2020 Şubat Anneleri

Kızlar ben ne bahtsızım ya. Annem yanıma gelmeden ayak orta parmağını çatlatmış bugünde kolunu banyoda sivri bir yere vurmuş kesildi hastaneye götürdük. Allah’tan büyük şeyler değil bana yinede yardımcı oluyor bu sene bizde birşey var anlamadığım. Saf gibi de çaya misafir çağırmıştım. Bütün hazırlıkları ben yaptım. Şimdi pert bir halde uzanmış size yazıyorum

Kurarim ya hic usenmem ben yemeye useniyorum
guzel tarafindan dusun ,hayatinda hic kilo problemi yasamicaksin

kız ıstahta sorun yok camıs gbı yerım :) sorun tek yıyememek valla cocukla tekrar hamıle kalmak bıle buyukk basarı bn calısıyorum surunuyorum bıde sızde cocuk var takdıre sayansınz masaalhh

ilk cocukta bende calisiyodum canim9 sene bankada calistim, kizim dogduktan sonra 1 sene daha calistim biraktim ,ilk kizim4 yasinda cok sukur zorlamiyor beni artik krese gidiyor ,oyuzden cesaret edebildim

Cok gecmis olsun annecigine

İlk bu gruba ürtiker le ilgili yaşadığımı yazınca da böyle bana tatlı tatlı yazıp destek olmuştun
ay utandırmayın beni
elimden geldiğince bir bilgim varsa paylaşıyorum sadece canım benim

ben havada karada mutluyken mutsuzken kalabalik veya yanliz hic farketmez tam takir soframi hazirlar yerim ustunede cayimi kahvemi demler icerim
ay Canan sen beni çok güldürüyosun allah da seni hep güldürsün ya
kız senle bir araya gelsek ne yeriz var ya hele şöyle mis gibi bir gün sofrası olacak var ya sırf o masadakileri yemek için kaynanamın emekli öğretmenler gününe gidebilirdim şu an

ben yalnızken yiyemezdim eskiden hele kahvaltı asla yapamazdım. evlendikten sonra mecbur yalnız kahvaltı etmeye alıştım, artık keyif alıyorum tv karşısında ohh.

geçmiş olsun ya cidden bi uğursuzluk var üstünüzde.
ay sen yine misafir mi çağırıyosun kız doğurucan yeter

Ee çantalar hazır mı peki?
Minik tüllerden keseler yaptıranları okumuştum güzel fikir olmuş

Ben de iki tane mini hurç aldım, birine bebeğin kıyafetleri birine benimkileri koydum, valize o şekilde yerleştirdim. Bebeğin her takımını takımın battaniyesine sardım, derli toplu oldu. Doğuma giderken direk hemşireye hurcu vericem artık hangisini isterlerse giydirsinler farketmez.. içine bi tane de bez koydum. Fotoğrafta sadece hurçlar var, geçen hafta sonu son eksiklerimi de yerleştirdim valiz işi bitti benim için :)

Eklentiler

• IMG_20191225_215408.webp
    43 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20191225_215357.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20191225_215338.webp
    77,9 KB · Görüntüleme: 60
Çok geçmiş olsun canım bunlarla atlatılsın Rabbim dermansız dert vermesin

Benim icin sorun yok ben halimden memnunum ama ben yemek yemeyince bebegimde kilo alamayacakmis gibi hissediyorum uzuluyorum
senin yedigin yemek cocugu etkilemiyor cocuk senin depolarindan ihtiyaci olan besini aliyor zaten ama iyi beslenmezsen sen kendin halsiz kalirsin,

senin yedigin yemek cocugu etkilemiyor cocuk senin depolarindan ihtiyaci olan besini aliyor zaten ama iyi beslenmezsen sen kendin halsiz kalirsin,
Benim depolarimda yediklerimle dolmuyo mu bende depo olacak ki cocuk benden alacak beyin error

biz seninle yakin olsaydik hem cok iyi arkadas olurduk hem kizlarimizda cok iyi arkadas olurdu bence, bunu hissediyorum

İyiki varsın yeb reyizz günlük gazımızı aldık son 1 ay böyle birbirimiizi gazlaya gazlaya geçer artık

Gçrmiş olsun canım anneciğine kötü olmuş allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…