2020 Şubat Anneleri

Yaptirmana gerek yok cnm gününu belirle bence doktorunla ona gore devam edin

Kesinlikle sezeryan diyorsan zaten çatı muayenesine gerek yok canım

Birazcık öyle erkek doğurmayı matrah bir şey sananların soyu tükenmedikçe bunlar devam edecek malesef olsun benim gönlüm hep kızdan yanaydı nasip de oldu. Şimdi sırada sağlıkla kucağımıza almak var

A Aycee09 kararini verdiysen hayirli dogumlar dilerim kuzum bence de yaptirmana gerek yok. Yaa cok kotu uykusuzluk ben sanirim kahve telvesi kasikladigim icin uyuyamiyorum. Gunde 2 kasikliyorum ya. Bir de bende donerken saga don sola don eskiden hemen yapardim bu hareketleri simdi yatak sallaniyor gobekten. Kiyamam esimde 6 saatlik uyku suresince 5-6 kere kalkti ve uykusunu alamadi. Sabah dedim sen canini kurtar salonda yat ben yatak odasinda kalayim tuvaletle karsilikli cunku. Bak ben uyuyamiyorum seni de uyutmuyorum senin isin agir uykunu alman gerek dedim asansor isi ile
Ugrasiyor dikkati de cok onemli. Sen artik salona tasin dedim. Evlendikten beri asla ayri yatalim istemez sogukta olsa yatagimizda yatariz hep. O da oyle mi dersin yaa yok dedi. Bende ciddiyim yat bir ay orda uykunu al dedim. Acaba kendimden uzaklastirir miyim boyle benim yanimda benle uykusuzluga devam mi esimin uykusu inanilmaz hafiftir cunku uyurken yanindan biri kipirdasin birseye degsin uyanir

Biz bir beraber bir ayrı yatıyoruz. Bazen oğlanı uyutup yanıma geliyor ama uzakta yatıyor çoğunlukla. Biz aynı odadayız onlar yerde yatıyor. Ben o olmadan pek yatamam. Alışmışım varlığına. Bence ayrılmayın hep biz mi çekeceğiz babalık böyle birşey hem doğum olunca da yanında olur uykusuzluğa alışmış olur şaka diyorum tabi karar sizin

Günaydınlarrrr hanımlarrr nasılsınız yazdıklarınızı okuyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor. Kızım elime telefon almama izin vermiyor hemen elimden almak istiyor. Ben aranızda en çok kilo alanım galiba 45 kilo ile hamile kaldım 33. haftada 58 kiloyum. Benim ilk kızım erken doğum oldu buda öyle olursa bebek iyi kilo alsın diye yiyorum ama ben kilo almışım. 14 kilo almışım doktorumun dediğine göre daha 5-6 hafta var doğuma.

Benimde normal doğuma hep bir merakım var benim için imkansız olduğu için belki de. Sonradan içimde kalmaz dersen muayene olma tabi. Ben muayene olurdum çünkü normal Doğum şansım var mi yok mu öğrenmek isterdim. Yoksa tamam der kafam rahat olurdu. İstersem yine sezeryan olurdum. Bunların hepsi şahsi düşüncem. En doğru kararı sen vereceksin.

Dogum olunca da onu diger odaaya gondermeyi dusunuyordumm neyse biraz daha deneyim ben hayatima kurallar koyayim. Mesela uyumadan 2 saat once sivi alimini birakayim. Turk kahvesini aksama birakmadan oglen 1 e dusuruyim Bir de oyle deneyelim

Canan seni etiketleyemiyorum bir türlü
Sonunda tutmuş
Gözümü açtığım gibi cama yapıştım Bir izmirliyi kar görünce verdiği tepkilerden tanıyabilirsiniz
Şaka maka bu tablo beni inanılmaz mutlu ediyor inşallah daha çok yağar 🌨

Eklentiler

• 20200107_101253.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 57
Benim normal doğuma merakım yok aklımda da kalmaz çatım musait mi değilmi bunu merak ediyorum aslında O an bi bakalım derse çok ısrar ediyo doktorum çünkü belki bakarız ama kararımda değişmez sanmıyorum canım

Dogum olunca da onu diger odaaya gondermeyi dusunuyordumm neyse biraz daha deneyim ben hayatima kurallar koyayim. Mesela uyumadan 2 saat once sivi alimini birakayim. Turk kahvesini aksama birakmadan oglen 1 e dusuruyim ☺ Bir de oyle deneyelim

Ben izmirce soguyuyla ugrasiyorum suan :////

Günaydın kızlar ben güzel uyumuşum valla şaşırtıcı bi şekilde wc yede kalkmadım
Oturma odasında yatma keyfimde bitti deniz orda yatmayı sevmedi mecbur odamızda yatıyoruz ayrılamıyoruzda
12 de yattım şimdi uyandım bayaa dinlenmişim. Eşimde içerde kahvaltı hazırlıyo sanıtçrım takır tukur sesler geliyo hem uykumu aldm hem kahvltı hazır buggun iyiyim oh

Bir izmirli de ben olarak çok özledim karı. Artvine son Bi kaç yıldır doğru düzgün yağmıyo.

yaa ne kadar güzel ya şu manzarayı görmeyeli 3 yıl oldu. buralara çok kar yağardı her yıl ama 3 yıldır şehre yağmuyor, yükseklere yağıyor. kızım 5 yaşında oldu daha bir kardan adam yapamadık onunla, kara tutmadı ya şaka gibi

mevsimleri mahvettik insanoğlu olarak, dünyanın sonu hiç iyi değil ya

Dogum olunca da onu diger odaaya gondermeyi dusunuyordumm neyse biraz daha deneyim ben hayatima kurallar koyayim. Mesela uyumadan 2 saat once sivi alimini birakayim. Turk kahvesini aksama birakmadan oglen 1 e dusuruyim ☺ Bir de oyle deneyelim
Benimki hep yanımdaydı benden iyi gaz çıkarıyor üşenmiyor karnına masajlar, havlu ısıtmalar, yağ sürmeler.emzirip ona verirdim göğsünde uyutmayı çok severdi. Aynı performansı bunda da bekliyorum. Bence kendinizden uzak tutmayın herşeyi yapsınlar. Uykusuzluk öyle bişey ki. İki dakika uyumak için neler vermezsiniz.

Bende bebişimiz doğdugu gibi eşimle ortak herşeyini yapmaya alıştırıcam. İlk evlendiğimizde manyak gibi ütüyü temizliği herşeyi ben yapıyodum ikimizde çalışıyoduk üstelik
Sonradan pişman oldum hamilelikte yardım etmeye alıştı düzeni hiç bozmadan bebiştede öyle devam ettiricem. Bebek nasıl bezlenir gazı nası cıkarılır nasıl yıkanır birlikte öğrenelim istiyorum oda bilsin
Hayat müşterek ben anneysem oda baba

Canım bebek olunca illa bir süre ayrı yatılıyor ama bence çok uzatmamak lazım o süreyi yani bir Sınırı olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…