2020 Şubat Anneleri

Sende mi canım uyuyamıyorum hiç bir
Şekilde ya of

Eğer sancım yoksa normalde çok şükür uyuyorumda akşam yemekten sora çok ağırlık çöktü 9 gibi uyudum 2,5 saat 11,30 civarı kalktım oyüzden uykum gelmiyo hemen ocak annelerinin yazılarını okudum

Senin bayagi pahalıymış hangi sehir hangi hastane bnm nst 20muayene 110 sanirim

Tabi arada şekerleme yapmışsın canım ondanaman aman sancın olmasın da

Kızlar günaydın. Benimde uykular haram bütün gece kısacık daldığımdada rüyamda sizleri gördüm. Tabi nicklerinizi. Benim instagramda yoksunuz hiçbiriniz o yüzden nicklerle. Çok güzeldi hepimiz toplanmıştık doğum öncesi parti gibi yapıyorduk kaynaşıyorduk. Uykuya dalmadan bir iki arkadaş resimlerini atmış ya ondan etkilendim galiba. İyiki varsınız sağlıklı bebişler doğuralım inşallah

Biz bunu yaşadık 2011 Şubat anneleri ile
Büyük buluşmalar yaptık çocuklarımızı birlikte bekledik birlikte büyüttük birbirimizi görmeye gittik şehir ötesi evlerimizde kaldık
Şimdi çocuklar 3 e gidiyor
O kadar artık sünnetler başladı onlara gidiyoruz hiç kopmadık çok güzel

Ne kadar güzelmiş gerçekten bizim 2018 ler dağıldılar .senin kız da mı 2011 ki benim koca danam da 2011 Eylül

Günaydın 5. günün sonunda bende bugün uyumuşum şükür,11 gibi yattım 5 e doğru uyanmışım kalkınca dedimki ay gerçekten uyumuşum hemen karnıma baktım e karnım acımadı bugün yoksa bişeymi oldu wc kalktım sonra başladı dönmeye ay uyumasamda olur dedim sonra uyku yok tabii sağlıkla gelsinler inşallah annelerin hakkı ödenmez kızlar

Günaydın
Bende ara ara uyandım wc içinde değil de rahat yatamadım bekarken yatağıma aşıktım resmen aşk yaşardım konuşurdum canım yatağım seni özledim diye şimdi rahat yatamıyorum her yanım ağrıyo ruhsuz yorgun bi şekilde uyandım
Bi ara uyumuşum tekrar kv ilgili bi rüya gördüm çıldırıyodum rüyamda evi birbine katıyodum resmen uyandım eşime laflar söyledim ne suçu varsa

gördükçe özel mesaj grubuna davet ediyorum orada olmayanları, istersen oradan instagram hesaplarına bakabilirsin, kendininkini de yazabilirsin

Günaydın
Sanırım bir tek ben kafamı yastığa koyduğum gibi uyuyorum gün içinde çok şey yapmasam bile o kadar yoruluyorumki akşam koltukta başlıyorum uyumaya. gece çiş çok sıkıştırıyor tabii uykum bölünüyor ama devam ediyorum sonra. hele sabah kızımın okulu olmasa 11’e kadar uyurum herhalde ki kendisi öğlen okula gitmesine rağmen 9’da bile kalmak zor geliyor uykuyu hep çok sevmişimdir

Kızlar size bişey sorucağımm bi çoğunuz biliyosunuzdur ben normal istemiyorum yapamam demiştim doktorumda normal olur diyodu hep çatı muanesinden sonra karar verelim dedi en son pazar günü çatı muanesi olucam normalde ama ben kararımı verdim sezaryan istiyorum kendimi riske atmak istemiyorum istemediğim bi şeyi zorla yapamam zaten bu düşünceylede doğuramam sanırım çatı muanesine gerek varmı yaparmı acaba yaptırıyım mı sizce ?

Psikolojik olarak hazır değilsen yaptırma tabi direkt sezeryan tarihi alderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…