Gözün aydın canım teyzeleri onun minik ayaklarını yesinTeyzesi Alya hanimin keyfi geldi galiba tekmeliyo
Yalnız şimdi baktımda ekmeğin hiç bir türlüsünü yemiceksiniz diyo
Buldun çözümü iyi bariii zaten az zamanımız kaldı sağ salim kavuşalım bebişlere inşallahEvet canım ekmek yasak tamamen. zaten doktorun izin verdiği ince 2 dilim. Onun yerine yemek yedim hem şeker çıkmadı hem karnım doydu. Her türlü ekmek denedim ben normal fırından da aldım uno marka ekmek de aldım hatta üstünde şeker ilavesiz yazıyor ama etki etmedi
Buldun çözümü iyi bariii zaten az zamanımız kaldı sağ salim kavuşalım bebişlere inşallah
aynen istanbuldaki butun arkadaslar toplanabiliriZ cok guzel olurkesinlikle öyle, bende hep öyle hissediyorum ❤
ben sık geliyorum istanbula aslında, şimdi hamilelik doğum vs o yüzden çok gelemiyorum. yazın gelicem inşallah, mutlaka görüşelim hatta gelebilen herkes gelsininşallah o günleri görürüz ya bebişler de büyür gezmelik olur. hava sıcak olunca gezmek kolay oluyor bebişle.
ay sen gazlanmak iste şekerim ben tüm motivasyonumla gazlarım
Gözün aydın canım teyzeleri onun minik ayaklarını yesinkeyifçi bebişler
Beeeen uykularım azaldıBenim gibi döne döne uyuyamayan varmı ya sol kolum felç zaten burnum tıkalı sabaha kadarda 15 kere WC ye gidiyorum uyku desen yokanca öğlene doğru dalıyorum onda da kv de sağolsun arayıp uyan artık çocuk aç kaldı diyor Sanki bütün gece uyuyormuşum gibi
Bizimkinde korku falan yok keşke korksabnm esım korkuyooo:)
Bende haftaya ayrılmayı düşünüyorum ama bende zor dayanıyorum dönemi kapatmadan ayrılmakta istemiyorum ama çok zor artık doktoruma soracam sıkıntı yoksa çalışacam herhaldeKızlar bende yarından itibaren işten ayrılıyorum 36.haftam olacak yarın 37ye kadar dayanamadım şuan heryerim ağrıyor kısa süreli emeklilik yapma zamanı geldi
Yazılarınızı okuyorum tam yazıcam foruma araya bişey giriyor sora girdiğimde tekrar yazılanları okuyayım derken yine başa dönüyorumYEKTA61 nerelerdesin kuzu bugun sessin cıkmadı hiç ????
Bugün evdeydim canım izin aldım kötüydüm uzandım dinlendim gerçekten ev gibisi yok yaa kendime geldim eğer kendini iyi hissetmiyorsan yorgunsan çık zaten aynı haftadayız bende 1 hafta önce ayrıldım memurum. Yarın raporumu alacam çok çalıştım artık dinlenme vaktiBende haftaya ayrılmayı düşünüyorum ama bende zor dayanıyorum dönemi kapatmadan ayrılmakta istemiyorum ama çok zor artık doktoruma soracam sıkıntı yoksa çalışacam herhaldeçok kararsızım
Kızlar merhaba gaz sancısı diye rahatsız hissediyorum diye doktoruma geldim nst de sancı çıktı doktor yanıma geldi biraz daha dur bakalım dedi. Nolur bu kadar erken olmasın daha baya var
Selam kızlar çok birikmiş hepsini okuyamadım ama umarım herkes iyidir
Bugün kontrolüm vardı benim de, tam 35+0 oldu bugün. 2400 ölçülen ağırlık. Nstde sancı görüldü ki zaten hafif hafif hissediyorum bi süredir. Serum verdiler hafifledi sonra..
Bir iki hafta daha dayansak güzel olacak ama şimdi de gelse hazırım sanırım :)
Nst sırasında birinin suyu geldi doğuma aldılar hemen :) ne şans ama, sıfır stres hastanedesin zaten
Merhaba canım 88 ile 99 arası çıktı ve çok sık çıktı şimdi bu gece hiç bir şey yapmadan dinleniyoruz bebek hareketlerini takip edecek. Nst de hareketleri de azdı ki normalde gece 4 ten beri uyutmadı vurmaktan bugün sınavda bile durmadı hiç burada Çıkmadı. Doktor da normalde iyiyse bugün daha kontrol edelim dedi
Hehehe iyimi kotumu bilemedimBizimkinde korku falan yok keşke korksahele birde bunu duysa aman allahım
İyiyim canım bende nolsun aynı hiç dışarı cıkamadım bugun bakkala bile gitmedim ama bunaldım felaket.Yazılarınızı okuyorum tam yazıcam foruma araya bişey giriyor sora girdiğimde tekrar yazılanları okuyayım derken yine başa dönüyorum
Bugün biraz ağrım vardı birazda moralsizdim. Şimdilik iyiyim Bebiş için çikolata siparişi vermiştim onlar gelmişti onları paketledim. Zaman geçiridim cnm sen nasılsın.
bir ıkınma duygusu olmuyor evet, ama sana zaten söylüyorlar ıkın diye. yani herkes bundan endişe ediyor ama bana zor gelmedi, hayatta hiç kabız olup da zorla ıkınmadı mı kimse bilemedimki
bütün gücümle ıkındım, üç kereden sonra pıt çıktı ebenin de ittirmesiyle. çok kolay oldu yani bana göre.
bir de evet epiduralin hiç yan etkisini görmedim ben, en ufak bir baş ağrısı yaşamadım. ki korkuyordum belden iğne fikrinden. anestezi uzmanı işlemden önce ne sormak istersen ayrıntılı şekilde yanıtlayayım dedi, insanlar beni çok korkuttu belden iğne tehlikeli vs diye anlattım korkumu, zaten insanlar genelde hep korkutur her şey için dedi :) öyle gerçekten.
sen kıpırdasan bile en en kötü olabilecek şey biraz başın ağrır, ama o da olmayacak bak gör dedi. gerçekten öyle oldu.
insanları çok dinliyoruz. ve ne yazıkki insanlar yemin etmiş gibi hamilelere hep kötü şeyler anlatıyor, moralini bozuyor. ben ilk hamileliğimde bu yüzden kimseyle konuşmuyordum nerdeyse.
Bide beni düşün tek başıma çıkıp dolaşamayalı 1 aydan fazla olduİyiyim canım bende nolsun aynı hiç dışarı cıkamadım bugun bakkala bile gitmedim ama bunaldım felaket.
Yarın haava kötüde olsa cıkıcam yürüyüşe
Cikolata nerden sipariş ettin atsana resmini bende vercem ama nerden versem bilmiyom
Bu valizin boyu ne canim bende evde iki valiz olmasina ragmen esime kabin boy valiz aldirdim koca valizle gitmeyim ayip olur diye simdide icine bakip acaba sigmicak mi diye korkuyorumEe çantalar hazır mı peki?
Minik tüllerden keseler yaptıranları okumuştum güzel fikir olmuş
Ben de iki tane mini hurç aldım, birine bebeğin kıyafetleri birine benimkileri koydum, valize o şekilde yerleştirdim. Bebeğin her takımını takımın battaniyesine sardım, derli toplu oldu. Doğuma giderken direk hemşireye hurcu vericem artık hangisini isterlerse giydirsinler farketmez.. içine bi tane de bez koydum. Fotoğrafta sadece hurçlar var, geçen hafta sonu son eksiklerimi de yerleştirdim valiz işi bitti benim için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?