Benim bugun 35+3 te 2800 cıkttıUf ya benim dr mu rahat benim mi isime geldi bilmiyorum ki. Seker ölçüm aparatinin icindeki prospektüste de oyle yazıyordu o da isime geldi isteee. 2.saat 140 kafi diye acaip rahatim ben son zamanlar. Birde kontrolde tatmin oluyorum acikcasi. Haftama gore kilosu fazla olsa kesin paniklerdim ama. Suyu da gayet iyi masallah. 35+3 de 2.5 kg idi mesela. Cok iyi masallahhhhh. Kaldi doguma 15 gun, bu kadar gunde abartmadan boyle devam ederim diyorum ama bakam :)
Neyse şeker açısından iyi olmuş tiksinmeniz tatlıdanPıhtılaşma nedeniyle gelişimi durmuş sonradan öğrendik genetik testi ile.
Benim önceki hamileliklerim de bir iki hafta bulantı olmuştu bunda kaç defa wc ye yetişemeyip halıları yıkatacak kadar çıkardım. Bi de çok toplantım vardı yurt dışında havalimanlarında müzelerde bile çıkardım maalesef. Eşim sağ olsun sabah leblebi kraker vb getiriyordu hemen midem bulanmasın diye elinde tabağı görünce yatağa çıkardım kaç defa.. ay Allahım cidden çok zordu. Bir de ikinci hamileliğimden sonra bir arkadaşa abartıyor bu kadar olmaz dedim içimden Allah onu suratıma çarptı galibaSuyu bile çıkardım tatlı geliyordu her şey
eyvahBenimki ilkinde oylegel bak hickiriyor diyorum sazini calmaua devam ifsaaa
Ikinci de bence doguma falan gelmez benleeyvahikincide daha ilgisiz oldu valla bide cocuk cocuk diye tutturan kendisiydi
neyse kendileri bilir
Doktor ne önerecek bilmiyorum. Muhtemelen ona teslim olacağım. Oğlumda Doğum anında zaten bir parça panik olmuştum oradakiler sakinleştirdi tek başımayım ,gözlüklerim yok dünya flu ,çıplağımBirinde herseyi canli yasıyor birinde uyuyup uyanıyorsun canim. Ikisininde artilari eksileri var. Odleğin tekiyim sanirim, zaman yaklastikca asiri tirsak oldum spinal konusunda.
Sen dr unu mu dinliceksin ozaman.
Hic bi dr geneli onermiyor, saglij sorunu yoksa.
Aynen canim cok iyi anlamissin benim derdimi.
Bi cesaret spinal ok derim demesine ama genele geçilirsenin derdi.
Neyse hakkimda en hayirlisi neyse o olsun
Aboooo benden zayıf birileri var kaçtım benBen evlendiğimde 45 kiloydum 3 senede 4 kilo aldım 49la hamile kaldım bu sabah tartıldım aç iken 55.5 çıktımama aç ve tokken acayip farkediyor şimdi tartılsam 57 falnım kesin
Biz hep kiz istedigimiz icin cinsiyetini ogrenene kadar karnimla kizim diye konusup seviyodu erkek oldugunu ogrendik kiz degilmissin oglum aylarca seni kizim diye sevdim affet dedi ve oglum diye sevmeye devam ettieyvahikincide daha ilgisiz oldu valla bide cocuk cocuk diye tutturan kendisiydi
neyse kendileri bilir
Kizlar burda firtinali yagmur var, nasil ses cikiyor varya. Kızım korkup uyandi az once, gittim salladim geri uyudu ama yine uyanir besbelli. Birde biz en üstkattayiz, ustumuzde neler varsa acaip ses çıkarıyor ruzgar estikce. Bu gece bana deliksiz uyku yok anlasildi.
Sabah 8 de zaten evden cikmis olmaliyiz, kizimin troid kontrolü icin kan vericez ya.
Kv de yarin aksam gidiyo zaten((
C.tesiden beri altini hep o degisti, oyunlar oynadi o kadar rahat ettirdi ki Allah razi olsun.
Neyse canlar, size iyi geceler diliyorum.
Hepiniz Allah a emanet olun.
