Oyyyyyy Rabbim nazarlardan korusunnn onu yaa ne guzel bir bebismis masKızım doğumdan 2 saat önceki ölçümde 3380 gr çıkmıştı doğum kg su ise 3090 gr dı 24 saatte 2880’e kadar düştü ama çok şükür hiçbir sağlık sorunu yaşamadık sarılık bile olmadı
Arkadaşım 4050 gr doğurdu 3 gün hastanede yattı sarılıktan
Demem o ki kg yu evet önemsiyoruz ama normal sınırlarda olduğu sürece hiçbir önemi yok yeter ki onlar sağlıklı olsun
Eki Görüntüle 2573937
hastaneden çıkarken o kadar kg kaybetmesine çok ağlamıştım burada 1 aylık bile değil sadece anne sütüyle tostoparlak olmuştu bile
Gecmis olsun canim yeni dogan bebislerde olabiliyo boyle seyler moralini yuksek tut sutune etki etmesin hemencecik gelecek kizin yanina saglikla iyi haberlerini almissiniz bile cok sukurKarabatakcım sen nasılsın? Diğerleri siz nasılsınız ben hiçbişey okuyamadım tabi. Kötü şeyler oldu.
Şimdi biraz iyiyim,size haber vermek için geldim.
Deniz halsizleşmeye başladı,rengi bozuldu. Alt alırken bile ağlamıyodu. Doktoru gördü fazla kilo vermiş, zaten minicikti kızım. Sarılık başlamış, o normalmiş.
Dün sabah onu yoğun bakıma bırakıp eve geldim. Dünyam başıma yıkıldı. Nasıl sanki hep benleymiş bugüne kadar. Allah hepsini korusun.
Bugün telefonla haber aldık iyiymiş. İyi haberini alınca biraz düzeldim haber verecek gücü buldum. 12buçukta randevumuz var kızımla buluşucaz,emzirip tekrar orda bırakıcam.
Küçük olduğu için bunlar olmuş. Taburcu olcak kadar iyi gördük sizi gönderdik ama biraz müşahadeye ihtiyacı var, iyice toparlanıp eve öyle gelsin dediler.
Şimdilik haberler bunlar.
Yine iyi gelişmeler olsun, yine size yazayım :)
Ayy canım ya daha kuvvetlenip dönecek inşallah sen gönlünü ferah tutKarabatakcım sen nasılsın? Diğerleri siz nasılsınız ben hiçbişey okuyamadım tabi. Kötü şeyler oldu.
Deniz halsizleşmeye başladı,rengi bozuldu. Alt alırken bile ağlamıyodu. Doktoru gördü fazla kilo vermiş, zaten minicikti kızım. Sarılık başlamış, o normalmiş.
Dün sabah onu yoğun bakıma bırakıp eve geldim. Dünyam başıma yıkıldı. Nasıl sanki hep benleymiş bugüne kadar. Allah hepsini korusun.
Bugün telefonla haber aldık iyiymiş. İyi haberini alınca biraz düzeldim haber verecek gücü buldum. 12buçukta randevumuz var kızımla buluşucaz,emzirip tekrar orda bırakıcam.
Küçük olduğu için bunlar olmuş. Taburcu olcak kadar iyi gördük sizi gönderdik ama biraz müşahadeye ihtiyacı var, iyice toparlanıp eve öyle gelsin dediler.
Canim ya cok üzüldüm insallah toparlar biran öncede kavusursunuz tekrardan şükür ki iyi haberini almissinKarabatakcım sen nasılsın? Diğerleri siz nasılsınız ben hiçbişey okuyamadım tabi. Kötü şeyler oldu.
