2020 Şubat Anneleri

Kızlar ben artık o kadar ağırlaştım ki. Sırt ağrıları dayanılmaz Bi hal aldı. Doğum sonrası izne ihtiyacım olmasa hemen ayrılırım 32.haftada.şu an resmen gün sayıyorum. Bide benim karnım 3 haftadır hep çok sert. Böyle resmen taş gibi

Evet herkesin doğumuda hamileliği gibi farklı oluyomuş belki bizlerinkide cok kolay olurr bu kadarmıydı falan deriz inşallah

yaaa cok guzel gorunuyor cok istedim dogumdan once boluya gelmek gezmek ama firsat olmadi ,4 yilim gecti ne anilar ne anilar

Bende çatı muayenesini görmek istiyorum nasıl bir şey diye, eğer güzel atlatırsam normal doğum düşüneceğim, kendiliğimden sezeryan günü almak istemiyorum ama nasip tabiki bu işler, korkmayayım diye de hiç araştırmıyorum
Benim iki haftadır falan belden aşağımdaki kemiklerim ağrıyor, baya baya kemik açılması genişleme ağrısı gibi, geceleri yatarken, otururken falan hissediyorum ağrıyı, vücudum doğuma hazırlanıyor sanırım diyorum, siz de var mı böyle ağrılar merak ettim

Aramızda bir gün var ama bende öyle ağrılar olmadı henüz belki seninki erkenci olacaktır son muayene ne zamandı kaç kg dı nst de sancı varmıydı inşallah normal ve kolay olur hepimizinki yaaa
Şuan hala devam ediyor kaşık bölgemde adet sancısı gibi aynı ama geçmedi hiç yarım saattir uzandım dinleniyorum bakalım ne olacak bebek hareketli fırıl firil tepiniyor en son 35+1 de 48 cm 2880 Gr di

Şuan hala devam ediyor kaşık bölgemde adet sancısı gibi aynı ama geçmedi hiç yarım saattir uzandım dinleniyorum bakalım ne olacak bebek hareketli fırıl firil tepiniyor en son 35+1 de 48 cm 2880 Gr di
Oh masallahh aynı gibiyiz benimde dün 35+3 te 2800 gr cıktı. Cok heyecanlı yaaa sezeryan olcak olsaydık 20 günümüz falan kalmıştı inşallah tam 40+0 beklemezler 38-39 gibi gelirler.
Normal doğum in bişey yapıyomusun yürüyüş egzersiz pilates topuyla yapılan şeyler vs.

Ben ben ben bolca normal doğum videoları izleyerek kendimi hazırladım. Son anda mecburi bir durum olmadığı sürece normal inşallah

Bende çatı muayenesini cok merak ediyorum kimisi cok acıdı diyor kimisi cok kolay diyor bakalımm iki hafta sonra yapıcak bana çatı muayenesi nası olcak görcez inşallah kolaydır geçen hafta kendimi yormuştum bayaa bi alt kısımda kemiklerin acııdıgını falan net hissettim. Ama bu hafta iyiyim herhangi bi ağrım yok çok şükür zaten dün nst de bi hareket yoktu sancı 15-20 lerdeydi

Ben ben ben bolca normal doğum videoları izleyerek kendimi hazırladım. Son anda mecburi bir durum olmadığı sürece normal inşallah
Ay iyi yine varmışız 5-6 kişi günümüz aynıymış seda. Senin bebişin kilosu ne durumda çatı muayenesi ne zaman yapcakmış doktorun ? Nst bağlandınmı hiç ?

Valla benim geçmiyor o ağrı, hep orada gün içinde, baya baya kemikler açılıyor herhalde, yorgunluktan falan değil sanırım, ama tabiki hala çalışıyorum onunda etkisi olabilir
16sında benim çatı muayenesi 37.haftada yapacağım dedi

Canım bende artık çok ağırlaştım özellikle ayakta birden bire nefes kesilmesi gibi bişey yaşıyorum işin kötüsü eşim göreve gidecek doğuma kadar gelemeyecek, evle kızımla ne güzel ilgileniyordu ocak sonu kayınvalidemi çağırıcam mecbur

Evet ben güvenemiyorum yaa kimle ne konuşsam burada benim psikolojimi bozuluyolar bende amaan dedim yaa istemiyorum
Dinleme sen onları. Gebe okuluna gidiyorum. Ve ebenin söylediği ilk şey erkeklerin askerlik anısı kadınların doğum anısı bitmez. Kimseyi dinlemeyin. Herkesin doğumu kendine özgüdür. Nasıl ki adet döneminde yaşanılan belirtiler aynı değilse kadınlarda doğum aynıdır. Ve bir engeliniz yoksa ilk tercihiniz normal doğum olmalı. Bunu iki çocuğunu da sezeryan ile doğurmuş biri olarak söylüyorum dedi. Ve daha bir o kadar gerçekçilikten uzaklaşmadan güzel şeyler anlattı.
Sen tabi yine de kendini nasıl rahat hissedeceksen ona yönelirsin ama tamamen de bu seçeneği silme bence kafandan ❤ Belki sonrasında iyi ki cesaret etmişim dayanmışım dersin ☺

Bencede yatak ayirmaya gerek yok neler cektigimizi bizzat kendileride gorsun benim esim de hic sevmez yatak ayirma olayini bugun uyuyamadim sabah oturma odasina geldim diye kizdi bana niye yanimdan kalkip gittin diye ayrilamiyo benden

üçümüzün doğumdan sonraki ilk fotoğrafında saçım bi yanda kaşım bi yanda öyle dağınığımki ama bana göre dünyanın en güzel fotoğrafı
süslenmeyi herkes ister bende öyle diyodum doğurunca en azından bi makyaj yaparım azıcık fotoğraf için, ama insanın aklına hiç gelmiyo ya

olmaz mı, alt tarafım hep ağrıyor

Evet çalıştıgınız için olabilir ben 30 haftada ayrıldım işten. Ama sonrasında kardeşimin nişanı flan vardı cok yordum kendimi o ara ağrım oluyodu bayaa az kalmış çatı muayenesine ilk yorumu senden alıcaz muayene hakkında

O yangın görüntüleri beni de mahvetti. Bir sürü hayvanın ve insanın ölmesine sebep oldu. Hala da sayı artıyor. Allah yardımcıları olsun gerçekten. Bu ara çok fazla toplu felaket et var. Degisik gelecek belki ama Iran Amerika arasındaki soğuk savaş bile beni geriyor. Diğer ülkere de sıçramış oradaki gerginlik. Sonumuz hayır olsun umarım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…