2020 Şubat Anneleri

Benim bugun 35+3 te 2800 cıkttı
Doktor normal dedi. Suyuda normal benim tek korkum hani ciğerlerin gelişmesine engel oluyomuşya şeker.
Öyle bişey olsa allah korusun usg de farkdelirmi acaba.
Benimde sezeryan olsa cok az kalmıştı ama normal beklicez bi akslik olmazsa inşallah
Ama doktor 40 hafta dolarsa cok bekleyemeyiz 3-4 gün sonra alırız dedi

Neyse şeker açısından iyi olmuş tiksinmeniz tatlıdan bende ilk üç ay hiç tatlı yemedim canım istemedi ama şuan yesem yerim canım istiyor ama kendimi kontrol ediyorum edebildiğimce başınız sağolsun bu arada cok zor yaşadıgınız şey
Bu bebişinizle sağ salim kavuşun inşallah

Kizlar burda firtinali yagmur var, nasil ses cikiyor varya. Kızım korkup uyandi az once, gittim salladim geri uyudu ama yine uyanir besbelli. Birde biz en üstkattayiz, ustumuzde neler varsa acaip ses çıkarıyor ruzgar estikce. Bu gece bana deliksiz uyku yok anlasildi.
Sabah 8 de zaten evden cikmis olmaliyiz, kizimin troid kontrolü icin kan vericez ya.
Kv de yarin aksam gidiyo zaten ((
C.tesiden beri altini hep o degisti, oyunlar oynadi o kadar rahat ettirdi ki Allah razi olsun.

Neyse canlar, size iyi geceler diliyorum.
Hepiniz Allah a emanet olun.
Mcksssss.

eyvah ikincide daha ilgisiz oldu valla bide cocuk cocuk diye tutturan kendisiydi
neyse kendileri bilir
Ikinci de bence doguma falan gelmez benle babam cok fenaymis benim ilk bebegim ben. Annem hastanede sanci cekerken eve gidip uyuyakalmis. Ikincide de annem dogumdan sonra babama eve git yat sabah gel demis, babam uyuyakalip ertesi oglen gelmis annem ac kalip cikamamis hastaneden. 3. Bebekte kardesim surpriz oldu aramizda 15 yas var. doguma beraber gittik annemle babam isteydi babami dusununce esime sukur

Doktor ne önerecek bilmiyorum. Muhtemelen ona teslim olacağım. Oğlumda Doğum anında zaten bir parça panik olmuştum oradakiler sakinleştirdi tek başımayım ,gözlüklerim yok dünya flu ,çıplağım sonra işlem başlayınca çok rahatladım oğluşumu görünce daha bir rahatladım.

eyvah ikincide daha ilgisiz oldu valla bide cocuk cocuk diye tutturan kendisiydi
neyse kendileri bilir
Biz hep kiz istedigimiz icin cinsiyetini ogrenene kadar karnimla kizim diye konusup seviyodu erkek oldugunu ogrendik kiz degilmissin oglum aylarca seni kizim diye sevdim affet dedi ve oglum diye sevmeye devam etti esim cok cocuk sever kendisi de zaten cocuk ruhlu birisidir gece yatarken bile karnima sarilip uyur tekme yer oglum gec oldu hadi bakalim uyucaz falan der hamile olan benim ama benden cok konusan o 2. De nasil olur bilemem ama ilki kadar olur mu

burasida cok fena canim resmen firtina kopuyor,
sonuclari guzel cikar insallah baharin ,iyi geceler canim

aycok guldum aksam aksam hayat babana guzel valla
boyle rahat olmak lazim uzun yasar insan

ay benimkide bayilir cocuk bebek cok sever ,ilk cocukta bende cok heyecanliydim ,ne yapcagimizi bilemiyoduk her hafta hastaneye gormeye gidiyoduk 2.de yavrum ayda 1 fln gidiyoruz , tabiki yine cok mutluyuz ama heyecan pek yok ,
ilkin heyecani baska oluyor

Annemde oğlumla oynuyor. Hatta kadıncağız çocukluğumda bu kadar oynamadım diyor. İyi anlaşıyorlar nazını çekiyor çok sabırlı resim yapmışlar nasıl mutlu olmuş Deniz. Bu arada Deniz çok hırçın ve inatçı oldu bu ara. Birde kendi kendine klozete lazımlık koydurup oturmaya çalışıyor zamanlaman müthiş oğlum anan doğurdu doğuracak diyorum. Annemde sabah deneyelim diyor iyide Doğum öncesi her yeri çiş yaparsa diyorum. Bu arada Kızın ismi hala yok doğdu doğacak. Eşim öykü nil istiyor bende iyi bir teşvik verirsen belki koyarım diyorum yoksa bilge defne olacak diyorum adam yanaşmıyor iyi geceler canım sende Allah’a emanet ol. Kızcenin sonuçları da inş. İstediğiniz gibi çıkar.

Dogrudur 2.ye yasiyosunuz o duyguyu tecrubelisiniz de artik

aliskanlik o ya boyle geldik boyle gider artik
su cok cok onemli ,vucudumuzu susuz kalmamasi lazim icmeyi aksatma derim ,
canim memleketimde havalar nasil ,kar yagmistir simdi ne guzeldir
Memleketin buzzzzz sabahtan beri etrafımız sis kaplı ve kar yağıyor. Tek sevdiğim kısmı kar Hala tutamadı. Geçen yıl daha erken yağmıştı ve tutmuştu. Ama abant ve gölcük bembeyazdır tabi şimdi

hep mi böyle olur ya
kızıma hamileyken ayaklarıma masaj yapan adam şimdi benim ay oy her tarafım ağrıyo diyerek iki büklüm yürüyüşlerimi taklit ediyor
yine yardım ediyor, beni düşünüyor tabii de ilki gibi değiliz ikimiz de
ay zaten evle ve kızla ilgilenmekten hamile olduğumu unutuyorum bazen, sende bilirsin.

bilmezmiyim canim bu hamilelikte hic naz niyaz yapamadim valla emekci anne modundayiz suan

Eşini çok iyi anlıyorum aynen o tarz kuru yemeklere sonradan tuz atılmıyor. Eğer tuz az olursa saman gibi geliyor yemek bana
Benim içtiğimde taş çatlasın 1.5 lt dir.
Çok özledim yüzüklerimi ve saatimi takmayı

evet kuzenim abantta suan orasi bembeyaz suan istanbul bile bukadar soguksa boluyu dusunemiyorum burdada yagsada butun mikroplar yok olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…