Gel yuruyek can veriyorum burdaDün izne ayrıldım kızlar. Daha önce hiç gitmediğim bir kadın doğumcuya gittim devlet hastanesine. Nst ye gönderdi hemen. kızım o kadar hareketli ki canımı acıtıyor hep. Ebe de maşallah bu kız ne böyle diye diye bi hal oldudoktor hastalık belirtilerime bakınca beni enfeksiyona gönderdi. Dünden beri çok gerildim hatta gece rüyamda nişan geldiğini gördüm sabah enfeksiyon doktoru ağır bir tablo yok bol sıvı alıp dinlen ilaca gerek yok dedi bi de bu kadın doğumcu şeker testinde şeker çıkmadı diye şeker olmıcak diye bi garanti yok haftasına göre kilosu fazla diyet yapıp bol bol yürü dedi. Kendi doktorumsa haftasıyla uyumlu bol bol dinlen diyo kasılmalarım olduğu için. Sinir etti bu doktor beni
Bizim ilk cocuk
Canım memlekettimBen izmirce soguyuyla ugrasiyorum suan :////
Bende hava atıyodum eşime normal doğum yapavam herkes doğuruyor Benim neyim eksik diye şimdi vazgeçincr benimle dalga geçiyor ben sana demedim mi diyeDun bir arkadasimi gordum 39 haftalik olmus. 35. Haftada catir cutur dogururum normal diyordu. Carsamba kurtuluyorum dedi. Ben suni fln alcak sandim heralde cok normal istiyordu. Sezeryan dedi. Bebek mi donmedi dedim yok dondu de korktum ben dedi. Bende dedim en iyi dogum annenin kendini en mutlu hissettigi dogum bosver dedim. Bende simdi catir catir dogurcam diyorum son haftalar kizlar sezeryandan ciktim yazarsam sasmayin
Hopada yakın bir arkadaşım var o da öyle diyor kar falan yokmuş ama sogukmus sanırım oralarda bayaBir izmirli de ben olarak çok özledim karı. Artvine son Bi kaç yıldır doğru düzgün yağmıyo.
Kars a kar yağmıyorHopada yakın bir arkadaşım var o da öyle diyor kar falan yokmuş ama sogukmus sanırım oralarda baya
Sen korkundan degil de guvenemediginden ama galiba. Bir de benim kanim 9 larda sezeryan benim icin daha tehlikeli :/ ondan umarim dayanirim normal olurBende hava atıyodum eşime normal doğum yapavam herkes doğuruyor Benim neyim eksik diye şimdi vazgeçincr benimle dalga geçiyor ben sana demedim mi diye
Bide ben
Evet ben güvenemiyorum yaa kimle ne konuşsam burada benim psikolojimi bozuluyolar bende amaan dedim yaa istemiyorumSen korkundan degil de guvenemediginden ama galiba. Bir de benim kanim 9 larda sezeryan benim icin daha tehlikeli :/ ondan umarim dayanirim normal olur
Ben de Bolu sağolsun görüyorum şu güzel manzarayı yoksa bizde anca tvlerde izlerdik ya da kirk yılda bir yağardı o da tutmaz zaten.yaa ne kadar güzel ya şu manzarayı görmeyeli 3 yıl oldu. buralara çok kar yağardı her yıl ama 3 yıldır şehre yağmuyor, yükseklere yağıyor. kızım 5 yaşında oldu daha bir kardan adam yapamadık onunla, kara tutmadı ya şaka gibi
mevsimleri mahvettik insanoğlu olarak, dünyanın sonu hiç iyi değil ya
yapsın tabii ya, erkekler sığınmış beceremem bahanesine. öğrendikten sonra becerirler de gayet.Ben evlendiğimizde hiçbirşey bilmiyormuş gibi yapmıştım eşimde biliyor musun demiyorduütü ,temizlik ,çoğu zaman yemek ondaydı. Ama bende çok yoğun çalışıyordum. Sonuçta yengeç burçları evcimen ve becerikli olur. Çok sonra öğrendi kocacım şimdi ütü halen onda eli pratik adamın. Ev süpürme vileda
yaa çok fena olmuş allah yaşatmasın bir daha. evet mesleği gereği uykusuz kalmaması lazımmış siz artık dikkat edeceksiniz mecbur.Canim benim esimin isi cok tehlikeli. Asansor isinde ve 20 katli binalarin icinde asansorlerin uzerinde geziyor. Bir anlik dikkatsizlik cok buyuk sonuclara yol acabilir. Bundan seneler once ayagini yuruyen merdivene kaptirmisti cok cok kucuk bir anlik dikkatsizlikle celikburun olmasina ragmen ayagi alciya alindi aylarca iyilesmedi. Olmasa belki kopmustubenim esim 2 saatlik 3 saatlik uykuyla ise gitsin istemem. Bende uykusuz olcam ama evde ders veriyor olcak hayati birseyim olmayacak. O uykusuzluga cok aliskin boluya kisin ortasinda merdiven icin gittiklerinde 2 gun uyumadan calisti ama insan bu kadar tehlikeli iste calisinca cok korkuyor.
