2020 Şubat Anneleri

Kizlar ya ben tek basima yemek yiyemiyorum zaten yemekle kendimi bildim bileli aram yok hele ki evde teksem yemiyorum da siz duzenli olarak yiyo musunuz ozellikle ilk cocugu olacak olan evde yalniz olan kizceler ?
Canım ben yiyorum ama öyle saati saatine düzenli bi şekilde değil yani, ne zaman canım çekerse, meyvelerden çok yiyorum, hamilelikten önce ben de senin gibiydim tek başıma iştahım olmazdı ama şimdi olabildiğince yemeye çalışıyorum, gerçi son zamanlarda yemek yerken bikaç lokmada tokluk hissi geliyo ama sonrasında yine canım birşeyler istiyo az az

Cok gecmis olsun annecigine
Çok geçmiş olsun canım bunlarla atlatılsın Rabbim dermansız dert vermesin
Gçrmiş olsun canım anneciğine kötü olmuş allah beterinden korusun
Sağolun kızlar. Annemde bu hali ile oğlanı oynatıyor hakkı ödenmez valla ben akıllanmam misafir çağırmalara doyamadım. Eşi burda olmayan hanımlar çok ,daha bugün birinin eşi Libya’ya gitti. Yalnız kalmasın diye çağırdık bir tanesini. Ama artık benden bu kadar kimseyi çağırmam daha

Insallah biraz daha dayanır bebisleriniz kızlar.

Burada her halde ılk doğuracak bendim açılma vardı, rahim boyu kisalmisti, sancı vardı. Çok şükür dinlenerek 4 haftayı geçirdim. Bende normal doğum istiyordum ama yürüyüş yasak olduğu için ve şekerden dolayı olamayacak galiba.
Sağlıkla kucağımıza alalım da artık nasıl olursa olsun diyorum

Kiz kahvaltiya bayilirim her ogun yerim niye yemek yok demem ama bazen onu bile yemek istemiyorum cok sevmeme ragmen yerken sıkılıyorum ben sanirim

Kiz kahvaltiya bayilirim her ogun yerim niye yemek yok demem ama bazen onu bile yemek istemiyorum cok sevmeme ragmen yerken sıkılıyorum ben sanirim
Bi ay bişey kaldı zaten zorla yemeye çalış (faydalı şeyler tabi) kahvaltı çok çok çok önemli zorla kendini az kaldı zaten bebiş de daha bi tontiş olur belki ele gelir böyle tombul benim yavruşum ne zaman sofraya otursam kendinden geçiyo taklalar atmaya başlıyo içerde babasına çekti kesin

Ne yedin mesela canım bizlede paylaşsana hangi hesap instgramda ?

Kahvaltiyi yapiyorum zaten fazlasiyla 3 kg olsun fazlasinda gozum yok yaa zaten minnakim ben anca tasirim

biz seninle yakin olsaydik hem cok iyi arkadas olurduk hem kizlarimizda cok iyi arkadas olurdu bence, bunu hissediyorum
kesinlikle öyle, bende hep öyle hissediyorum
ben sık geliyorum istanbula aslında, şimdi hamilelik doğum vs o yüzden çok gelemiyorum. yazın gelicem inşallah, mutlaka görüşelim hatta gelebilen herkes gelsin inşallah o günleri görürüz ya bebişler de büyür gezmelik olur. hava sıcak olunca gezmek kolay oluyor bebişle.

İyiki varsın yeb reyizz günlük gazımızı aldık son 1 ay böyle birbirimiizi gazlaya gazlaya geçer artık
ay sen gazlanmak iste şekerim ben tüm motivasyonumla gazlarım

Domates çorbası nohut ve bulgur pilavı hatta turşu da yedim ama ev yapımı açlık 85 tokluk 110 çıktı porsiyonlarim az da değildi
Hesap bu canım
Afiyet olsun canım cok sevindim senin adına demekki sadece ekmekten uzak durman yetiyor. Bulgurda gayet doyurucu cok sevindim vallla böyle düşük çıkmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…