2020 Şubat Anneleri

Oyyyyyy Rabbim nazarlardan korusunnn onu yaa ne guzel bir bebismis mas bebekler dogduklarinda kilolarinin yuzde 10 unu kaybedermis zaten sislikten odemden falan bir de verecegi kiloyuda hesaba katarsak cok zayif kalmasin istiyorum 2500 en asagisi ve normal kabul edilen bir rakam ama bende kucuk dogdugum icin babam beni korkudan 3 gun kucagina alamamis bir yerime bir sey olur diye bende oyle mi hissederim acaba korkar miyim diyorum

Gecmis olsun canim yeni dogan bebislerde olabiliyo boyle seyler moralini yuksek tut sutune etki etmesin hemencecik gelecek kizin yanina saglikla iyi haberlerini almissiniz bile cok sukur

Ayy canım ya daha kuvvetlenip dönecek inşallah sen gönlünü ferah tut

Canim ya cok üzüldüm insallah toparlar biran öncede kavusursunuz tekrardan şükür ki iyi haberini almissin

selozy geçmiş olsun kuzum, iyi olmasına sevindim kısa zamanda yanınıza döner ins..

yeb4 benim asmdeki hemsire telefon edip soruyor hep kac kilosun, kan degerlerin nasıl vs. Ben de hic orda bakmıyorlar diye zaman zaman sinir oluyordum ama şu iş yoğunluğunda bir de onunla uğraşamazdım düşününce. Neyse çok az kaldı zaten, son gidislerindir. Hem yürüyüş iyi olur :)

ayy maşallah pek tatlısınız ya kaç yıl önce çekildi bu foto? ins tüm bebisler saglıkla gelir, üzmez bizii

Benim doktorda hiç takmıyor oradaki tahlilleri, şimdiye kadar boşuna gitmiş hissediyorum kendimi, benim de son kez gitmem lazım erteliyorum sürekli, kan falan vermicem boşuna doktor tahlil isterse hastanede yapacak nasılsa, kilo tansiyon ölçsün yeter

Bi kaç gün bende kanepede yatayım dedim,sonra dedimki sende uyuma banane
Çok geçmiş olsun çabucak toparlar kendini inşallah allah yardımcınız olsun

Çok geçmiş olsun bir an önce tekrar yanına gelsin inşallah ılk zamanlar olabilecek şeyler bunlar çok şükür güzel haberler almışsın

Bizim ebe hanıma ben hastanedeki sonuçları gösteriyorum oluyo boşu boşuna yaptırma bi sor size gönderirim de. ben wpden atıyordum

Normalde bana da dr iri bebek olucak diyodu kucukken kilosu onden gidiyodu ama su son 1 aydir sanki cok az kilo aliyomus gibime geliyo cok kiloluda olmasin dogumda 3 kg olsun yeter ama sanki 3u goremicekmisim gibime geliyo
Canım hiç öyle düşünme bebişin gayet haftasıyla uyumlu gidiyor bence, ben inanıyorum 3 kg üzerinde doğacak bebişin son haftalar alır kilo mutlaka
Canım çok geçmiş olsun, iyi haberini almışsınız umarım biran önce toparlar döner annesinin kucağına

Akşam haberleri izliyorum su grip salgını falan ondan bahsediyor. Çocukları falan görünce içim sıkıldı. Kendi bebeğimi düşündüm daha kucağıma almadan ya hasta olursa diye üzüldüm.

Yeğenim 3-4 aylıkken yanımıza gelmişlerdi. Gece hiç durmadan ağlıyor hastaneye götürdük. Böyle kızarıp morariyor. Kucağımda elimden bişey gelmiyor. O ağladıkça bende agladim. Beni annesi sandılar. Meğer gazı varmış ve kolik diye o kadar ağlıyor. Ama kendimi çok çaresiz hissetmiştim.

Hiç bir çocuğa bir şey olmasın inşallah. Hep sağlıklı mutlu olsunlar.

Doğduktan sonra beni bol ağlamalı günler bekliyor gibi.

ay Defne’ye bak ya tosuncuk
gerçekten siması hiç değişmemiş yerim ben onu

sisteme düşüyoruz ya ebeler mecbur aramak zorunda, kontrolleri yapmak zorunda. aşılarda da aynı şekilde. o yüzden arayıp duruyor gidene kadar
bu arada çok geçmiş olsun sana da. yat dinlen rapor almışken.
bir de 02-02-2020 bence de kalabalık olur ve pazar günü olduğu için doktorlar planlı sezaryen yapmaz gibi geliyor.
bende aksine özel günlerde ya da böyle kolay tarihlerde doğsun istemem seçme şansım olsaydı yani

son olarak kayınvalidemin karnında doğacağı gün baş aşağı dönmüş kızı :)
aynen uzman doktorlar hiç takmıyor bu aile hekimlerini niyeyse bir kere aile hekimim bana böyle dedi dedim, senin doktorun benim sen boşver onu dedi adam
telefonla bildirebilirsin aslında her şeyini, bundan sonra ben öyle yapıcam.

Bizim ebe hanıma ben hastanedeki sonuçları gösteriyorum oluyo boşu boşuna yaptırma bi sor size gönderirim de. ben wpden atıyordum
evet bu sefer öyle dedi, telefonla bana bildir dedi. bir daha doğuma kadar çağırmadı.

Asm deki hemsire bana hic tahlil yapmadi sadece soruyo ne zaman yaptirdin bir sıkıntı var mi diye onun haricinde tansiyon,kilo olcuyo,bebisin kalp atislarini dinleyip not aliyo. Ruh sagligimla ilgili sorular soruyo depresyona girmis miyim diye odeme cok takiyo ellerin ayaklarin sisiyo mu, kendini rahatsiz hissediyo musun, varislerin var mi diye soruyo her gittigimde. En son 15 ocakta gelceksin dogumdan onceki son cagirisim o zaman daha uzun ve detayli konusucaz dogum oncesi oldugu icin dedi ne anlatcak cok merak ediyorum

bugün doğumdan önce son çağırışıydı beni. merakını gidereyim, normal doğum bekliyosan genel olarak üstünden geçecek. doğumdan sonra doğru emzirme vs anlatacak. doğum yapınca bana haber ver, 5. gün topuk kanı için çağırıcam diyecek. böyle şeyler yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…