur.
Ben de başlanırken birden heyecanlandım, nabzım tansiyonum çok yükselmiş. Çok gerildiğim için hazırlıklar yapılırken hiçbişey demeden bayıltmışlar. O yüzden uyuduğumu bilmiyodum ve uyandığımda ameliyat daha başlamadı sandım.

Bende Kars tayım buraya karar verdik bu yüzden normal doğumdan vazgeçtim bura biraz sıkıntılı aslında Erzurum mantıklı beni yol korkutuyor geçen sene ölümden döndük o yüzden Kars ta olacak doğum ama senin adına çk sevindim buradaki çoğu kişi buhara da doğum yapıyor ve çok memnunlar

Tekmeler tekmeeleerrr bu cocuk niye hic sola vurmuyo da hep sag tarafa calisiyo anlamis degilim sag tarafim curudu resmen aciyo artik yaa bende biran once dogurmak istiyorum artiikk hic degilse uykusuz kalacaksam oglum icerdeyken degil dunyadayken kalayim yaa

Öyle deme öyle deme boşver tekmelesin tam vaktinde doğsun hareketsiz olunca da bunalıma giriyoruz niye hareket etmiyor diye oynasın karnında az vakitleri kaldı zaten bi daha bulamıcaklar orayı

Doktorumun ilgisi ve hastanenin 5 dakika oluşu burda yapmamda etkili oldu. Sezeryan mı düşünüyorsun şimdi. Çok geçmiş olsun. Burda bizim evin önü kar buz. Şehir merkezinde pek bişey yok.

Doktorumun ilgisi ve hastanenin 5 dakika oluşu burda yapmamda etkili oldu. Sezeryan mı düşünüyorsun şimdi. Çok geçmiş olsun. Burda bizim evin önü kar buz. Şehir merkezinde pek bişey yok.
Evet doktorum çok çok iyi çok şükür bi o şansım var Kars ta onjnla konuştum spinal sezaryen istiyorım dedim sıkıntı yok dedi normal doğuma da giriyormuş aslında ama dedi ki Kars ta ebe yokmuş devlet hastanesine anca yetiyormuş üniteyi kapattık bi süre dedi tabi şok oldum en iyisi spinal sezaryen

Öyle deme öyle deme boşver tekmelesin tam vaktinde doğsun hareketsiz olunca da bunalıma giriyoruz niye hareket etmiyor diye oynasın karnında az vakitleri kaldı zaten bi daha bulamıcaklar orayı
Kizz oynasinda hep ayni yere vurmasinn benimkide can yahuu azcikta sola vursa nolur sankii

evet pek gostermiyorum benim kemiklerim kalin ama karnim cok buyuk
cok odemin varsa suyu artirip tuzu ve tuzlu seyleri azalt rahat edersin

Benim şuna öyle kaburgalarıma baskı yapıyor karnım şişti umarım geçer

Sevindim senin adına. İnsanın evi kendi düzeni gibi olmuyormuş. Burda sadece hastane çantam var ailemin yanına gitseydim bir sürü hazırlığa girişecektim. Benim için çok yorucu olacaktı. Annem geldi sonunda oğlanı baya oynatıyor. Dünya varmış dedim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…