Konum olarak öyle bir yerdeyiz ki nerede bir şey olsa ucu muhakkak bize sıçrayacak. Söz konusu ortadoğu olunca ihtimal daha da artıyor. Ben diyorum bizden uzak dursunlar da ne halleri varsa görsünlerazıcık onlar da anlasın ne çektiğimizi bence de
ay bazen uyku arasında zannediyo ki dönücem hemen tutup döndürmeye çalışıyo uyurken he bilinçli değil
sorma ya biz de çok etkilenicez öyle bir durumda.
ay vallahi hani bi geyik var ya böyle bi dünyaya çocuk getirmek istemiyorum diye, artık cidden öyle bi dünya olma yolunda gidiyoruz yani.
Off cok iui geldi bu mesajYa kozlar ben kan verirken tansiyonu düşen biriydim ben normal doğurduysam herkes yapar
Zaten suni sancıyı bilmiyorum ama kendi sancınız o kadar güzel aralıklarla geliyor ki dinlenmenize fırsat veriyor benim yaşadığım sancıyıda şöyle tarif ediyim hani ishal olursunuz da karnınız sancılanır ya aynı oson yarım saat falan biraz zorluyor elbette ama o yarım saate de zaten dayanıyorsun
Doğumda ıkınmayı çok merak ederdim ben mesela hani güzel ıkın diyor ya dr lar acaba o etkili ıkınma nasıl olacak hiç bilmiyorum diyordum onda da senin nerdeyse bişey yapmana gerek yok çünkü içerden doğum anında müthiş bir kuvvet bebeği dışarıya itiyor
Çok klişe gelecek belki ama bedeniniz ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor siz ona inanın
Günü gününü tutmuyoki bebelerinkızlar bnm bugun kızım cok az hareket edyoneden acaba
kuzum normlde fıkır fıkır ama bugun sınır oldum hanım kalktı köyu yıktı dıyecek kdr az:)Günü gününü tutmuyoki bebelerinüzülme annesi iyidir allahın izniyle
Belki ilrleyen saatlerde fıkırdar yinekuzum normlde fıkır fıkır ama bugun sınır oldum hanım kalktı köyu yıktı dıyecek kdr az:)
Buradaki özel bir hastahaneye gidiyordum ancak sezeryan oranı normal doğum oranından yüksek olduğu için direkt uzaklastim oradan. Şimdi kadın doğuma gidiyorum. Hamileliğin başlarında birkaç sefer gitmiştim şimdi yine ona gidiyorum. Askeri doktor o da. Demek ki genel kafa olarak aynılarBenim dr umda gençti ama çatı muayenesini gereksiz bulan bir dr du ama asker hastanesi olduğu için o an nöbetçi kim varsa o doğuma giriyordu çok isterdim kendi dr umun girmesini çok rahat çok tatlı bir adamdı
bugune kdr hıc korkutmadı sıpa oynasn dıye cıkolatada yedımBelki ilrleyen saatlerde fıkırdar yineBenimkide cok fıkırdak ama bazen beni merak ettiriyo biraz hareket etmese bide bizde şeker belası varya allah korusun insan korkuyo
Ben de sırf doktorumu çok seviyorum diye gidiyorum muayene ücreti 400 tlya sen yine istanbuldasın, ben trabzonda medical parka gidiyorum muayenem 220 lira. hemde son bir ayda iki kere zam geldi. ama sanırım benim doktorum böyle pahalı. yanımda bir kadın ödeme yaparken başka doktora 160 lira ödedi. allahtan nst bedava.
doktorumu çok seviyorum güveniyorum ama bittim tükendim ya, doğumdan sonra bir daha görmesem iyi olur kendilerini
tüp bebek uzmanı ya ondan.Bende 150₺ verdim canım en son hakikaten senin dr pahalıymış
tabii bir de o var ama ben bu sefer 1 yaşına kadar özel doktora götürmem, insan ilkinde her şeyi ne diyolarsa yapıyoraz kaldı dıcemde sonrada bebek muayeneleri baslıcak:)
ahh bizim şanssızlığımız orta doğunun da tam ortasında doğmak, ne yazıkki olanların bizi etkilememe şansı yokKonum olarak öyle bir yerdeyiz ki nerede bir şey olsa ucu muhakkak bize sıçrayacak. Söz konusu ortadoğu olunca ihtimal daha da artıyor. Ben diyorum bizden uzak dursunlar da ne halleri varsa görsünlerbirbirlerini yesinler bize dokunmayacaklarsa
neredeyse bir normal doğum parası ödedinizBen de sırf doktorumu çok seviyorum diye gidiyorum muayene ücreti 400 tlcuma günü gidince verdik. Oğlan hasta olunca doktoru cuma şehir dışındaymış başka doktora gittik ona 300 verdik ilaçlar 100 tuttu. Pazar durum kötüleşince kendi çocuk doktorumuza götürdük 350 muayene. 150 nebülizatör bi de ilaçlar var. Eşim şimdiden battık diyo
istanbulda zor ya devlet ama asm sukur koly ulasılıyotüp bebek uzmanı ya ondan.
