2020 Şubat Anneleri

İlk muayeneye ücret ödüyorum 10 gün içinde ikinci gidişe ödemiyorum canım

Benim küçükken çok okudu kalırdı tüm kış geçerdi sonra

Benim küçükken çok okudu kalırdı tüm kış geçerdi sonra

evet bazı çocuklarda olurmuş öyle dedi doktor. eşimde de çocukken varmış bir sürü. Begümde bir tanesi dışardan görünüyor hafif şiş, o biraz büyük, ultrasonla bakınca minik minik varmış bir kaç tane. yine de 6 ayda bir baktırayım ben her zaman.

aynen bende oyleyim tuzsuz yemegin tadini alamam ama cok fazla odemim yok asiri su iciyorum cnku
Kocamla o konuda hiç anlaşamıyoruz. Ödü kopuyor yemeğe fazla tuz atarsam diye. Her yemekten önce de uyarır nolur tuzsuz olsun ben gerekirse tabağıma dökerim diye
Işte bende o da yok unutuyorum su icmeyi.

Bizimde özelde Muayeneden sora 10 gün kontrol süremiz var 10 gün içinde her gittiklerimizde 2-3 kerede gitsek ücret ödemedik ama nst ye muayene ücreti haricinde ücret ödüyoruz her seferinde

Kizlarrr cok mutluyum 3 haftadir kilo almamisimmm yarim kg sadece. Onu da doktorun tartisi gostermedi baskul oldugundan kizim 600 gram almis. 2 kilo 43 cm. 32+2 deyiz :) gozleri golge olmus gozukmuyor pozisyonu suan bas gelis.

Çok tatlıymış minnoşun maşaAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinRabbim

Cnm bugun doktorum da her hafta geliceksin dedi .soledm bende randevu alamiyorum yogun olunca dedim artik senin randevuyla isin yok gel ben bakarim dedi yirttim
yok cnm her hafta olanlardan ucret alımıyo
İlk muayeneye ücret ödüyorum 10 gün içinde ikinci gidişe ödemiyorum canım
Bizimde özelde Muayeneden sora 10 gün kontrol süremiz var 10 gün içinde her gittiklerimizde 2-3 kerede gitsek ücret ödemedik ama nst ye muayene ücreti haricinde ücret ödüyoruz her seferinde

Çok teşekkürler, çoğunuzda 10 günlük süre içerisinde tek ücret o halde. Umarım bizdede aynısı geçerlidir muayene 2019da 145 nst 50ydi. Şimdi 200 ü aşmıştır kesin. Herşey çok pahalı baştan zamlı geliyor bizim totoları kıymetli bebikler :)

Ay çok hıçkırıyor ve uzun da sürüyor var mı benim gibi olan
Bizimkiside gün içerisinde 3-4 kere hıçkırıyor ve 10 dk falan sürüyor. Dışarıdan bakan görüyor o derece şiddetli :) nefes alıp verme denemeleri yaparken akciğere kaçan amniyon sıvısını boşaltıyolar diye okumuştum hıçkırıkla, pozisyonu değiştirmeyip geçmesini bekleyin yazıyordu.

Benim 10 gün içinde alınmıyor birden fazla kontrol hakkım var. Ama benim okuluma özel kampanyaları. Bazı branşlarda hiç muayene ücreti vermiyorum

benim doktorum 35.haftadan sonra nst ye baslicaz dedi

Kocamla o konuda hiç anlaşamıyoruz. Ödü kopuyor yemeğe fazla tuz atarsam diye. Her yemekten önce de uyarır nolur tuzsuz olsun ben gerekirse tabağıma dökerim diye
Işte bende o da yok unutuyorum su icmeyi.
aliskanlik o ya boyle geldik boyle gider artik
su cok cok onemli ,vucudumuzu susuz kalmamasi lazim icmeyi aksatma derim ,
canim memleketimde havalar nasil ,kar yagmistir simdi ne guzeldir

Bundan sonra da gozukmez miymis canimmm. Biz cok sukur gorduk babasi ama surpriz de guzeldir

Ay kızlar bu şeker başa bela.
Kahvaltıyla duruyodum arkadaşım oturmaya geldi kız kardeşlerim falan.
Yemeden önce ölçtüm açlık 95 cıktı gayet iyi.
Dedim az az yiyim bende yaptıklarımdan
5-6 kaşık yoğurrtlu kuskus bi dilim börek yarım dilim kek ile 160 cıktı 1. Saat tokluk yani tamamını yesem nolucak bilmiyorumm kalan 4 haftada full sağlıklı beslenicem ufacık kaçamakla bile hale bak.
Şükür ki yemeyince yükselmiyo şekerim
Bi sağ salim alsaydık kucagımıza
Yediklerim beni doyurmadı ama şuan sağlıklı olan şeylerdn bile yiyemiyorum dahada yükselir diye

Canan_Ela benimde 2 hafta sonraki randevumde nst baslicaz. 34+2 oluyorum. Subat annelerini sondan takip ediyoruz biz :) 36 haftaliklar falan 9-10 kilo almis ya ben bazen diyorum ah ah o haftalara kadar 15 i bulurum heralde

Cok az kaldi birkac haftaya yiyemedigin herseyi yersin kuzum artik bugun erken yatmaya bak yarin guzel kahvalti yaparsin Ac uyumakta zordur benimde kac gundur yoktu bugun gene basladi midemdeki sivilar yukari gelmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…