İlk muayeneye ücret ödüyorum 10 gün içinde ikinci gidişe ödemiyorum canımKızlar özel hastane kontrollerine gidenlere bir sorum olacak, haftada bir kontrollerin hepsinde ücret alınıyor mu? Normalde doğum dışında 10 günü aşmamışsa sonraki gidiş kontrol sayılır ücret ödenmez ama gebelik takibi nasıl bilemedim. Yarın randevum var ve bundan sonra her hafta çağıracakmış doğuma kadar, her seferinde alınıyorsa biraz göçertecek fiyatlar
Benim küçükken çok okudu kalırdı tüm kış geçerdi sonraoff kızlar bugün kızımı kontrole götürdüm ama yani hastaneden çıkana kadar canımız çıktı. özel hastane ama ana baba günü, devlet hastanelerini düşünemiyorum bile. sağlam girdik hasta çıkmamışsak iyidir
kızım iyileşti ama 3 yıla yakındır boğazında kulağının altında kalan kısımda bir beze var, ona 6 ayda bir ultrasonla bakılıyor. doktor lenflerde öyle bezeler olur, çok büyük olmadıkça bir zararı yoktur diyor hep. biz yine de 6 ayda bir baktırıyoruz. çocuğunda böyle bir durum olan var mı? hasta olduğunu dönemler daha da şişebiliyor. küçükken babasında da varmış bir sürü sonra geçmiş.
@Kirmizi pabuc sen belki bilirsin canım.
Benim oğlumda da var canım Zeynep kandilde ki çocuk uzmanımız bazı çocuklardanolduğunu bağışıklık düşünce enfeksiyon dönemlerinde şiştiğini normal olduğunu söyledi hatta kendinde de vardı
Benim küçükken çok okudu kalırdı tüm kış geçerdi sonra
Kocamla o konuda hiç anlaşamıyoruz. Ödü kopuyor yemeğe fazla tuz atarsam diye. Her yemekten önce de uyarır nolur tuzsuz olsun ben gerekirse tabağıma dökerim diyeaynen bende oyleyimtuzsuz yemegin tadini alamam ama cok fazla odemim yok asiri su iciyorum cnku
Oy oy maşaAllah pofuduğaaKızlar biz cıktık doktordan nst de sancı yok
35+3 üz 2800 gram cıktı tosun
Bidaha 37+0 a gün aldık.
Yüzünü göremedik sırtı dönüktü
Çok güzellermiş cnm güle güle giyidrmek nasip etsin RabbimEki Görüntüle 2573227
Sobenin internet sitesinden almıştım fiyatları 7 -15 arası epey olmuştu alalı yeni geldi
BizAy çok hıçkırıyor ve uzun da sürüyor var mı benim gibi olan
Kizlarrr cok mutluyum 3 haftadir kilo almamisimmm yarim kg sadece. Onu da doktorun tartisi gostermedi baskul oldugundankizim 600 gram almis. 2 kilo 43 cm. 32+2 deyiz :) gozleri golge olmus gozukmuyor pozisyonu suan bas gelis.
Cnm bugun doktorum da her hafta geliceksin dedi .soledm bende randevu alamiyorum yogun olunca dedim artik senin randevuyla isin yok gel ben bakarim dedi yirttim
10 gün içinde alınmıyor. 10 gün bitince tekrar ücret alınıyor. Ben perşembe gittim ücret ödedim. Bugün muayene ve nst için ödemedim. Ama ekstra serum filan taktılar acilde onun için aldılar. Çarşamba yine gideceğim. Bakalım ne olacak.
yok cnm her hafta olanlardan ucret alımıyo
bölüm veya hastane farketmez, 10 gün içinde gittiğin tüm muayeneler kontrol sayılır ve ücret alınmaz. kaç kere gidersen git farketmez. 10. güne kadar gidebilirsin :) beni de artık haftada bir çağırdı. ayda 2 kez muayene ücreti vermiş olucaz artık. battık batacağımız kadar ama bari 40 haftayı geçmese iyiydi
Ben hep hamileliğin başından beri 15 günde bir çağırdı ve ücret 21 gün geçerli.geçen nts fiyatını sordum 10 lira dedi. ama yarın tekrar gidicem bu sefer 12 gün geçti.normal doğum 1000 lira demişti 2 ay önce sormuştum,6 sene önce 600 dü yarın tekrar soracağım sezeryanı bilmiyorum. nts hangi haftada başlıyodu kızlar
Bu olay her hastanede bir olmuyo mesela benim gittigim hastanede randevudan son 5 gun icinde kontrole gidersen 5 tl , 9 gune uzarsa 10 tl ucret aliniyo. Nst her zaman ucretli. Muayene 100du yeni yilda 125 olmus gecen giden arkadas soyledi ama nst ye zam geldi mi bilmiyorum o da 25 tl di en son.
