- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 108
- 41
guzel tarafindan dusun ,hayatinda hic kilo problemi yasamicaksinKurarim ya hic usenmem ben yemeye useniyorum
kız ıstahta sorun yok camıs gbı yerım :) sorun tek yıyememek valla cocukla tekrar hamıle kalmak bıle buyukk basarı bn calısıyorum surunuyorum bıde sızde cocuk var takdıre sayansınz masaalhh
Bebeğin kilosu ne kadarmış doğum olma ihtimali var mi ?Açıklık yok rahim Boyu normal ama kasılmalar aşağı doğru
O zaman iyi canim benim dr um eger dogurcak olsaydin rahim agzin kisalirdi merak etme suanlik hicbir skntı yok demistiAçıklık yok rahim Boyu normal ama kasılmalar aşağı doğru
Cok gecmis olsun annecigineKızlar ben ne bahtsızım ya. Annem yanıma gelmeden ayak orta parmağını çatlatmış bugünde kolunu banyoda sivri bir yere vurmuş kesildi hastaneye götürdük. Allah’tan büyük şeyler değil bana yinede yardımcı oluyorbu sene bizde birşey var anlamadığım. Saf gibi de çaya misafir çağırmıştım. Bütün hazırlıkları ben yaptım. Şimdi pert bir halde uzanmış size yazıyorum
Benim icin sorun yok ben halimden memnunum ama ben yemek yemeyince bebegimde kilo alamayacakmis gibi hissediyorum uzuluyorumguzel tarafindan dusun ,hayatinda hic kilo problemi yasamicaksin ☺
ay utandırmayın beniİlk bu gruba ürtiker le ilgili yaşadığımı yazınca da böyle bana tatlı tatlı yazıp destek olmuştun
ay Canan sen beni çok güldürüyosun allah da seni hep güldürsün yaben havada karada mutluyken mutsuzken kalabalik veya yanliz hic farketmez tam takir soframi hazirlar yerim ustunede cayimi kahvemi demler icerim
geçmiş olsun ya cidden bi uğursuzluk var üstünüzde.Kızlar ben ne bahtsızım ya. Annem yanıma gelmeden ayak orta parmağını çatlatmış bugünde kolunu banyoda sivri bir yere vurmuş kesildi hastaneye götürdük. Allah’tan büyük şeyler değil bana yinede yardımcı oluyorbu sene bizde birşey var anlamadığım. Saf gibi de çaya misafir çağırmıştım. Bütün hazırlıkları ben yaptım. Şimdi pert bir halde uzanmış size yazıyorum
Çok geçmiş olsun canım bunlarla atlatılsın Rabbim dermansız dert vermesinKızlar ben ne bahtsızım ya. Annem yanıma gelmeden ayak orta parmağını çatlatmış bugünde kolunu banyoda sivri bir yere vurmuş kesildi hastaneye götürdük. Allah’tan büyük şeyler değil bana yinede yardımcı oluyorbu sene bizde birşey var anlamadığım. Saf gibi de çaya misafir çağırmıştım. Bütün hazırlıkları ben yaptım. Şimdi pert bir halde uzanmış size yazıyorum
senin yedigin yemek cocugu etkilemiyor cocuk senin depolarindan ihtiyaci olan besini aliyor zaten ama iyi beslenmezsen sen kendin halsiz kalirsin,Benim icin sorun yok ben halimden memnunum ama ben yemek yemeyince bebegimde kilo alamayacakmis gibi hissediyorum uzuluyorum
Benim depolarimda yediklerimle dolmuyo mu bende depo olacak ki cocuk benden alacaksenin yedigin yemek cocugu etkilemiyor cocuk senin depolarindan ihtiyaci olan besini aliyor zaten ama iyi beslenmezsen sen kendin halsiz kalirsin,
ay utandırmayın beni
elimden geldiğince bir bilgim varsa paylaşıyorum sadece canım benim ❤
ay Canan sen beni çok güldürüyosun allah da seni hep güldürsün ya
kız senle bir araya gelsek ne yeriz var yahele şöyle mis gibi bir gün sofrası olacak var ya sırf o masadakileri yemek için kaynanamın emekli öğretmenler gününe gidebilirdim şu an
ben yalnızken yiyemezdim eskiden hele kahvaltı asla yapamazdım. evlendikten sonra mecbur yalnız kahvaltı etmeye alıştım, artık keyif alıyorum tv karşısında ohh.
geçmiş olsun ya cidden bi uğursuzluk var üstünüzde.
ay sen yine misafir mi çağırıyosun kız doğurucan yeter
İyiki varsın yeb reyizzbir ıkınma duygusu olmuyor evet, ama sana zaten söylüyorlar ıkın diye. yani herkes bundan endişe ediyor ama bana zor gelmedi, hayatta hiç kabız olup da zorla ıkınmadı mı kimse bilemedimki
bütün gücümle ıkındım, üç kereden sonra pıt çıktı ebenin de ittirmesiyle. çok kolay oldu yani bana göre.
bir de evet epiduralin hiç yan etkisini görmedim ben, en ufak bir baş ağrısı yaşamadım. ki korkuyordum belden iğne fikrinden. anestezi uzmanı işlemden önce ne sormak istersen ayrıntılı şekilde yanıtlayayım dedi, insanlar beni çok korkuttu belden iğne tehlikeli vs diye anlattım korkumu, zaten insanlar genelde hep korkutur her şey için dedi :) öyle gerçekten.
sen kıpırdasan bile en en kötü olabilecek şey biraz başın ağrır, ama o da olmayacak bak gör dedi. gerçekten öyle oldu.
insanları çok dinliyoruz. ve ne yazıkki insanlar yemin etmiş gibi hamilelere hep kötü şeyler anlatıyor, moralini bozuyor. ben ilk hamileliğimde bu yüzden kimseyle konuşmuyordum nerdeyse.
iste oyuzden iyi beslenmen gerekiyorki sen halsiz kalmayasin sekerimBenim depolarimda yediklerimle dolmuyo mu bende depo olacak ki cocuk benden alacakbeyin error
Kızlar merhaba gaz sancısı diye rahatsız hissediyorum diye doktoruma geldim nst de sancı çıktı doktor yanıma geldi biraz daha dur bakalım dedi. Nolur bu kadar erken olmasın daha baya var
Hahahaj valla yaaaAynı şeyi ebe de söyledi. Bol cinsel ilişki doğumu hızlandırır dedi. O an içimden iyi ki eşim burada değil de bunu duymadı diye geçirdim
Gçrmiş olsun canım anneciğine kötü olmuşKızlar ben ne bahtsızım ya. Annem yanıma gelmeden ayak orta parmağını çatlatmış bugünde kolunu banyoda sivri bir yere vurmuş kesildi hastaneye götürdük. Allah’tan büyük şeyler değil bana yinede yardımcı oluyorbu sene bizde birşey var anlamadığım. Saf gibi de çaya misafir çağırmıştım. Bütün hazırlıkları ben yaptım. Şimdi pert bir halde uzanmış size yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?