Valla bana dr um 2 haftada bir gel artık dedi geçen kontrolde, ama ben 3 haftayı doldurup gidicem yeni maaşa denk getrmiş olucam, bir sonraki kontrolde de 10 gün içinde gidicem oradan da kara girmeyi düşünüyorum yaniKızlar özel hastane kontrollerine gidenlere bir sorum olacak, haftada bir kontrollerin hepsinde ücret alınıyor mu? Normalde doğum dışında 10 günü aşmamışsa sonraki gidiş kontrol sayılır ücret ödenmez ama gebelik takibi nasıl bilemedim. Yarın randevum var ve bundan sonra her hafta çağıracakmış doğuma kadar, her seferinde alınıyorsa biraz göçertecek fiyatlar
Tüylere bişey diyemicem de vitaminden kaynaklı benim saçımda dökülmüyor. Normalde de çok dökülmezdi zaten tararken baya saç olurdu tarakta artık o bile olmuyor. Hatta bi arkadaşım var saçı baya dökülen ona da aldırdım benim vitaminden ama düzenli kullanmıyorKızlar hamilelikte genelde hormonlar yüzünden tüyler çabuk uzar ya benim aksine o kadar yavaş uzuyorki.
bir de saçlarım inanılmaz fazla dökülürdü, avucum saç dolardı her taradığımda, ama şu an neredeyse hiç dökülmüyor. acaba aldığım vitaminlerden mi böyle anlamadım. hormonlar bende ters tepti herhalde. şikayetim yok tabii ama garip geldi
Amin. Evet o yüzden erken alacak doktor zaten konu da açtım kk da bununla ilgili. ben zaten 81,7 kilo ile epey kilolu hamile kaldım o yüzden öğrendiğimden beri diyetisyene gittim 30. Haftayı geçene kadar her şeyi çıkarıyordum çok kötüydü sonra baya hafifledi ve ben o haftalarda (28-31) arası. Bir anda 3,5 kg aldim Doktor endokrine yolladi ailemde diabet olduğu için. Takip ettik sürekli diyete rağmen arttı şeker değerleri ve iki haftadır insülin başladık. Bu arada bebeğin karın çevresi büyüdü ve suyu arttı bu baya riskli dedi doktor da. Normalde zaten pıhtılaşma nedeniyle 39. Haftada sezaryen olacaktım şubat başında şimdi iki hafta öne aldı doktor 37sonu 38 başı gibi. Ama hareketler de şekerden herhalde maşallahı var. Bu hafta hep 4 te uyandırdı sabah ezanına kadar bambaş vuruyor. Çok hoşuma gitse de baya acıtıyor şıpa.Offf allah yardımcımız olsun yaa ben saydıgınız tarz yediğimde şekerim mesela 90 sa 110 oluyo 120 yi bile görmüyo. Ama böyle ufacık canımın istediğini yesem anında cıkıyor .
Sizin işiniz dahada zor allah yardım etsin hepimize ve bebeklerimizi korusun sağ salim alalım kucagımızapeki bebişte şekerden etkilenme varmı irilik falan doktorunuz ne diyo
Ben evlendiğimde 45 kiloydum 3 senede 4 kilo aldım 49la hamile kaldım bu sabah tartıldım aç iken 55.5 çıktımAmin insallah cnm 65 iyidirikinci icinde kendimizi zayiflatir 60 ila baslariz insallah hayaller hayatlar
Cok aciklayici oldu aslinda ilk gebeligi olanlar icin. Yani emzirirken 5-6 kilo veirriz o iki ayda. 12 kilo falan alirsak 2 ay icinde hepsi gider diyorsunAmin. Evet o yüzden erken alacak doktor zaten konu da açtım kk da bununla ilgili. ben zaten 81,7 kilo ile epey kilolu hamile kaldım o yüzden öğrendiğimden beri diyetisyene gittim 30. Haftayı geçene kadar her şeyi çıkarıyordum çok kötüydü sonra baya hafifledi ve ben o haftalarda (28-31) arası. Bir anda 3,5 kg aldim Doktor endokrine yolladi ailemde diabet olduğu için. Takip ettik sürekli diyete rağmen arttı şeker değerleri ve iki haftadır insülin başladık. Bu arada bebeğin karın çevresi büyüdü ve suyu arttı bu baya riskli dedi doktor da. Normalde zaten pıhtılaşma nedeniyle 39. Haftada sezaryen olacaktım şubat başında şimdi iki hafta öne aldı doktor 37sonu 38 başı gibi. Ama hareketler de şekerden herhalde maşallahı var. Bu hafta hep 4 te uyandırdı sabah ezanına kadar bambaş vuruyor. Çok hoşuma gitse de baya acıtıyor şıpa.
