- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 6.475
- Puanlar
- 358
Bence seninde 3 ü geçmiştir .2.5 du iki hafta önce
Benim sat. 27 Nisan yarın benim 37. Bitiyor. Seninki de 35+6 dır. Kasıldıkça vajinaya batma hissi normaldir değil mi. Doğur muyorum değil mibugünkü ağrılarım farklı.
Bugün 36+6 yarın 37 oluyor. Ama uygulama yarından sonra 38. Hafta olarak gösterecek.Senin 39 oluyor
İnşallah canım direnç vardı bir haftadır tansiyon da iyice arttı ilaca başladımBence seninde 3 ü geçmiştir .
Bu kızı çok merak ediyorum. Oğlan belliydi ultrasonda bile babasıydı. Hoş bu da babası belki bana da benzeyen tarafları vardır. Umut dünyası işte.Çok heyecanlısağlıkla gelsin minikler.
Bencede neden 37 dedi bilmiyorum bidahaki gittiğimde sorarımBenim sat. 27 Nisan yarın benim 37. Bitiyor. Seninki de 35+6 dır. Kasıldıkça vajinaya batma hissi normaldir değil mi. Doğur muyorum değil mibugünkü ağrılarım farklı.
Benimki 3.060dı Çarşamba günü. Ama doğumda eksik çıkabiliyor. Arkadaşımınki tam tersi çıkmış .35te doğurdu. 2.500 kilo ölçmüş doktor doğumda 3.150 çıkmış. Bende öyle bir fark olacağını sanmıyorum2.5 du iki hafta önce
İnşallah canım direnç vardı bir haftadır tansiyon da iyice arttı ilaca başladım
Bu kızı çok merak ediyorum. Oğlan belliydi ultrasonda bile babasıydı. Hoş bu da babası belki bana da benzeyen tarafları vardır. Umut dünyası işte.
Benimki 3.060dı Çarşamba günü. Ama doğumda eksik çıkabiliyor. Arkadaşımınki tam tersi çıkmış .35te doğurdu. 2.500 kilo ölçmüş doktor doğumda 3.150 çıkmış. Bende öyle bir fark olacağını sanmıyorum
Maşallah canım sağlıcakla gelsinKızlar kontrolden geldim 37. hafta Ama uygulama 35+6 gösteriyor ben bu işi anlamadım 4 mayıs sat doktor haftasıyla uyumlu dedi kilo 3.050
3 ü geçtik sıkıntı yok arttık dedi acil bir durumda saat kaç olursa olsun gel dedi. Bebiş başaşağı:))
sancı çıkmadı. Suyum yine fazla doğum tarihi 7 Şubatsizce o kadar dayanırmıyım .
maşallahınızı alırım dualarınızı da esirgemeyin
Iyi akşamlar kızlarr
Çıtçıtlı bodylerimizi e bebek ve civilden aldım kimini de lcw. Ama gören kalın fazla kaliteli diyor. Kalın şey giydiresin gelmeyecek keşke daha yumuşak alsaydın dedi. Nolacak şimdi?
Siz çıtçıtlı bodyleri nerelerden aldınız?
Sma aldım benKızlar bebek doğunca yanınızda nolur nolmaz diye mama bulunsun diyorlar yaa hangi marka Mama hangisi alınacak
Resmini atabilir misinSma aldım ben
Evet o konuyu bende merak ediyorum oğlanda hiç ihtiyacım olmadı. ama hastanede olmaz mı mama ilk etapta. Çünkü kuvözdeki bebeklere biz verdik filan diyorlarmış. Devlet yada üniversitede vermeyip aileden mi istiyorlar acaba.Kızlar bebek doğunca yanınızda nolur nolmaz diye mama bulunsun diyorlar yaa hangi marka Mama hangisi alınacak
Kuzum. Niye öyle oldun ılık bir duş al sevdiğin şeyleri izle dinle sola uzan güzel güzel şeyler düşün canını sıkma az kaldıBi halsizlik bitkinlik uyku isteği bintuafım bebekte az hareket ediyodu doktoru aradım geliyim mi diye gel dedi sonra yarın gitmeye karar verdim gerilmeyede başlayınca bebek, doktor aradı gitmeyince ayşegül çok az sa gel hemen dedi kocaman bebek o falan dedi bende şuan iyi yarın sabah gelicem dedim kan tahlili istemişti onuda vericem o yüzden sabah aç gidiyim dedim hayırlısıyla yarın olsun doktor halime bakıp hemen bile alabilir beni biraz evham yaptığımı anladı artık geçen muaneye girdiğimde alın der gibi bi halin var dedi kızıyorum kendime bu kadar bunalım yaşıyorum diye çok şükür herşeyimde normal ilerledi bu zamanlara geldim ama elimde değilşişkinlikte var ödem falan elim yüzüm dudaklarım davul gibi oldu
Benim araştırma hastanesi yaa ne bileyim güvenemiyorum sormakta aklıma gelmedi hiçEvet o konuyu bende merak ediyorum oğlanda hiç ihtiyacım olmadı. ama hastanede olmaz mı mama ilk etapta. Çünkü kuvözdeki bebeklere biz verdik filan diyorlarmış. Devlet yada üniversitede vermeyip aileden mi istiyorlar acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?