İlk muayeneye ücret ödüyorum 10 gün içinde ikinci gidişe ödemiyorum canım
Bizimde özelde Muayeneden sora 10 gün kontrol süremiz var 10 gün içinde her gittiklerimizde 2-3 kerede gitsek ücret ödemedik ama nst ye muayene ücreti haricinde ücret ödüyoruz her seferinde
Bizimkiside gün içerisinde 3-4 kere hıçkırıyor ve 10 dk falan sürüyor. Dışarıdan bakan görüyor o derece şiddetli :) nefes alıp verme denemeleri yaparken akciğere kaçan amniyon sıvısını boşaltıyolar diye okumuştum hıçkırıkla, pozisyonu değiştirmeyip geçmesini bekleyin yazıyordu.Ay çok hıçkırıyor ve uzun da sürüyor var mı benim gibi olan
Benim 10 gün içinde alınmıyor birden fazla kontrol hakkım var. Ama benim okuluma özel kampanyaları. Bazı branşlarda hiç muayene ücreti vermiyorumKızlar özel hastane kontrollerine gidenlere bir sorum olacak, haftada bir kontrollerin hepsinde ücret alınıyor mu? Normalde doğum dışında 10 günü aşmamışsa sonraki gidiş kontrol sayılır ücret ödenmez ama gebelik takibi nasıl bilemedim. Yarın randevum var ve bundan sonra her hafta çağıracakmış doğuma kadar, her seferinde alınıyorsa biraz göçertecek fiyatlar
Hayırlı uğurlu olsunBen doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
benim doktorum 35.haftadan sonra nst ye baslicaz dediBen hep hamileliğin başından beri 15 günde bir çağırdı ve ücret 21 gün geçerli.geçen nts fiyatını sordum 10 lira dedi. ama yarın tekrar gidicem bu sefer 12 gün geçti.normal doğum 1000 lira demişti 2 ay önce sormuştum,6 sene önce 600 dü yarın tekrar soracağım sezeryanı bilmiyorum. nts hangi haftada başlıyodu kızlar
aliskanlik o ya boyle geldik boyle gider artikKocamla o konuda hiç anlaşamıyoruz. Ödü kopuyor yemeğe fazla tuz atarsam diye. Her yemekten önce de uyarır nolur tuzsuz olsun ben gerekirse tabağıma dökerim diye
Işte bende o da yok unutuyorum su icmeyi.
Aminnn canim cok tesekkurlerÇok tatlıymış minnoşun maşaAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinRabbim
Bundan sonra da gozukmez miymis canimmm. Biz cok sukur gorduk babasi ama surpriz de guzeldirDudislere bak yaa kofte dudakmasaAllah
Ayin 14u gelsede bende ogrensem ne kadar olmus kilosu. Biz yuzunu maalesef ki bastan beri plasentasi yuzunden goremiyoruz resmen supriz bir bebek olacak bizimkisisuan neye kime benzedigine dair hicbir fikrimiz yok dogunca gorecegiz artik ama cok isterdim yuzunun gozuktugu usg fotosunun olmasini cok icimde kaldi
Cok az kaldi birkac haftaya yiyemedigin herseyi yersin kuzumAy kızlar bu şeker başa bela.
Kahvaltıyla duruyodum arkadaşım oturmaya geldi kız kardeşlerim falan.
Yemeden önce ölçtüm açlık 95 cıktı gayet iyi.
Dedim az az yiyim bende yaptıklarımdan
5-6 kaşık yoğurrtlu kuskus bi dilim börek yarım dilim kek ile 160 cıktı 1. Saat toklukyani tamamını yesem nolucak bilmiyorumm kalan 4 haftada full sağlıklı beslenicem ufacık kaçamakla bile hale bak.
Şükür ki yemeyince yükselmiyo şekerim
Bi sağ salim alsaydık kucagımıza
Yediklerim beni doyurmadı ama şuan sağlıklı olan şeylerdn bile yiyemiyorum dahada yükselir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?