Şu an 35. Hafta ve 3 kg Artık yeri de dardır.
Bu arada önceki hamileliklerimde 14 ve 12 kg aldım çoğunu da verdim ama ikinci bebeğimi kaybettik Doğumda emzirmeyincr kalan kilo oldu sonra da aldım baya. Bu sefer de mide bulantıları ve diyetisyen ile sadece 7 kg kadar aldım ( dünkü kontrolde 6800 gr dedi diyetisyen) zaten 3 kg bebek biraz suyu filan kendi kilom yok yani. Yandan göbeğim çok belli arkadan hiç fark yok. Kollarıma suratıma ve kalçalara almadım bu sefer. Doğumdan sonra da diyetisyen ile devam ederim diye düşünüyorum. Doktor en fazla 90 ile girersin 2 haftada Doğuma dedi. Emzirmek nasip olursa gider kızımda 76 ile Doğuma girdik 40ım çıkınca 64 kg idim (62 ile Hamile kalmıştım. Neyse çok uzun yazdım
yanliz degilsin mervecim ben ve kilolarim herzaman yanindayizCanan_Ela benimde 2 hafta sonraki randevumde nst baslicaz. 34+2 oluyorum. Subat annelerini sondan takip ediyoruz biz :) 36 haftaliklar falan 9-10 kilo almis ya ben bazen diyorum ah ah o haftalara kadar 15 i bulurum heralde
Tamam ama subatin ilk yarisi dogurup yalniz birakmak yokyanliz degilsin mervecim ben ve kilolarim herzaman yanindayizbizde muhtemelen subat sonu dogururuz
Baya kilolusun canim bu dogum kilolarini da nasil vercen senBen evlendiğimde 45 kiloydum 3 senede 4 kilo aldım 49la hamile kaldım bu sabah tartıldım aç iken 55.5 çıktımama aç ve tokken acayip farkediyor şimdi tartılsam 57 falnım kesin
Ay cok az kalmış sizin doğuma.Amin. Evet o yüzden erken alacak doktor zaten konu da açtım kk da bununla ilgili. ben zaten 81,7 kilo ile epey kilolu hamile kaldım o yüzden öğrendiğimden beri diyetisyene gittim 30. Haftayı geçene kadar her şeyi çıkarıyordum çok kötüydü sonra baya hafifledi ve ben o haftalarda (28-31) arası. Bir anda 3,5 kg aldim Doktor endokrine yolladi ailemde diabet olduğu için. Takip ettik sürekli diyete rağmen arttı şeker değerleri ve iki haftadır insülin başladık. Bu arada bebeğin karın çevresi büyüdü ve suyu arttı bu baya riskli dedi doktor da. Normalde zaten pıhtılaşma nedeniyle 39. Haftada sezaryen olacaktım şubat başında şimdi iki hafta öne aldı doktor 37sonu 38 başı gibi. Ama hareketler de şekerden herhalde maşallahı var. Bu hafta hep 4 te uyandırdı sabah ezanına kadar bambaş vuruyor. Çok hoşuma gitse de baya acıtıyor şıpa.
Şu an 35. Hafta ve 3 kg Artık yeri de dardır.
