2020 Şubat Anneleri

Ben aksef kullandım bir hafta, geçti mi bilmiyorum ama bir şikayetim yoktu zaten, doktor baskılanmıştır sürekli antibiyotiğe boğmayalım dedi tamam dedim

Aa teşekkür ederim, kayınvalidem beraber bakalım demişti daha gitmedim ama hacışerif diye düşünüyordum oraya bakayım dediğin gibi, etiketleri davetiyeciye mi bastırdın, ben tarih yazsın istiyordum magnet falan yaptırırsak diye, ama normal doğum olunca nasıl yapıyor insanlar bilmiyorum

Günaydın kızlar doğum telaşı herkesi sarmış, biz de 34 haftayı tamamladık çantamı da hazırlayım da ondan sonra doğabilir rahatça bugün artık çanta olayını halletmem lazım çok erteledim. Valizi de arabaya koyarız bagajda bekler, herhangi bir aciliyette bir de onu indirmekle uğraşmayalım.hepimizin günü bol dinlenmeli güzel geçsin

Ben kızımda zaman belli olmadığı için Hoşgeldin Defne Kasım 2014 yazdırmıştım

Günaydın ballarım kontrolleri olan arkadaslar güzel haberlerle gelin inşallah kaç gündür ilk kez yağmursuz bi sabaha uyandım
Bugun yürüyüşe mutlka cıkıcam yoksa çatlıycam evde
bnmde haftaya persembe son calışma gunum 1haftada bebış gelmeden evımde dınlensem super olur :)

ceku bende senin gibi düşünüyorum herşeyi hazırlayıp bagaja koyucam acil bi durumda hemen cıkar giderizz
Benim hazır duruyor. Birde sırt çantası yaptım . Puset evde olur. Ev 5 dakika zaten birşey olursa gelip alır. Doktorum her an alabilirim diyecek diye ödüm kopuyor. Hazır mıyım değil miyim bilmiyorum .

Ben hala kullanıyorum ise gelip giderken

bnmde haftaya persembe son calışma gunum 1haftada bebış gelmeden evımde dınlensem super olur :)
Sen bayaaa çalışmışsın günlerimiz aynı zor oluyodur artık gidip gelmek allah yardımcın olsun.
İnşallah bebiş müsade eder dinlenmene ama 39+ ları görcez gibime geliyor normal doğum bekleyenler olarak. Doktorumda öyle dedi haftasını dolduruyor şimdiki bebekler dedi.
Eskiden 38 hafta dedikmi herkes çatır çatır doğuruyodu dedi keşke bizimde 38 de olsa

Aynen normal olunca tarih yazmayacak ben sade sevdiğim için sadece Hoşgeldin ve isim şeklinde hazirladim.hediyeliklerede zimbalicam davetiyeci değil fotokopicide bastircam

Senin cok az kaldı yaaa sezeryan olcagı için 38 + larda almıcakmı
Az kaldı doktorum 38 küsürlara gün vermişti. Ama benim kızın iki haftadır nst de hareketleri azalmış görünüyor. Doktorum gidebildiği yere kadar gidelim istiyor. Ama daha da azalırsa mecbur alır. Alalım derse heyecandan ağlayabilirim. Çok duygusalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…