2020 Şubat Anneleri

Konum olarak öyle bir yerdeyiz ki nerede bir şey olsa ucu muhakkak bize sıçrayacak. Söz konusu ortadoğu olunca ihtimal daha da artıyor. Ben diyorum bizden uzak dursunlar da ne halleri varsa görsünler birbirlerini yesinler bize dokunmayacaklarsa

Off cok iui geldi bu mesaj darısı başımıza

kuzum normlde fıkır fıkır ama bugun sınır oldum hanım kalktı köyu yıktı dıyecek kdr az:)
Belki ilrleyen saatlerde fıkırdar yine Benimkide cok fıkırdak ama bazen beni merak ettiriyo biraz hareket etmese bide bizde şeker belası varya allah korusun insan korkuyo

Benim dr umda gençti ama çatı muayenesini gereksiz bulan bir dr du ama asker hastanesi olduğu için o an nöbetçi kim varsa o doğuma giriyordu çok isterdim kendi dr umun girmesini çok rahat çok tatlı bir adamdı
Buradaki özel bir hastahaneye gidiyordum ancak sezeryan oranı normal doğum oranından yüksek olduğu için direkt uzaklastim oradan. Şimdi kadın doğuma gidiyorum. Hamileliğin başlarında birkaç sefer gitmiştim şimdi yine ona gidiyorum. Askeri doktor o da. Demek ki genel kafa olarak aynılar izmirdeki kontrol için gittim doktor da askeri doktordu. O da aynıydı. Resmî az öz konuşan tipler genelde. Seviyorum onların bu tavrını

Ben de sırf doktorumu çok seviyorum diye gidiyorum muayene ücreti 400 tl cuma günü gidince verdik. Oğlan hasta olunca doktoru cuma şehir dışındaymış başka doktora gittik ona 300 verdik ilaçlar 100 tuttu. Pazar durum kötüleşince kendi çocuk doktorumuza götürdük 350 muayene. 150 nebülizatör bi de ilaçlar var. Eşim şimdiden battık diyo

Bende 150₺ verdim canım en son hakikaten senin dr pahalıymış
tüp bebek uzmanı ya ondan.
ama normal gebeliklerde o zaman indirimli almaları lazım bende anlamadım. neyse sonuna geldik artık napayım. sana da Hasan beyi önermiştim ama iyiki gitmemişsin boşver ben battım bari sen batma
doğum ücretlerinin olduğu kağıdı aldım bende, ama değişebilir dediler yine. sana atayım onu acaba iki şube arasında fark var mı merak ettim.

az kaldı dıcemde sonrada bebek muayeneleri baslıcak:)
tabii bir de o var ama ben bu sefer 1 yaşına kadar özel doktora götürmem, insan ilkinde her şeyi ne diyolarsa yapıyor ilk aylar götürürüm, sonra zaten hep asm’de kontrolleri ölçümleri yapılıyor.

ahh bizim şanssızlığımız orta doğunun da tam ortasında doğmak, ne yazıkki olanların bizi etkilememe şansı yok

neredeyse bir normal doğum parası ödediniz
çok geçmiş olsun bu arada canım.

istanbulda zor ya devlet ama asm sukur koly ulasılıyo

Eskişehirde gittiğim özel hastanenin sağlık çalışanlarına indirimi var sadece 15 lira muayene ücreti ödüyorum kan testlerinin çoğuna da ücret ödemedim ammaaa doğum ücretleri accık pahalı normal doğum 4250 tl sezaryen 4750 ve onda indirim yapmıyorlar bende normal doğum isteyenlerdenim ama kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve iğne kullandığım için acil bir durum olursa sezaryene alamazlar diye korkuyorum artık biraz daha zaman yaklaşsında öyle karar vereceğim

eskişehirde 2 gündür kar yağıyor ve heryer bembeyaz

Eklentiler

• image.webp
    77,8 KB · Görüntüleme: 22
Bende normal doğum düşünüyorum Hatta bugün doktor randevumuz vardı, doktora normal düşünüyorum epiduralsiz yaparım dedim, doktorum epiduralli önerdi hiç gerek yok acı çekmeye diye anne çok acı çekiyor hiç iletişim kuramıyoruz dedi. Tüm cesaretim gitti valla direk epidurali basın diyeceğim, böyle böyle sezaryene dönmem umarım

Aslen eskişehirliyim bende karı o kadar çok özledim ki bu haftalarda olmasam atlar gelirdim heralde. Bembeyaz manzaranın tadını çıkarın porsuk bile donmuş diyorlar.

Demosan sende kendimi gördüm bir an ben de kızımda epidural istemiyorum dedim, tamamen doğal olsun istiyorum dedim. doktorum boşver niye böyle bir olanak varken acı çekeceksin, epidural ol sen bana güven dedi. iyiki öyle olmuşum, gerçekten bir mucizeymiş. çok anlatıp kimseyi etkilemek istemiyorum, çünkü herkesin vücudu farklı, tecrübesi farklı olabilir. epidural herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir bilemiyorum. ama gerçekten ben çok kolay bir doğum yaşamıştım.

Bende dün epidurali sorcaktım doktoruma unuttum ama haftaya mutlaka. Sorcam bakalım ne düşünüyo inşallh kolay ve normal doğururuz

Yok hiç yorum yapmam burada etkilenmesin kimse diye kendim kaçıyorum çünkü yorum okumaktan, ama çok merak edersen özelden yazarım pozitiflikten şaşmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…