2020 Şubat Anneleri

Canım annem şehir dışında gidilmeyecek zamanda gitti bir aydır yok onu bekliyorum o geldiği anda başlayacağım tetikler yaptığım şeyler diye çok korkuyorum.O gelse kendimi güvende hissedeceğim cuma günü geliyor ondan sonra ne varsa baslayacagim şuan sadece merdiven ve yürüyüş yapıyorum temizliğe de girisecegim.İnsallah dediğin gibi bekletmez okadar 38 de filan dogursak iyi olacak bence

Bende bu haftasonu pilates topuyla kanala girme hareketleri var onlara başlıycam yürüyüşe biraz ara verdim gibi oldu havalardan dolayı keşke evde koşu bandım olsaydı. İnşallah havalar düzelirde yürüyüşlere başlarım yine. Bide ilişki öneriyolar normal doğum için ama kocaman göbekle üff amannn

Ben ikna oldum valla bugün o kadar da doğal olmasına gerek yok ıkınma konusunda sorun yaşanıyor mu peki epiduralliyken? Bazen bebeği yorabiliyor diye okumuştum.

Bende dün epidurali sorcaktım doktoruma unuttum ama haftaya mutlaka. Sorcam bakalım ne düşünüyo inşallh kolay ve normal doğururuz

Doktordan doktora farkediyodur tabi canım, belki kimi epiduralsiz doğumu çok daha iyi yönetiyordur. Bu arada epiduralin baş ağrısı ihtimali çok çok azmış spinale göre. Spinalde de az dedi doktorum, bizim hastanede kullanılan spinal iğnesi çok inceymiş hiç baş ağrısı yaşayan hastam olmadı dedi.

Kizlar ya ben tek basima yemek yiyemiyorum zaten yemekle kendimi bildim bileli aram yok hele ki evde teksem yemiyorum da siz duzenli olarak yiyo musunuz ozellikle ilk cocugu olacak olan evde yalniz olan kizceler ?

Kizlar ya ben tek basima yemek yiyemiyorum zaten yemekle kendimi bildim bileli aram yok hele ki evde teksem yemiyorum da siz duzenli olarak yiyo musunuz ozellikle ilk cocugu olacak olan evde yalniz olan kizceler ?
Çalışırken düzenli sabah öğle akşam yemek yiyordum ara öğünlerimi yapıyodum
Ama evde oldugum sürede geç uyanıyorum 2 öğün besleniyorum gibi oluyo cok düzenli ve kaliteli oldugu söylenemez.
Mesela 11 de eşimle kahvaltı yaptık normal kahvaltılıklar ve 1.5 dilim çavdar ekmeği yedim
Az önce 15.00 te çorba içtim bi kase.
Akşam yemeğinide 18.00 gibi yerim heralde bi tabak yemek bi tabak çorba gibi.
Öyle geçiyor işte

Sen yine yiyosun ben sadece kahvaltiyi cok sevdigim icin fazla yapiyorum gun icinde eger teksem sut ayran meyve kuru yemis o sekilde aksam oluyo

bir ıkınma duygusu olmuyor evet, ama sana zaten söylüyorlar ıkın diye. yani herkes bundan endişe ediyor ama bana zor gelmedi, hayatta hiç kabız olup da zorla ıkınmadı mı kimse bilemedimki
bütün gücümle ıkındım, üç kereden sonra pıt çıktı ebenin de ittirmesiyle. çok kolay oldu yani bana göre.

bir de evet epiduralin hiç yan etkisini görmedim ben, en ufak bir baş ağrısı yaşamadım. ki korkuyordum belden iğne fikrinden. anestezi uzmanı işlemden önce ne sormak istersen ayrıntılı şekilde yanıtlayayım dedi, insanlar beni çok korkuttu belden iğne tehlikeli vs diye anlattım korkumu, zaten insanlar genelde hep korkutur her şey için dedi :) öyle gerçekten.
sen kıpırdasan bile en en kötü olabilecek şey biraz başın ağrır, ama o da olmayacak bak gör dedi. gerçekten öyle oldu.

insanları çok dinliyoruz. ve ne yazıkki insanlar yemin etmiş gibi hamilelere hep kötü şeyler anlatıyor, moralini bozuyor. ben ilk hamileliğimde bu yüzden kimseyle konuşmuyordum nerdeyse.

Kızlar benim ilk hamileliğimde bir yakınım beni acayip korkutmuştu. Doğum anına kadar o düşünceyi kafamdan atamamıştım. Herkesin hikayesi kendine özel. Bir daha asla kimseye sormadım. İnanır mısınız hala bilinç altımda onun anlattığı

çok tatlısın ne guzel anltmııs sın

Kızlar merhaba gaz sancısı diye rahatsız hissediyorum diye doktoruma geldim nst de sancı çıktı doktor yanıma geldi biraz daha dur bakalım dedi. Nolur bu kadar erken olmasın daha baya var
Kac cikti canim ? Benimde 2 hafta ust uste 40-60 arasi cikti ilkinde mudahale ettiler serumla dusunce dr um 2. Ye sıkıntı yapmadi yalanci sancilar dedi acilmam ve rahim agzinda kisalmamda yoktu cok sukur umarim seninkide yalanci sancidir

İlk bu gruba ürtiker le ilgili yaşadığımı yazınca da böyle bana tatlı tatlı yazıp destek olmuştun

Selam kızlar çok birikmiş hepsini okuyamadım ama umarım herkes iyidir

Bugün kontrolüm vardı benim de, tam 35+0 oldu bugün. 2400 ölçülen ağırlık. Nstde sancı görüldü ki zaten hafif hafif hissediyorum bi süredir. Serum verdiler hafifledi sonra..

Bir iki hafta daha dayansak güzel olacak ama şimdi de gelse hazırım sanırım :)

Nst sırasında birinin suyu geldi doğuma aldılar hemen :) ne şans ama, sıfır stres hastanedesin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…