Az kaldı doktorum 38 küsürlara gün vermişti. Ama benim kızın iki haftadır nst de hareketleri azalmış görünüyor. Doktorum gidebildiği yere kadar gidelim istiyor. Ama daha da azalırsa mecbur alır. Alalım derse heyecandan ağlayabilirim. Çok duygusalım
Bide bugun alalım diyomuşAz kaldı doktorum 38 küsürlara gün vermişti. Ama benim kızın iki haftadır nst de hareketleri azalmış görünüyor. Doktorum gidebildiği yere kadar gidelim istiyor. Ama daha da azalırsa mecbur alır. Alalım derse heyecandan ağlayabilirim. Çok duygusalım
Ben yeni bitirdim sana da tavsiye edeyim The Let Down. Doğum sonrası durumumuza gayet uygun onu konu almış bir ingiliz dizisi. Cok aman aman birsey degil ama konusu dikkat cekici. Aklında bulunsunBende netflix yen dizi izlemeyi düşünüyorum yataktayım ama telfndan izlicem
32+6 da 2036 kg di haftasindan geride degil aslinda normal araliklarda ama az az kilo aliyo artik son zamanlarda daha hizli almasi gereken yerdeAyni bennnn
En son hangi haftanda kac cikti bebeisin kilosu? Benimde 4-5 gun onden gidiyordu suan tam gununde. 32+2 de 2000 ge cikti
Heryerim canımSenin neren kaşınıyo bnde cok etkilendim ya
yok 38 olmasın cnm :) bn 39 ısterım az kendımle ılgılenıım evımde tek kalayım dınlenıım sacıma basıma tırnaklarıma bakım yaptırıım yuruyus falan yapiim öyle gelsın ıns :)Sen bayaaa çalışmışsın günlerimiz aynı zor oluyodur artık gidip gelmekallah yardımcın olsun.
İnşallah bebiş müsade eder dinlenmeneama 39+ ları görcez gibime geliyor normal doğum bekleyenler olarak. Doktorumda öyle dedi haftasını dolduruyor şimdiki bebekler dedi.
Eskiden 38 hafta dedikmi herkes çatır çatır doğuruyodu dedikeşke bizimde 38 de olsa
cnm uzme kendını canı ıcınde olsun kılo alır bnmde bı ara yavas aldı 34 de 350 gr bırden almıs oyuzden sagklı olsun32+6 da 2036 kg di haftasindan geride degil aslinda normal araliklarda ama az az kilo aliyo artik son zamanlarda daha hizli almasi gereken yerde ☹
bnı de mahvetti valla 2.dogumu sırf kasıntı ıcın dusunmem :)Heryerim canım
Ya krem sürsekte bi fayda etmiyor genelde geceleri maf ediyor insanı yabnı de mahvetti valla 2.dogumu sırf kasıntı ıcın dusunmem :)
evet allah tarafından uykusuzluğamı alıştırılıyoruz bılemedım bnmde oyle geceYa krem sürsekte bi fayda etmiyor genelde geceleri maf ediyor insanı ya
Karabatakcım sen nasılsın? Diğerleri siz nasılsınız ben hiçbişey okuyamadım tabi. Kötü şeyler oldu.selozy bacım seni özledim
Gozlerim senin nickini ariyor, nasıl alışmışsam cok belli oluyor yokluğun canım
Doğumlar başladıkça günden güne sessizlesecek buralar kızlar
Herkese iyi geceler diliyorum
Kızım doğumdan 2 saat önceki ölçümde 3380 gr çıkmıştı doğum kg su ise 3090 gr dı 24 saatte 2880’e kadar düştü ama çok şükür hiçbir sağlık sorunu yaşamadık sarılık bile olmadı32+6 da 2036 kg di haftasindan geride degil aslinda normal araliklarda ama az az kilo aliyo artik son zamanlarda daha hizli almasi gereken yerde ☹
Alalım diyebilir çünkü doktorum biraz garanticiymiş. Çok heyecanlanırım ya çok merak ediyorum kızımıBide bugun alalım diyomuş
Artık büyüdülerr gelselerde sıkıntı yok sağlıkla kavuşun inşallah kaçta randevun
Aynen öyle canım alıştırma bunlarevet allah tarafından uykusuzluğamı alıştırılıyoruz bılemedım bnmde oyle gece
Canım benim Rabbim güçlü yavrunla sağlıkla buluşmayı nasip etsin erken doğdu ama çok güzel toparladı bin maşallah onaKarabatakcım sen nasılsın? Diğerleri siz nasılsınız ben hiçbişey okuyamadım tabi. Kötü şeyler oldu.
Şimdi biraz iyiyim,size haber vermek için geldim.
Deniz halsizleşmeye başladı,rengi bozuldu. Alt alırken bile ağlamıyodu. Doktoru gördü fazla kilo vermiş, zaten minicikti kızım. Sarılık başlamış, o normalmiş.
Dün sabah onu yoğun bakıma bırakıp eve geldim. Dünyam başıma yıkıldı. Nasıl sanki hep benleymiş bugüne kadar. Allah hepsini korusun.
Bugün telefonla haber aldık iyiymiş. İyi haberini alınca biraz düzeldim haber verecek gücü buldum. 12buçukta randevumuz var kızımla buluşucaz,emzirip tekrar orda bırakıcam.
Küçük olduğu için bunlar olmuş. Taburcu olcak kadar iyi gördük sizi gönderdik ama biraz müşahadeye ihtiyacı var, iyice toparlanıp eve öyle gelsin dediler.
Şimdilik haberler bunlar.
Yine iyi gelişmeler olsun, yine size yazayım :)
Tabikide en onemlisi saglik oyle cok kiloluda olmasini istemem dogdugunda acikcasi 3 iyidir fazlasinda gozum yokcnm uzme kendını canı ıcınde olsun kılo alır bnmde bı ara yavas aldı 34 de 350 gr bırden almıs oyuzden sagklı olsun
Ya canım benim orda olması daha iyi bir yönden daha çabuk toparlar ki 1 hafta dolmadan da çıkartırlar çok geçmiş olsun bir an önce iyileşsin inşallahKarabatakcım sen nasılsın? Diğerleri siz nasılsınız ben hiçbişey okuyamadım tabi. Kötü şeyler oldu.
Deniz halsizleşmeye başladı,rengi bozuldu. Alt alırken bile ağlamıyodu. Doktoru gördü fazla kilo vermiş, zaten minicikti kızım. Sarılık başlamış, o normalmiş.
Dün sabah onu yoğun bakıma bırakıp eve geldim. Dünyam başıma yıkıldı. Nasıl sanki hep benleymiş bugüne kadar. Allah hepsini korusun.
Bugün telefonla haber aldık iyiymiş. İyi haberini alınca biraz düzeldim haber verecek gücü buldum. 12buçukta randevumuz var kızımla buluşucaz,emzirip tekrar orda bırakıcam.
Küçük olduğu için bunlar olmuş. Taburcu olcak kadar iyi gördük sizi gönderdik ama biraz müşahadeye ihtiyacı var, iyice toparlanıp eve öyle gelsin dediler.
geçmiş olsun canım hiç stres yapıp üzülmemeye çalış çünkü normal zamanda doğan bebeklerde bile sarılık yüzünden küveze alınma durumu oluyor ki senin bebişin bir de küçüktü. merak etme tedaviyle kısa sürede toparlayacaktır inşallah tekrar gelecektir koynunaKarabatakcım sen nasılsın? Diğerleri siz nasılsınız ben hiçbişey okuyamadım tabi. Kötü şeyler oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?