2020 Şubat Anneleri

Yalnız şimdi baktımda ekmeğin hiç bir türlüsünü yemiceksiniz diyo

Evet canım ekmek yasak tamamen. zaten doktorun izin verdiği ince 2 dilim. Onun yerine yemek yedim hem şeker çıkmadı hem karnım doydu. Her türlü ekmek denedim ben normal fırından da aldım uno marka ekmek de aldım hatta üstünde şeker ilavesiz yazıyor ama etki etmedi

Buldun çözümü iyi bariii zaten az zamanımız kaldı sağ salim kavuşalım bebişlere inşallah

aynen istanbuldaki butun arkadaslar toplanabiliriZ cok guzel olur

Beeeen uykularım azaldı

Kızlar bende yarından itibaren işten ayrılıyorum 36.haftam olacak yarın 37ye kadar dayanamadım şuan heryerim ağrıyor kısa süreli emeklilik yapma zamanı geldi
Bende haftaya ayrılmayı düşünüyorum ama bende zor dayanıyorum dönemi kapatmadan ayrılmakta istemiyorum ama çok zor artık doktoruma soracam sıkıntı yoksa çalışacam herhalde çok kararsızım

YEKTA61 nerelerdesin kuzu bugun sessin cıkmadı hiç ????
Yazılarınızı okuyorum tam yazıcam foruma araya bişey giriyor sora girdiğimde tekrar yazılanları okuyayım derken yine başa dönüyorum

Bugün biraz ağrım vardı birazda moralsizdim. Şimdilik iyiyim Bebiş için çikolata siparişi vermiştim onlar gelmişti onları paketledim. Zaman geçiridim cnm sen nasılsın.

Bende haftaya ayrılmayı düşünüyorum ama bende zor dayanıyorum dönemi kapatmadan ayrılmakta istemiyorum ama çok zor artık doktoruma soracam sıkıntı yoksa çalışacam herhalde çok kararsızım
Bugün evdeydim canım izin aldım kötüydüm uzandım dinlendim gerçekten ev gibisi yok yaa kendime geldim eğer kendini iyi hissetmiyorsan yorgunsan çık zaten aynı haftadayız bende 1 hafta önce ayrıldım memurum. Yarın raporumu alacam çok çalıştım artık dinlenme vakti

Kızlar merhaba gaz sancısı diye rahatsız hissediyorum diye doktoruma geldim nst de sancı çıktı doktor yanıma geldi biraz daha dur bakalım dedi. Nolur bu kadar erken olmasın daha baya var

ikinizede çok geçmiş olsun kızlar. İnşaAllah sorunsuz geçer atlatırsınız bebeklerinizi zamanında Sağlıcalşa kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

İyiyim canım bende nolsun aynı hiç dışarı cıkamadım bugun bakkala bile gitmedim ama bunaldım felaket.
Yarın haava kötüde olsa cıkıcam yürüyüşe
Cikolata nerden sipariş ettin atsana resmini bende vercem ama nerden versem bilmiyom

Gerçekten ne güzel anlatmışsın canım, umarım doğumlarımız böyle rahat geçer

Selamlar
10 gündür raporluydum. Kasılmalarım vardı. Açılma yok bebek de iyiymiş.
Cuma günü de çalışamaz raporumu alıcam kısmetse..
Hala bir ismimiz yok☺
Ezgi begüm aklımızda ama benim içim ısınmadı pek. Ablasının adı Esin.. var mı önerileri olan:)

Bide beni düşün tek başıma çıkıp dolaşamayalı 1 aydan fazla oldu günlerce evden de dışarı çıkamıyorum bu haftasonu iyi hissedersem üsküdar taraflarına gitmek istediğimi söyledim eşime bakalım
Çikolataları melodi çikolatadan sipariş verdim çok kaliteli çikolatası hemde dışarıya göre çok uygun 2 çeşit sipariş verdim fındıklı üzümlü ve fıstıklı birde renkli badem şekeri sipariş etmiştim. Çikolata kutularınıda çok zaman önce instagramdan sipariş etmiştim isminide değişir ne olur ne olmaz diye etiket şeklinde sipariş etmiştim şimdiden sora değişmeyeceği için etiketleride yapıştırdım

Eklentiler

• 3DA642DD-0B14-4C7A-9926-805254EC9D72.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 52
  • DA9669BD-A17E-4ACD-8090-A2AA52F21F21.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 65
  • F330B4D7-F1EF-4FB4-87B6-B0E84527C7C6.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 61
  • FEDF4F55-3F66-499C-A841-496268585ED5.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 65
  • A7527BF0-871D-4C37-9515-C408A962566E.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 67
Bir dersim iptal oldu kizlar ogrencim hastaymis bulastirmasin diye bende yazdiklarinizi okudum
Bu valizin boyu ne canim bende evde iki valiz olmasina ragmen esime kabin boy valiz aldirdim koca valizle gitmeyim ayip olur diye simdide icine bakip acaba sigmicak mi diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…