2020 Şubat Anneleri

kesinlikle öyle, onlar çalışıyor biz evdeyiz diye çoğu şeyi üstleniyoruz. aslında evde olup çocuk bakmak tüm işlerden daha zor. bebek bakımını birlikte öğrenip her şeyi birlikte yapmak gerek.

Kızlar neden bebek olunca eşler başka odaya gitsin? uyanıp uykuları bölündüğü için mi öyle düşünüyorsunuz? tamam sabah erken kalkıp işe gidiyorlar, insan kıyamıyor ama bence yanlış. biz anneysek onlar da baba. gerekirse gece uykusuz kalabilirler, geçici bir süre bu zaten. çocuklu hayata alışmak zaten zorken, yatakları ayırmak eşler arasında soğukluğa neden olabilir. biz böyle bir şey hiç yapmadık, teklif dahi etmedik birbirimize. ay ben o olmadan uyuyamam asla

kesinlikle öyle, onlar çalışıyor biz evdeyiz diye çoğu şeyi üstleniyoruz. aslında evde olup çocuk bakmak tüm işlerden daha zor. bebek bakımını birlikte öğrenip her şeyi birlikte yapmak gerek.
Aynen bu sefer yemezler birlikte yapıcaz bencede insan çalışırken daha az yoruluyor evde daha zor

Kızlar bende yarından itibaren işten ayrılıyorum 36.haftam olacak yarın 37ye kadar dayanamadım şuan heryerim ağrıyor kısa süreli emeklilik yapma zamanı geldi
Hayırlısı olsun canım çalışmak gibisi yok yaaa evde zaman anlamsız geçiyor sen iyi çalıştın helal
Sen normal doğummu sezeryanmı olcan

Kızlar şimdi kontrolden çıktık 42 cm 2028 gr olmuş bizimki 31. Haftadayız ama ölçümler hep 33lerde çıkıyor önden gidiyor diyor doktorumuz. Ay bu çocuk nasıl normal doğucak 4 kilolara yaklaşırsa doğuramam diye korkmaya başladım

Ben evlendiğimizde hiçbirşey bilmiyormuş gibi yapmıştım eşimde biliyor musun demiyordu ütü ,temizlik ,çoğu zaman yemek ondaydı. Ama bende çok yoğun çalışıyordum. Sonuçta yengeç burçları evcimen ve becerikli olur. Çok sonra öğrendi kocacım şimdi ütü halen onda eli pratik adamın. Ev süpürme vileda

Evlendikten sonra kilo alanlar parmak kaldirsin ben evlendikten 10 ay sonra +7 kilo almistim. Hamilelik ile de +10 aldim. Dugunumden itibaren +17 yim. Dugun tarihim 28.07.2018
Evlendiğimizde 58 kiloydum şimdi 80 bu arada düğün tarihiniz benim doğum günüm
Aynı durumdayım. Kıllar yavaş uzuyor saçlarım hiç dökülmüyor. Keşke hep böyle olsa di mi
Ne kadar güzelmiş gerçekten bizim 2018 ler dağıldılar .senin kız da mı 2011 ki benim koca danam da 2011 Eylül
Benim koca danam da 2011 Ağustos

Hayırlısı olsun canım çalışmak gibisi yok yaaa evde zaman anlamsız geçiyor sen iyi çalıştın helal
Sen normal doğummu sezeryanmı olcan
Ben normal doğum istiyordum hep sonra bütün kararım değişti yarın doktora gidecem spinal sezaryen istiyorım dicem tarih isticem çatı muayenesi bile yaptırmıcam Kars ta çok korkuttular beni

Ben normal doğum istiyordum hep sonra bütün kararım değişti yarın doktora gidecem spinal sezaryen istiyorım dicem tarih isticem çatı muayenesi bile yaptırmıcam Kars ta çok korkuttular beni
Kızlar hepiniz sezeryan seçiyonuz biz kimden güç bulcaz normal doğum için yaa hayırlısı olsun hakkında canım sağlıkla kavuşun inşallahhh

Kızlar hepiniz sezeryan seçiyonuz biz kimden güç bulcaz normal doğum için yaa hayırlısı olsun hakkında canım sağlıkla kavuşun inşallahhh
İnşallah canım benim bir gün var aramızda benim sezaryan olacağı için ben senden 1 hafta önce kavuşacam minnakıma

Dün izne ayrıldım kızlar. Daha önce hiç gitmediğim bir kadın doğumcuya gittim devlet hastanesine. Nst ye gönderdi hemen. kızım o kadar hareketli ki canımı acıtıyor hep. Ebe de maşallah bu kız ne böyle diye diye bi hal oldu doktor hastalık belirtilerime bakınca beni enfeksiyona gönderdi. Dünden beri çok gerildim hatta gece rüyamda nişan geldiğini gördüm sabah enfeksiyon doktoru ağır bir tablo yok bol sıvı alıp dinlen ilaca gerek yok dedi bi de bu kadın doğumcu şeker testinde şeker çıkmadı diye şeker olmıcak diye bi garanti yok haftasına göre kilosu fazla diyet yapıp bol bol yürü dedi. Kendi doktorumsa haftasıyla uyumlu bol bol dinlen diyo kasılmalarım olduğu için. Sinir etti bu doktor beni

Bu ikinci mi canım senin çok yardımcımolacak koca dana emin ol benim elim ayağım resmen

Bu ikinci mi canım senin çok yardımcımolacak koca dana emin ol benim elim ayağım resmen
Evet canım 2. Ben de öyle düşünüyorum ama şimdiden kıskançlığa başladı. Eşim kolye yaptırcaktı Çınar Gökçe Yazdırcam dedi. Hayır sadece benim adım yazsın o bebek zaten anlamaz diyo

Canim benim esimin isi cok tehlikeli. Asansor isinde ve 20 katli binalarin icinde asansorlerin uzerinde geziyor. Bir anlik dikkatsizlik cok buyuk sonuclara yol acabilir. Bundan seneler once ayagini yuruyen merdivene kaptirmisti cok cok kucuk bir anlik dikkatsizlikle celikburun olmasina ragmen ayagi alciya alindi aylarca iyilesmedi. Olmasa belki kopmustu benim esim 2 saatlik 3 saatlik uykuyla ise gitsin istemem. Bende uykusuz olcam ama evde ders veriyor olcak hayati birseyim olmayacak. O uykusuzluga cok aliskin boluya kisin ortasinda merdiven icin gittiklerinde 2 gun uyumadan calisti ama insan bu kadar tehlikeli iste calisinca cok korkuyor.

Yaa super kuzum benim 32+2 de 2000 gr 43 cm. Biraz toplu benimkine gore ama bebce asiri degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…