2020 Şubat Anneleri

Benide geçen aradı çağırdı dedim bu karda kışta gelemem ben çok ters yerde işkence resmen bana keşke annemlerin ordan almasaydım kaydımı çok pişman oldumda neyse kontrole gidicektm bi gün sonra ben seni ararım dedi kilo tansiyon nasıl gidiyo az kaldı bak falan dedi öyle not aldı gitmeme gerek kalmadı

Canim bunu demen cok iyi oldu benimde aklima bu takiliyodu devletteki ebe gebe egitiminde bebek dogduktan sonra topuk kani aliyoruz diye anlatti ama ben kendi dr umla bunu konusmadim ozelde de aliniyo mu acaba bir de eger asm aliyosa niye 2 kere alicaklar kafam karisik

o konu da şöyle, asm’de zorunlu aldırmak. ama hastanede aldırmayabilirsin. kızımda öyle yapmıştık.

ama bugün ebe dedi ki; 2 ay önce bir yazı gelmiş. anneler iki kere aldırmak istemediği için hastanede aldırmıyolarmış. ama iki yerde de topuk kanı alınmasını önerin demişler. anlamadım bende niye iki kez gerek duymuşlar, daha garanti olsun diye herhalde.

ama aklında olsun doğumdan sonra aşılar için, kontrol için hep çağıracaklar. şimdiden sana en yakın asm’ye kaydını aldır bence. e-nabızdan halledebiliyorsun.

İşlerini çok ciddiye alıyorlar .faydalı Bilgiler veriyorlar ben seviyorum onları emzirme ile ilgili doğumdan sonraki kontroller ile ilgili Bilgi verecek canım. Beni baya aydınlattı

Bunu gidince bende sorayim bi 14nde kendi dr randevum 15nde asm de var bakalim ne diyecekler. Senin kontrolun yarindi dimi su totomuzdaki sorunu sormayi unutma olur mu

Bunu gidince bende sorayim bi 14nde kendi dr randevum 15nde asm de var bakalim ne diyecekler. Senin kontrolun yarindi dimi su totomuzdaki sorunu sormayi unutma olur mu
sor canım bakalım senin ebe ne diyecek.
ay sorucam inşallah aklımdan çıkmazsa

İşlerini çok ciddiye alıyorlar .faydalı Bilgiler veriyorlar ben seviyorum onları emzirme ile ilgili doğumdan sonraki kontroller ile ilgili Bilgi verecek canım. Beni baya aydınlattı
Bizim hemsire de iyi sagolsun her seyi soruyo anlatiyo oyle suratsiz bir sey degil tane tane yavas yavas konusuyo bi de guzel dinletiyo kendini beni de aydinlatsin bakalim

sor canım bakalım senin ebe ne diyecek.
ay sorucam inşallah aklımdan çıkmazsa
Ben aslinda kanamadigi ve aci vermedigi icin sorun yapmiyorum ama wc de temizlenirken elime geliyo ya deli oluyorum bi de gorsel acidan asiri komik duruyo ben bi de simetri hastasiyimdir takintiliyim oyle bi tarafi kucuk bi tarafi buyuk gorunce sinirime gidiyo dogumdan sonra gecer mi acaba merak ediyorum

ama aklında olsun doğumdan sonra aşılar için, kontrol için hep çağıracaklar. şimdiden sana en yakın asm’ye kaydını aldır bence. e-nabızdan halledebiliyorsun.
Biliyorum canım e nabızdan almıştım kaydımı ama en yakın yer orası şuan evime ama çok ters yerde münibüs indiriyo ama bi yokuşu var Allaha emanet çıksam doğururum gerçi taksiyle gidip geldim hep bebek doğuncada öyle olucak hemşireyi arıcam geliyorum diye hemen girip çıkıcaz dönücez falan böyle olucak mecbur havalarda malum banada 7. Gün dedi topuk kanı için sezaryansa 7. Gün normalse 7. Gün hafta sonuna geliyosa 5. Gün gel dedi

Kızlar günaydın. Evde olmak çok güzelmiş gerçekten. İyice toparlasın diye bugün de okula göndermedim oğlumu. Grip de yavaş yavaş geçiyor. Öyle olunca 11 de uyandım eşimin kalkıp gittiğini duymamışım bile pazar pazartesi kayınvalidem bizde kaldı yemek temizlik halletti sağolsun. Dün de biz ondaydık bütün gün bugün yavaş yavaş ayaklanayım bari çok alıştım hazıra

Kızlar meraba, bugün kontrolüm vardı 35haftaligiz kilosu 3050 boyu 50cm olmuş doktor şaşırdı iki hafta önce de 2300du, böyle ileriden gitmesinde bir sakınca var mı dedim yok ama yine de şeker olma ihtimalini karşı yediklerini dikkat et dedi, 2 hafta önce tokluk kan şekerim 84 çıkmıştı iyiydi, inşallah herşey yolundadır

Canım yenidoğanlarda oluyor sen sıkma canını. Daha da kuvvetlenip gelecek yanına inşallah

Maşallah 41kere

MasaAllah sanirim bunlari okudukca tedirgin oluyorum benimki kilo almiyo gibi geliyo gozume

32+6 da 2036 kg di haftasindan geride degil aslinda normal araliklarda ama az az kilo aliyo artik son zamanlarda daha hizli almasi gereken yerde ☹
Cok iri olmayacaktir gayet normal cnm. Ben daha 10 haftalikken bebegimi erkek hissediyordum asiri. Ruyamda kiz gordum dogumumu gormustum cok kolaydi 3200 gr kiz bebek doguruyordum. Esime demistim bebegimiz kiz olursa 3200 dogabilir bak. O yolda ilerliyorum

Valla bende hep dogururken ve emzirirken gordum 7 kere hepsi de kizdi hatta isim bile soylendi ruyamda ama sonuc erkek ama dusunmuyo da degilim hala yuzunude goremedik tamamen supriz bi bebek bizimkisi belki doguncada supriz yapip kiz cikar ahh nerdeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…