Yalniz bana acikligin cok ilerlemis epidural veremeyiz derlerse doguramam gibiİyiki varsın yeb reyizzgünlük gazımızı aldık son 1 ay böyle birbirimiizi gazlaya gazlaya geçer artık
Cok şeker olmuşlar canım yaaa süperBide beni düşün tek başıma çıkıp dolaşamayalı 1 aydan fazla oldugünlerce evden de dışarı çıkamıyorum bu haftasonu iyi hissedersem üsküdar taraflarına gitmek istediğimi söyledim eşime bakalım
Çikolataları melodi çikolatadan sipariş verdim çok kaliteli çikolatası hemde dışarıya göre çok uygun 2 çeşit sipariş verdim fındıklı üzümlü ve fıstıklı birde renkli badem şekeri sipariş etmiştim. Çikolata kutularınıda çok zaman önce instagramdan sipariş etmiştim isminide değişir ne olur ne olmaz diye etiket şeklinde sipariş etmiştim şimdiden sora değişmeyeceği için etiketleride yapıştırdım
Abbla cok geçmiş olsunn inşallah bekler gününü şubat bebeleri aceleci cıktıSelamlar
10 gündür raporluydum. Kasılmalarım vardı. Açılma yok bebek de iyiymiş.
Cuma günü de çalışamaz raporumu alıcam kısmetse..
Hala bir ismimiz yok☺
Ezgi begüm aklımızda ama benim içim ısınmadı pek. Ablasının adı Esin.. var mı önerileri olan:)
Cikiyo maalesef kiArkadaşlar size de oluyor mu sonraki sayfaya geçerken sürekli reklam cıkmasından yazılanları okuyamıyorum sinir oldum sırf bu yüzden giresim gelmiyor kk ya
45 tane çikolata +250 gr badem şekeri 116 tl tuttu çikolata biraz daha sipariş edicem 15 inden soraCok şeker olmuşlar canım yaaa süperkaç tl ye gelmiş oldu tanesi
epidurale baştan karar verdiysen yatışın yapılırken söylüyosun zaten takıyolar hemen canım.Yalniz bana acikligin cok ilerlemis epidural veremeyiz derlerse doguramam gibiyeb4 kendimi epidurale hazirladim
Anladım canım seninki bayaa pahalı olmuş ben şu tarz baktım 100 tanesi 100 tl ben bu tarz alıcam galiba45 tane çikolata +250 gr badem şekeri 116 tl tuttu çikolata biraz daha sipariş edicem 15 inden sora
Kutularıda 112 tlye almışım 45 küçük 18 uzunlardan toplam 63 adet şimdi eski mesajdan buldum fiyatlarını
Gri külah 6 adet :7,20 TL
Mavi külah 6adet : 8,40
Krem külah 6 adet:8,40
45 adet piramit: 63 TL
Şeffaf etiket: 25,20 TL
TOPLAM: 112 TL
Benim bütün çevremdekiler hacı şeriften yaptırdı bende oradan Yaptıracam canım ☺Anladım canım seninki bayaa pahalı olmuş ben şu tarz baktım 100 tanesi 100 tl ben bu tarz alıcam galiba
Sağol canım. Beklesin tabi ya bu arada bende de şeker çıktı diyet uyguladık düzeldi. 4 5 gündür şeker hak getire:))Abbla cok geçmiş olsunn inşallah bekler gününü şubat bebeleri aceleci cıktıbence begüm bu arada
Hadi yaa kaç çıkmıştı yüklemede ?Sağol canım. Beklesin tabi ya bu arada bende de şeker çıktı diyet uyguladık düzeldi. 4 5 gündür şeker hak getire:))
65 kiloyum 1 ay 10 gündür ben kilo almıyorum.
Oranında güzel duruyo bakmıştım orayadaBenim bütün çevremdekiler hacı şeriften yaptırdı bende oradan Yaptıracam canım ☺
Merhaba canım çok geçmiş olsun Ecrin,Erva ,Eylül,Ecre ,Selin aklıma gelen isimlerSelamlar
10 gündür raporluydum. Kasılmalarım vardı. Açılma yok bebek de iyiymiş.
Cuma günü de çalışamaz raporumu alıcam kısmetse..
Hala bir ismimiz yok☺
Ezgi begüm aklımızda ama benim içim ısınmadı pek. Ablasının adı Esin.. var mı önerileri olan:)
100lük yüklediğinde 170 çıktı 1.saatte. açlıkta sıkıntı yoktu. Sonrakiler düzgün çıktı ama diyete devam, doğuma kadar devam tabi dedi.Hadi yaa kaç çıkmıştı yüklemede ?
Peki esine hamileyken varmıydı şekerin
Arada kaçamak oluyor abla ya insanın hanileyken kendini tutması aşırı zormuşama mecbur tutuyoruz. Neyseki son 4 hafta
Canım çok teşekkür ederim.Merhaba canım çok geçmiş olsun Ecrin,Erva ,Eylül,Ecre ,Selin aklıma gelen isimler
Aman iyi cok yüksek değğlmiiş sağ salim bi tamamlasak100lük yüklediğinde 170 çıktı 1.saatte. açlıkta sıkıntı yoktu. Sonrakiler düzgün çıktı ama diyete devam, doğuma kadar devam tabi dedi.
Esinde çıkmamıştı.
Aynen ya zor elbette ama çok yüksek olmadığı için arada kaçamak iyi oluyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?