Tuz ❤ Benevet pek gostermiyorum benim kemiklerim kalin ama karnim cok buyuk
cok odemin varsa suyu artirip tuzu ve tuzlu seyleri azalt rahat edersin
Hümeyra Çanakçı tanıyor musun ?Doktorunun adı ne canım hayırlısıyla inşallah
Ben de olmuşumdur 70 o yüzden tartı görünce kaçıyorumBende 70 i gördüm bu minnak 161 boyumla
Duydum adını olumlu şeyler duydum hep hakkında 1 tane olumsuz duydum oda bir sebepden gereksiz yere erken sezeryan yapmış yani önemli bir durum değil onun dışında iyi olduğunu duydum. İnşallah güzel güzel geçer doğumlarımızHümeyra Çanakçı tanıyor musun ?
Ay süper bir fiyatKızlar çantamı hazırladım hastanede yattığım gece götürdüm Allahtan doğum olmadı. Sizler de hazırlayın bir kenarda dursun bence. Büyük boy valiz oldu valla. Ben birde sırt çantası hazırladım günü birlik yatışlar için. Hastaneyi doğumdan sonraki odaları çalışanların muamelesi ordaki prosedürleri öğrenmiş oldum.2.900 ödeyecekmişim. Kuaför ,3 poz çekim vs var içinde.
Hoşbuldum canım. Erkenci mi bilmiyorum ama bu hareket etmeme meselesi fena halde canımı sıkıyor. Şimdi bekliyorum doktoru ne diyecek bakalım. Senin nasıl gidiyor?
Kızlar nasılsınız?
ben dün gece inanılmaz bir kaburga ağrısıyla uyandım Allahım dedim herhalde kaburgam kırıldı ovaladım bayağı bir, sanırım oğluş sıkıştırdı ki içimde pozisyon değiştirdiğini hissettiğim an geçti eğer geçmese eşimi uyandırıp hastaneye gidecektim o kadar kötüydü
Cnm bugun doktorum da her hafta geliceksin dedi .soledm bende randevu alamiyorum yogun olunca dedim artik senin randevuyla isin yok gel ben bakarim dedi yirttimKızlar özel hastane kontrollerine gidenlere bir sorum olacak, haftada bir kontrollerin hepsinde ücret alınıyor mu? Normalde doğum dışında 10 günü aşmamışsa sonraki gidiş kontrol sayılır ücret ödenmez ama gebelik takibi nasıl bilemedim. Yarın randevum var ve bundan sonra her hafta çağıracakmış doğuma kadar, her seferinde alınıyorsa biraz göçertecek fiyatlar
aynen bende oyleyimTuz ❤ Ben
Çok seviyorum azalttım ama yeterli gelmedi sanırım. Yemeğin tadına bakmadan tuz atanlardandım. Azaltmış halimi sen düşün
10 gün içinde alınmıyor. 10 gün bitince tekrar ücret alınıyor. Ben perşembe gittim ücret ödedim. Bugün muayene ve nst için ödemedim. Ama ekstra serum filan taktılar acilde onun için aldılar. Çarşamba yine gideceğim. Bakalım ne olacak.Kızlar özel hastane kontrollerine gidenlere bir sorum olacak, haftada bir kontrollerin hepsinde ücret alınıyor mu? Normalde doğum dışında 10 günü aşmamışsa sonraki gidiş kontrol sayılır ücret ödenmez ama gebelik takibi nasıl bilemedim. Yarın randevum var ve bundan sonra her hafta çağıracakmış doğuma kadar, her seferinde alınıyorsa biraz göçertecek fiyatlar
yok cnm her hafta olanlardan ucret alımıyoKızlar özel hastane kontrollerine gidenlere bir sorum olacak, haftada bir kontrollerin hepsinde ücret alınıyor mu? Normalde doğum dışında 10 günü aşmamışsa sonraki gidiş kontrol sayılır ücret ödenmez ama gebelik takibi nasıl bilemedim. Yarın randevum var ve bundan sonra her hafta çağıracakmış doğuma kadar, her seferinde alınıyorsa biraz göçertecek fiyatlar
