Ben aksef kullandım bir hafta, geçti mi bilmiyorum ama bir şikayetim yoktu zaten, doktor baskılanmıştır sürekli antibiyotiğe boğmayalım dedi tamam dedimKızlar bende gündüz ağrım var diye sormuştum öyle korktumki
Şimdi daha iyiyim usutmusum idrar yollarimdaymis sıkıntı varmı böyle sıkıntı yaşayan aranızda ne vermişti doktorunuz antibiyotik baslamismiydi
Aa teşekkür ederim, kayınvalidem beraber bakalım demişti daha gitmedim ama hacışerif diye düşünüyordum oraya bakayım dediğin gibi, etiketleri davetiyeciye mi bastırdın, ben tarih yazsın istiyordum magnet falan yaptırırsak diye, ama normal doğum olunca nasıl yapıyor insanlar bilmiyorumPsidan sen haciseriften mi yaptırdın yada yaptiracaksin ben çikolata köşesi var online satisida var Ankara'dayken oradan alışveriş yapmıştım baktım denizlideymis şimdi ordan alıyorum hep yaldızlı madlen 140 tane çıkıyor kilosu 70 lira sitesinde birde Antep fıstıklı kalın çikolata aldım bir kilo oda 50 tane çıkıyor bir kiloda 90 civarı sanırim haber vereyim dedim haciseriften ucuz kardeşimin dugununde filan ordan almıştık hep.Ben birde kendim çeşit çeşit etiket hazırladım hazır etiketleri beğenmiyorum ondan yapistiricam
bnm de gece mıdem cok yandı artık rennıe tablet de kesmıoGece tabi 5 kere tuvalete kalkışlarım hariç
Aynen bende artık bıktım tuvalete gidip gelmekten. Oğlanda gece uyanıp bizi dövmeye başladıGece tabi 5 kere tuvalete kalkışlarım hariç
Ben kızımda zaman belli olmadığı için Hoşgeldin Defne Kasım 2014 yazdırmıştımAa teşekkür ederim, kayınvalidem beraber bakalım demişti daha gitmedim ama hacışerif diye düşünüyordum oraya bakayım dediğin gibi, etiketleri davetiyeciye mi bastırdın, ben tarih yazsın istiyordum magnet falan yaptırırsak diye, ama normal doğum olunca nasıl yapıyor insanlar bilmiyorum
bnmde haftaya persembe son calışma gunum 1haftada bebış gelmeden evımde dınlensem super olur :)Günaydın ballarım kontrolleri olan arkadaslar güzel haberlerle gelin inşallahkaç gündür ilk kez yağmursuz bi sabaha uyandım
Bugun yürüyüşe mutlka cıkıcam yoksa çatlıycam evde
Benim hazır duruyor. Birde sırt çantası yaptım . Puset evde olur. Ev 5 dakika zaten birşey olursa gelip alır. Doktorum her an alabilirim diyecek diye ödüm kopuyor. Hazır mıyım değil miyim bilmiyorumceku bende senin gibi düşünüyorum herşeyi hazırlayıp bagaja koyucam acil bi durumda hemen cıkar giderizz
Ben hala kullanıyorum ise gelip giderkenBenim kızın tepinmesi için kendimi yorup perişan etmem ,Birde çokça yemek yemem mi gerekiyordu acaba. Misafir faslını kapattım. Hala araba kullanan var mı. Kocacım istemiyor ama oda sürekli izin alıp beni bırakıyor muayeneye bile girmeden işe gidiyor. Millet cümbür cemaat geliyor kontrole. Doğuracam nerdeyse her yere yalnız giriyorumbirde sürekli hastaneye gitmem gerekiyor .
Sen bayaaa çalışmışsın günlerimiz aynı zor oluyodur artık gidip gelmekbnmde haftaya persembe son calışma gunum 1haftada bebış gelmeden evımde dınlensem super olur :)
Senin cok az kaldı yaaaBenim hazır duruyor. Birde sırt çantası yaptım . Puset evde olur. Ev 5 dakika zaten birşey olursa gelip alır. Doktorum her an alabilirim diyecek diye ödüm kopuyor. Hazır mıyım değil miyim bilmiyorum.
Aynen normal olunca tarih yazmayacak ben sade sevdiğim için sadece Hoşgeldin ve isim şeklinde hazirladim.hediyeliklerede zimbalicam davetiyeci değil fotokopicide bastircamAa teşekkür ederim, kayınvalidem beraber bakalım demişti daha gitmedim ama hacışerif diye düşünüyordum oraya bakayım dediğin gibi, etiketleri davetiyeciye mi bastırdın, ben tarih yazsın istiyordum magnet falan yaptırırsak diye, ama normal doğum olunca nasıl yapıyor insanlar bilmiyorum
Az kaldı doktorum 38 küsürlara gün vermişti. Ama benim kızın iki haftadır nst de hareketleri azalmış görünüyor. Doktorum gidebildiği yere kadar gidelim istiyor. Ama daha da azalırsa mecbur alır. Alalım derse heyecandan ağlayabilirim. Çok duygusalımSenin cok az kaldı yaaasezeryan olcagı için 38 + larda almıcakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?