Benim ilk hamileliğimde çatı muayenesi çok kolay geçmişti nerdeyse hiçbir şey hissetmedimEvet çalıştıgınız için olabilir ben 30 haftada ayrıldım işten. Ama sonrasında kardeşimin nişanı flan vardı cok yordum kendimi o ara ağrım oluyodu bayaaaz kalmış çatı muayenesine ilk yorumu senden alıcaz muayene hakkında
Benim de uzamıyor canım, hatta döküldüler bile baya baya.. Kaşlarım bile azaldı :) Ama saçlarım normal onda sıkıntı yok. böyle güzelmiş yaa. ilk gebeliğimde de dökülmüştü, dökülmeyenler ise aldığımda çok geç çıktı..Kızlar hamilelikte genelde hormonlar yüzünden tüyler çabuk uzar ya benim aksine o kadar yavaş uzuyorki.
bir de saçlarım inanılmaz fazla dökülürdü, avucum saç dolardı her taradığımda, ama şu an neredeyse hiç dökülmüyor. acaba aldığım vitaminlerden mi böyle anlamadım. hormonlar bende ters tepti herhalde. şikayetim yok tabii ama garip geldi
Bunu bir dr un söylemesi çok üzücüEşime kadın dogumcu arkadaşı normal istiyoruz deyince ilk çocuk ya ondan demiş yahu neden herkes aynı tepkiyi veriyor normal doğuma demis.Arkadasi şimdi kimbilir kaç kere gelicen gidicen agriydi sanciydi yasiycan kac gün belirsizlik olucak.Ama sezeryan öylemi al çantanı gel kucakla bebeği git demişyahu diyor herkes aynı şeyi söylüyor diyor ama esimde ısrarla normal doğum yapmami istiyor bizde sezeryandan çok korkuyoruz niyeyse
Yapariz kizlar inanin ve guvenin kendinizee
Ya benim anlamadigim sezaryen ameliyat cesidi normal bir seyden korkuyolar sezaryenden korkmuyolar cok ilgincime gidiyoDun bir arkadasimi gordum 39 haftalik olmus. 35. Haftada catir cutur dogururum normal diyordu. Carsamba kurtuluyorum dedi. Ben suni fln alcak sandim heralde cok normal istiyordu. Sezeryan dedi. Bebek mi donmedi dedim yok dondu de korktum ben dedi. Bende dedim en iyi dogum annenin kendini en mutlu hissettigi dogum bosver dedim. Bende simdi catir catir dogurcam diyorum son haftalar kizlar sezeryandan ciktim yazarsam sasmayin
KatiliyorumBunu bir dr un söylemesi çok üzücü
Kaldığın yerden ben devam ediyorumyaaa cok guzel gorunuyorcok istedim dogumdan once boluya gelmek gezmek ama firsat olmadi ,4 yilim gecti ne anilar ne anilar
Senin bayagi pahalıymış hangi sehir hangi hastane bnm nst 20muayene 110 sanirim
azıcık onlar da anlasın ne çektiğimizi bence deBencede yatak ayirmaya gerek yok neler cektigimizi bizzat kendileride gorsunbenim esim de hic sevmez yatak ayirma olayini bugun uyuyamadim sabah oturma odasina geldim diye kizdi bana niye yanimdan kalkip gittin diye ayrilamiyo benden
sorma ya biz de çok etkilenicez öyle bir durumda.O yangın görüntüleri beni de mahvetti. Bir sürü hayvanın ve insanın ölmesine sebep oldu. Hala da sayı artıyor. Allah yardımcıları olsun gerçekten. Bu ara çok fazla toplu felaket et var. Degisik gelecek belki ama Iran Amerika arasındaki soğuk savaş bile beni geriyor. Diğer ülkere de sıçramış oradaki gerginlik. Sonumuz hayır olsun umarım ki
ya sen yine istanbuldasın, ben trabzonda medical parka gidiyorum muayenem 220 lira. hemde son bir ayda iki kere zam geldi. ama sanırım benim doktorum böyle pahalı. yanımda bir kadın ödeme yaparken başka doktora 160 lira ödedi. allahtan nst bedava.İstanbul, central hospital. Bu sabah gittim 230 olmuş muayene + nstama kontroller 10 günde bir ücretlendiriliyormuş bizdede ordan yırttım biraz istanbul çok pahalı valla bizim buradaki devletlerede güvenemiyorum işte..
bnde istanbuldayım bhcelievler bnde medıcıneye gdyrm esımın ibb ındırımı oluyo muayenelerde ama hklısın cok pahalı cddenİstanbul, central hospital. Bu sabah gittim 230 olmuş muayene + nstama kontroller 10 günde bir ücretlendiriliyormuş bizdede ordan yırttım biraz istanbul çok pahalı valla bizim buradaki devletlerede güvenemiyorum işte..
