Vaktin varsa yurusene asiri kiloyu dengeliyor. Ben cok tatli yiyorummm. 1 aydir da duzenli yuruyorum. Kg almam cok yavasladi. Dengeledi hamileligimde. Hamile olmasam belki zayiflayabilirdim de.
Bende göremedim bugun
Bugun nst ye ilk bağladıgında 70-80 lerde sancı gözüküyodu.
Sonra 10-20 lere düştü.
Eşimde diyoki doğurcaktın kıl payı kurtuldun yalancı sancılar
Sizin yine iyiymiş benim akşam açlık doksan yarım kepçe mercimek çorbası bir küçük but tavuk bir bardak ayran ve boool yeşil salata ile 190 çıktı ve resmen acıktım şu an..hem de yemekten önce 6 ünite İnsülin oluyorum. Gebelik öncesi bir ekmek yesem 110 bile olmadı ömrü hayatımda ( annem ablam diabet onlara gidince arada ölçerler oradan biliyorum)
Bereket benim oğlan tatlı sevmedi 8,5 Aydır hep çıkardım çünkü. ilk defa bu hafta tatlı istedi canım onu da eşime hastaneye tembihledim alır gelirsin diye..
Offf allah yardımcımız olsun yaa ben saydıgınız tarz yediğimde şekerim mesela 90 sa 110 oluyo 120 yi bile görmüyo. Ama böyle ufacık canımın istediğini yesem anında cıkıyor .
Sizin işiniz dahada zor allah yardım etsin hepimize ve bebeklerimizi korusun sağ salim alalım kucagımıza peki bebişte şekerden etkilenme varmı irilik falan doktorunuz ne diyo
Birinde herseyi canli yasıyor birinde uyuyup uyanıyorsun canim. Ikisininde artilari eksileri var. Odleğin tekiyim sanirim, zaman yaklastikca asiri tirsak oldum spinal konusunda.
Sen dr unu mu dinliceksin ozaman.
Hic bi dr geneli onermiyor, saglij sorunu yoksa.
Aynen canim cok iyi anlamissin benim derdimi.
Bi cesaret spinal ok derim demesine ama genele geçilirsenin derdi.
Neyse hakkimda en hayirlisi neyse o olsun
canım o kadar takıyorsunki bu durumu, aslında bir rahat bıraksan kendini hiç korkmayacaksın. kendi kendini korkutuyorsun :)
sakinleştirici veriyorlar spinal olunca. baştan söyle doktoruna hemen versin.
ben hayatım boyunca üç ameliyat yaşadım yani üç kez narkoz aldım, çok iyi bir şey değil gerçekten. o yüzden sezaryen olmak zorunda kalsam bende spinal ya da epidural tercih ederim.
Vaktin varsa yurusene asiri kiloyu dengeliyor. Ben cok tatli yiyorummm. 1 aydir da duzenli yuruyorum. Kg almam cok yavasladi. Dengeledi hamileligimde. Hamile olmasam belki zayiflayabilirdim de.
Evlendikten sonra kilo alanlar parmak kaldirsin ben evlendikten 10 ay sonra +7 kilo almistim. Hamilelik ile de +10 aldim. Dugunumden itibaren +17 yim. Dugun tarihim 28.07.2018
Buldum seni :) evet almissin kilo ama yuzun cok tatli. Bende aldim hamilelik yakisiyor tombis yuzlu olanlara :) veririz bak yaslarimiz da yakin dogum yapalim senle dikkat ederiz konusuruz hep kisa zamanda 70 in altina inerizz
Kızlar hamilelikte genelde hormonlar yüzünden tüyler çabuk uzar ya benim aksine o kadar yavaş uzuyorki.
bir de saçlarım inanılmaz fazla dökülürdü, avucum saç dolardı her taradığımda, ama şu an neredeyse hiç dökülmüyor. acaba aldığım vitaminlerden mi böyle anlamadım. hormonlar bende ters tepti herhalde. şikayetim yok tabii ama garip geldi
Burda da oyle cidden. Allahtan evime 6-7 dk yurume mesafesinde belediyenin spor salonu var. ucuz da. 50 tl ye yazildim bir ay tek kosu bandi kullaniyorum. Ordan cikinca annem eve birakiyor oturdugum yer cok yokus ve havalar soguk oldugundan. Benim de avantajim oldu bu spor
Kızlar hamilelikte genelde hormonlar yüzünden tüyler çabuk uzar ya benim aksine o kadar yavaş uzuyorki.
bir de saçlarım inanılmaz fazla dökülürdü, avucum saç dolardı her taradığımda, ama şu an neredeyse hiç dökülmüyor. acaba aldığım vitaminlerden mi böyle anlamadım. hormonlar bende ters tepti herhalde. şikayetim yok tabii ama garip geldi
Buldum seni :) evet almissin kilo ama yuzun cok tatli. Bende aldim hamilelik yakisiyor tombis yuzlu olanlara :) veririz bak yaslarimiz da yakin dogum yapalim senle dikkat ederiz konusuruz hep kisa zamanda 70 in altina inerizz
Tesekkur ederim sende öylesin mervecim Aynen doğumdan sonra bide zayıflama topiği kurarız başka şansım yok bende 68-69 lara tekrar düşmeliyim hatta 65 e .
Sağlıkla alalımda kucagımıza vericez bi şekilde kiloları
Canm bende kesinlikle ayni fikirdeyim. 3 aydir kasimi aldirmadim cikmiyor. Biyigimi ben aliyorum iki ayda bir belki hele bacaklarim yazdan beri cikmadi neredeyse :) onun disinda lazerliyim ozel bolge kol alti rahattim zaten. benimde normalde her elimi attigimde 2-3 tel dokulen saclarim gurlesti. Ama sana kotu bir haberim var bu cikan saclarin hepsi dogumdan 3 ay sonra mi ne fazla fazla dokulcekmis. Oyle olurmus.
Tesekkur ederim sende öylesin mervecim❣ Aynen doğumdan sonra bide zayıflama topiği kurarız başka şansım yok bende 68-69 lara tekrar düşmeliyim hatta 65 e .
Sağlıkla alalımda kucagımıza vericez bi şekilde kiloları