Kızlar özel hastane kontrollerine gidenlere bir sorum olacak, haftada bir kontrollerin hepsinde ücret alınıyor mu? Normalde doğum dışında 10 günü aşmamışsa sonraki gidiş kontrol sayılır ücret ödenmez ama gebelik takibi nasıl bilemedim. Yarın randevum var ve bundan sonra her hafta çağıracakmış doğuma kadar, her seferinde alınıyorsa biraz göçertecek fiyatlar
Ben hep hamileliğin başından beri 15 günde bir çağırdı ve ücret 21 gün geçerli.geçen nts fiyatını sordum 10 lira dedi. ama yarın tekrar gidicem bu sefer 12 gün geçti.normal doğum 1000 lira demişti 2 ay önce sormuştum,6 sene önce 600 dü yarın tekrar soracağım sezeryanı bilmiyorum. nts hangi haftada başlıyodu kızlarKızlar özel hastane kontrollerine gidenlere bir sorum olacak, haftada bir kontrollerin hepsinde ücret alınıyor mu? Normalde doğum dışında 10 günü aşmamışsa sonraki gidiş kontrol sayılır ücret ödenmez ama gebelik takibi nasıl bilemedim. Yarın randevum var ve bundan sonra her hafta çağıracakmış doğuma kadar, her seferinde alınıyorsa biraz göçertecek fiyatlar
32 olcam hayirlisiyla benimde mart basi dogumum. Subatda olabilir bi hafta erken gelirseCanım hoşgeldin bende aslında mart annesiyim diyebilirim ama buradayım sürekliarada bende size geliyorum takibe ama o kadar aktifsiniz ki maşallh takip edemiyorum sen kaçıncı haftandasın ?
Kızlarımın tahmini 29 şubattı ilk kızım 25 şubatta ikinci 24 şubat ama 25 yazdırdık oğlum ne zaman gelecek bakalım üçüde şubat doğumlu olacak allah izin verirse balık burçlarıyla oturup beraber ağlarız artık32 olcam hayirlisiyla benimde mart basi dogumum. Subatda olabilir bi hafta erken gelirse
Benim oğlumda da var canım Zeynep kandilde ki çocuk uzmanımız bazı çocuklardanolduğunu bağışıklık düşünce enfeksiyon dönemlerinde şiştiğini normal olduğunu söyledi hatta kendinde de vardıoff kızlar bugün kızımı kontrole götürdüm ama yani hastaneden çıkana kadar canımız çıktı. özel hastane ama ana baba günü, devlet hastanelerini düşünemiyorum bile. sağlam girdik hasta çıkmamışsak iyidir
kızım iyileşti ama 3 yıla yakındır boğazında kulağının altında kalan kısımda bir beze var, ona 6 ayda bir ultrasonla bakılıyor. doktor lenflerde öyle bezeler olur, çok büyük olmadıkça bir zararı yoktur diyor hep. biz yine de 6 ayda bir baktırıyoruz. çocuğunda böyle bir durum olan var mı? hasta olduğunu dönemler daha da şişebiliyor. küçükken babasında da varmış bir sürü sonra geçmiş.
Kirmizi pabuc sen belki bilirsin canım.
Bu olay her hastanede bir olmuyo mesela benim gittigim hastanede randevudan son 5 gun icinde kontrole gidersen 5 tl , 9 gune uzarsa 10 tl ucret aliniyo. Nst her zaman ucretli. Muayene 100du yeni yilda 125 olmus gecen giden arkadas soyledi ama nst ye zam geldi mi bilmiyorum o da 25 tl di en son.Kızlar özel hastane kontrollerine gidenlere bir sorum olacak, haftada bir kontrollerin hepsinde ücret alınıyor mu? Normalde doğum dışında 10 günü aşmamışsa sonraki gidiş kontrol sayılır ücret ödenmez ama gebelik takibi nasıl bilemedim. Yarın randevum var ve bundan sonra her hafta çağıracakmış doğuma kadar, her seferinde alınıyorsa biraz göçertecek fiyatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?