2020 Şubat Anneleri

canım sen evine döndün sanırım değil mi? fikrini değiştirmişsin ama annenin gelmesi en güzeli olmuş. en rahatı kendi evinde olmak.
ay vermesin bana muadilini bile istemem nefret ediyorum o ilaçtan
ayaktayken daha çok oluyor. yorma kendini dedi ama ne mümkün, olmuyor evde çocuk varken. gerçekten ilk hamilelik resmen prenseslikmiş ya.

canım inşallah tahlillerinizin hepsi çok güzel çıkar
süt alerjisi belli bir yaştan sonra geçebiliyor, inşallah geçmiştir.

Zaten doğuma girerken felaket duygusal oluyosun ben ağlamıştım kızımda
Bunda da kızımı bırakıp girmek çok koyacak gene ağlarım

Zaten doğuma girerken felaket duygusal oluyosun ben ağlamıştım kızımda
Bunda da kızımı bırakıp girmek çok koyacak gene ağlarım
Ben agridan da aglarim duygusalliktan da normalde de inanilmaz duygusalmm cogu sinemada aglarim :/ bakalimmm. Neden agliyorum bilmiyorum aci esigim dusuk belki

Kızlar iyi geceler herkese sezeryan doğumda gcelik mi yoksa pjama mı iki pjama takımı aldım. Ama sonradan aklıma kötü bir anım geldi sizler ne yaptınz gecelik adınız mı

Bende muhtemelen ağlayarak giderim ya duygusallık fena e o birde o anki düşünceler ayy bilemedim şuan bile ağlayasım geliyor

Herkes uydu mu gı
Nerede nöbete başladım beneşim uyucak ona da sinir oluyorum ama adam da ne yapsın işe gidicek sabah o uyuyunca ben uyuyamayınca bi ağlayasım geliyor yaaa yalnız gibi hissediyorum kendimi

Kimse gelmesin demiştim annem kardeşlerim falan çıkınca görücem hepinizi diye.eşimle ikimiz vardık eşim göndermişti ameliyathaneye
Ama bunda onlara dayanırım tek düşündüğüm kızım
Bende oğlumu düşünüp ağlıyorum bazen. Hatta geçende hastaneye yatınca oğlum için ağladım sonra kızımın daha küçük oluşu için ağlamıştım. Çok duygusalım bu hamilelikte.Normalde katı bir insanım. Ama çocuklarımı düşününce hep ağlamaklı oluyorum. Bu ara denize çok kızıyorum ve acayip mutsuzum ben iki çocuğa nasıl yeteceğim bilmiyorum

Kreşe devam ediyor di mi oğlan o biraz kurtarıcı olacaktır

9 dan 10a kadar uyumuşum şimdi uykum yok tabi
Eşime dedim sen aşağıda koltukta yat ben yatağa yayılayım ok yazmış yazık
Oh mis ben valla sabah uyudum geç uyandım şimdide baya uyanık kalırım sanırım iyice düzensizleşti uykulrımYa ben gönderemiyorum salona koltuğa filan ne bileyim çalışıyor diye kıyamıyorum sanırım birde ayrı yatmak istemiyorum diyo gerçi ben salonda yatayım diye ama

İzne gidince ara verdik . Sürekli hasta oldu . Şu dönem Erzurum buz gibi. Gidip gelirken yine hasta olur bana bulaştırır diye endişe ettim. Martta tekrar düşüneceğim.
O zaman da evden uzaklaştırılmış hisseder mi acaba
Yada oyun ablası yardımcı gibi birini bulcan olmadı yarım gün bile olsa sabahtan
Öğleden sonra uyur zaten

Uyumsyınca kıpır kıpır elimde telefon onun uykusunu bölüyorum o yüzden

Evet canım döndüm baya oldu. Gerçekten en güzeli bu oldu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…