Kızım doğumdan 2 saat önceki ölçümde 3380 gr çıkmıştı doğum kg su ise 3090 gr dı 24 saatte 2880’e kadar düştü ama çok şükür hiçbir sağlık sorunu yaşamadık sarılık bile olmadı
Demem o ki kg yu evet önemsiyoruz ama normal sınırlarda olduğu sürece hiçbir önemi yok yeter ki onlar sağlıklı olsun
Eki Görüntüle 2573937
hastaneden çıkarken o kadar kg kaybetmesine çok ağlamıştım burada 1 aylık bile değil sadece anne sütüyle tostoparlak olmuştu bile
Benim doktorda hiç takmıyor oradaki tahlilleri, şimdiye kadar boşuna gitmiş hissediyorum kendimi, benim de son kez gitmem lazım erteliyorum sürekli, kan falan vermicem boşuna doktor tahlil isterse hastanede yapacak nasılsa, kilo tansiyon ölçsün yeterMerhaba güzel anneler ❤
asm’den ebe aramıştı geçen gün izlemin var gel diye. ay oraya da giderken bir yokuş var anlatamam, küçük bir dağ tırmanışı yapmış sayılır insan. hava güzel allahtan. kızımı servise bindirip gidicem.
şu karnıma baktığı küçük aleti hiç sevmiyorum. yarın zaten kontrolüm var bakma diyeceğim. boşu boşuna gidiyorum, tansiyon kilo vs bakıyo gönderiyo. kan tahlili yapalım der muhtemelen onu da yarın doktorum isteyecek kesin, ona da gerek yok. niye gidiyom ben ya
benim doktor da hiç kabul etmiyor asm’deki tahlilleri, illa kendi yapacak. ama birilerinden daha duymuştum hastane gibi çok güvenilir çıkmayabiliyor orda tahliller.
Bi kaç gün bende kanepede yatayım dedim,sonra dedimki sende uyuma banane@Aycee09 kararini verdiysen hayirli dogumlar dilerim kuzumbence de yaptirmana gerek yok. Yaa cok kotu uykusuzluk ben sanirim kahve telvesi kasikladigim icin uyuyamiyorum. Gunde 2 kasikliyorum ya. Bir de bende donerken saga don sola don eskiden hemen yapardim bu hareketleri simdi yatak sallaniyor gobekten. Kiyamam esimde 6 saatlik uyku suresince 5-6 kere kalkti ve uykusunu alamadi. Sabah dedim sen canini kurtar salonda yat ben yatak odasinda kalayim tuvaletle karsilikli cunku. Bak ben uyuyamiyorum seni de uyutmuyorum senin isin agir uykunu alman gerek dedim asansor isi ile
Ugrasiyor dikkati de cok onemli. Sen artik salona tasin dedim. Evlendikten beri asla ayri yatalim istemez sogukta olsa yatagimizda yatariz hep. O da oyle mi dersin yaa yok dedi. Bende ciddiyim yat bir ay orda uykunu al dedim. Acaba kendimden uzaklastirir miyim boyle benim yanimda benle uykusuzluga devam miesimin uykusu inanilmaz hafiftir cunku uyurken yanindan biri kipirdasin birseye degsin uyanir
Çok geçmiş olsun çabucak toparlar kendini inşallah allah yardımcınız olsunKarabatakcım sen nasılsın? Diğerleri siz nasılsınız ben hiçbişey okuyamadım tabi. Kötü şeyler oldu.
Karabatakcım sen nasılsın? Diğerleri siz nasılsınız ben hiçbişey okuyamadım tabi. Kötü şeyler oldu.
Allah gönlüne göre versin inşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallahyok 38 olmasın cnm :) bn 39 ısterım az kendımle ılgılenıım evımde tek kalayım dınlenıım sacıma basıma tırnaklarıma bakım yaptırıım yuruyus falan yapiim öyle gelsın ıns :)
Güzel haberlerle gel inşallah canımAlalım diyebilir çünkü doktorum biraz garanticiymiş. Çok heyecanlanırım ya çok merak ediyorum kızımıkontrole randevu vermiyorlar 1de orda olurum nst bakarlar sonra muayeneye girerim 2 gibi girmiş olurum.
