2020 Şubat Anneleri

Zeyf benimde sagda bebem. Sagima yuklenemiyorum hic. Telefon sarjda saga yan yatip oynayamiyorum batiyor. Benim kizim hic can yakmiyor ama sanirim yeri guzel ya da karin yaglarim buna musade etmiyor tekmelerini hissediyorum ama 33 hafta icinde bir kere acitmadi sisman hamile kalmanin faydalari.

Seso35 bende hic tuz sevmem yemeklere de korkarak tuz atarim esimde hep gene tuzu eksik der ve cogu yemegimde bunu soyler corbaya fln sonradan atiyor ama bazen firin makarna tarzi seylere sonradan atilmiyor tuz biraz tuzlu yap diyor ama iyi yani hic odem tutmadim tabi yuzuklerim ayakkabim herseyim oluyor bundan sonrasi bilinmez tabi. Cok su da icen biriyim gerci su ara soguklrdan cok aramiyorum su ama iki ay oncesine kadar 4 litre iciyordum gunde simdi en fazla 2 litredir

Cok az kaldi birkac haftaya yiyemedigin herseyi yersin kuzum artik bugun erken yatmaya bak yarin guzel kahvalti yaparsin Ac uyumakta zordur benimde kac gundur yoktu bugun gene basladi midemdeki sivilar yukari gelmeye
Erken uyumam imkansızda bol bol su içip şişircem karnımı artık cidden hamileyken cok zormuş bu diyet işleri yaa. Canının isteyip yiyememek falan.
Neyse uras sağlıkla doğsundaa doğumdan sonra yeriz artık gerçi o zamanda kilo vermek için yiyemicem
Midenmi ekşiyor yoksa yanıyomu

Hamilelik sana çok yakışmış bence yağlarından hiç şikayet etme

Canım brokoli filan işini görmez mi acaba şişkinlik yapar en azından

Enazindan aldigin kilolari vermen kolay olur cok almamisindir boyle dusun bence. Kac aldin bilmiyorum ama yaniyor canim ama cok sukur asiri degil yeni basladi ama artmasindan korkuyorum. Yemek borum yaniyor gibi. Cokk az kaldi valla. Benim hamilelikte istahim cidden artmadi her zamanki gibiyim. Ama aldim kilo. Normalde de istahli ve duzenli kilo alan biriydim zaten.

Canım brokoli filan işini görmez mi acaba şişkinlik yapar en azından
Yok yemicem canım bol bol su içerim napim. Yada bekliyim düşsün şekerim bi kaç saat sonra peynir fln yerim yada uyuturum kendimi zorla akılsız başın cezasını cekicem artık

Hamilelik sana çok yakışmış bence yağlarından hiç şikayet etme
Sagol kuzumm ama ben gereksiz alinmayacak haftalarda kilo aldimm bende hemoroid cikti ya o ara ayakta durmak yurumek tetikler dediler yurumeyi hareketi biraktim. 20-28 haftalar arasi 7 7-8 kilo aldim. Yedim yattim gunde 1500-2000 adim anca ev isi de annemler geldi yapti fln tek yemek yaptim ben. Insanlar son zamanlar aliyor Ben ortalarda aldirdim kendime. Ikinci hamileligimde asla koyvermem.

Benimde iştahım korktugum kadar artmadı cok şükür.
Kaç kg aldım bilmiyorum korkudan tartılmıyorum doktorum zaten tartmıyor pek takılmıyo kg işine anladıgım kadarıyla. Ama bn şekerden dolayı az yediğim için cok almadım bide zaten 76 ile hamile kaldım
Doğuma girmeden tartılcam ama kaç kg verdiğimi bilmek için sende verirsim hem gayet sevimli olmuşsunn

Kızlar bu aralar hafiflemiş gibi hissediyorum bazen bebek acaba aşağıya mı iniyor ama tekmelerini hala karın üstünde hissediyorum ama böyle için boşalır gibi olur ya öyle bi ferahlık

Bence genel mi spinal mı çok kafa kurcalayacak birler değil canım sonuçta ikisi de belli bir saat sonra geçiyor
Birinde herseyi canli yasıyor birinde uyuyup uyanıyorsun canim. Ikisininde artilari eksileri var. Odleğin tekiyim sanirim, zaman yaklastikca asiri tirsak oldum spinal konusunda.
Sen dr unu mu dinliceksin ozaman.
Hic bi dr geneli onermiyor, saglij sorunu yoksa.
Aynen canim cok iyi anlamissin benim derdimi.
Bi cesaret spinal ok derim demesine ama genele geçilirsenin derdi.
Neyse hakkimda en hayirlisi neyse o olsun

Bu kadar peşin konuşma hem herkesin kilo alma dönemi farklı genelleme yapmamak lazım ben de ortalarda aldım

Eşim ameliyat oldu ya yeni bir öncekini spinal yapmışlardı biraz tatsız geçmiş şimdi genel tercih etti Doktoru zaten bizim prenses de korkuyordu anlattım böyle böyle olacak uyanacaksın hatırlamayacaksın diye diyor ki aynen dediğin gibi oldu ben ameliyat etmeyecek misiniz dedim meğer çoktan bitmiş diyor adam çok mutlu oldu yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…