2020 Şubat Anneleri

Benimde çantam hala hazır değil eksiklerim var hava kötü diye çıkıp alamadım.
Çikolatada sipariş etmedim
Daha ev temizlenecek doğuma 1 hafta 10 gün kala temzlensin batmasın diyorum ama bakalım

Bencede canım yaa haklısın bende artık anneme uçak bileti alayım annem yanıma gelince herşeyin üstesinden gelirim şimdi yalnız insanda korkuyor ama annen geliyor demi senin yakın zamanda içini ferah tut Allahın izniyle az zamanımız kaldı Allah yardım eder

Merhaba canım
O kasılmalar bende 6 haftadir var, hatta bahsettim de burada. Dr o yuzden progestan sıkıntılı diye müdavimi bi ilaca baslatmisti sabah aksam. Son kontrolde sordu, iyi geldi mi diye evet deyince yine yazdi ilactan doguma kadar devam edelim dedi:)

Vajina agrisi hic yasamadim ama su bıçak saplanir gibi olan aci mi sanci mi neyse onun adi o oluyor iste bu aralar.

Kızımdan 3 tüp kan alındı, tam kan alerji ve troid icin işte. Normalde sonucu ayni gun netten öğreniyordum ne guzel. Sistem degismis ve rakamlari dogru girsemde kayit bulunamadi diyor sabahtan beri bin kere bakmisimdir
Artık yarin esim gittiğinde cikti seklinde alacak hastaneden mecburen.
Troid zaten 12.5 mg aliyo gunde %99 haziranda birakilcak da, benim merak ettigim su lanet alerji ne durumda. Süt yumurta verebilecek miyim artik onu merak ediyorum deli gibi.

Kv gitti bugun.

Yazilanlara yine yetisemedim belli basli mesajlara goz gezdirdim sadece :)

Hemde çok korkuyor valla bende yeniden kirlenecek ev diye temizliği herseyi bu zamana bıraktım ama bugunku ağrıyla aklım başıma geldi yapmaya gücüm olacakmi bu işleri bundan sonra onuda bilmiyorum hazırlanıp beklemek lazım bunu anladım birde bu vakitten sonra kisisel temizlikte önemliymiş ben haftaya kontrolüm diye onuda ertelemistim kalktım ağrıyla can havliyle bunlarla uğraştım

Anladım canım seninki bayaa pahalı olmuş ben şu tarz baktım 100 tanesi 100 tl ben bu tarz alıcam galiba
O tarzda var melodinin seninki madlen çikolata olduğu için daha uygun melodide madlen 60-65 adet çikolata 36,5 tl sitesine bak2 paket alsan 130 tanesi 73 tl yapıyo

Birde hacı şerif çikolata var onlarda kaliteli orayada bakabilirsiniz

Eklentiler

• 165C1A36-D257-4AFF-88CF-9451225B1C04.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 23
  • A4D7FC56-5E75-4D1B-9F6F-8FDB0B7DFBDB.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 34
  • 071D2E5F-5F20-4958-BC2B-48DBF848C5E5.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 32

Ben varım oda mecburiyetten senin gibi. Eşim müsait olmuyo. Mecbur işe kendim gidiyom. Allahtan yakın mesafe ama o bile çok zormuş. Esasında çok ta tehlikeli iş yapıyoz esasında

Bu da kabin boy canımcım. ben de büyük valizle gitmek istemedim bu da vardı zaten buna koydum, iki mini hurç da yan yana tam oldu içine. Ufak tefek şeyleri de aldı. Daha da alırdı ama bezini, ıslak mendili, pamuğu filan valize sıkıştırmadım anne bebek çantasına koydum ben.

Eklentiler

• IMG_20200107_231740.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 46
Valla benimde ev temizlencek ama asla kendim yapacak halim yok 28 ocakta abla gelecek temizliğe inşallah uras erken gelip sürpriz yapmaz 38+4 oluyorum o gün
38+5 te gelebilir mesela ev temizken
Hayırlısı artık

Valla benimde ev temizlencek ama asla kendim yapacak halim yok 28 ocakta abla gelecek temizliğe inşallah uras erken gelip sürpriz yapmaz 38+4 oluyorum o gün
38+5 te gelebilir mesela ev temizken
Hayırlısı artık
Bende halılarımı yıkatmaya vericem temizlik için kadın çağırcam 15inden sora

Geç olmuş canım senin zaten çocuk olmadığı için dağılıp kirlenmez 1 hafta daha öne al bence
Bi hafta öncede abla doluymuş ama erken gelirse bebiş sen doğumdayken ben gelir temizlerim dedi. 28 i diyelim şimdilik ama uras bey acele edersede ayarlıcaz artık bi şekilde napalım

Benim ayda 1 geliyordu 3 haftada 1 e aldim ona ragmen ev asiri kirleniyor gibi geliyor bana. Halilarimi da yarin yikamaya vercem kadin siliyordu normalde utum az oluyordu bu sefer iki haftalik utu hali yerine onlari yapar Bu arada sag legen kemigim sanirim o kadar agridi ki agladim agridan cocukta baski mi ne yaoti anlamadim. Ara ara devam ediyor orasi agrimaya. Benimde agrilar basliyor heralde. Esimle de tartismistik simdi hic ilgilenmiyor benle pubg oynuyor karsimda elizalin cok guzel olmus bende boyle iki canta yapiyim

Ben sancilarim gelince aglarim
Kesin kizlar cunku biryerim agriyinca ya da aciyinca aglayarak rahatliyorum sessizce aglarim. 20lik dislerimi cektirmistim ya asiri sismisti yuzum hatirladiniz mi Agri kesici icmiyordumm agliyordum evde sessizce doguma da aglayarak giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…