kesinlikle öyle, onlar çalışıyor biz evdeyiz diye çoğu şeyi üstleniyoruz. aslında evde olup çocuk bakmak tüm işlerden daha zor. bebek bakımını birlikte öğrenip her şeyi birlikte yapmak gerek.Bende bebişimiz doğdugu gibi eşimle ortak herşeyini yapmaya alıştırıcam. İlk evlendiğimizde manyak gibi ütüyü temizliği herşeyi ben yapıyodum ikimizde çalışıyoduk üstelik
Sonradan pişman oldumhamilelikte yardım etmeye alıştı düzeni hiç bozmadan bebiştede öyle devam ettiricem. Bebek nasıl bezlenir gazı nası cıkarılır nasıl yıkanır birlikte öğrenelim istiyorum oda bilsin
Hayat müşterek ben anneysem oda baba
Aynen bu sefer yemezlerkesinlikle öyle, onlar çalışıyor biz evdeyiz diye çoğu şeyi üstleniyoruz. aslında evde olup çocuk bakmak tüm işlerden daha zor. bebek bakımını birlikte öğrenip her şeyi birlikte yapmak gerek.
Evet o sensin canım o gün karıştırmışım değiştireyim hemenbuycuy bu listede KIRMIZI diye biri var izmirden 27 yasinda kizinin adi melisa 69 kilo ile baslamis. Ben miyim acaba o
Hayırlısı olsun canım çalışmak gibisi yok yaaa evde zaman anlamsız geçiyorKızlar bende yarından itibaren işten ayrılıyorum 36.haftam olacak yarın 37ye kadar dayanamadım şuan heryerim ağrıyor kısa süreli emeklilik yapma zamanı geldi
Bende o tezi çürütenlerdenimSivri göbek olunca erkek derlerdi bideBu tezi de çürüttüm
Beni de ekleyin kızlar
gördükçe özel mesaj grubuna davet ediyorum orada olmayanları, istersen oradan instagram hesaplarına bakabilirsin, kendininkini de yazabilirsin
Ben evlendiğimizde hiçbirşey bilmiyormuş gibi yapmıştım eşimde biliyor musun demiyordukesinlikle öyle, onlar çalışıyor biz evdeyiz diye çoğu şeyi üstleniyoruz. aslında evde olup çocuk bakmak tüm işlerden daha zor. bebek bakımını birlikte öğrenip her şeyi birlikte yapmak gerek.
Evlendiğimizde 58 kiloydum şimdi 80Evlendikten sonra kilo alanlar parmak kaldirsinben evlendikten 10 ay sonra +7 kilo almistim. Hamilelik ile de +10 aldim. Dugunumden itibaren +17 yim. Dugun tarihim 28.07.2018
Aynı durumdayım. Kıllar yavaş uzuyor saçlarım hiç dökülmüyor. Keşke hep böyle olsa di miKızlar hamilelikte genelde hormonlar yüzünden tüyler çabuk uzar ya benim aksine o kadar yavaş uzuyorki.
bir de saçlarım inanılmaz fazla dökülürdü, avucum saç dolardı her taradığımda, ama şu an neredeyse hiç dökülmüyor. acaba aldığım vitaminlerden mi böyle anlamadım. hormonlar bende ters tepti herhalde. şikayetim yok tabii ama garip geldi
Benim koca danam da 2011 AğustosNe kadar güzelmiş gerçekten bizim 2018 ler dağıldılar .senin kız da mı 2011 ki benim koca danam da 2011 Eylül
Hayırlısı olsun canım çalışmak gibisi yok yaaa evde zaman anlamsız geçiyorsen iyi çalıştın helal
Sen normal doğummu sezeryanmı olcan
Kızlar hepiniz sezeryan seçiyonuz biz kimden güç bulcaz normal doğum için yaaBen normal doğum istiyordum hep sonra bütün kararım değişti yarın doktora gidecem spinal sezaryen istiyorım dicem tarih isticem çatı muayenesi bile yaptırmıcam Kars ta çok korkuttular beni
İnşallah canım benim bir gün var aramızdaKızlar hepiniz sezeryan seçiyonuz biz kimden güç bulcaz normal doğum için yaahayırlısı olsun hakkında canım sağlıkla kavuşun inşallahhh
Bu ikinci mi canım senin çok yardımcımolacak koca dana emin ol benim elim ayağım resmenEvlendiğimizde 58 kiloydum şimdi 80bu arada düğün tarihiniz benim doğum günüm
Aynı durumdayım. Kıllar yavaş uzuyor saçlarım hiç dökülmüyor. Keşke hep böyle olsa di mi
Benim koca danam da 2011 Ağustos
Evet canım 2. Ben de öyle düşünüyorum ama şimdiden kıskançlığa başladı. Eşim kolye yaptırcaktı Çınar Gökçe Yazdırcam dedi. Hayır sadece benim adım yazsın o bebek zaten anlamaz diyoBu ikinci mi canım senin çok yardımcımolacak koca dana emin ol benim elim ayağım resmen
Canim benim esimin isi cok tehlikeli. Asansor isinde ve 20 katli binalarin icinde asansorlerin uzerinde geziyor. Bir anlik dikkatsizlik cok buyuk sonuclara yol acabilir. Bundan seneler once ayagini yuruyen merdivene kaptirmisti cok cok kucuk bir anlik dikkatsizlikle celikburun olmasina ragmen ayagi alciya alindi aylarca iyilesmedi. Olmasa belki kopmustuKızlar neden bebek olunca eşler başka odaya gitsin? uyanıp uykuları bölündüğü için mi öyle düşünüyorsunuz? tamam sabah erken kalkıp işe gidiyorlar, insan kıyamıyor ama bence yanlış. biz anneysek onlar da baba. gerekirse gece uykusuz kalabilirler, geçici bir süre bu zaten. çocuklu hayata alışmak zaten zorken, yatakları ayırmak eşler arasında soğukluğa neden olabilir. biz böyle bir şey hiç yapmadık, teklif dahi etmedik birbirimize. ay ben o olmadan uyuyamam asla
Dogururuz kizzz bsey olmaz 1 gun olup olup diroliriz artikKızlar hepiniz sezeryan seçiyonuz biz kimden güç bulcaz normal doğum için yaahayırlısı olsun hakkında canım sağlıkla kavuşun inşallahhh
Yaa super kuzum benim 32+2 de 2000 gr 43 cm. Biraz toplu benimkine gore ama bebce asiri degilKızlar şimdi kontrolden çıktık42 cm 2028 gr olmuş bizimki 31. Haftadayız ama ölçümler hep 33lerde çıkıyor önden gidiyor diyor doktorumuz. Ay bu çocuk nasıl normal doğucak 4 kilolara yaklaşırsa doğuramam diye korkmaya başladım
Bende 80 imEvlendiğimizde 58 kiloydum şimdi 80bu arada düğün tarihiniz benim doğum günüm
Aynı durumdayım. Kıllar yavaş uzuyor saçlarım hiç dökülmüyor. Keşke hep böyle olsa di mi
Benim koca danam da 2011 Ağustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?