2020 Şubat Anneleri

Bide bugun alalım diyomuş
Artık büyüdülerr gelselerde sıkıntı yok sağlıkla kavuşun inşallah kaçta randevun

Bende netflix yen dizi izlemeyi düşünüyorum yataktayım ama telfndan izlicem
Ben yeni bitirdim sana da tavsiye edeyim The Let Down. Doğum sonrası durumumuza gayet uygun onu konu almış bir ingiliz dizisi. Cok aman aman birsey degil ama konusu dikkat cekici. Aklında bulunsun

yok 38 olmasın cnm :) bn 39 ısterım az kendımle ılgılenıım evımde tek kalayım dınlenıım sacıma basıma tırnaklarıma bakım yaptırıım yuruyus falan yapiim öyle gelsın ıns :)

Karabatakcım sen nasılsın? Diğerleri siz nasılsınız ben hiçbişey okuyamadım tabi. Kötü şeyler oldu.
Şimdi biraz iyiyim,size haber vermek için geldim.
Deniz halsizleşmeye başladı,rengi bozuldu. Alt alırken bile ağlamıyodu. Doktoru gördü fazla kilo vermiş, zaten minicikti kızım. Sarılık başlamış, o normalmiş.
Dün sabah onu yoğun bakıma bırakıp eve geldim. Dünyam başıma yıkıldı. Nasıl sanki hep benleymiş bugüne kadar. Allah hepsini korusun.
Bugün telefonla haber aldık iyiymiş. İyi haberini alınca biraz düzeldim haber verecek gücü buldum. 12buçukta randevumuz var kızımla buluşucaz,emzirip tekrar orda bırakıcam.
Küçük olduğu için bunlar olmuş. Taburcu olcak kadar iyi gördük sizi gönderdik ama biraz müşahadeye ihtiyacı var, iyice toparlanıp eve öyle gelsin dediler.
Şimdilik haberler bunlar.
Yine iyi gelişmeler olsun, yine size yazayım :)

32+6 da 2036 kg di haftasindan geride degil aslinda normal araliklarda ama az az kilo aliyo artik son zamanlarda daha hizli almasi gereken yerde ☹
Kızım doğumdan 2 saat önceki ölçümde 3380 gr çıkmıştı doğum kg su ise 3090 gr dı 24 saatte 2880’e kadar düştü ama çok şükür hiçbir sağlık sorunu yaşamadık sarılık bile olmadı
Arkadaşım 4050 gr doğurdu 3 gün hastanede yattı sarılıktan
Demem o ki kg yu evet önemsiyoruz ama normal sınırlarda olduğu sürece hiçbir önemi yok yeter ki onlar sağlıklı olsun

hastaneden çıkarken o kadar kg kaybetmesine çok ağlamıştım burada 1 aylık bile değil sadece anne sütüyle tostoparlak olmuştu bile

Bide bugun alalım diyomuş
Artık büyüdülerr gelselerde sıkıntı yok sağlıkla kavuşun inşallah kaçta randevun
Alalım diyebilir çünkü doktorum biraz garanticiymiş. Çok heyecanlanırım ya çok merak ediyorum kızımı kontrole randevu vermiyorlar 1de orda olurum nst bakarlar sonra muayeneye girerim 2 gibi girmiş olurum.

Günaydın kızlar, bugün 3 günlük rapor aldım evdeyim oh ne güzelmis gec saatte kahvaltı yapmak böyle.. kalça ve bacak ağrıma dayanamadm ve geçmeyen grip.. 15 tatile kadar çalışabilir raporum var bu hafta böyle geçecek artık son hafta kalıyor geriye onda da çocuklar okula az gelir ins diye dua ediyorum :)

35+2 yim bugün, ve bebisim hala dönmedi kafası yukarda. Ben de baya normal doğuma odaklıydım, doktorum da hep her seyin dogalından yana bir insan. Ama 36 ya kadar dönmezse sonrasında %95 dönmez dedi. Bu durumda sezaryen yapmak durumunda kalcaz. Hayırlısı bakalım, illa şöyle olsun demiyorum sağlıcakla gelsin de..

Bir sonraki randevum 20 ocakta, 12 gün sonra. 37+0 oluyorum tam. O zamana doğum şekli netleşir gibi, eğer dönmemiş olursa sezaryen için gün alırız. 02.02.2020 olsa mı diyorum ama bir yandan da pazar gününe denk geliyor o gün hastanede sıkıntı olabilir mi? Ya da çoğu kişi o günü isteyecektir, kalabalık olmasının dezavantajı olabilir mi? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Canım benim Rabbim güçlü yavrunla sağlıkla buluşmayı nasip etsin erken doğdu ama çok güzel toparladı bin maşallah ona
Yine toparlayacak annesi merak etme

Merhaba güzel anneler

asm’den ebe aramıştı geçen gün izlemin var gel diye. ay oraya da giderken bir yokuş var anlatamam, küçük bir dağ tırmanışı yapmış sayılır insan. hava güzel allahtan. kızımı servise bindirip gidicem.

şu karnıma baktığı küçük aleti hiç sevmiyorum. yarın zaten kontrolüm var bakma diyeceğim. boşu boşuna gidiyorum, tansiyon kilo vs bakıyo gönderiyo. kan tahlili yapalım der muhtemelen onu da yarın doktorum isteyecek kesin, ona da gerek yok. niye gidiyom ben ya

benim doktor da hiç kabul etmiyor asm’deki tahlilleri, illa kendi yapacak. ama birilerinden daha duymuştum hastane gibi çok güvenilir çıkmayabiliyor orda tahliller.

cnm uzme kendını canı ıcınde olsun kılo alır bnmde bı ara yavas aldı 34 de 350 gr bırden almıs oyuzden sagklı olsun
Tabikide en onemlisi saglik oyle cok kiloluda olmasini istemem dogdugunda acikcasi 3 iyidir fazlasinda gozum yok ben 2850 dogmusum esim 2700lerde dogmus bize cekerse o da 3u goremeyecek

Ya canım benim orda olması daha iyi bir yönden daha çabuk toparlar ki 1 hafta dolmadan da çıkartırlar çok geçmiş olsun bir an önce iyileşsin inşallah

geçmiş olsun canım hiç stres yapıp üzülmemeye çalış çünkü normal zamanda doğan bebeklerde bile sarılık yüzünden küveze alınma durumu oluyor ki senin bebişin bir de küçüktü. merak etme tedaviyle kısa sürede toparlayacaktır inşallah tekrar gelecektir koynuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…