2020 Şubat Anneleri

Diyomyaa tarılmıyom korkudan ama o resimlerde 69-68 falandım.
Hamile kaldıgımda 76
Max 10 almış olsam şimdi 85-86 yımdır
Vaktin varsa yurusene asiri kiloyu dengeliyor. Ben cok tatli yiyorummm. 1 aydir da duzenli yuruyorum. Kg almam cok yavasladi. Dengeledi hamileligimde. Hamile olmasam belki zayiflayabilirdim de.

Offf allah yardımcımız olsun yaa ben saydıgınız tarz yediğimde şekerim mesela 90 sa 110 oluyo 120 yi bile görmüyo. Ama böyle ufacık canımın istediğini yesem anında cıkıyor .
Sizin işiniz dahada zor allah yardım etsin hepimize ve bebeklerimizi korusun sağ salim alalım kucagımıza peki bebişte şekerden etkilenme varmı irilik falan doktorunuz ne diyo

canım o kadar takıyorsunki bu durumu, aslında bir rahat bıraksan kendini hiç korkmayacaksın. kendi kendini korkutuyorsun :)

sakinleştirici veriyorlar spinal olunca. baştan söyle doktoruna hemen versin.
ben hayatım boyunca üç ameliyat yaşadım yani üç kez narkoz aldım, çok iyi bir şey değil gerçekten. o yüzden sezaryen olmak zorunda kalsam bende spinal ya da epidural tercih ederim.

Vaktin varsa yurusene asiri kiloyu dengeliyor. Ben cok tatli yiyorummm. 1 aydir da duzenli yuruyorum. Kg almam cok yavasladi. Dengeledi hamileligimde. Hamile olmasam belki zayiflayabilirdim de.
Ben çok yürüdüm 30 haftaya kadar hergün 10 bin adım attım ama bu ara istanbulda hava berbat yürüyemiyorum

Kızlar hamilelikte genelde hormonlar yüzünden tüyler çabuk uzar ya benim aksine o kadar yavaş uzuyorki.

bir de saçlarım inanılmaz fazla dökülürdü, avucum saç dolardı her taradığımda, ama şu an neredeyse hiç dökülmüyor. acaba aldığım vitaminlerden mi böyle anlamadım. hormonlar bende ters tepti herhalde. şikayetim yok tabii ama garip geldi

Ben çok yürüdüm 30 haftaya kadar hergün 10 bin adım attım ama bu ara istanbulda hava berbat yürüyemiyorum
Burda da oyle cidden. Allahtan evime 6-7 dk yurume mesafesinde belediyenin spor salonu var. ucuz da. 50 tl ye yazildim bir ay tek kosu bandi kullaniyorum. Ordan cikinca annem eve birakiyor oturdugum yer cok yokus ve havalar soguk oldugundan. Benim de avantajim oldu bu spor

Benimkilerde 3 4 aydir uzamiyo nerdeyse keske dogumdan sonrada boyle olsa

Buldum seni :) evet almissin kilo ama yuzun cok tatli. Bende aldim hamilelik yakisiyor tombis yuzlu olanlara :) veririz bak yaslarimiz da yakin dogum yapalim senle dikkat ederiz konusuruz hep kisa zamanda 70 in altina inerizz
Tesekkur ederim sende öylesin mervecim Aynen doğumdan sonra bide zayıflama topiği kurarız başka şansım yok bende 68-69 lara tekrar düşmeliyim hatta 65 e .
Sağlıkla alalımda kucagımıza vericez bi şekilde kiloları

Canm bende kesinlikle ayni fikirdeyim. 3 aydir kasimi aldirmadim cikmiyor. Biyigimi ben aliyorum iki ayda bir belki hele bacaklarim yazdan beri cikmadi neredeyse :) onun disinda lazerliyim ozel bolge kol alti rahattim zaten. benimde normalde her elimi attigimde 2-3 tel dokulen saclarim gurlesti. Ama sana kotu bir haberim var bu cikan saclarin hepsi dogumdan 3 ay sonra mi ne fazla fazla dokulcekmis. Oyle olurmus.

Amin insallah cnm 65 iyidir ikinci icinde kendimizi zayiflatir 60 ila baslariz insallah hayaller hayatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…