2020 Şubat Anneleri

evet pek gostermiyorum benim kemiklerim kalin ama karnim cok buyuk
cok odemin varsa suyu artirip tuzu ve tuzlu seyleri azalt rahat edersin
Tuz ❤ Ben
Çok seviyorum azalttım ama yeterli gelmedi sanırım. Yemeğin tadına bakmadan tuz atanlardandım. Azaltmış halimi sen düşün

Hümeyra Çanakçı tanıyor musun ?
Duydum adını olumlu şeyler duydum hep hakkında 1 tane olumsuz duydum oda bir sebepden gereksiz yere erken sezeryan yapmış yani önemli bir durum değil onun dışında iyi olduğunu duydum. İnşallah güzel güzel geçer doğumlarımız

Nasılsınız hanımlar, uzun süre oldu gelmeyeli çalışma hayatı ev işi derken burayı aksattım biraz. Kilolardan konuşulmuş, ben de ilk hamileliğimde çok kilo aldığımdan bunda daha dikkatli olacağım diye söz vermiştim kendi kendime ama nerdee, 34. Haftadayım ve 15 kg aldım bile, boy 1.63, kilo 77 ama çok şükür ben de oğluşum da sağlıklıyız o yüzden çok takılmıyorum artık
34. Haftasında olan var mı, nasıl bebeğin gelişimi

Belim ve kasıklarım adet dönemindeki gibi ağrımaya başladı. Ikisi aynı anda ağrımaya başlayınca geriliyorum

Ay süper bir fiyat

Hoşbuldum canım. Erkenci mi bilmiyorum ama bu hareket etmeme meselesi fena halde canımı sıkıyor. Şimdi bekliyorum doktoru ne diyecek bakalım. Senin nasıl gidiyor?

Canım ilerledikçe haftalar yerleri azaldığı için daha az hareket etmeye başlıyorlarmış, özellikle kanala girdiklerinde. 2 saatte 1 hareket saymanın yeterli olacağını söylemişti doktorum. Tabi öncekine göre çok azalırsa hareketleri dikkat etmek gerek

Bizim kızın normalde hiç öyle şiddetli tekme atmışlığı yoktur, bugün kaburgamı ıskalayıp hemen altına öyle bir tekme indirdi ki gelseydi kaburgaya çatlatırdı heralde karnımı delip çıkmaya çalışıyor sanırım :)

Kızlar özel hastane kontrollerine gidenlere bir sorum olacak, haftada bir kontrollerin hepsinde ücret alınıyor mu? Normalde doğum dışında 10 günü aşmamışsa sonraki gidiş kontrol sayılır ücret ödenmez ama gebelik takibi nasıl bilemedim. Yarın randevum var ve bundan sonra her hafta çağıracakmış doğuma kadar, her seferinde alınıyorsa biraz göçertecek fiyatlar

Cnm bugun doktorum da her hafta geliceksin dedi .soledm bende randevu alamiyorum yogun olunca dedim artik senin randevuyla isin yok gel ben bakarim dedi yirttim

Tuz ❤ Ben
Çok seviyorum azalttım ama yeterli gelmedi sanırım. Yemeğin tadına bakmadan tuz atanlardandım. Azaltmış halimi sen düşün
aynen bende oyleyim tuzsuz yemegin tadini alamam ama cok fazla odemim yok asiri su iciyorum cnku

10 gün içinde alınmıyor. 10 gün bitince tekrar ücret alınıyor. Ben perşembe gittim ücret ödedim. Bugün muayene ve nst için ödemedim. Ama ekstra serum filan taktılar acilde onun için aldılar. Çarşamba yine gideceğim. Bakalım ne olacak.

yok cnm her hafta olanlardan ucret alımıyo

bölüm veya hastane farketmez, 10 gün içinde gittiğin tüm muayeneler kontrol sayılır ve ücret alınmaz. kaç kere gidersen git farketmez. 10. güne kadar gidebilirsin :) beni de artık haftada bir çağırdı. ayda 2 kez muayene ücreti vermiş olucaz artık. battık batacağımız kadar ama bari 40 haftayı geçmese iyiydi

off kızlar bugün kızımı kontrole götürdüm ama yani hastaneden çıkana kadar canımız çıktı. özel hastane ama ana baba günü, devlet hastanelerini düşünemiyorum bile. sağlam girdik hasta çıkmamışsak iyidir

kızım iyileşti ama 3 yıla yakındır boğazında kulağının altında kalan kısımda bir beze var, ona 6 ayda bir ultrasonla bakılıyor. doktor lenflerde öyle bezeler olur, çok büyük olmadıkça bir zararı yoktur diyor hep. biz yine de 6 ayda bir baktırıyoruz. çocuğunda böyle bir durum olan var mı? hasta olduğunu dönemler daha da şişebiliyor. küçükken babasında da varmış bir sürü sonra geçmiş.
Kirmizi pabuc sen belki bilirsin canım.

Ben hep hamileliğin başından beri 15 günde bir çağırdı ve ücret 21 gün geçerli.geçen nts fiyatını sordum 10 lira dedi. ama yarın tekrar gidicem bu sefer 12 gün geçti.normal doğum 1000 lira demişti 2 ay önce sormuştum,6 sene önce 600 dü yarın tekrar soracağım sezeryanı bilmiyorum. nts hangi haftada başlıyodu kızlar

32 olcam hayirlisiyla benimde mart basi dogumum. Subatda olabilir bi hafta erken gelirse
Kızlarımın tahmini 29 şubattı ilk kızım 25 şubatta ikinci 24 şubat ama 25 yazdırdık oğlum ne zaman gelecek bakalım üçüde şubat doğumlu olacak allah izin verirse balık burçlarıyla oturup beraber ağlarız artık

Benim oğlumda da var canım Zeynep kandilde ki çocuk uzmanımız bazı çocuklardanolduğunu bağışıklık düşünce enfeksiyon dönemlerinde şiştiğini normal olduğunu söyledi hatta kendinde de vardı

Bu olay her hastanede bir olmuyo mesela benim gittigim hastanede randevudan son 5 gun icinde kontrole gidersen 5 tl , 9 gune uzarsa 10 tl ucret aliniyo. Nst her zaman ucretli. Muayene 100du yeni yilda 125 olmus gecen giden arkadas soyledi ama nst ye zam geldi mi bilmiyorum o da 25 tl di en son.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…