2020 Şubat Anneleri

Kac cikti canim ? Benimde 2 hafta ust uste 40-60 arasi cikti ilkinde mudahale ettiler serumla dusunce dr um 2. Ye sıkıntı yapmadi yalanci sancilar dedi acilmam ve rahim agzinda kisalmamda yoktu cok sukur umarim seninkide yalanci sancidir
Merhaba canım 88 ile 99 arası çıktı ve çok sık çıktı şimdi bu gece hiç bir şey yapmadan dinleniyoruz bebek hareketlerini takip edecek. Nst de hareketleri de azdı ki normalde gece 4 ten beri uyutmadı vurmaktan bugün sınavda bile durmadı hiç burada Çıkmadı. Doktor da normalde iyiyse bugün daha kontrol edelim dedi

Bugün bir şey oldu bebelere ben de gaz sancım var gibi geldi yoldayken uğrayım dedim 88-99 arası çıktı sancı

Aynı şeyi ebe de söyledi. Bol cinsel ilişki doğumu hızlandırır dedi. O an içimden iyi ki eşim burada değil de bunu duymadı diye geçirdim

Baya cikmis senin ama umarim bir sey olmaz acikligina ve rahim boyuna bakildi mi ?

Kizlar ya ben tek basima yemek yiyemiyorum zaten yemekle kendimi bildim bileli aram yok hele ki evde teksem yemiyorum da siz duzenli olarak yiyo musunuz ozellikle ilk cocugu olacak olan evde yalniz olan kizceler ?

ben havada karada mutluyken mutsuzken kalabalik veya yanliz hic farketmez tam takir soframi hazirlar yerim ustunede cayimi kahvemi demler icerim

bn böyle ınsanlara hastayım asla kendıme ozel yemek yapmam olmemek ıcın yerıım resmen cok ısterdım senn gbi olmayı:)
istahli olmakta ayri sorun valla ama yemek yemeyi severim ,simdi hamilelikte bende useniyorum yemek yapmaya ,1 saate 2 tencere yemegi zor yaptim bugun , cocuk olunca mecbur yapiyosun tabi

istahli olmakta ayri sorun valla ama yemek yemeyi severim ,simdi hamilelikte bende useniyorum yemek yapmaya ,1 saate 2 tencere yemegi zor yaptim bugun , cocuk olunca mecbur yapiyosun tabi
kız ıstahta sorun yok camıs gbı yerım :) sorun tek yıyememek valla cocukla tekrar hamıle kalmak bıle buyukk basarı bn calısıyorum surunuyorum bıde sızde cocuk var takdıre sayansınz masaalhh

Benimki de . bacı -kardeş olduk iyice. Adam sarılmaya bile korkuyor
Ya bende öyle diyordum hatta bi ara yasaktı doktor asker arkadaşı olmaya devam dedi eşimde doktorun yanında çak kanka yaptı doktor uda güldürdü bende hep diyordum herhalde en son çocuk için birşeyler olmuş daha da olmamış ben diyorum bak son zamanlarda faydalıymış diye adam ya bişey olursa diyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…