ama normal gebeliklerde o zaman indirimli almaları lazım bende anlamadım. neyse sonuna geldik artık napayım. sana da Hasan beyi önermiştim ama iyiki gitmemişsin boşver ben battım bari sen batma
doğum ücretlerinin olduğu kağıdı aldım bende, ama değişebilir dediler yine. sana atayım onu acaba iki şube arasında fark var mı merak ettim.
tabii bir de o var ama ben bu sefer 1 yaşına kadar özel doktora götürmem, insan ilkinde her şeyi ne diyolarsa yapıyorilk aylar götürürüm, sonra zaten hep asm’de kontrolleri ölçümleri yapılıyor.
ahh bizim şanssızlığımız orta doğunun da tam ortasında doğmak, ne yazıkki olanların bizi etkilememe şansı yok
Sağol canım. Aynen öyle oldu. Doğumda hastaneye ayrı doktora ayrı ödeme olcak bi de. Oğlumda da öyleydi hak geçmesin dedimneredeyse bir normal doğum parası ödediniz
çok geçmiş olsun bu arada canım.
gelicem gelicem kesin eceninde biraz buyumesi lazim tabiKaldığın yerden ben devam ediyorumevimizin karşı tarafı köy gibi sabah bildiğin kartpostal gibiydi oralar. Şimdi de kar atmaya devam ediyor.
Belki iki çocukla gelmek nasip olur
Bende normal doğum düşünüyorum Hatta bugün doktor randevumuz vardı, doktora normal düşünüyorum epiduralsiz yaparım dedim, doktorum epiduralli önerdi hiç gerek yok acı çekmeye diye anne çok acı çekiyor hiç iletişim kuramıyoruz dedi. Tüm cesaretim gitti valla direk epidurali basın diyeceğim, böyle böyle sezaryene dönmem umarım
Eskişehirde gittiğim özel hastanenin sağlık çalışanlarına indirimi var sadece 15 lira muayene ücreti ödüyorum kan testlerinin çoğuna da ücret ödemedim ammaaa doğum ücretleri accık pahalı normal doğum 4250 tl sezaryen 4750 ve onda indirim yapmıyorlar bende normal doğum isteyenlerdenim ama kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve iğne kullandığım için acil bir durum olursa sezaryene alamazlar diye korkuyorum artık biraz daha zaman yaklaşsında öyle karar vereceğim
eskişehirde 2 gündür kar yağıyor ve heryer bembeyaz☺☺
Bende dün epidurali sorcaktım doktoruma unuttum ama haftaya mutlaka. Sorcam bakalım ne düşünüyoBende normal doğum düşünüyorum Hatta bugün doktor randevumuz vardı, doktora normal düşünüyorum epiduralsiz yaparım dedim, doktorum epiduralli önerdi hiç gerek yok acı çekmeye diye anne çok acı çekiyor hiç iletişim kuramıyoruz dedi. Tüm cesaretim gitti valla direk epidurali basın diyeceğim, böyle böyle sezaryene dönmem umarım
Aslen eskişehirliyim bende karı o kadar çok özledim kibu haftalarda olmasam atlar gelirdim heralde. Bembeyaz manzaranın tadını çıkarın porsuk bile donmuş diyorlar.
Yok hiç yorum yapmam burada etkilenmesin kimse diyeEvet çalıştıgınız için olabilir ben 30 haftada ayrıldım işten. Ama sonrasında kardeşimin nişanı flan vardı cok yordum kendimi o ara ağrım oluyodu bayaaaz kalmış çatı muayenesine ilk yorumu senden alıcaz muayene hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?