2020 Şubat Anneleri

Bende her hafta programa kaydediyorum kilomu. Kendimi bildim bileli boyleyim 3 senedir ayni program kilomu sakliyor. Gecen esimle telde resimlere bakarken resim tarihine baktik bu tarihte kac kiloydum acaba dedi hemen actik telden 62 kiloymusum yuzum cok fit duruyormus :) telim bozulmazsa seneye de bakarim kac kiloya cikmisim kaca dusmusum ne kadar zamanda falan :))) cok hos oluyor :) 60 ta yaziyor programda 80 de 3 sene bana neler yapmis esimde gecen iki resmimi yanyana koymus moralim gitti

Eklentiler

• C4C575F1-A8F4-4622-9ACA-48546B8D5ECE.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 76
Yarın kontrolum var benimde merak içindeyim son zamanlarda bizde yüzünü göremiyoruz artık bu arada bence sancım çıkacak
Bende göremedim bugun
Bugun nst ye ilk bağladıgında 70-80 lerde sancı gözüküyodu.
Sonra 10-20 lere düştü.
Eşimde diyoki doğurcaktın kıl payı kurtuldun yalancı sancılar

Yok yemicem canım bol bol su içerim napim. Yada bekliyim düşsün şekerim bi kaç saat sonra peynir fln yerim yada uyuturum kendimi zorla akılsız başın cezasını cekicem artık
2.saati de olctun mu?
Kac cikti?
Bence coooook normal 1.saat 160.
Sen neden bu kadar stres yapiyorsun dicem ama bende senin gibiydim ilkinde ve bu hamileligin baslarinda. Olcmediysen simdi olc düşmüştür çoktan. Zaten 160 da yuksek degil sekeri olan biri için. Bence yaniiiii.

G gamzeli_bebis canim yoğurt ve varsa yulaf ye istersen açken karın guruldamasindan uyuyamazsın bende bugün akşam yemekte ekmek yemedim şekerim normal çıktı. Yediğim ekmek zaten tam buğday ya da çavdar ona izin veriyorlar ama ona rağmen çıkıyordu yemedim düşük çıktı. Üstelik doydum da

Suan babasi konusuyo ogluyla anneni rahat birak birazda sola kay oglum diye

Ah zaten o eski resimler bende nişanlı hallerime falan bakıyorum şok oluyorum doğurup hemen o kiloya inmeliyim.
Baksana yeni evlendiğim zamanlara yüzüm bile inceymiş
Şimdi mayalı hamur gibi yüzüm

Eklentiler

• 2512546C-D24D-4582-A882-12CB0BCECF2E.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 67
  • 7F467278-3739-4BC9-8778-6099F656BA49.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 67
32 olcam hayirlisiyla benimde mart basi dogumum. Subatda olabilir bi hafta erken gelirse
Aynıyız o zaman canım bende perşembe 32 olucam aynen 36-37 de gelirse şubat 38i beklerse mart olucak hayırlısı bakalım
Ay çok hıçkırıyor ve uzun da sürüyor var mı benim gibi olan
Benimki de aynı bazen bi başlıyo baya bi süre hıçkırıyo
Yarın kontrolum var benimde merak içindeyim son zamanlarda bizde yüzünü göremiyoruz artık bu arada bence sancım çıkacak
Benimde yarın 11de kontrolüm çok çok meraklardayım cuma günü tam 1 ay olucak bu kadar uzun süre gitmediğimiz olmamıştı hiç. Son aylar olunca daha da meraklanıyorum

Ah zaten o eski resimler bende nişanlı hallerime falan bakıyorum şok oluyorum doğurup hemen o kiloya inmeliyim.
Baksana yeni evlendiğim zamanlara yüzüm bile inceymiş
Şimdi mayalı hamur gibi yüzüm
Yaa evet oyleymiss cidden suanki halini bilmiyorumm ama cok guzelsin. Ne kadar sure once bunlar. Eski halimize doneriz yaaa elimizde biz gucluyuz

2. Saat ölçmedim canım bugun doktorum 1. Saat 140 ı geçmesin diye tekrar söyledi o yüzden birazda pimpirikleniyorum oda belki kendimi salmiyim sıkı tutayım diye öyle diyo heralde.
Tek korkum oğlumun sağlığına etki etmesi

Benim çavdar yükseltmiyo allahtan. ay ne zor kızlar yaa bi tamamlasak şu son ayı tarçnlı süt içerim birazdan hem şekeri düşürüyo hem tok tutar en azından.

Sizin yine iyiymiş benim akşam açlık doksan yarım kepçe mercimek çorbası bir küçük but tavuk bir bardak ayran ve boool yeşil salata ile 190 çıktı ve resmen acıktım şu an..hem de yemekten önce 6 ünite İnsülin oluyorum. Gebelik öncesi bir ekmek yesem 110 bile olmadı ömrü hayatımda ( annem ablam diabet onlara gidince arada ölçerler oradan biliyorum)
Bereket benim oğlan tatlı sevmedi 8,5 Aydır hep çıkardım çünkü. ilk defa bu hafta tatlı istedi canım onu da eşime hastaneye tembihledim alır gelirsin diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…