Bende her hafta programa kaydediyorum kilomu. Kendimi bildim bileli boyleyim 3 senedir ayni program kilomu sakliyor. Gecen esimle telde resimlere bakarken resim tarihine baktik bu tarihte kac kiloydum acaba dedi hemen actik telden 62 kiloymusum yuzum cok fit duruyormus :) telim bozulmazsa seneye de bakarim kac kiloya cikmisim kaca dusmusum ne kadar zamanda falan :))) cok hos oluyor :) 60 ta yaziyor programda 80 deBenimde iştahım korktugum kadar artmadı cok şükür.
Kaç kg aldım bilmiyorum korkudan tartılmıyorumdoktorum zaten tartmıyor pek takılmıyo kg işine anladıgım kadarıyla. Ama bn şekerden dolayı az yediğim için cok almadım bide zaten 76 ile hamile kaldım
Doğuma girmeden tartılcam ama kaç kg verdiğimi bilmek içinsende verirsim hem gayet sevimli olmuşsunn❣
Bende göremedim bugunYarın kontrolum var benimde merak içindeyim son zamanlarda bizde yüzünü göremiyoruz artık bu arada bence sancım çıkacak
Olsun sana da surpriz olsun sen mi babasi mi olcagiYok kuzum gozukmuyo plasentasi yuzunu kapatiyo bizdeki sans
2.saati de olctun mu?Yok yemicem canım bol bol su içerim napim. Yada bekliyim düşsün şekerim bi kaç saat sonra peynir fln yerim yada uyuturum kendimi zorlaakılsız başın cezasını cekicem artık
Suan babasi konusuyo ogluyla anneni rahat birak birazda sola kay oglum diyeZeyf benimde sagda bebem. Sagima yuklenemiyorum hic. Telefon sarjda saga yan yatip oynayamiyorum batiyor. Benim kizim hic can yakmiyor ama sanirim yeri guzel ya da karin yaglarim buna musade etmiyor tekmelerini hissediyorum ama 33 hafta icinde bir kere acitmadi sisman hamile kalmanin faydalari.
Insallah sonlarda almayizBu kadar peşin konuşma hem herkesin kilo alma dönemi farklı genelleme yapmamak lazım ben de ortalarda aldım
Ah zaten o eski resimlerBende her hafta programa kaydediyorum kilomu. Kendimi bildim bileli boyleyim 3 senedir ayni program kilomu sakliyor. Gecen esimle telde resimlere bakarken resim tarihine baktik bu tarihte kac kiloydum acaba dedi hemen actik telden 62 kiloymusum yuzum cok fit duruyormus :) telim bozulmazsa seneye de bakarim kac kiloya cikmisim kaca dusmusum ne kadar zamanda falan :))) cok hos oluyor :) 60 ta yaziyor programda 80 de3 sene bana neler yapmis esimde gecen iki resmimi yanyana koymus moralim gitti
Aynıyız o zaman canım bende perşembe 32 olucam32 olcam hayirlisiyla benimde mart basi dogumum. Subatda olabilir bi hafta erken gelirse
Benimki de aynı bazen bi başlıyo baya bi süre hıçkırıyoAy çok hıçkırıyor ve uzun da sürüyor var mı benim gibi olan
Benimde yarın 11de kontrolüm çok çok meraklardayımYarın kontrolum var benimde merak içindeyim son zamanlarda bizde yüzünü göremiyoruz artık bu arada bence sancım çıkacak
Yaa evet oyleymiss cidden suanki halini bilmiyorumm ama cok guzelsin. Ne kadar sure once bunlar. Eski halimize doneriz yaaa elimizde biz gucluyuzAh zaten o eski resimlerbende nişanlı hallerime falan bakıyorum şok oluyorum doğurup hemen o kiloya inmeliyim.
Baksana yeni evlendiğim zamanlara yüzüm bile inceymiş
Şimdi mayalı hamur gibi yüzüm
İnsaAllah olurBenim gamzem var ya acaba bebegimde olur mu ki ihtimali kac babasinda yok :)
Kac kg aldin suana kadarAh zaten o eski resimlerbende nişanlı hallerime falan bakıyorum şok oluyorum doğurup hemen o kiloya inmeliyim.
Baksana yeni evlendiğim zamanlara yüzüm bile inceymiş
Şimdi mayalı hamur gibi yüzüm
2. Saat ölçmedim canım bugun doktorum 1. Saat 140 ı geçmesin diye tekrar söyledi o yüzden birazda pimpirikleniyorum2.saati de olctun mu?
Kac cikti?
Bence coooook normal 1.saat 160.
Sen neden bu kadar stres yapiyorsun dicem ama bende senin gibiydim ilkinde ve bu hamileligin baslarinda. Olcmediysen simdi olc düşmüştür çoktan. Zaten 160 da yuksek degil sekeri olan biri için. Bence yaniiiii.
Benim çavdar yükseltmiyo allahtan.G gamzeli_bebis canim yoğurt ve varsa yulaf ye istersen açken karın guruldamasindan uyuyamazsın bende bugün akşam yemekte ekmek yemedim şekerim normal çıktı. Yediğim ekmek zaten tam buğday ya da çavdar ona izin veriyorlar ama ona rağmen çıkıyordu yemedim düşük çıktı. Üstelik doydum da
Diyomyaa tarılmıyom korkudanKac kg aldin suana kadar
Sende cok güzelsin valla hepimiz güzeliz kızlarYaa evet oyleymiss cidden suanki halini bilmiyorumm ama cok guzelsin. Ne kadar sure once bunlar. Eski halimize doneriz yaaa elimizde biz gucluyuz
Hay bizim gırtlaklarımızaEvlendikten sonra kilo alanlar parmak kaldirsinben evlendikten 10 ay sonra +7 kilo almistim. Hamilelik ile de +10 aldim. Dugunumden itibaren +17 yim. Dugun tarihim 28.07.2018
Sizin yine iyiymiş benim akşam açlık doksan yarım kepçe mercimek çorbası bir küçük but tavuk bir bardak ayran ve boool yeşil salata ile 190 çıktı ve resmen acıktım şu an..hem de yemekten önce 6 ünite İnsülin oluyorum. Gebelik öncesi bir ekmek yesem 110 bile olmadı ömrü hayatımda ( annem ablam diabet onlara gidince arada ölçerler oradan biliyorum)Ay kızlar bu şeker başa bela.
Kahvaltıyla duruyodum arkadaşım oturmaya geldi kız kardeşlerim falan.
Yemeden önce ölçtüm açlık 95 cıktı gayet iyi.
Dedim az az yiyim bende yaptıklarımdan
5-6 kaşık yoğurrtlu kuskus bi dilim börek yarım dilim kek ile 160 cıktı 1. Saat toklukyani tamamını yesem nolucak bilmiyorumm kalan 4 haftada full sağlıklı beslenicem ufacık kaçamakla bile hale bak.
Şükür ki yemeyince yükselmiyo şekerim
Bi sağ salim alsaydık kucagımıza
Yediklerim beni doyurmadı ama şuan sağlıklı olan şeylerdn bile yiyemiyorum dahada yükselir diye
Oyle olacak artik dr um da dalga geciyo dogumda gorcez supriz olcak diyeOlsun sana da surpriz olsun sen mi babasi mi olcagi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?