Kızlar bende gündüz ağrım var diye sormuştum öyle korktumki
Şimdi daha iyiyim usutmusum idrar yollarimdaymis sıkıntı varmı böyle sıkıntı yaşayan aranızda ne vermişti doktorunuz antibiyotik baslamismiydi
Ben aksef kullandım bir hafta, geçti mi bilmiyorum ama bir şikayetim yoktu zaten, doktor baskılanmıştır sürekli antibiyotiğe boğmayalım dedi tamam dedim
Psidan
sen haciseriften mi yaptırdın yada yaptiracaksin ben çikolata köşesi var online satisida var Ankara'dayken oradan alışveriş yapmıştım baktım denizlideymis şimdi ordan alıyorum hep yaldızlı madlen 140 tane çıkıyor kilosu 70 lira sitesinde birde Antep fıstıklı kalın çikolata aldım bir kilo oda 50 tane çıkıyor bir kiloda 90 civarı sanırim haber vereyim dedim haciseriften ucuz kardeşimin dugununde filan ordan almıştık hep.Ben birde kendim çeşit çeşit etiket hazırladım hazır etiketleri beğenmiyorum ondan yapistiricam
Aa teşekkür ederim, kayınvalidem beraber bakalım demişti daha gitmedim ama hacışerif diye düşünüyordum oraya bakayım dediğin gibi, etiketleri davetiyeciye mi bastırdın, ben tarih yazsın istiyordum magnet falan yaptırırsak diye, ama normal doğum olunca nasıl yapıyor insanlar bilmiyorum
Aynen bende artık bıktım tuvalete gidip gelmekten. Oğlanda gece uyanıp bizi dövmeye başladı sarılıp öpüyorum inat ediyor yapma diyor sonra uyuyor. Çok zevkli
Günaydın kızlar doğum telaşı herkesi sarmış, biz de 34 haftayı tamamladık çantamı da hazırlayım da ondan sonra doğabilir rahatça bugün artık çanta olayını halletmem lazım çok erteledim. Valizi de arabaya koyarız bagajda bekler, herhangi bir aciliyette bir de onu indirmekle uğraşmayalım.hepimizin günü bol dinlenmeli güzel geçsin
Günaydın ballarım kontrolleri olan arkadaslar güzel haberlerle gelin inşallah kaç gündür ilk kez yağmursuz bi sabaha uyandım
Bugun yürüyüşe mutlka cıkıcam yoksa çatlıycam evde
Aa teşekkür ederim, kayınvalidem beraber bakalım demişti daha gitmedim ama hacışerif diye düşünüyordum oraya bakayım dediğin gibi, etiketleri davetiyeciye mi bastırdın, ben tarih yazsın istiyordum magnet falan yaptırırsak diye, ama normal doğum olunca nasıl yapıyor insanlar bilmiyorum
Günaydın ballarım kontrolleri olan arkadaslar güzel haberlerle gelin inşallah kaç gündür ilk kez yağmursuz bi sabaha uyandım
Bugun yürüyüşe mutlka cıkıcam yoksa çatlıycam evde
Benim hazır duruyor. Birde sırt çantası yaptım . Puset evde olur. Ev 5 dakika zaten birşey olursa gelip alır. Doktorum her an alabilirim diyecek diye ödüm kopuyor. Hazır mıyım değil miyim bilmiyorum .
Benim kızın tepinmesi için kendimi yorup perişan etmem ,Birde çokça yemek yemem mi gerekiyordu acaba. Misafir faslını kapattım. Hala araba kullanan var mı. Kocacım istemiyor ama oda sürekli izin alıp beni bırakıyor muayeneye bile girmeden işe gidiyor. Millet cümbür cemaat geliyor kontrole. Doğuracam nerdeyse her yere yalnız giriyorum birde sürekli hastaneye gitmem gerekiyor .
Sen bayaaa çalışmışsın günlerimiz aynı zor oluyodur artık gidip gelmek allah yardımcın olsun.
İnşallah bebiş müsade eder dinlenmene ama 39+ ları görcez gibime geliyor normal doğum bekleyenler olarak. Doktorumda öyle dedi haftasını dolduruyor şimdiki bebekler dedi.
Eskiden 38 hafta dedikmi herkes çatır çatır doğuruyodu dedi keşke bizimde 38 de olsa
Benim hazır duruyor. Birde sırt çantası yaptım . Puset evde olur. Ev 5 dakika zaten birşey olursa gelip alır. Doktorum her an alabilirim diyecek diye ödüm kopuyor. Hazır mıyım değil miyim bilmiyorum .
Aynen normal olunca tarih yazmayacak ben sade sevdiğim için sadece Hoşgeldin ve isim şeklinde hazirladim.hediyeliklerede zimbalicam davetiyeci değil fotokopicide bastircam
Az kaldı doktorum 38 küsürlara gün vermişti. Ama benim kızın iki haftadır nst de hareketleri azalmış görünüyor. Doktorum gidebildiği yere kadar gidelim istiyor. Ama daha da azalırsa mecbur alır. Alalım derse heyecandan ağlayabilirim. Çok duygusalım