Bizim ebe hanıma ben hastanedeki sonuçları gösteriyorum oluyo boşu boşuna yaptırma bi sor size gönderirim de. ben wpden atıyordumMerhaba güzel anneler ❤
asm’den ebe aramıştı geçen gün izlemin var gel diye. ay oraya da giderken bir yokuş var anlatamam, küçük bir dağ tırmanışı yapmış sayılır insan. hava güzel allahtan. kızımı servise bindirip gidicem.
şu karnıma baktığı küçük aleti hiç sevmiyorum. yarın zaten kontrolüm var bakma diyeceğim. boşu boşuna gidiyorum, tansiyon kilo vs bakıyo gönderiyo. kan tahlili yapalım der muhtemelen onu da yarın doktorum isteyecek kesin, ona da gerek yok. niye gidiyom ben ya
benim doktor da hiç kabul etmiyor asm’deki tahlilleri, illa kendi yapacak. ama birilerinden daha duymuştum hastane gibi çok güvenilir çıkmayabiliyor orda tahliller.
Canım hiç öyle düşünme bebişin gayet haftasıyla uyumlu gidiyor bence, ben inanıyorum 3 kg üzerinde doğacak bebişin son haftalar alır kilo mutlakaNormalde bana da dr iri bebek olucak diyodu kucukken kilosu onden gidiyodu ama su son 1 aydir sanki cok az kilo aliyomus gibime geliyo cok kiloluda olmasin dogumda 3 kg olsun yeter ama sanki 3u goremicekmisim gibime geliyo
Canım çok geçmiş olsun, iyi haberini almışsınız umarım biran önce toparlar döner annesinin kucağınaKarabatakcım sen nasılsın? Diğerleri siz nasılsınız ben hiçbişey okuyamadım tabi. Kötü şeyler oldu.
İnsaAllah kuzum yaCanım hiç öyle düşünme bebişin gayet haftasıyla uyumlu gidiyor bence, ben inanıyorum 3 kg üzerinde doğacak bebişin son haftalar alır kilo mutlaka
ay Defne’ye bak ya tosuncukKızım doğumdan 2 saat önceki ölçümde 3380 gr çıkmıştı doğum kg su ise 3090 gr dı 24 saatte 2880’e kadar düştü ama çok şükür hiçbir sağlık sorunu yaşamadık sarılık bile olmadı
Eki Görüntüle 2573937
sisteme düşüyoruz ya ebeler mecbur aramak zorunda, kontrolleri yapmak zorunda. aşılarda da aynı şekilde. o yüzden arayıp duruyor gidene kadar
aynen uzman doktorlar hiç takmıyor bu aile hekimlerini niyeyseBenim doktorda hiç takmıyor oradaki tahlilleri, şimdiye kadar boşuna gitmiş hissediyorum kendimi, benim de son kez gitmem lazım erteliyorum sürekli, kan falan vermicem boşuna doktor tahlil isterse hastanede yapacak nasılsa, kilo tansiyon ölçsün yeter
evet bu sefer öyle dedi, telefonla bana bildir dedi. bir daha doğuma kadar çağırmadı.Bizim ebe hanıma ben hastanedeki sonuçları gösteriyorum oluyo boşu boşuna yaptırma bi sor size gönderirim de. ben wpden atıyordum
Asm deki hemsire bana hic tahlil yapmadi sadece soruyo ne zaman yaptirdin bir sıkıntı var mi diyeonun haricinde tansiyon,kilo olcuyo,bebisin kalp atislarini dinleyip not aliyo. Ruh sagligimla ilgili sorular soruyo depresyona girmis miyim diye odeme cok takiyo ellerin ayaklarin sisiyo mu, kendini rahatsiz hissediyo musun, varislerin var mi diye soruyo her gittigimde. En son 15 ocakta gelceksin dogumdan onceki son cagirisim o zaman daha uzun ve detayli konusucaz dogum oncesi oldugu icin dedi ne anlatcak cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?