2020 Şubat Anneleri

vallahi naz yapicak vakti bulana kadar hamilelik bitti ,bisey anlamadik

Evlendikten sonra kilo alanlar parmak kaldirsin ben evlendikten 10 ay sonra +7 kilo almistim. Hamilelik ile de +10 aldim. Dugunumden itibaren +17 yim. Dugun tarihim 28.07.2018

Bizde 24.10.2015 te evlendik bekarken kilo aralığım 45-48 di düğün zamanları stressten 43 kilolara düşmüştüm öyle evlendim. Birde ben stressli üzgünken yemeden kesilirim. Keyfim yerindeyse ve sevdiğim yemekse iyi yerim. Evlendikten sora Herkes çok zayıfsın diye diye bilinçli olarak yemeye başladım. Keyfimizde yerinde akşam çay fasılları derken kendimi hiç takip etmemişim farkına vardığımda 1-2 yıl içerisinde 10 kilo almışım.Sonrasında olduğum kiloyu korumaya çalıştım. Geçen yıl biara 56 yı gördüm sorasında dikkat ettim 53 oldum. Hamilelik önceside 54,5 civarıydım daha fit olmak için yüzmeye yazıldım bir türlü sıra gelmedi spora yazılsammı ha sıra bana gelir vs vs derken 54,5 la hamile kaldım şuan 64 kiloyum. Herkes çok kilo almadın diyolar aldığım kiloyu genelde popo ve göbek kısmından aldım. Bakalım doğum sorası nasıl olurum. Süt emzrirken herşeyi yiyemeyeceğim ve yemekte seçtiğim için kilo vereceğimi düşünüyorum.

İyi geceler arkadaşlar maşallah ne çok konuşmuşsunuz yetişemedim sohbetiniz bol olsun
Kilomu hiç söylemeyim istersenizz 80 le evlendim 87 hamile kaldım 7 ayda 7 kilo almışım tabi
Şuan 104 çıkıyorum Hamilelikte Toplam 17 kilo almışım vericez yapıcak bişey yok çok şükür Kiloma rağmen rahat geçirdim son aylar artık zorluyo ama yapıcak bişey yok eski kiloma dönsem şükredicem bakalım zaman ne göstericek Ama 17 kiloya şükrediyorum çünkü hiç mi hiç canımı yormadım yürümedim etmedim temizlik şu bj yapmadımm yine iyi yattığım yerden daha fazla alabilirdimde bi arkadaşım 35 kilo almış zayıftıda o bana büyük motive
Bende Tek taşımı takmayı özledim en çok

Bende oyleyim stresliyken yiyemem ve kusarim keyfim iyiyken yerim evlilik baya keyiflendirmis bizi :))

Bugün bi delilik yaptım karnım burnumda ne işim varsa otur oturduğun yerde
İstanbulda fırtına kıyamet ben anneanneme gittim tabi taksiyle ama 1 dk durulmuyodu dışarıda teyzem kaştan geldi hamile 16 haftalık cinsiyeti öğrenmişler süpriz yapıcaz dediler tabi ben önceden öğrendim erkekmiş avm var ordada eve çok yakın aynı sokakta benim eksiklerim vardı gelmişken hallediyim dedim hatta fırtınadan avm ordaki evlerin camları düşmüş bi kadın zor kurtulmuş haberlerde göstermiş soğuğuda yedim bi güzel gidip geliyim derken ağrımda oldu otur kalk kendi evi gibi olmuyo insanın karnım taş gibi sabaha çıkarsam sevinicem yani anneme geldim Allahtan hastane yakın diyorum şuan

Kiloları konuşmuşsunuz kızlar ah ah evlendiğimde kemiklerim sayılıyordu neredeyse 55 kilo ile evlendim işi de bıraktım 1 yılda 65 oldum hamilelikte de şuan 77 olmuşum

Benim gibi döne döne uyuyamayan varmı ya sol kolum felç zaten burnum tıkalı sabaha kadarda 15 kere WC ye gidiyorum uyku desen yok anca öğlene doğru dalıyorum onda da kv de sağolsun arayıp uyan artık çocuk aç kaldı diyor Sanki bütün gece uyuyormuşum gibi

Aynen aynı erkek karnı gibi diyorlar Tatlıyı da bir ara çok yiyordum o zaman da kesin erkek diyorlardı. Benden kız çıkacağına inandiramadim hala bazı kişileri
Ay benimde hep tatlı istedi canım en başından beri Bende doktora sordum geçen de yine dedim usandım ben artık insanlara kız demekten Ya sorun değil tabikide sağlıklısı olsun ama şimdi öyle bir alıştırmışızki kendimi zi birde insanlar yok yok erkek bu deyince sinir olmamak elde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…