2020 Şubat Anneleri

Yaa super kuzum benim 32+2 de 2000 gr 43 cm. Biraz toplu benimkine gore ama bebce asiri degil
Ayy değil demi normal doğurabilirim yani demi
Canım bende sezeryanden çok korkuyorum vallahi inş herşey normal ilerler ve normal gelir bebişlerimiz
Kizlar ya ben tek basima yemek yiyemiyorum zaten yemekle kendimi bildim bileli aram yok hele ki evde teksem yemiyorum da siz duzenli olarak yiyo musunuz ozellikle ilk cocugu olacak olan evde yalniz olan kizceler ?
Canım ben o kadar düzensiz besleniyorum ki özellikle sabah kahvaltılarım çok sağlıksız oluyor genelde akşamları yine çorba sebze et yiyorum ama sabahları ne bulursam o yani bazen bi ekmek kızartıp tereyağı sürüp onu yiyorum çayla, yumurta, ceviz faln o kadar az yiyorum ki ama bebeğin kilosunun bunlarla alakası yok bence baksana benimki önden gidiyo
Benimde çantam hala hazır değil eksiklerim var hava kötü diye çıkıp alamadım.
Çikolatada sipariş etmedim
Daha ev temizlenecek doğuma 1 hafta 10 gün kala temzlensin batmasın diyorum ama bakalım
İnanki aynı durumdayız hiç bişey hazır değil daha. Bugün Allahtan mobilya bakabildik almadık ama henüz eşim diyoki 2 ayımız var daha Dedim bekle 2 ay var 1 ay sonraya bütün hazırlıkların bitmesi gerekiyor. Ev temizliğini ne zaman yaptırayım bende bi türlü karar veremiyorum son zaman olsun kirlenmesin derken doğurmadan temizlenir inş

O zaman da evden uzaklaştırılmış hisseder mi acaba
Yada oyun ablası yardımcı gibi birini bulcan olmadı yarım gün bile olsa sabahtan
Öğleden sonra uyur zaten
O kadar çok hasta oldu ki gözüm tekrar yemiyor. Olmazsa bu sene hiç göndermem kendisi de gitmek istemiyor. Kıyamıyorum oğluma. Ama bu düşünce bir anda değişebilir de acayip yaramaz oldu teknolojik aletler yasaklandı şu an bize sarmış durumda. Evde de yabancı birini ister miyim hiç alışık değilim. Kafam çok karışık.

O zaman da evden uzaklaştırılmış hisseder mi acaba
Yada oyun ablası yardımcı gibi birini bulcan olmadı yarım gün bile olsa sabahtan
Öğleden sonra uyur zaten
O kadar çok hasta oldu ki gözüm tekrar yemiyor. Olmazsa bu sene hiç göndermem kendisi de gitmek istemiyor. Kıyamıyorum oğluma. Ama bu düşünce bir anda değişebilir de acayip yaramaz oldu teknolojik aletler yasaklandı şu an bize sarmış durumda. Evde de yabancı birini ister miyim hiç alışık değilim. Kafam çok karışık.

Normalde bana da dr iri bebek olucak diyodu kucukken kilosu onden gidiyodu ama su son 1 aydir sanki cok az kilo aliyomus gibime geliyo cok kiloluda olmasin dogumda 3 kg olsun yeter ama sanki 3u goremicekmisim gibime geliyo

Bende annemden geç geldim bu gece uyuyamıcam gibi geliyo karnım 2 günde nasıl şişmiş anlatamam ve ayaklarım buz gibi normalde yanardım bide romatizma ağrısı gibi ağrı var içten içe
Çantam hazır değil çıldırıcam pijama takımlarını attım yıkanıyo yarın onları ütüleyip başlamam lazım içimde bi korku var kızımda çok hareketli baskı yapmaya başladı çokmu yordum acaba kendimi uff
Eşimede sinirlendim trip attım bi güzel
Yalnız bacak ağrım çok fazla normal mi bu acaba alt tarafta bi ağrı baskı var

Yiyip gidiyorum hep ama kızımız çok nazlı. Artık ne yiyeceğimi şaşırdım. Hastane köşelerinde tekrar tekrar birşeyler yiyip duruyorum
Seker yoktu sende degil mi cikolata yiyebilirsin ve eger nst boyunca sirt ustu yatiyosan soluna yat bu sefer :)

Şeker yok canım. Çikolata yiyorum yarın daha çok yiyeceğim. Bende onu düşündüm bugün. hep sırt üstü yatıyorum acaba ondan mi diye. Yarın solumu deneyeceğim.
Dene canim sol tarafa yatinca bebege giden kan akisida daha fazla oldugu icin daha cok hareket ediyolar. Hayirli haberlerle gel insaAllah

Ben geçmi ayarlamışım acaba 28 ocak son zamanlar olsn ev batmasın dedim ama

Cnm sen sallanan ana kuvaklarından almıştım sanki markası ve modeli neydi bende almayı düşünüyorum ama 2. El kafamda joie serina modeli var moms 4ler çok pahalı

Iyi geceler kizlar okuyorum sizleri ama yazamadim bu ara.. benimde yarin kont var 34+1 oldum rahim boyum kısalmıştı en son hep yatıyorum. Daha çantam hazir olmadi ağrılarla annemle anca bebeğin kıyafetlerini koydum kilitli poşetlere etiketle yazarak. Biberon emzik göğüs kalkanı vs sterilize ettim. Benimkilerde ütülü çantaya dizme kaldı.
10 gün once bebis 1853 gr di dilerim 2000 gr gecmistir ve 3-4 hafta daha kalir içerde.
Kendi doktorum ayagini kırmış ameliyat olmus baska bir doktor devam edecekmis inşallah doguma iyilesir yetişir. Halbuki genelde pozitif sakin bir insanim ama erken doğum riski ve burda birkac arkadaş erken doğum yapinca bir korku geldi hepimiz saglicakla aliriz insallah bebisleri kucagimiza

Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin sağlıcakla zamanında kucağına alırsın inşaAllah. Endişelenme Allah büyük bende yatıyorum ama öyle böyle bak 1 ay geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…