Sağ salim tamamlıyoruz inşallahh kuzum.Aman iyi cok yüksek değilmiiş sağ salim bi tamamlasak
Benimde çantam hala hazır değil eksiklerim var hava kötü diye çıkıp alamadım.G gamzeli_bebisbuycuy yaptırın herşeyizi bugunku ağrıdan sonra o kadar korktumki anlatamam valizde hazır değil nasıl panik oldum oturdum ağladım annemde yok diye eşim gelince rahatladım biraz işte çok şükür daha iyiyim
Bencede canım yaa haklısın bende artık anneme uçak bileti alayım annem yanıma gelince herşeyin üstesinden gelirim şimdi yalnız insanda korkuyorG gamzeli_bebisbuycuy yaptırın herşeyizi bugunku ağrıdan sonra o kadar korktumki anlatamam valizde hazır değil nasıl panik oldum oturdum ağladım annemde yok diye eşim gelince rahatladım biraz işte çok şükür daha iyiyim
Merhaba canımbu son 2 gündür benim de karnımdaki sertleşmeler fazlalaştı sanki. sürekli taş gibi karnım ve bir yere toplanıp kasılıyor. perşembe kontrolüm inşallah sancı falan çıkmaz. günde 8-10 kere olabilir o kasılmalar dedi doktorum ama sayamadımki.
bir de vajinam öyle ağrıyor ki bugün anlatamamhani çok spor yaparsın her yerin tutulur, öyle bir ağrı. dokunsam acır o derece. son haftalar çok zor ya, şu günler bir bitse sağlıkla bir doğursak her birimiz..
@KARABATAK_ canım ne yaptın, Baharın tahlilleri olacaktı her şey yolunda mı?
Hemde çok korkuyor valla bende yeniden kirlenecek ev diye temizliği herseyi bu zamana bıraktım ama bugunku ağrıyla aklım başıma geldi yapmaya gücüm olacakmi bu işleri bundan sonra onuda bilmiyorum hazırlanıp beklemek lazım bunu anladım birde bu vakitten sonra kisisel temizlikte önemliymiş ben haftaya kontrolüm diye onuda ertelemistim kalktım ağrıyla can havliyle bunlarla uğraştımBencede canım yaa haklısın bende artık anneme uçak bileti alayım annem yanıma gelince herşeyin üstesinden gelirim şimdi yalnız insanda korkuyorama annen geliyor demi senin yakın zamanda içini ferah tut Allahın izniyle az zamanımız kaldı Allah yardım eder
O tarzda var melodinin seninki madlen çikolata olduğu için daha uygun melodide madlen 60-65 adet çikolata 36,5 tl sitesine bak2 paket alsan 130 tanesi 73 tl yapıyoAnladım canım seninki bayaa pahalı olmuş ben şu tarz baktım 100 tanesi 100 tl ben bu tarz alıcam galiba
Benim kızın tepinmesi için kendimi yorup perişan etmem ,Birde çokça yemek yemem mi gerekiyordu acaba. Misafir faslını kapattım. Hala araba kullanan var mı. Kocacım istemiyor ama oda sürekli izin alıp beni bırakıyor muayeneye bile girmeden işe gidiyor. Millet cümbür cemaat geliyor kontrole. Doğuracam nerdeyse her yere yalnız giriyorumbirde sürekli hastaneye gitmem gerekiyor .
Ben 29.hafta biraktimm araba surmeyi gobegim buuyuyunce. Simdi kendim toplu tasima ile gidiyorum esim aliyor en son dersten
Ben varım oda mecburiyetten senin gibi. Eşim müsait olmuyo. Mecbur işe kendim gidiyom. Allahtan yakın mesafe ama o bile çok zormuş. Esasında çok ta tehlikeli iş yapıyoz esasındaBenim kızın tepinmesi için kendimi yorup perişan etmem ,Birde çokça yemek yemem mi gerekiyordu acaba. Misafir faslını kapattım. Hala araba kullanan var mı. Kocacım istemiyor ama oda sürekli izin alıp beni bırakıyor muayeneye bile girmeden işe gidiyor. Millet cümbür cemaat geliyor kontrole. Doğuracam nerdeyse her yere yalnız giriyorumbirde sürekli hastaneye gitmem gerekiyor .
Sağol canım. Beklesin tabi ya bu arada bende de şeker çıktı diyet uyguladık düzeldi. 4 5 gündür şeker hak getire:))
65 kiloyum 1 ay 10 gündür ben kilo almıyorum.
Maşallahh.. geçenlerde çarşamba gittim acildeydik 1377 dedi. Cumartesi 1500küsür çıktı. Ama bende değişiklik yok:)Benim de öyle oldu ben 1200 gr vermişim bir de üstüne bebek alıyor
Bu da kabin boy canımcım. ben de büyük valizle gitmek istemedim bu da vardı zaten buna koydum, iki mini hurç da yan yana tam oldu içine. Ufak tefek şeyleri de aldı. Daha da alırdı ama bezini, ıslak mendili, pamuğu filan valize sıkıştırmadım anne bebek çantasına koydum ben.Bir dersim iptal oldu kizlar ogrencim hastaymis bulastirmasin diye bende yazdiklarinizi okudum
Bu valizin boyu ne canim bende evde iki valiz olmasina ragmen esime kabin boy valiz aldirdim koca valizle gitmeyim ayip olur diye simdide icine bakip acaba sigmicak mi diye korkuyorum
Valla benimde ev temizlencek ama asla kendim yapacak halim yokHemde çok korkuyor valla bende yeniden kirlenecek ev diye temizliği herseyi bu zamana bıraktım ama bugunku ağrıyla aklım başıma geldi yapmaya gücüm olacakmi bu işleri bundan sonra onuda bilmiyorum hazırlanıp beklemek lazım bunu anladım birde bu vakitten sonra kisisel temizlikte önemliymiş ben haftaya kontrolüm diye onuda ertelemistim kalktım ağrıyla can havliyle bunlarla uğraştım
Bende halılarımı yıkatmaya vericem temizlik için kadın çağırcam 15inden soraValla benimde ev temizlencek ama asla kendim yapacak halim yok28 ocakta abla gelecek temizliğe inşallah uras erken gelip sürpriz yapmaz 38+4 oluyorum o gün
38+5 te gelebilir mesela ev temizken
Hayırlısı artık
Ben geçmi ayarlamışım acaba 28 ocakBende halılarımı yıkatmaya vericem temizlik için kadın çağırcam 15inden sora
Geç olmuş canım senin zaten çocuk olmadığı için dağılıp kirlenmez 1 hafta daha öne al benceBen geçmi ayarlamışım acaba 28 ocakson zamanlar olsn ev batmasın dedim ama
Bi hafta öncede abla doluymuş ama erken gelirse bebiş sen doğumdayken ben gelir temizlerim dedi. 28 i diyelim şimdilik ama uras bey acele edersede ayarlıcaz artık bi şekilde napalımGeç olmuş canım senin zaten çocuk olmadığı için dağılıp kirlenmez 1 hafta daha öne al bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?