2020 Şubat Anneleri

Benim sat. 27 Nisan yarın benim 37. Bitiyor. Seninki de 35+6 dır. Kasıldıkça vajinaya batma hissi normaldir değil mi. Doğur muyorum değil mi bugünkü ağrılarım farklı.

Ben ağrılarımı söylediğimde doktor normal dedi sıklaşırsa gel dedi

doğurunca anlıyormuşsun sancıdan duramıyormuşsun

Benim sat. 27 Nisan yarın benim 37. Bitiyor. Seninki de 35+6 dır. Kasıldıkça vajinaya batma hissi normaldir değil mi. Doğur muyorum değil mi bugünkü ağrılarım farklı.
Bencede neden 37 dedi bilmiyorum bidahaki gittiğimde sorarım

2.5 du iki hafta önce
Benimki 3.060dı Çarşamba günü. Ama doğumda eksik çıkabiliyor. Arkadaşımınki tam tersi çıkmış .35te doğurdu. 2.500 kilo ölçmüş doktor doğumda 3.150 çıkmış. Bende öyle bir fark olacağını sanmıyorum

İnşallah canım direnç vardı bir haftadır tansiyon da iyice arttı ilaca başladım

Geçmiş olsun dikkat et yorma üzme kendini bebeğinin gelişimine odaklan gerisi hallolur

az kaldı uykusuz gecelerden yakınmaya

Bu kızı çok merak ediyorum. Oğlan belliydi ultrasonda bile babasıydı. Hoş bu da babası belki bana da benzeyen tarafları vardır. Umut dünyası işte.

Aynen ultrason da aynı babası bıcırık
Güzel yanlarımı almıştır umarım benimde .
Anneye genelde gözler benziyor bu çocukların yada gülüşü ben öyle gözlemledim babaya benzeyen çocuklarda

Ben doktorumun ölçümlerine inanıyorum benimde değişeceğini düşünmüyorum

Kızlar bebek doğunca yanınızda nolur nolmaz diye mama bulunsun diyorlar yaa hangi marka Mama hangisi alınacak

Maşallah canım sağlıcakla gelsinya benimki bu hafta az kilo almış ama normal alması gereken i almış azda değil dedi doktor

Merhaba ben de düz beyaz çıtçıtlı bodyleri 4 tane h&m den aldım 0-1 ay 2 tane 1-2 ay iki tane 2 tane de lcwden aldım. Hastane çıkışlarının da 3 tane bodysi var. Gayet kalınlıkları normal göründü bana.
Benim sorunum şu, herkes dediki yenidoğanı başından geçmeli kıyafet giydirmek zor olur yandan çıtçıtlı al. Ben de onları dinleyip hast çıkışı hariç hepsini yandan çıtçıtlı aldım fakat hepsi uzun kollu Acaba uzun kollu üzerine bir de uzun kollu tulum çok mu sıkar rahatsız eder kafam karışık

Bi halsizlik bitkinlik uyku isteği bintuafım bebekte az hareket ediyodu doktoru aradım geliyim mi diye gel dedi sonra yarın gitmeye karar verdim gerilmeyede başlayınca bebek, doktor aradı gitmeyince ayşegül çok az sa gel hemen dedi kocaman bebek o falan dedi bende şuan iyi yarın sabah gelicem dedim kan tahlili istemişti onuda vericem o yüzden sabah aç gidiyim dedim hayırlısıyla yarın olsun doktor halime bakıp hemen bile alabilir beni biraz evham yaptığımı anladı artık geçen muaneye girdiğimde alın der gibi bi halin var dedi kızıyorum kendime bu kadar bunalım yaşıyorum diye çok şükür herşeyimde normal ilerledi bu zamanlara geldim ama elimde değil şişkinlikte var ödem falan elim yüzüm dudaklarım davul gibi oldu

Kızlar bebek doğunca yanınızda nolur nolmaz diye mama bulunsun diyorlar yaa hangi marka Mama hangisi alınacak
Evet o konuyu bende merak ediyorum oğlanda hiç ihtiyacım olmadı. ama hastanede olmaz mı mama ilk etapta. Çünkü kuvözdeki bebeklere biz verdik filan diyorlarmış. Devlet yada üniversitede vermeyip aileden mi istiyorlar acaba.

Kuzum. Niye öyle oldun ılık bir duş al sevdiğin şeyleri izle dinle sola uzan güzel güzel şeyler düşün canını sıkma az kaldı

Benim araştırma hastanesi yaa ne bileyim güvenemiyorum sormakta aklıma gelmedi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…