Bu arada önceki hamileliklerimde 14 ve 12 kg aldım çoğunu da verdim ama ikinci bebeğimi kaybettik Doğumda emzirmeyincr kalan kilo oldu sonra da aldım baya. Bu sefer de mide bulantıları ve diyetisyen ile sadece 7 kg kadar aldım ( dünkü kontrolde 6800 gr dedi diyetisyen) zaten 3 kg bebek biraz suyu filan kendi kilom yok yani. Yandan göbeğim çok belli arkadan hiç fark yok. Kollarıma suratıma ve kalçalara almadım bu sefer. Doğumdan sonra da diyetisyen ile devam ederim diye düşünüyorum. Doktor en fazla 90 ile girersin 2 haftada Doğuma dedi. Emzirmek nasip olursa gider kızımda 76 ile Doğuma girdik 40ım çıkınca 64 kg idim (62 ile Hamile kalmıştım. Neyse çok uzun yazdım
Aa ben varım hiç korkmayın martta doğurursam hepinize yoldaşlık ederimTamam ama subatin ilk yarisi dogurup yalniz birakmak yokberaber beklicez 39.40. Haftayi
Baya kilolusun canim bu dogum kilolarini da nasil vercen senmasallah buarada ben o 4 kiloyu 3 haftada aldim evlendikten sonra balayi falan
Suan babasi konusuyo ogluyla anneni rahat birak birazda sola kay oglum diye
Pıhtılaşma nedeniyle imiş bilmiyorduk kaybedince genetik tarama yaptırdık ondaki kan testimde çıktı.Cok aciklayici oldu aslinda ilk gebeligi olanlar icin. Yani emzirirken 5-6 kilo veirriz o iki ayda. 12 kilo falan alirsak 2 ay icinde hepsi gider diyorsunbasin sagolsun bu arada ikinci bebegini neden kaybettiniz ozel degilse. Ben normal dogumdan bu yuzden braz korkuyorum bebek icin daha zor geliyor
hahhah 40 a soz veremem ama 39 belki sekerimTamam ama subatin ilk yarisi dogurup yalniz birakmak yokberaber beklicez 39.40. Haftayi
Tamsmen aynı hamile kaldığımdan beri 3 kez Kaş bıyık aldırdımKızlar hamilelikte genelde hormonlar yüzünden tüyler çabuk uzar ya benim aksine o kadar yavaş uzuyorki.
bir de saçlarım inanılmaz fazla dökülürdü, avucum saç dolardı her taradığımda, ama şu an neredeyse hiç dökülmüyor. acaba aldığım vitaminlerden mi böyle anlamadım. hormonlar bende ters tepti herhalde. şikayetim yok tabii ama garip geldi
Uf ya benim dr mu rahat benim mi isime geldi bilmiyorum ki. Seker ölçüm aparatinin icindeki prospektüste de oyle yazıyordu o da isime geldi isteee. 2.saat 140 kafi diye acaip rahatim ben son zamanlar. Birde kontrolde tatmin oluyorum acikcasi. Haftama gore kilosu fazla olsa kesin paniklerdim ama. Suyu da gayet iyi masallah. 35+3 de 2.5 kg idi mesela. Cok iyi masallahhhhh. Kaldi doguma 15 gun, bu kadar gunde abartmadan boyle devam ederim diyorum ama bakam :)2. Saat ölçmedim canım bugun doktorum 1. Saat 140 ı geçmesin diye tekrar söyledi o yüzden birazda pimpirikleniyorumoda belki kendimi salmiyim sıkı tutayım diye öyle diyo heralde.
Tek korkum oğlumun sağlığına etki etmesi
Oyle deme kizz moralim bozuluyorkilo korkum yok çok şükür de sağ salim doğurdaydık emzirirken daha çok alınıyormuş bakalım o dönemi nasıl atlatcaz
Pıhtılaşma nedeniyle gelişimi durmuş sonradan öğrendik genetik testi ile.Ay cok az kalmış sizin doğuma.
İnşallah sağ salim kavuşursunuz.
Benim kide cok hareketli hatta ne zaman uyuyor acaba diye düşünüyorumşekerli şeyler yemediğimdede cok hareketli
Ne güzel az kg almışsınız ben bi kere bile çıkarmadım yediğimi yaaa hiç bulantım olmadı belki olsa verirdim ilk aylar kg neyse tek dert kg vermek olsun mecbur vericez
Sağ salim alalım inşallah kucagımıza ya.
2. Doğumda neden kaybetttiniz bebeğinizi
Benimki ilkinde oyleelaya hamileyken esim aksam eve gelirdik yatana kadar karnimin dibinde severdi konusurdu , simdi 2. hamileligimde esime ,tekme atiyor diyorum koltuktan kalkip yanima bile gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?