2020 Şubat Anneleri

Benim ilk hamileliğimde çatı muayenesi çok kolay geçmişti nerdeyse hiçbir şey hissetmedim inşallah sizlerin de rahat geçer

Benim de uzamıyor canım, hatta döküldüler bile baya baya.. Kaşlarım bile azaldı :) Ama saçlarım normal onda sıkıntı yok. böyle güzelmiş yaa. ilk gebeliğimde de dökülmüştü, dökülmeyenler ise aldığımda çok geç çıktı..

Bunu bir dr un söylemesi çok üzücü

Yapariz kizlar inanin ve guvenin kendinizee beyninize ne sinyal verirseniz vucudunuzda size ona gore cevap verir bunu unutmayin insaAllah son ana kadar her sey olumlu gider ve pirttadanak aliriz bebisleri kucagimiza sonrada hemen ayagi kalkariz insaAllaahh ben inaniyorummm

Ya benim anlamadigim sezaryen ameliyat cesidi normal bir seyden korkuyolar sezaryenden korkmuyolar cok ilgincime gidiyo

yaaa cok guzel gorunuyor cok istedim dogumdan once boluya gelmek gezmek ama firsat olmadi ,4 yilim gecti ne anilar ne anilar
Kaldığın yerden ben devam ediyorum evimizin karşı tarafı köy gibi sabah bildiğin kartpostal gibiydi oralar. Şimdi de kar atmaya devam ediyor.
Belki iki çocukla gelmek nasip olur

Senin bayagi pahalıymış hangi sehir hangi hastane bnm nst 20muayene 110 sanirim

İstanbul, central hospital. Bu sabah gittim 230 olmuş muayene + nst ama kontroller 10 günde bir ücretlendiriliyormuş bizdede ordan yırttım biraz istanbul çok pahalı valla bizim buradaki devletlerede güvenemiyorum işte..

Bencede yatak ayirmaya gerek yok neler cektigimizi bizzat kendileride gorsun benim esim de hic sevmez yatak ayirma olayini bugun uyuyamadim sabah oturma odasina geldim diye kizdi bana niye yanimdan kalkip gittin diye ayrilamiyo benden
azıcık onlar da anlasın ne çektiğimizi bence de
ay bazen uyku arasında zannediyo ki dönücem hemen tutup döndürmeye çalışıyo uyurken he bilinçli değil

sorma ya biz de çok etkilenicez öyle bir durumda.
ay vallahi hani bi geyik var ya böyle bi dünyaya çocuk getirmek istemiyorum diye, artık cidden öyle bi dünya olma yolunda gidiyoruz yani.

Yuruyusten geliyodum eve yaklasirken teli elime aldim yokusu mesajlari okuyarak cikiyim zaman cabuk gecsin dedim apartmanin onune geldim kafayi bi kaldirdim donuyor aman dunya basim dumann felaket basim dondu ama cok sukur bayilmadim

ya sen yine istanbuldasın, ben trabzonda medical parka gidiyorum muayenem 220 lira. hemde son bir ayda iki kere zam geldi. ama sanırım benim doktorum böyle pahalı. yanımda bir kadın ödeme yaparken başka doktora 160 lira ödedi. allahtan nst bedava.

doktorumu çok seviyorum güveniyorum ama bittim tükendim ya, doğumdan sonra bir daha görmesem iyi olur kendilerini

bnde istanbuldayım bhcelievler bnde medıcıneye gdyrm esımın ibb ındırımı oluyo muayenelerde ama hklısın cok pahalı cdden

Ya kozlar ben kan verirken tansiyonu düşen biriydim ben normal doğurduysam herkes yapar
Zaten suni sancıyı bilmiyorum ama kendi sancınız o kadar güzel aralıklarla geliyor ki dinlenmenize fırsat veriyor benim yaşadığım sancıyıda şöyle tarif ediyim hani ishal olursunuz da karnınız sancılanır ya aynı o son yarım saat falan biraz zorluyor elbette ama o yarım saate de zaten dayanıyorsun
Doğumda ıkınmayı çok merak ederdim ben mesela hani güzel ıkın diyor ya dr lar acaba o etkili ıkınma nasıl olacak hiç bilmiyorum diyordum onda da senin nerdeyse bişey yapmana gerek yok çünkü içerden doğum anında müthiş bir kuvvet bebeği dışarıya itiyor
Çok klişe gelecek belki ama bedeniniz ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor siz ona inanın

Ay iyi yine varmışız 5-6 kişi günümüz aynıymış seda. Senin bebişin kilosu ne durumda çatı muayenesi ne zaman yapcakmış doktorun ? Nst bağlandınmı hiç ?
En son 2200 gr 44 cmdi. Ama tam ne zamana denk geliyor hatırlamıyorum. 3 hafta olacak doktora gideli Çatı muayenesi için de doğum anında ancak belli olur dedi. Doğumdan önce bakılmasını anlamsız bulan bir doktorum var. Nst ye de ikinci girişim. Çok iyi dedi sonuç için. Ama bu gidişimde aynı şeyleri der mi bilemiyorum. Çünkü ben çok aşağıda hissediyorum bebeği. Resmen çıktı çıkacak o derece alt tarafa yakın bazen acıyor anlık bir iğne batması gibi değişik şeyler oluyor

Bende 150₺ verdim canım en son hakikaten senin dr pahalıymış

az kaldı dıcemde sonrada bebek muayeneleri baslıcak:)

Benim dr umda gençti ama çatı muayenesini gereksiz bulan bir dr du ama asker hastanesi olduğu için o an nöbetçi kim varsa o doğuma giriyordu çok isterdim kendi dr umun girmesini çok rahat çok tatlı bir adamdı

Çol net çatı muayenesi gerksiz olur yapmaz zaten

oyyy umut oluyosunn ıns bzde öyle yaparz bnde Zeyf gbı norml doğumcuyum cok ıstyrm ıns basarrz olumlu sınyaller gnderelım senn sayende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…