2020 Şubat Anneleri

Cok şeker olmuşlar canım yaaa süperkaç tl ye gelmiş oldu tanesi

Abbla cok geçmiş olsunn inşallah bekler gününü şubat bebeleri aceleci cıktı bence begüm bu arada

Cok şeker olmuşlar canım yaaa süperkaç tl ye gelmiş oldu tanesi
45 tane çikolata +250 gr badem şekeri 116 tl tuttu çikolata biraz daha sipariş edicem 15 inden sora
Kutularıda 112 tlye almışım 45 küçük 18 uzunlardan toplam 63 adet şimdi eski mesajdan buldum fiyatlarını

Gri külah 6 adet :7,20 TL
Mavi külah 6adet : 8,40
Krem külah 6 adet:8,40
45 adet piramit: 63 TL
Şeffaf etiket: 25,20 TL
TOPLAM: 112 TL

Kızlar bende gündüz ağrım var diye sormuştum öyle korktumki
Şimdi daha iyiyim usutmusum idrar yollarimdaymis sıkıntı varmı böyle sıkıntı yaşayan aranızda ne vermişti doktorunuz antibiyotik baslamismiydi

Anladım canım seninki bayaa pahalı olmuş ben şu tarz baktım 100 tanesi 100 tl ben bu tarz alıcam galiba

Eklentiler

• 6BAF3066-7184-4FF4-8CC5-5537DBA8CC58.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 35
bu son 2 gündür benim de karnımdaki sertleşmeler fazlalaştı sanki. sürekli taş gibi karnım ve bir yere toplanıp kasılıyor. perşembe kontrolüm inşallah sancı falan çıkmaz. günde 8-10 kere olabilir o kasılmalar dedi doktorum ama sayamadımki.

bir de vajinam öyle ağrıyor ki bugün anlatamam hani çok spor yaparsın her yerin tutulur, öyle bir ağrı. dokunsam acır o derece. son haftalar çok zor ya, şu günler bir bitse sağlıkla bir doğursak her birimiz..

@KARABATAK_ canım ne yaptın, Baharın tahlilleri olacaktı her şey yolunda mı?

Abbla cok geçmiş olsunn inşallah bekler gününü şubat bebeleri aceleci cıktı bence begüm bu arada
Sağol canım. Beklesin tabi ya bu arada bende de şeker çıktı diyet uyguladık düzeldi. 4 5 gündür şeker hak getire:))
65 kiloyum 1 ay 10 gündür ben kilo almıyorum.

Sağol canım. Beklesin tabi ya bu arada bende de şeker çıktı diyet uyguladık düzeldi. 4 5 gündür şeker hak getire:))
65 kiloyum 1 ay 10 gündür ben kilo almıyorum.
Hadi yaa kaç çıkmıştı yüklemede ?
Peki esine hamileyken varmıydı şekerin
Arada kaçamak oluyor abla ya insanın hanileyken kendini tutması aşırı zormuş ama mecbur tutuyoruz. Neyseki son 4 hafta

Psidan sen haciseriften mi yaptırdın yada yaptiracaksin ben çikolata köşesi var online satisida var Ankara'dayken oradan alışveriş yapmıştım baktım denizlideymis şimdi ordan alıyorum hep yaldızlı madlen 140 tane çıkıyor kilosu 70 lira sitesinde birde Antep fıstıklı kalın çikolata aldım bir kilo oda 50 tane çıkıyor bir kiloda 90 civarı sanırim haber vereyim dedim haciseriften ucuz kardeşimin dugununde filan ordan almıştık hep.Ben birde kendim çeşit çeşit etiket hazırladım hazır etiketleri beğenmiyorum ondan yapistiricam

Merhaba canım çok geçmiş olsun Ecrin,Erva ,Eylül,Ecre ,Selin aklıma gelen isimler

Hadi yaa kaç çıkmıştı yüklemede ?
Peki esine hamileyken varmıydı şekerin
Arada kaçamak oluyor abla ya insanın hanileyken kendini tutması aşırı zormuş ama mecbur tutuyoruz. Neyseki son 4 hafta
100lük yüklediğinde 170 çıktı 1.saatte. açlıkta sıkıntı yoktu. Sonrakiler düzgün çıktı ama diyete devam, doğuma kadar devam tabi dedi.
Esinde çıkmamıştı.
Aynen ya zor elbette ama çok yüksek olmadığı için arada kaçamak iyi oluyor:)

Aman iyi cok yüksek değğlmiiş sağ salim bi tamamlasak

Benim kızın tepinmesi için kendimi yorup perişan etmem ,Birde çokça yemek yemem mi gerekiyordu acaba. Misafir faslını kapattım. Hala araba kullanan var mı. Kocacım istemiyor ama oda sürekli izin alıp beni bırakıyor muayeneye bile girmeden işe gidiyor. Millet cümbür cemaat geliyor kontrole. Doğuracam nerdeyse her yere yalnız giriyorum birde sürekli hastaneye gitmem gerekiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…