2020 Şubat Anneleri

Kizlar annem bebek dogunca takmak icin bilezik ceyrek fln yapmis. Birsey sorucam o da pek bilmiyor bu takilar hastane odasinda mi takiliyor eve gelince mi mevlutte mi ne zaman

Gel yuruyek can veriyorum burda saatte 3.1 mil hizla

Eklentiler

• image.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 24
Bizim ilk cocuk yeb4 te kolay bir dogum gecirmis :) isini bilen ikinci ucuncu bebesi olcaklar sezeryan seciyor cahil cesareti guzel sey

Dun bir arkadasimi gordum 39 haftalik olmus. 35. Haftada catir cutur dogururum normal diyordu. Carsamba kurtuluyorum dedi. Ben suni fln alcak sandim heralde cok normal istiyordu. Sezeryan dedi. Bebek mi donmedi dedim yok dondu de korktum ben dedi. Bende dedim en iyi dogum annenin kendini en mutlu hissettigi dogum bosver dedim. Bende simdi catir catir dogurcam diyorum son haftalar kizlar sezeryandan ciktim yazarsam sasmayin

Bende hava atıyodum eşime normal doğum yapavam herkes doğuruyor Benim neyim eksik diye şimdi vazgeçincr benimle dalga geçiyor ben sana demedim mi diye

Bende hava atıyodum eşime normal doğum yapavam herkes doğuruyor Benim neyim eksik diye şimdi vazgeçincr benimle dalga geçiyor ben sana demedim mi diye
Sen korkundan degil de guvenemediginden ama galiba. Bir de benim kanim 9 larda sezeryan benim icin daha tehlikeli :/ ondan umarim dayanirim normal olur

Bide ben 20 ocaktan itibaren bekliyoruz hala çantam hazır değil bugün kasıklarımda bir ağrı var son yirmi dakikadır ödüm koptu oturdum agladim yalancı kasılma bu mu oluyor doğum ağrısını kasiklarimizda mi hissediyoruz adet sancisiyla aynı bu sancı şuan acaba bebek kanalami yerleşti dedim çok aşağıda değil demişti doktorum ama bu iyi bişey demişti

Sen korkundan degil de guvenemediginden ama galiba. Bir de benim kanim 9 larda sezeryan benim icin daha tehlikeli :/ ondan umarim dayanirim normal olur
Evet ben güvenemiyorum yaa kimle ne konuşsam burada benim psikolojimi bozuluyolar bende amaan dedim yaa istemiyorum

Ben de Bolu sağolsun görüyorum şu güzel manzarayı yoksa bizde anca tvlerde izlerdik ya da kirk yılda bir yağardı o da tutmaz zaten.

Dediğin gibi küresel ısınma mevsimlerin dengesini bozdu hatta ileri kaydırdı. Ne mevsimi olduğu gibi yaşayabiliyoruz ne de zamanında yaşabiliyoruz. Burda da geçen yila göre daha geç yağdı ve daha az. Ama buna da şükür kar duasına çıkacağım durursa eğer

Eşime kadın dogumcu arkadaşı normal istiyoruz deyince ilk çocuk ya ondan demiş yahu neden herkes aynı tepkiyi veriyor normal doğuma demis.Arkadasi şimdi kimbilir kaç kere gelicen gidicen agriydi sanciydi yasiycan kac gün belirsizlik olucak.Ama sezeryan öylemi al çantanı gel kucakla bebeği git demiş yahu diyor herkes aynı şeyi söylüyor diyor ama esimde ısrarla normal doğum yapmami istiyor bizde sezeryandan çok korkuyoruz niyeyse

yapsın tabii ya, erkekler sığınmış beceremem bahanesine. öğrendikten sonra becerirler de gayet.
yaa çok fena olmuş allah yaşatmasın bir daha. evet mesleği gereği uykusuz kalmaması lazımmış siz artık dikkat edeceksiniz mecbur.

aklıma babam geldi, annem hep anlatır daha bebekmişim gece gazdan çok ağlarmışım. annemle babam battaniyede sallarmış beni. o zamanlar babam bedenen çalışırmış, o kadar yorgun olurmuşki sallarken uyurmuş ve bir kez düşürmüş elinden battaniyeyi. ayy bu hikayeyi dinleyince hep hüzünlenirim, annem kadar babamın da emeği varmış bende. hani eski babalar hiç umursamaz ya, çocuk bakmak kadın işi diye düşünürler. canım babam ya bak yine hüzünlendim.

gazlarım ben gazlamasına ama işte herkesin tecrübesi farklı ya, memnun kalmayınca bana kızarsınız sonra yani ilkini çok güzel yaşadım inşallah ikincisi de öyle olur. doğum bir bilinmezlik tabii şu an normal bekliyorum ama ne olacağı da belli olmaz, şartlar ne gerektirirse o olacak artık.

bir doktorun bunu demesine acayip şaşırdım ben hiç bir zaman illa şöyle ya da böyle olsun kafasında olmadım, anne ve bebek için en sağlıklısı o anki şartlarda hangisiyse o olmalı.
ama bilinen de bir gerçek var sonuçta vajinal doğum en sağlıklısı, diğeri ameliyat. nasıl bir doktor böyle konuşur cidden şaşırdım yahu.

sorma sorma ya, aslında çok önemsemiyoruz ama en büyük sorunumuz bu. dünyanın hali hiç iyi değil. avustralya da yanıyor cayır cayır yarım milyon hayvan ölmüş
mahvediyoruz gezegenimizi, baksana kar yağınca dua eder hale geldik. inşallah bu sene her yer yağar hala çok geç sayılmaz.

Evet ya yaklaşınca öyle oluyor galiba bende çatı muayenesinden sonra net karar vericem 38 de çatı muayenesi yapıcak normale uygunsun derse normal istiyorum ben sezeryanın tek iyi yanı günün belli hazırlanıp süslenip gidiyosun ama normal öyle değil hep bi merak hep bi adrenalin kan ter saçlar papaz gibi oluyor hahahaja neyseee hepimiz için hangi doğum sağlıklıysa o olsun inşallah hep dua ediyorum kendim ve sizler içinde

Aramızda bir gün var ama bende öyle ağrılar olmadı henüz belki seninki erkenci olacaktır son muayene ne zamandı kaç kg dı nst de sancı varmıydı inşallah normal ve kolay olur hepimizinki yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…