gazlarım ben gazlamasına ama işte herkesin tecrübesi farklı ya, memnun kalmayınca bana kızarsınız sonra
bir doktorun bunu demesine acayip şaşırdımEşime kadın dogumcu arkadaşı normal istiyoruz deyince ilk çocuk ya ondan demiş yahu neden herkes aynı tepkiyi veriyor normal doğuma demis.Arkadasi şimdi kimbilir kaç kere gelicen gidicen agriydi sanciydi yasiycan kac gün belirsizlik olucak.Ama sezeryan öylemi al çantanı gel kucakla bebeği git demişyahu diyor herkes aynı şeyi söylüyor diyor ama esimde ısrarla normal doğum yapmami istiyor bizde sezeryandan çok korkuyoruz niyeyse
sorma sorma ya, aslında çok önemsemiyoruz ama en büyük sorunumuz bu. dünyanın hali hiç iyi değil. avustralya da yanıyor cayır cayır yarım milyon hayvan ölmüşBen de Bolu sağolsun görüyorum şu güzel manzarayı yoksa bizde anca tvlerde izlerdik ya da kirk yılda bir yağardı o da tutmaz zaten.
Dediğin gibi küresel ısınma mevsimlerin dengesini bozdu hatta ileri kaydırdı. Ne mevsimi olduğu gibi yaşayabiliyoruz ne de zamanında yaşabiliyoruz. Burda da geçen yila göre daha geç yağdı ve daha az. Ama buna da şükür kar duasına çıkacağım durursa eğer
Evet ya yaklaşınca öyle oluyor galiba bende çatı muayenesinden sonra net karar vericem 38 de çatı muayenesi yapıcak normale uygunsun derse normal istiyorum ben sezeryanın tek iyi yanı günün belli hazırlanıp süslenip gidiyosun ama normal öyle değil hep bi merak hep bi adrenalin kan ter saçlar papaz gibi oluyor hahahajaDun bir arkadasimi gordum 39 haftalik olmus. 35. Haftada catir cutur dogururum normal diyordu. Carsamba kurtuluyorum dedi. Ben suni fln alcak sandim heralde cok normal istiyordu. Sezeryan dedi. Bebek mi donmedi dedim yok dondu de korktum ben dedi. Bende dedim en iyi dogum annenin kendini en mutlu hissettigi dogum bosver dedim. Bende simdi catir catir dogurcam diyorum son haftalar kizlar sezeryandan ciktim yazarsam sasmayin
Aramızda bir gün var ama bende öyle ağrılar olmadı henüz belki seninki erkenci olacaktırBide ben20 ocaktan itibaren bekliyoruz hala çantam hazır değil bugün kasıklarımda bir ağrı var son yirmi dakikadır ödüm koptu oturdum agladim yalancı kasılma bu mu oluyor doğum ağrısını kasiklarimizda mi hissediyoruz adet sancisiyla aynı bu sancı şuan acaba bebek kanalami yerleşti dedim çok aşağıda değil demişti doktorum ama bu iyi bişey demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?