Mcksssss.
aycok guldum aksam aksam hayat babana guzel vallaIkinci de bence doguma falan gelmez benlebabam cok fenaymis benim ilk bebegim ben. Annem hastanede sanci cekerken eve gidip uyuyakalmis. Ikincide de annem dogumdan sonra babama eve git yat sabah gel demis, babam uyuyakalip ertesi oglen gelmis annem ac kalip cikamamis hastaneden. 3. Bebekte kardesim surpriz oldu aramizda 15 yas var. doguma beraber gittik annemle babam isteydi babami dusununce esime sukur
ay benimkide bayilir cocuk bebek cok sever ,ilk cocukta bende cok heyecanliydim ,ne yapcagimizi bilemiyoduk her hafta hastaneye gormeye gidiyodukBiz hep kiz istedigimiz icin cinsiyetini ogrenene kadar karnimla kizim diye konusup seviyodu erkek oldugunu ogrendik kiz degilmissin oglum aylarca seni kizim diye sevdim affet dedi ve oglum diye sevmeye devam ettiesim cok cocuk sever kendisi de zaten cocuk ruhlu birisidir gece yatarken bile karnima sarilip uyur tekme yer oglum gec oldu hadi bakalim uyucaz falan der hamile olan benim ama benden cok konusan o 2. De nasil olur bilemem ama ilki kadar olur mu
Annemde oğlumla oynuyor. Hatta kadıncağız çocukluğumda bu kadar oynamadım diyor. İyi anlaşıyorlar nazını çekiyor çok sabırlıKizlar burda firtinali yagmur var, nasil ses cikiyor varya. Kızım korkup uyandi az once, gittim salladim geri uyudu ama yine uyanir besbelli. Birde biz en üstkattayiz, ustumuzde neler varsa acaip ses çıkarıyor ruzgar estikce. Bu gece bana deliksiz uyku yok anlasildi.
Sabah 8 de zaten evden cikmis olmaliyiz, kizimin troid kontrolü icin kan vericez ya.
Kv de yarin aksam gidiyo zaten((
C.tesiden beri altini hep o degisti, oyunlar oynadi o kadar rahat ettirdi ki Allah razi olsun.
Neyse canlar, size iyi geceler diliyorum.
Hepiniz Allah a emanet olun.
Mcksssss.
Dogruduray benimkide bayilir cocuk bebek cok sever ,ilk cocukta bende cok heyecanliydim ,ne yapcagimizi bilemiyoduk her hafta hastaneye gormeye gidiyoduk2.de yavrum ayda 1 fln gidiyoruz , tabiki yine cok mutluyuz ama heyecan pek yok ,
ilkin heyecani baska oluyor
Memleketin buzzzzzaliskanlik o ya boyle geldik boyle gider artik
su cok cok onemli ,vucudumuzu susuz kalmamasi lazim icmeyi aksatma derim ,
canim memleketimde havalar nasil ,kar yagmistir simdi ne guzeldir
Gercekten 60 yasinda hAla daha guvenlik yapar cok sukur Allah sagligini bozmasinaycok guldum aksam aksam hayat babana guzel valla
boyle rahat olmak lazim uzun yasar insan
ay benimkide bayilir cocuk bebek cok sever ,ilk cocukta bende cok heyecanliydim ,ne yapcagimizi bilemiyoduk her hafta hastaneye gormeye gidiyoduk2.de yavrum ayda 1 fln gidiyoruz , tabiki yine cok mutluyuz ama heyecan pek yok ,
ilkin heyecani baska oluyor
bilmezmiyim canim bu hamilelikte hic naz niyaz yapamadim valla emekci anne modundayiz suanhep mi böyle olur ya
kızıma hamileyken ayaklarıma masaj yapan adam şimdi benim ay oy her tarafım ağrıyo diyerek iki büklüm yürüyüşlerimi taklit ediyor
yine yardım ediyor, beni düşünüyor tabii de ilki gibi değiliz ikimiz de
ay zaten evle ve kızla ilgilenmekten hamile olduğumu unutuyorum bazen, sende bilirsin.
Eşini çok iyi anlıyorumSeso35 bende hic tuz sevmem yemeklere de korkarak tuz atarim esimde hep gene tuzu eksik der ve cogu yemegimde bunu soyler corbaya fln sonradan atiyor ama bazen firin makarna tarzi seylere sonradan atilmiyor tuz biraz tuzlu yap diyor ama iyi yani hic odem tutmadim tabi yuzuklerim ayakkabim herseyim oluyor bundan sonrasi bilinmez tabi. Cok su da icen biriyim gerci su ara soguklrdan cok aramiyorum su ama iki ay oncesine kadar 4 litre iciyordum gunde simdi en fazla 2 litredir
evet kuzenim abantta suan orasi bembeyazMemleketin buzzzzzsabahtan beri etrafımız sis kaplı ve kar yağıyor. Tek sevdiğim kısmı kar Hala tutamadı. Geçen yıl daha erken yağmıştı ve tutmuştu. Ama abant ve gölcük bembeyazdır tabi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?