2020 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin sağlıcakla zamanında kucağına alırsın inşaAllah. Endişelenme Allah büyük bende yatıyorum ama öyle böyle bak 1 ay geçirdim
Kendime bakıyorum birde şekeri olan yiyemeyen sürekli yatması gereken, sürekli acılar çeken arkadaşları görünce. Ne kadar şikayet ediyormuşum hayattan. Allah yardımcınız olsun arkadaşlar. Bu sıkıntıların mükafatını alacağınız günler yakın inş.

Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin sağlıcakla zamanında kucağına alırsın inşaAllah. Endişelenme Allah büyük bende yatıyorum ama öyle böyle bak 1 ay geçirdim
Amin canim inşallah hepimiz Biliyorum canim sende yatıyordun. Gulcin diye bir arkadas doğum yapti sanirim birkac arkadaş daha yanlış yazmayim isimlerini.
Benimde öyle bir ay gecti yatarak 10 günü hastanede tabi. Insallah yarin hersey yolunda daha zaman var desinler

Amin cnm inşaAllah

Bende 2 kere yatıştan döndüm hastane işi kötü hastanede yatmaktansa evde yatmayı tercih ederim şurda az bi zamanımız kaldı bi bakmışız hop geçmiş Allahın izniyle güzel haberlerle gel

Bende çok baskı hissediyorum bugün hayrolsun 1 5 saatte 3 kez wc çıktım hiç olmazdı böyle ve çok sert karnım kızımda çok hareketli yermi değiştiriyo can yakıyo sevmediğim bi doktor nöbetci bugün yoksa giderdim hastaneye yarın kendi doktorum nöbetci bide pzar bana pazar gel demişti yarın mı gitsem bilemedim sabah ola hayrola inşallah

Bende 2 kere yatıştan döndüm hastane işi kötü hastanede yatmaktansa evde yatmayı tercih ederim şurda az bi zamanımız kaldı bi bakmışız hop geçmiş Allahın izniyle güzel haberlerle gel
Inşallah canim o ara yazmistim burda hem sancı hem enfeksiyon vardi idrarda hafta olarakta 29 du doktor yatıralım deyince korktuk tamam dedik.
Evet risk azalinca ne olur eve gideyim diye gözünün içine baktım kadının

Çok yorulunca bana da oluyor uzan elinden geldiğince. Yarin kalktiginda devam ederse gidersin Bebek hareketli ise benimde icim biraz rahat ediyor.

Dinlendir kendini cnm uyumaya çalış

Of ya kaşınmaktan helak oldum

Uyumsyınca kıpır kıpır elimde telefon onun uykusunu bölüyorum o yüzden
Ayni bennnn
Normalde bana da dr iri bebek olucak diyodu kucukken kilosu onden gidiyodu ama su son 1 aydir sanki cok az kilo aliyomus gibime geliyo cok kiloluda olmasin dogumda 3 kg olsun yeter ama sanki 3u goremicekmisim gibime geliyo
En son hangi haftanda kac cikti bebeisin kilosu? Benimde 4-5 gun onden gidiyordu suan tam gununde. 32+2 de 2000 ge cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…