Ya kozlar ben kan verirken tansiyonu düşen biriydim ben normal doğurduysam herkes yaparYapariz kizlar inanin ve guvenin kendinizeebeyninize ne sinyal verirseniz vucudunuzda size ona gore cevap verir bunu unutmayin insaAllah son ana kadar her sey olumlu gider ve pirttadanak aliriz bebisleri kucagimiza sonrada hemen ayagi kalkariz insaAllaahh ben inaniyorummm
En son 2200 gr 44 cmdi. Ama tam ne zamana denk geliyor hatırlamıyorum. 3 hafta olacak doktora gideliAy iyi yine varmışız 5-6 kişigünümüz aynıymış seda. Senin bebişin kilosu ne durumda çatı muayenesi ne zaman yapcakmış doktorun ? Nst bağlandınmı hiç ?
Bende 150₺ verdim canım en son hakikaten senin dr pahalıymışya sen yine istanbuldasın, ben trabzonda medical parka gidiyorum muayenem 220 lira. hemde son bir ayda iki kere zam geldi. ama sanırım benim doktorum böyle pahalı. yanımda bir kadın ödeme yaparken başka doktora 160 lira ödedi. allahtan nst bedava.
doktorumu çok seviyorum güveniyorum ama bittim tükendim ya, doğumdan sonra bir daha görmesem iyi olur kendilerini
ya sen yine istanbuldasın, ben trabzonda medical parka gidiyorum muayenem 220 lira. hemde son bir ayda iki kere zam geldi. ama sanırım benim doktorum böyle pahalı. yanımda bir kadın ödeme yaparken başka doktora 160 lira ödedi. allahtan nst bedava.
doktorumu çok seviyorum güveniyorum ama bittim tükendim ya, doğumdan sonra bir daha görmesem iyi olur kendilerini
Benim dr umda gençti ama çatı muayenesini gereksiz bulan bir dr du ama asker hastanesi olduğu için o an nöbetçi kim varsa o doğuma giriyordu çok isterdim kendi dr umun girmesini çok rahat çok tatlı bir adamdıEn son 2200 gr 44 cmdi. Ama tam ne zamana denk geliyor hatırlamıyorum. 3 hafta olacak doktora gideliÇatı muayenesi için de doğum anında ancak belli olur dedi. Doğumdan önce bakılmasını anlamsız bulan bir doktorum var. Nst ye de ikinci girişim. Çok iyi dedi sonuç için. Ama bu gidişimde aynı şeyleri der mi bilemiyorum. Çünkü ben çok aşağıda hissediyorum bebeği. Resmen çıktı çıkacak o derece alt tarafa yakın bazen acıyor anlık bir iğne batması gibi değişik şeyler oluyor
Çol net çatı muayenesi gerksiz olur yapmaz zatenKızlar size bişey sorucağımm bi çoğunuz biliyosunuzdur ben normal istemiyorum yapamam demiştim doktorumda normal olur diyodu hep çatı muanesinden sonra karar verelim dedi en son pazar günü çatı muanesi olucam normalde ama ben kararımı verdim sezaryan istiyorum kendimi riske atmak istemiyorum istemediğim bi şeyi zorla yapamam zaten bu düşünceylede doğuramam sanırım çatı muanesine gerek varmı yaparmı acaba yaptırıyım mı sizce ?
oyyy umut oluyosunn ıns bzde öyle yaparz bndeYa kozlar ben kan verirken tansiyonu düşen biriydim ben normal doğurduysam herkes yapar
Zaten suni sancıyı bilmiyorum ama kendi sancınız o kadar güzel aralıklarla geliyor ki dinlenmenize fırsat veriyor benim yaşadığım sancıyıda şöyle tarif ediyim hani ishal olursunuz da karnınız sancılanır ya aynı oson yarım saat falan biraz zorluyor elbette ama o yarım saate de zaten dayanıyorsun
Doğumda ıkınmayı çok merak ederdim ben mesela hani güzel ıkın diyor ya dr lar acaba o etkili ıkınma nasıl olacak hiç bilmiyorum diyordum onda da senin nerdeyse bişey yapmana gerek yok çünkü içerden doğum anında müthiş bir kuvvet bebeği dışarıya itiyor
Çok klişe gelecek belki ama bedeniniz ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor siz ona inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?